- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.641
burası küçük bir şehir burda böyle 17 18 19 falan evlilik yaşı . ama bişey deyimmi ben kendimi pek 32 gibi hissetmiyorum bunun sebebide muhtemelen 10 yıldır çizgi film izlemem tahmini yaşım 16 olabilir
kardeşin nickni tam koymuş tam sempatiksin haa..kocan çok şanslııı
kız kocam benden usandııııııı. şöyle kendimi ağırdanmı satsam napsam :26:
sabah bana ne diyodu biliyomusunuz şu sıralar kk yla uğraşıyorumya işin gücün avratlar kulubu diyo . varya biz tam anadolunun bağrından insanlarız dedim ha bide biraz kibar ol ...
ıyyy hiç hoş değil avrat kelimesiii :113::113:
Normalde ıyıydm bugùn bı agrlık var üzrmde galba gttkce agrlşyrumhamile olduğun için ve artık doğuma az kaldığı için olabilirmi küçük hanımm
Bacı clşyrum uyuyamamhamilelik uykuda verir ,halsizlikte verir, yat uyu bacım yarın bebişin olunca istesende uyuyamazsın
Bacı clşyrum uyuyamam
Normalde ıyıydm bugùn bı agrlık var üzrmde galba gttkce agrlşyrum
bide eşim ve ben çok farklıyız hemşehri değiliz o köy hayatını sever bende tam tersi o konularda hiç anlaşamayız zaten mesela ileride koyun çiftliği falan düşünüyo benlede dalga geçiyo sende sağarsın koyunları diye
isyan eşime akşam yapcam yemeği söyledimde yanına pilav istedi yaaaiş açtım başıma
sempatik hatun semoatik anacımmmm
Ya öyle işte btanem saat dolsun dye beklyrumah canım benim kuzum
çok sıkıcı bir gün 6 olsada eve gitsem bunaldım daraldım çatlayıp patlıycam imdatttttt....
3 ayımz var kuzum nisanın sonuelfmmmm ne kadar kaldı doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?