- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.681
nevşehir içindemisiniz evet merkez çok küçük ama çevresi çok güzel nevşehirin :) 2-3 defa gelmiştim
benim memleket nevşehir haliyle küçük enuzak mesafemiz bile 20 dakka
evet ev hanımıyım nevşehir de yaşıyorum . bende hep çalışmak istemişimdirböyle böyle geçiyor hayatım
nevşehir içindemisiniz evet merkez çok küçük ama çevresi çok güzel nevşehirin :) 2-3 defa gelmiştim
merkezde yaşıyprum ama her yerinide bilirim canım siz mi deyim sen mi deyim bilemedim nereleri gördünüz burada
ayy çok güldüm yaaaaa
alemsin maşallah sanaa
çok eğlenceli birisn belli canım
sende biyerden eksik kal kızz maşallah heryeri gezmişsin benim gibiii
yok kzılar dgeılımm buyk bı ıhtımal kımyasla geblıkmıs dun dokotra gıtttımm kan testi 19,85 cıktı dgerım ama aynı gun adet oldum degılım yani ama bu aksma kan testını tekrarlamımı soledı doktor emın olmak ıcıın
ah hayatım ah ben eğlenmeyi gezmeyi severimde yerim dar napımayy çok güldüm yaaaaa
alemsin maşallah sanaa
çok eğlenceli birisn belli canım
sende biyerden eksik kal kızz maşallah heryeri gezmişsin benim gibiii
iş yertinden arkadaşlar evlenmeden önceki 8 kilo zayıf halimi görmek istedi faceten fotolarıma baktılar hiç yerinde durmamışın hep gezmişin dediler hey gidi günler hey ben gençkene diye başlayan cümleler kurcam artık
sempatik sen 32 de 3 çocuk annesisin ben 29 da ancak evlenmeye cesaret ettim aferim bana
iş yertinden arkadaşlar evlenmeden önceki 8 kilo zayıf halimi görmek istedi faceten fotolarıma baktılar hiç yerinde durmamışın hep gezmişin dediler hey gidi günler hey ben gençkene diye başlayan cümleler kurcam artık
sempatik sen 32 de 3 çocuk annesisin ben 29 da ancak evlenmeye cesaret ettim aferim bana
ah hayatım ah ben eğlenmeyi gezmeyi severimde yerim dar napım
kızlar ben gitsem ayıppmı olur çocuklar varya ondan, ama saat 10 gibi dolaşıyom ben buraları çocukları uyuturken , hepinizi çok sevdim iyiki burayı bulmuşum
gelinim hoşgeldin kuzum nerelerdesin. çok geçmiş olsun. arada gel topiğe..Selam kizlar. Bende yurt disindan geldim. Ailemle hasret giderdim. Ama suan hasta yatiyorum : ( Allah hepimze saglik sihat versin insaAllah.
Günaydınn hartunlarrr
bunalrdageçerimm ohh trafiğede çıkmışsın aferim kız sana
sempatikhatunummm ama susss çocuklar uyanmasınnn
gelinimmm hoşgeldin özledik valla seni yahuu
günaydınn hanımlarrrrrr
ben geldimmmm
dün akşam çok kötüydümmm
baş dönmesinden yerimde duramadım maşallah bütün dünyayı gezdim dön dön
gülsemmi ağlasammı bilemedim
canım topikte 2012 ilk gelinleri ben ve esmerşirine
diğer arkadaşlar yeni takıltı tabi onları ıslatalım önce
bu arada 6. kez teyze oluyorum
annem benim bildiğimi bilmiyormuş diyoki goodcumm
ablan hamileymiş dedi bende annecim biliyorum dedim
ama ben artık sendende bekliyorum dedii:26::26::26:
bunlardageçer canım baktım davetiye sitesine çok tşk ederim cnaım sağolasın
bu arada benide ekle canım 24 ağustos hani bu aşağıda yazılar oluyor ya ona ekler misin beni?
çok geçmiş isyanımm inşş bişi çıkmaz
hayır canım
3 ablam evli
1. ablamın 1 tane var 2. hamile
2. ablamın 2 tane var
3. ablamın 2 tane var
4. ablam nişanlı
5. körpe derler bizde sonuncuya oda ben oluyorumm
isyan geçmiş olsun kuzum...
ya kızlar benimde sol yumurtalığım 3 gündür çok kötü ağrıyo. nefes alırken bile bıçak saplanıyo sanki. sizce neden olabilir ki :26:
Evet cnm bu aylar büyme ayları ama icmde korku var bı gözkym geçn ay gdmedm ultrsyna yarn bklcm inş.
yemek telaşı ııııııyyyyyy hiç sevmem benim yemeğim allah tan hazır . bu gün naptım biliyonuzmu çocuklara bi güzel evi toplattım ama varya biri oyuncakları topluyo öbürü ev süpürüyo ben bulaşık derken 20 dakkada iş bitti . sonra bunları hazırladım çarşıya gezmeye götürdüm ödül olarak. çarşıda babamıza gittik dükkanı bi güzel dağıttık adam napsın baktı oluru yok siz isterseniz eve gidin dedi yani kibarca bizi kovdu şimdide uyuyolar birazdan bende uyuyabilim çok yoruldum
taburda eksik var benim kanka yok 1907 :125:
yok kzılar dgeılımm buyk bı ıhtımal kımyasla geblıkmıs dun dokotra gıtttımm kan testi 19,85 cıktı dgerım ama aynı gun adet oldum degılım yani ama bu aksma kan testını tekrarlamımı soledı doktor emın olmak ıcıın
kızlar ben gitsem ayıppmı olur çocuklar varya ondan, ama saat 10 gibi dolaşıyom ben buraları çocukları uyuturken , hepinizi çok sevdim iyiki burayı bulmuşum
tepemde kızım var bunları bana oyaptırıyo bu kadar yetermiş ben müsait olunca tekrar gelirim napım buda benden
hoş bulduk şehkerim çocuklar nakavt oldu bende dolanıyorum öle
sen kaç yaşındasın çoluk çocuk varmı çalışıyomusun son olarakta hangi şehirdensin bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?