- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.701
ben sordum ama sakıncası varsa hani tanırlar felan anlarım :26::26::26:
samsunmu harika çok beğenirim samsunu . ben 32 yaşındayım 13 yıllık evliyim nevşehirde oturuyorum ev hanımı accık çatlak ki bunu anlamışsındır böle başı belada bi kadınım
inşallah geliriz canım bende aynı şekilde beklerim . benmi tatlıyım yok ya günlük hayatta stres topu gibiyim çocuklarım çok yaramaz sürekli kavgaederler bende ister istemez bağırırım apartman inler . siz şimdi tatlı matlı diyonuzda :125:
bende tayici olmak isterdim niye diye sormadan söyleyim kocamın sülalesi burda işide sabit
nevşehire gelmeyi çok istiyoruz gelirsek mutlaka uğrarım canım
3 tane çocukla normal canım o kadar steste olsun
burda bi arkadaşım var onunda 3 çocuğu var sakinliği rahatlğı beni şok ediyor
çocuklar döküyo saçıyo kırıyo ama tek bi şey demiyo
sakinlik daha iyi ben totoşumu yırtıyorum afedersin kimse iplemiyo . geçen sene komşularımlagüne girmiştim busene bana hiç söylemeden başlamışlar hayırsızlar
sanki kimse çocuk bütmemiş . biyere gittiğimde yok çok bunalıyorum
çocuklarım en büyüğüm kız 9 , öbürleri erkek biri5, öbürü 2 buçuk yaşında
rabbim gönlüne göre versin canım benim ..... benim çıkmam gerekti acil durum varrr
CANIM hayırlısı ınsallah uzulme uzme kendını sonuclarından haberdar etcanım normalde adet gunumden 1gun sonra kan testı yaptım 19,85 cıktıı o gece ben adet oldum ya dokotrda dıooo tutunma ıhtımalı olabılırrr kanma oldugu haldeee ama kucuk bı ıhtımal dıo ıcte bugun aksam tekrar kan testı yaptırıcam 2kat artması gerekıyomus normalde saglıklı geblık ıcınn baklaım nolcak ama dokotrun dedıgı buyuk bı ıhtımal kımyasla geblık dıoo
nevsehır heeenevşehir içindemisiniz evet merkez çok küçük ama çevresi çok güzel nevşehirin :) 2-3 defa gelmiştim
gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?