Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yok kzılar dgeılımm buyk bı ıhtımal kımyasla geblıkmıs dun dokotra gıtttımm kan testi 19,85 cıktı dgerım ama aynı gun adet oldum degılım yani ama bu aksma kan testını tekrarlamımı soledı doktor emın olmak ıcıın

Selam kızlar

isyancım geçmiş olsun canım

goodcum ne güzel 5 kız kardeşsiniz mükemmel bişi olsa gerek
evet kuzummm çok eğlenceli oluyor bir araya geldiğimizdee
saol canım benim..
çok isterdim kızkerdeş..bende 1 tane bile yok
tek kızmısın kuzum senn
hem biz ne güne duruyoruzz

slm kızlarrrr. sibelcimm msj kutun dolu diyoo cvp atmadım msjınaaaaaa
kuzum hoşgeldin sonuç tam olarak ne çıktı hamilemisin :26:
burası küçük bir şehir burda böyle 17 18 19 falan evlilik yaşı . ama bişey deyimmi ben kendimi pek 32 gibi hissetmiyorum bunun sebebide muhtemelen 10 yıldır çizgi film izlemem tahmini yaşım 16 olabilir
maşallahhhhhh kuzum senin memleket neresii
hadi hatunlarr iyi akşamlarrr

mmouse güzel yap pilavı lapa falan olmasın hee

iyi akşamlar canımm

belkıde gec tutunmustur eglencelıı
adetten oncemı test yapmıstın
benımde tam reglı gunu 33 cıkmıstı kan testım ama sonra hep katlamıstı 2 ye katlaması gerekıyorda deegrın

belkıde gec tutunmustur eglencelıı
adetten oncemı test yapmıstın
benımde tam reglı gunu 33 cıkmıstı kan testım ama sonra hep katlamıstı 2 ye katlaması gerekıyorda deegrın

canım normalde adet gunumden 1gun sonra kan testı yaptım 19,85 cıktıı o gece ben adet oldum ya dokotrda dıooo tutunma ıhtımalı olabılırrr kanma oldugu haldeee ama kucuk bı ıhtımal dıo ıcte bugun aksam tekrar kan testı yaptırıcam 2kat artması gerekıyomus normalde saglıklı geblık ıcınn baklaım nolcak ama dokotrun dedıgı buyuk bı ıhtımal kımyasla geblık dıoo

siz ev hanımımısınız ve bu arada neredesiniz küçük yerdeyim demişsinizde :) bilmem ben hep evlenince ev hanımı olmak istiyorum derdim ama hayat şartları şuanda çalışmak durumundayım

evet ev hanımıyım nevşehir de yaşıyorum . bende hep çalışmak istemişimdir böyle böyle geçiyor hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…