Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
benim memleket nevşehir haliyle küçük enuzak mesafemiz bile 20 dakka

evet ev hanımıyım nevşehir de yaşıyorum . bende hep çalışmak istemişimdir böyle böyle geçiyor hayatım
ayy çok güldüm yaaaaa
alemsin maşallah sanaa
çok eğlenceli birisn belli canım
nevşehir içindemisiniz evet merkez çok küçük ama çevresi çok güzel nevşehirin :) 2-3 defa gelmiştim

sende biyerden eksik kal kızz maşallah heryeri gezmişsin benim gibiii

merkezde yaşıyprum ama her yerinide bilirim canım siz mi deyim sen mi deyim bilemedim nereleri gördünüz burada

:) pek resmi geldim sana demi farkında olmadan ilk defa konuştuğumuzdan olsa gerek sen diye bilirsin orda kapadokya ,avanos ,ıhlara vadisi ,ürgüp :) hatırlamadığım bi iki yer daha var...

ayy çok güldüm yaaaaa
alemsin maşallah sanaa
çok eğlenceli birisn belli canım

sende biyerden eksik kal kızz maşallah heryeri gezmişsin benim gibiii

iş yertinden arkadaşlar evlenmeden önceki 8 kilo zayıf halimi görmek istedi faceten fotolarıma baktılar hiç yerinde durmamışın hep gezmişin dediler hey gidi günler hey ben gençkene diye başlayan cümleler kurcam artık
sempatik sen 32 de 3 çocuk annesisin ben 29 da ancak evlenmeye cesaret ettim aferim bana

o zaman önünüzdeki maçlara bakıcaksınız eğlenceli boşver üzülme sakın

küçük yaşta evlilikte zor anlatamam ha dersenki kötümü oldu hayır ama zamanında çok çektim:113:

aynııı bennnn hiçç yerimde durmazdımm
ama şimdi kocam sevmiyoo gezmeyii benidee götürmüyorr
istanbul dışına çok giderdik ablamlarla

ah hayatım ah ben eğlenmeyi gezmeyi severimde yerim dar napım

anlıyorum kuzumm senii

kızlar ben gitsem ayıppmı olur çocuklar varya ondan, ama saat 10 gibi dolaşıyom ben buraları çocukları uyuturken , hepinizi çok sevdim iyiki burayı bulmuşum

kızlar ben gitsem ayıppmı olur çocuklar varya ondan, ama saat 10 gibi dolaşıyom ben buraları çocukları uyuturken , hepinizi çok sevdim iyiki burayı bulmuşum

iyi akşamlar canım bizde seni sevdikkk bu arada eşinde çok kaba konuşmuşş

cancazlarımm ebnde çıkyorum masamı toplayıp çıkarım birazdan kendinize cici bakınn

sempatik hatunn bize çok çektim demişsin ya üzüldüm yaaa ama şimdi inşaallah iyisindir

kızlar herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Selam kizlar. Bende yurt disindan geldim. Ailemle hasret giderdim. Ama suan hasta yatiyorum : ( Allah hepimze saglik sihat versin insaAllah.
gelinim hoşgeldin kuzum nerelerdesin. çok geçmiş olsun. arada gel topiğe..

Günaydınn hartunlarrr

bunalrdageçerimm ohh trafiğede çıkmışsın aferim kız sana

sempatikhatunummm ama susss çocuklar uyanmasınnn

gelinimmm hoşgeldin özledik valla seni yahuu

trafiğede çıktım valla isyanım süperdi.herkes almalı bence ehliyet...

canım benim ailende bekliyor demek artık senden. Allah hayırlısını versin inşallah.
.

bunlardageçer canım baktım davetiye sitesine çok tşk ederim cnaım sağolasın
bu arada benide ekle canım 24 ağustos hani bu aşağıda yazılar oluyor ya ona ekler misin beni?

kuzum senin cevaplarının altındaki o tarihi ben yapamıyorum sen kendi kullanıcı prfilinde işaretliyorsun otomatik oluyor..
ama bizim topik ana sayfada eklisin.

körpe kuzum maşallah

isyan geçmiş olsun kuzum...
ya kızlar benimde sol yumurtalığım 3 gündür çok kötü ağrıyo. nefes alırken bile bıçak saplanıyo sanki. sizce neden olabilir ki :26:

canım bir doktora görün kuzum ,bilmeden yorum yapmayalım

Evet cnm bu aylar büyme ayları ama icmde korku var bı gözkym geçn ay gdmedm ultrsyna yarn bklcm inş.

elfmm korkma kuzum sağlıkı olcak bebeğin inş.

taburda eksik var benim kanka yok 1907 :125:

1907 geldi. cnm alemsin ya valla 3 çocuklauğraşmakçok zor tabi..en iyisi yoracan onları sonra uyutcan dedmekki..

eglenceli cnmherşeyde bir hayır vardır üzülmesakın, tekrar tekrar denersiniz.

kızı görünce oğlanda kıskandı buda ondan:98:oğlumun yüzü buymuş öle diyo erkeğim sizinle tanışmak istiyo yaz dedi bana. kızımda istiyomuş veeeeeeee onları yanımdan şutluyorum

sen kaç yaşındasın çoluk çocuk varmı çalışıyomusun son olarakta hangi şehirdensin bitti

kısaca kendimi tanıtayım tatlım
26 yaşındayım 8 ay 5 günlük evliyim
Aydınlıyım İzmire evlendim eşimin işi gereği Samsunda yaşıyoruz bu aralar
burdan nereye gideriz belli değil
sen???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…