- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.681
kızlar bu sırada bende 83lüyüm yani 30luk oldum artık( aslında daha erken yaşta anne olmak isterdım ama ne yapalım kısmet:))
hatunlar iyi akşamlar...
çok yoğundum arada katıldım aranıza...
birde ev arıoz tabii o da oyalıyor benii
anladım canım güzel ikisideikiside farklı kuzum...üstte olan 650 den aşağı inmedi..
altta olan ise 600 dedi..altta olanu düşünüyoruz hala
iyim canım geçti şükürsağol tatlım nasılsın iyimisin rahatsızlığın nasıl geçmiştir umarım...
sağol canım yoo tevafuk oldu teyzemler yemeğe davet etmişti geçen haftadan eşim burda değil ya bi türlü uygun vakit bulup gidemedik evlendiğimizdendir onlarada söylemedik pasta alıp gittik bize kızdılar neden söylemediniz die
sanırım ben en küçüklerinizim :)))
al oku canım ufkun genişler
hadi bakalım citl bebek beklioz senden
mmousem kitabı valla mmerak ettim heee
ha haa..bu kitabı bende şu anda okuyorum 1. serinin 150. sayfasına kadar geldim..okudukça okumak istiyo insan
bu sırada kıslarr çok hastayım boğazım şişti evde yatıyorumm(((
sanırım ben 3 seriyi 1 er haftada falan okudum. ama tv izlemeyi sevmiyorum onunda avantajı var tabi. küçük mucizeler dükkanı vardı onunda 3 ü çıkmış 2 sini okumuştum şşimdi ona başlıcam.
bu arada geçmiş olsun canım :2:
yaa kızlar yaa ben hgiç iyi değilimmm..
üstümde bir ağırlık varr...elim kolum kalkmıyor yaaa..akşamları yemk bile yapamıyorum...dün akşam tost yedik
ne yapmam lazım...enerjiye ihtiyacım varr :44::44:
canım şimdi ev arama stresi vs diyorsun ya belki ondandır
eee biz çalışan bayanlar gece 12 den AŞAĞI YATAMIYOUZ
gunaydın kızlar
ısyancım bence sebebı bu havalar...bende kışı sevmıyorum hep evde tıkılı kalayım o derece yanı
aynen öyle canım ama o adam olsunda sapık olsun diyosunnn yaniiicanım küçük mucizeler dükkanınıda okudum
sıcacık çok sürükleyici bir kitaptır ben çok beğenmiştim onuda
bu arada grey çok fena imiş heeeeeeeeee
adam tam fanztezi manyağı çıktı anacımmmmmmmm
yaa kızlar yaa ben hgiç iyi değilimmm..
üstümde bir ağırlık varr...elim kolum kalkmıyor yaaa..akşamları yemk bile yapamıyorum...dün akşam tost yedik
ne yapmam lazım...enerjiye ihtiyacım varr :44::44:
isyanım oku valla baş kahraman greye aşık olmaya başladım sanırım
nişanlım duymasın amanuınnnnnn öldürür beni he
canım bende tam 160.sayfadayım ama bakalım daha nler bekliyor bizi
heycanla okumak istiyorum
canım küçük mucizeler dükkanınıda okudum
sıcacık çok sürükleyici bir kitaptır ben çok beğenmiştim onuda
bu arada grey çok fena imiş heeeeeeeeee
adam tam fanztezi manyağı çıktı anacımmmmmmmm
bende aldım kitabı elim kolum dolu haldeydi cumartesi pazar kayınvalideydik doldurmuş poşeti dün bizim ordaki seyyar satıcıdan aldım orjinal değil çok güzel deyince sizde adam dabi övdü bi övdüüü 20 tl aldım 3 ünü bidennn dün otobüse bi oturdum 40 sayfa okumuşum baya güzelllllllll akşamda temziik yaptık bu akşam misafirim gelcek poğaça hamurunu yopurfum akşam yapıcmmmmm 2 hafta sonra sınavım var aof beklediğim gibi gelmedi sonuçlar yarısı iyi yarısı kötü neymiş yeni sisitemiş ya yerim ben bu sisitemi
isyancım al bendende o kdrr çok yorgun hissediyorummm dün incir reçelini izledik kocişle yorgunluktn uyumuşum bendeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?