Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın arkadaşlar gece uyku tutmadı sabah uyanmak bilmedim gözkapaklarımda diken varda gözüme batıyor sanki sersem gibi birşeyim akşam teyzemin oğlunun kınası var ayaklarım beni şuanda bile taşımıyor napcam bilmiyorum bir sürü işimde var of offffffff

az once gıdıp uc avuc su caldım yuzume benımde uykum var
aksam cam sıldım 1 cam bırde cam balkon
egenın dogum gunu subatun son haftasına kaldı
bu hafat kuzenının dogum gunu var
haftaya teyzemın umre mevludu ve alt kat komsum aynı zamanda amca mın kızını ıstemeye gelcekler
o sebebten o haftada olmuyor
nneyse
dogum gunune kadar camları sıleyımd ıyorum bı cok akrabam ılk kez geleckeler bu eve
3 cam 1 cam balkon kaldı sımdı :)

bı daha tekrarlıcanmı testı?eglencelı aslında dahada yenı evlısın ıstıyormuydunuz

yok be cnm naptın sen. her gebenın boyle bır rıskı var zaten. malesef yakınlarımda dış gebelıkte kımyasalda yaşayan oldu. daha sonra cabuk gebe kaldılar. oyle şeyler duşunme

bı daha tekrarlıcanmı testı?eglencelı aslında dahada yenı evlısın ıstıyormuydunuz

yarın dokotra gdııcem tekrar canım kan tetsı yaptırıı ole gıderımmm baklaım duuscekmı yıne sacma sapan bı rakamda yukselecekmııı aslında yptırmıacaktım ama korktum valla vete canım 1 bucuk sne olduu istiyoduk artıkkk

yok be cnm naptın sen. her gebenın boyle bır rıskı var zaten. malesef yakınlarımda dış gebelıkte kımyasalda yaşayan oldu. daha sonra cabuk gebe kaldılar. oyle şeyler duşunme

inşş cnaım gercii carşamba gunu dokotra gıtıgımde ulturasonla baktı ve bi sorun olmadıgını soledii ama ben yınede yarın gıdeyımm. inşş dedgın gıbııı bzımkıde cabuk olurr

günaydın canlar

olur inş. eğlenceli cnm sana bişey olmasınnnnn zamanlaaaa olur bebek

benim işler fena kızlar patron hastanedeydmiş milletten duyyoruz kalp sparzmı geçirmil adam müşteriden duyuyoruz maaşlarrda yattı zaten bu gidişleeee adamın umrunda olmuyodu mişllete dişyomöuş sıkıntıdan olduuuu her türlü sahtekarlık vardı bigün olacağı buyduuuuuuuuuuu benşimdi nasıl sölüyecem işten çıkcağımı akıl verin bana 25 şubatta sölüycektimmmmmm

zaman ne huzla geciyoı yawwwwww tam 7 ay olmuşşşşşşşşş

akılvermeye gerek yok esım calısmamı ıstemıyor maasım zaten cok dusuk
de cık ısın ıcınden
canım

mouseem 1 saat uzaklıktamı ıs yerı :)
eglencelıcım uzulme en azından gebe kalabılıyorsun oyle dusun
ama bence testı tekrarla yarın degılde 48 saat olunca tam

günaydınn hanımlarrrrr

inşş kuuzm kısmet artıkk

y aaslında uzulmekten cok bı korkuu sardı beni tam kimyasla gbelige alıstırmısken kendımı sımdı bole bı ıhtımalın bıle olması korkutuyo benıı neyse pazartesıne bellı olur heralde hersey. dun aksam 9 da yaptırmıstım yanı yarın aksam 9 gıbı yaptırmam gerek ozmnn dmi

canım hiç korkma rabbim hiç bir kuluna taşıyamayacağı yük yüklemez... her ne olmuşsa allahtan kafana takma korkma olan herşeyde vardır bi hayır de ilerde inş. evladını kucağınada alırsın takma kafana yeterki

saol cnaımmmm öle tabıkıı hayırlısı neyse o olsunnnn başka ne denirki

böyle korkuları kendinden uzak tut şeytan vesvesesidir ...sen sağlık sıhhatin için allaha şükret çoğu bayanın başına gelen şeyler bunlar .....stresten uzak dur yeter

işte insannn ister istemez etkilenitoo ama dogru soluyosunn tabıkı sukurler olsunn bu halımızeee dokotrda soledı canım kadınların %50sınde gorulen seyler bunlarr diyeee

şehker dün enson acil durum var çıkıyorum demiştimya işte o an eşimle tartıştık bende çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma emi canım . şu an acayip kötüyüm bu adam ömrümü yedi ya

işte insannn ister istemez etkilenitoo ama dogru soluyosunn tabıkı sukurler olsunn bu halımızeee dokotrda soledı canım kadınların %50sınde gorulen seyler bunlarr diyeee

hayat işte herşey dört dörtlük olmuyor sıkıntısıda inişi çıkışıda olacak allah bilir bizleri neler bekliyor allahtan tek isteğim sağlık sıhhat versin geri kalanı atlatmak daha kolay inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…