Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Evlenince kilo aldığın için olabilir mi?
Ya da yanlış beslenme şeklimizden de oluşuyor selülit

Evlenince kilo aldığın için olabilir mi?
Ya da yanlış beslenme şeklimizden de oluşuyor selülit

ya öle bi kilo artışım olmadı 50 kiloyum 168 boyundayım yıllardır aynı kilodayım ama doğum kontrol hapı kullandığımdan sonra bacaklarımda selülit gibi görüntüler oluşmaya başladı gibi :2::2::2:

yenidendoğdummm kızzz o pastalar ne öle...çok güzelll

elbise yakışmış kardeşime o kadar aradık bulguk tam bulmuşuzz... o gördüğümüz mankenden daha iyi oturmuşş elbise sana

küçük sıpamı yerimmm..nasıl bakıo pastalara öleee hediye kıyafetleride giymiş tosunum maşallahh

o yeşik kurabiyenin tarifini yazz hemennn

Bonibonlu Kurabiye

125 gram tereyağ ben margarın koydumm
1 adet yumurta
1 su bardağı buğday nişastası
Yarım su bardağı pudra şekeri
1 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Bonibon
Hazırlanışı

Bir kapta tereyağ, yumurta ve şeker karıştırılır. Nişasta, un ve kabartma tozu eklenerek kulak memesi kıvamında bir hamur elde edilir. İster elle ister kurabiye kalıplarıyla hamura şekil verilerek bonibonlarla süslenir. Kurabiyeler yağlı kağıt serilen tepsiye yerleştirilerek önceden ısıtılan 180 derecedeki fırında üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirilir. Afiyet olsun.
ben bu tarıfe gore yaptım canım

kurbaıyeyı yogurup kalıpla sekıllendırdıkten sonr bonıbonları basıtırıyorsun ıoyle pısıyor ılık servıs edılse cıkolatası akacak gıbı oluyor ama ben bı gece onceden yapmıstım

tşk ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…