Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar bu sırada bende 83lüyüm yani 30luk oldum artık( aslında daha erken yaşta anne olmak isterdım ama ne yapalım kısmet:))

annem kardeşimi 34 ünde doğurmuş boyunu geçti şimdi annecim hala gencecik o yüzden yaşa çk takılmamak lazım. bende 30 umda bebiş yapmak istiyorum napalım kısmetimiz böyleymiş

hatunlar iyi akşamlar...
çok yoğundum arada katıldım aranıza...
birde ev arıoz tabii o da oyalıyor benii

ikiside farklı kuzum...üstte olan 650 den aşağı inmedi..
altta olan ise 600 dedi..altta olanu düşünüyoruz hala
anladım canım güzel ikiside
iyim canım geçti şükür
sanırım ben en küçüklerinizim :)))

kaç yaşındasın canım

hadi bakalım citl bebek beklioz senden

mmousem kitabı valla mmerak ettim heee

isyanım oku valla baş kahraman greye aşık olmaya başladım sanırım
nişanlım duymasın amanuınnnnnn öldürür beni he

ha haa..bu kitabı bende şu anda okuyorum 1. serinin 150. sayfasına kadar geldim..okudukça okumak istiyo insan

bu sırada kıslarr çok hastayım boğazım şişti evde yatıyorumm(((

canım bende tam 160.sayfadayım ama bakalım daha nler bekliyor bizi
heycanla okumak istiyorum

canım küçük mucizeler dükkanınıda okudum
sıcacık çok sürükleyici bir kitaptır ben çok beğenmiştim onuda
bu arada grey çok fena imiş heeeeeeeeee
adam tam fanztezi manyağı çıktı anacımmmmmmmm

yaa kızlar yaa ben hgiç iyi değilimmm..
üstümde bir ağırlık varr...elim kolum kalkmıyor yaaa..akşamları yemk bile yapamıyorum...dün akşam tost yedik
ne yapmam lazım...enerjiye ihtiyacım varr :44::44:

üstümde bir ağırlık varr...elim kolum kalkmıyor yaaa..akşamları yemk bile yapamıyorum...dün akşam tost yedik

canım şimdi ev arama stresi vs diyorsun ya belki ondandır
eee biz çalışan bayanlar gece 12 den AŞAĞI YATAMIYOUZ

gunaydın kızlar
ısyancım bence sebebı bu havalar...bende kışı sevmıyorum hep evde tıkılı kalayım o derece yanı

canım şimdi ev arama stresi vs diyorsun ya belki ondandır
eee biz çalışan bayanlar gece 12 den AŞAĞI YATAMIYOUZ

ne 12 si yaa dün gece 2 ye geliodu...ahh ahha annemin evinde 11 dedimi yatardımmm

gunaydın kızlar
ısyancım bence sebebı bu havalar...bende kışı sevmıyorum hep evde tıkılı kalayım o derece yanı

bende kışı sevmiyorum zatennn

evde bulamadıkk zatennn

aynen öyle canım ama o adam olsunda sapık olsun diyosunnn yaniii

canım vitamin al enerji versin sana bol bol meyve ye hastada olabilirsin

2 demi yatıyorsun bumu halsiz halin ben 11.30 dedin mi uyuyorum tabı 9 da gözlerım kapanmaya başlıyo ama dizi felan buluyo 11 i

bende aldım kitabı elim kolum dolu haldeydi cumartesi pazar kayınvalideydik doldurmuş poşeti dün bizim ordaki seyyar satıcıdan aldım orjinal değil çok güzel deyince sizde adam dabi övdü bi övdüüü 20 tl aldım 3 ünü bidennn dün otobüse bi oturdum 40 sayfa okumuşum baya güzelllllllll akşamda temziik yaptık bu akşam misafirim gelcek poğaça hamurunu yopurfum akşam yapıcmmmmm 2 hafta sonra sınavım var aof beklediğim gibi gelmedi sonuçlar yarısı iyi yarısı kötü neymiş yeni sisitemiş ya yerim ben bu sisitemi

isyancım al bendende o kdrr çok yorgun hissediyorummm dün incir reçelini izledik kocişle yorgunluktn uyumuşum bendeeeee

o yorgunluk bendede var yaa ama normal.
eve gidiyorum totomu yere koymadan yemek bulaşık vs saat 9 oluyo zaten. biraz oturuyım dedinmi 12 1 oluyo saat. sabahta 7 de kalkıyorum e havalarda malum..
anormal görmüyorum o yüzden

çok iyi almışsın canım bir dahakine o kadar vermicem
bende ucuz alıcam içime oturdu resmen valla
lise mi okuyorsun dışardan yoksa ün mü
inşaallah iyi geçer bu sefer sınavın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…