Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Geçmiş olsun canım bulaşık mak bence olması gerekenlerden biri çamaşır makinası gibi şart yani artık
2 kişinin de bence dünya bulaşığı çıkıyo ben valla tenvereye kadar atıyorum makinaya günlük makina çalıştırıyorum

Owner burdan etkileniyor olabilir
burayı hayatından cıkarması da normal gibi geliyor

şaka yapıyorum canım buanında eski tadı sohbeti yok zaten haklısın

burada etkilenecek bişey yok ki takvimcim..
inşallah problemlerini çözer ve hep istediği bebeciğine doğru zamanda kavuşur owner

burada etkilenecek bişey yok ki takvimcim..
inşallah problemlerini çözer ve hep istediği bebeciğine doğru zamanda kavuşur owner

owneri tanımadığın için böyle konuşabiliyorsun etkilendiğini kendinden duyduğum için o cümleyi kurdum
Bebeğe kavuşmak evliliğini kurtarmayacak on un başka sorunları var sizlerle paylaşmadığı ondan böylesi belki onun için daha iyidir dedim
ama bende konuşmadım en son mevzudan sonra

ben özelini ve detayını bilemediğim için genel konuştum, bebek sahibi olmak istediğinde hep burada yazdığı için hayırlısını diledim sadece.
Allah yardımıcısı olsun.

poffff ne oldu ki owner ıma yaaa bebişte kurtarmaz diyosun bu borç mevzularımı takvimim. üzüldüm yaaa

Eşinin biraz sorumsuzluğu aslında problemlerin çıkış noktası bebek isteyip istememek olup olmaması değil o bir kadın ve bunu hissetmek ilgi şefkat görmek istiyor evet maddiyatta etken sorunlarına ama Owner kendi anlatması aslında daha doğru o yüzden birşey diyemiyorum,
msj attım az önce babasındaymış 1 haftadır pek iyi değilim dedi müsait değilmiş en yakın zamanda görüşücez haber veririm sizlere tatlım

hımmmm anladımm kuzum o zaman üzülme hiç...eşinde hazır olduğu zamam bebek sahibi olursunuz inşş
üzülmüyorum artık kızlarr
bu arada ablamla konuştum hamileymişş
duyunca hem sevindim hemde üzüldüm bende istiyorum ablaaa diyorum gülüyoo

kimselker yok burda artıkk

canım arada yoğun oluyorum olmadığım zaman buraya damlıyorum
nasılsın canım yazlık ne oldu satışı gerçekleştimii
bu arada bende bilmiyorum ownere ne olduğunuu

Canım bebek istiyorsun biliyorum ama biraz erken bende çok istiyorum ama birdaha bu zamanların rahatlığını yaşayamayacağız evliliğinin tadını çıkar biraz kuzum

yazlık işi annemler kredi çekicekler o şekilde belli olcak ama banka evi ipoteklemiyormuş annem araştırıyor bakalım nasıl olucak
banada para bu hafta içinde yatıcak daha yatmadı bizim taraftan problem yokta annemlerin kredi sorunu olabilir

Sağol canım
Evet ben de öyle düşünüyorum artık..
Babamın evinde bulaşık makinasına alışkın olunca evimde zorlanıyorum yaa nefret ettim mutfaktan
Zaten ellerim de deterjana suya gelmiyor...
Hatta eldiven bile alerji yapıyo o kadar...
Biraz rahatlayıp aldırıcam inşallah...

Fena halde antalyaya tatile gidesim var kızlar o kadar bunaldım ki...
Eşimi de zor görüyorum biliyosunuz yoğunluktan..
Bu haftasonu full boş ama bu sefer de maddi açıdan sıkışığız...
Off

hakkında hayırlısı olsun ne diyelim. umarım herşey yoluna girer onun için yardımcı olabilseydik keşke ama o kendini böyle iyi hissediyosa öyle olsun. mühim olan onun mutlu olması. umarım kısa zamanda mutlu bir şekilde aramıza döner

canım albüm yapıp koyayım davetiyelerimizin ve şekerlerimizin resmini

ne güzel kalabalık olduk
uzun zamandır akşam muhabbeti olmuyordu topikte çok sevindimmmmm
prenses isyan owner sohbete kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…