- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.741
ya cnaımm kımysal gebelık olayını kabullenmıskenn bıde sımdı dıs gebelık cıktııı ve bu tehlıkleı bısyemıssss tuplerın patlamsındann ölüme kadr gıdebılen bıseymısssss oyuzdenn korktum ama dedgın gıbııı yasayıp gorcezzz
yerim ben onları yaaa
uyuyamı kaldınnnnnnnn
bı daha tekrarlıcanmı testı?eglencelı aslında dahada yenı evlısın ıstıyormuydunuz
yok be cnm naptın sen. her gebenın boyle bır rıskı var zaten. malesef yakınlarımda dış gebelıkte kımyasalda yaşayan oldu. daha sonra cabuk gebe kaldılar. oyle şeyler duşunme
günaydın canlar
olur inş. eğlenceli cnm sana bişey olmasınnnnn zamanlaaaa olur bebek
benim işler fena kızlar patron hastanedeydmiş milletten duyyoruz kalp sparzmı geçirmil adam müşteriden duyuyoruzmaaşlarrda yattı zaten bu gidişleeee adamın umrunda olmuyodu mişllete dişyomöuş sıkıntıdan olduuuu her türlü sahtekarlık vardı bigün olacağı buyduuuuuuuuuuu benşimdi nasıl sölüyecem işten çıkcağımı akıl verin bana 25 şubatta sölüycektimmmmmm
zaman ne huzla geciyoı yawwwwww tam 7 ay olmuşşşşşşşşş
gelinim hoşgeldin kuzum nerelerdesin. çok geçmiş olsun. arada gel topiğe..
trafiğede çıktım valla isyanım süperdi.herkes almalı bence ehliyet...
canım benim ailende bekliyor demek artık senden. Allah hayırlısını versin inşallah..
kuzum senin cevaplarının altındaki o tarihi ben yapamıyorum sen kendi kullanıcı prfilinde işaretliyorsun otomatik oluyor..
ama bizim topik ana sayfada eklisin.
körpe kuzum maşallah
canım bir doktora görün kuzum ,bilmeden yorum yapmayalım
elfmm korkma kuzum sağlıkı olcak bebeğin inş.
1907 geldi. cnm alemsin ya valla 3 çocuklauğraşmakçok zor tabi..en iyisi yoracan onları sonra uyutcan dedmekki..
eglenceli cnmherşeyde bir hayır vardır üzülmesakın, tekrar tekrar denersiniz.
akılvermeye gerek yok esım calısmamı ıstemıyor maasım zaten cok dusuk
de cık ısın ıcınden
canım
mouseem 1 saat uzaklıktamı ıs yerı :)
eglencelıcım uzulme en azından gebe kalabılıyorsun oyle dusun
ama bence testı tekrarla yarın degılde 48 saat olunca tam
y aaslında uzulmekten cok bı korkuu sardı beni tam kimyasla gbelige alıstırmısken kendımı sımdı bole bı ıhtımalın bıle olması korkutuyo benıı neyse pazartesıne bellı olur heralde hersey. dun aksam 9 da yaptırmıstım yanı yarın aksam 9 gıbı yaptırmam gerek ozmnn dmi
canım hiç korkma rabbim hiç bir kuluna taşıyamayacağı yük yüklemez... her ne olmuşsa allahtan kafana takma korkma olan herşeyde vardır bi hayır de ilerde inş. evladını kucağınada alırsın takma kafana yeterki
mouseem 1 saat uzaklıktamı ıs yerı :)
eglencelıcım uzulme en azından gebe kalabılıyorsun oyle dusun
ama bence testı tekrarla yarın degılde 48 saat olunca tam
saol cnaımmmm öle tabıkıı hayırlısı neyse o olsunnnn başka ne denirki
böyle korkuları kendinden uzak tut şeytan vesvesesidir ...sen sağlık sıhhatin için allaha şükret çoğu bayanın başına gelen şeyler bunlar .....stresten uzak dur yeter
işte insannn ister istemez etkilenitoo ama dogru soluyosunn tabıkı sukurler olsunn bu halımızeee dokotrda soledı canım kadınların %50sınde gorulen seyler bunlarr diyeee
şehker dün enson acil durum var çıkıyorum demiştimya işte o an eşimle tartıştık bende çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma emi canım . şu an acayip kötüyüm bu adam ömrümü yedi ya
maalesef canım ben izmitteyim işim dilovasında hergün toplamda 2 saat yoldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?