Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
samsunmu harika çok beğenirim samsunu . ben 32 yaşındayım 13 yıllık evliyim nevşehirde oturuyorum ev hanımı accık çatlak ki bunu anlamışsındır böle başı belada bi kadınım

samsunmu harika çok beğenirim samsunu . ben 32 yaşındayım 13 yıllık evliyim nevşehirde oturuyorum ev hanımı accık çatlak ki bunu anlamışsındır böle başı belada bi kadınım

gelirsen samsuna beklerim
bizde yeni yeni keşfediyoruz buraları bakalım çok alışmamak lazım kalıcı değiliz
bende ev hanımıyım ama işimiz hiç bitmiyor nedense 7/24 mesai
çok tatlısın eğlencelisin maşallah
3 tane çocuğun var sanırım Allah bağaşlasın canım

inşallah geliriz canım bende aynı şekilde beklerim . benmi tatlıyım yok ya günlük hayatta stres topu gibiyim çocuklarım çok yaramaz sürekli kavgaederler bende ister istemez bağırırım apartman inler . siz şimdi tatlı matlı diyonuzda :125:

nevşehire gelmeyi çok istiyoruz gelirsek mutlaka uğrarım canım
3 tane çocukla normal canım o kadar steste olsun
burda bi arkadaşım var onunda 3 çocuğu var sakinliği rahatlğı beni şok ediyor
çocuklar döküyo saçıyo kırıyo ama tek bi şey demiyo

sakinlik daha iyi ben totoşumu yırtıyorum afedersin kimse iplemiyo . geçen sene komşularımlagüne girmiştim busene bana hiç söylemeden başlamışlar hayırsızlar

sakinlik daha iyi ben totoşumu yırtıyorum afedersin kimse iplemiyo . geçen sene komşularımlagüne girmiştim busene bana hiç söylemeden başlamışlar hayırsızlar

çocukların kaç yaşında tatlım
arkadaşın ortanca kızı plazma tv yi bıçaklamış geçenlerde küçüğü emziriyomuş diğer odada
olsun napayım yenisi alırız diyo çok gülmüştüm

CANIM hayırlısı ınsallah uzulme uzme kendını sonuclarından haberdar et
nevşehir içindemisiniz evet merkez çok küçük ama çevresi çok güzel nevşehirin :) 2-3 defa gelmiştim
nevsehır heee
bende cok severımmmmmmmm

günaydın kızlar
bugun cuma

gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikk

gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikk

aynı merkezdemı yaptırdın
kımysalada dusuyordu
baska bısey olmasında
keısnlestımı suanda
benım ark kımyasal egcırdı
adet oldugu gun kand egerı duserdı
adetten once ogrenırdı hep belırtılerden oturu
bence doktorlar elbette normal salgıklı oldugunu ıdda etmıyorumda bazı durumların adını koyamıyor dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…