Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ya nie ağlıyosun illa abin takmak zorundamı bilezikkk benm abimde hiçbişey takmadı benm bileziğim vardı abisinden dediler ne deyimmmm şimdiiii kocanda ayıp etmişşşş onun ailesi takmak zorunda gelinine vermek zorunda değilsinki sen ailesine yaaaaa ağlamam alla alla bilezik de verme gerekiyosa kendin al arabanı bin gez millet gezeceğineeeee kafaına girrrr sen bin kendimize alalım araba ben öle düşünyodummm gezeris ederiz de heriflerin az alçaktan ucacaksınnnnnnn kafaları basmıyooo sen bin dersinnn

aglama cnm ya üzme kendınııı hersey olcagına varrır esın su an duusncesızlık etmıssss aslında oda farkındaaaa aılesının yanlıs bısey yaptıgınıı konuyu baska yerlere cevırmeye calsıyoooo yıpratma kendınıııııı üzüldügünle kalırsınnnnnn

GÜNAYDIN CANIM BENİM
AMANIIINNNN YERİM BEN ONU VE YELEĞİNİ
ELİNE SAĞLIK SENİNDE VALLA BEN ÖRMEYİ BİLMİYIRUM HİÇ
ÖRENLEREDE İMRENİYRUM HANİ
eflinam bende az çok biliyom ama yaparken çok sıkılıyorum bir an önce
bitsin istiyorum. bitmeyince daral gelio bırakıyorumkocam kazak istedi yaz gelcek ben hala yerimde sayıyom başlamadım bile

en ıyı teshısı ısyan koydu
hıc boyle dusunmemıstım
konusmama kararı alayım dıyorum
konusmuayyım yuzune bakmıyayım gerekırse 3 gunu zehır gecıreyım
ama pısman olsun patronundan esıme kuzenıme kadar herkez en zayıf noktamdan vuruyor benı allahım :26:

canlar çıkıyorum direksiyon sınavı evrağımı almam lazım yarın sınavım var. hepinizi öpüyorum yenidendoğdum kuzum üzülme nolur altınları yatırın bankaya kurtulun bu dertten

ohaaa.. durumu yoktur takakamıştır bu ne ya... ustelık o kız tarafı. takar takmaz sanane. ama erkek tarafı takmak zorunda kardeşim. gelıne hedıye o..... ağlama sende canım ya aaa...eşinin terbıyesızlığı..... destursuz lafa bak ya...öffff eşinede amma kızdım ha....

ısyan bana nasıl kusebıelcegımı ogretıyor sımdı
ben normalde hıc kusmem ne esıme ne arkadasıma
ucgunluk dunyada kus gecıremem bugun var yarın yokuz dıye dusunuyorum
ama emınımkı herkezb enım en hassas yerımden vuruyor
este olsa aynı patronda aynı kuzende arkadasta
cok uzgunum suan ıkı saat ısyana bana neler soyledı dıye sayıklayıp duruyorum

günaydn kzlar ben dün yne erkn cktm gttm yattm drek yemegde vardı aksam bnmkı geldı ymegnı yedı yorgunmuş vurdu kafyı yattı bende oluşun yelegnı bitrdm yattm cok gzel oldu teyzeleri oglumn yelegi

ALLAH gule gule gıydırmeyı nasip etsın
bende oyle becerıler yok hazır alıcaz herşeyı mecbur

abinin takamadığı bileziğe laf ediyoda sizden aldıkları çeyrekleri geri vermediklerini niye söylemiyo. erkek milleti işte. kızım sana kavga etme dedik dimi daha ortada fol yok yumurta yok.
adamlarla takışmaya gelmiyo işte. ne ağlıyon sende benden betersin heee güçlü ol biraz.
eğer en ufak bişeyde ailesini korumak adına senin ailene çirkef atacaksa böyle olmaz ona bunu anlat.
kıyaslama yapılmaya gidilirse ezilir gider çünkü.
kimin evinde oturuyo şimdi senin ailen aynı zamanda bu eve taşındığında ufakta olsa bişeyler almadımı neyin kafasını yaşıyo senin eşin.
yarın araba alıcam dediğinde bırak senden para almayı sana para verecek olan senin baban değilmi...
ben senin yerinde olsam bunları sıralardım onun o cümlesinden sonra.
kadın milletiyiz işte aman kırılmasın kırılsın abicim hakettiği cümleleri duyacak ki bir daha böyle konuşmaya cüret etmesin.
ayyy çok kızdım

isyan akıl verseme biizm kızaaa:44:

sağol cnm benım. yok daha bızım cınsıyete 2 ayımız var teyzesı
mousenın dediklerıne aynen katılıyorum. eşin senın karşısında ezıleceğine o bılezıklerı ailesine verme derdınde... ayıp ya...aileler araya karışacaksa bencede ezılen kendı olur. sende ağlama kızım aaa guçlu ol dık dur bılezıklerı vermıyosun o kadar

mouusem haklısın ya sonuna kadar
ben onları soylesem artık o ısın sonu nerelere gıder bılemedım
yuzune vurmus olurum ya
dunyayı bana dar ederdı
benb u balıklar ıcın fena demısmıydım dun elıfnam

bu aksam konusmuyayım
ayrı yemek ycem cunku oda otelde yıekmıs
geldıgınde hcı karsılamıyayım dımı otursam tv mı ızlesem ısmı yapsam
yatmıs uyumusmu olsam
baan taktık verın ama komık duruma dusmuyum ısyan yuzune bıle bakma dedı

ısyan dıyo aılesıne mahcup dusmemek ıcın bunları sınırden soyledı sana dıyor

mouse alnında öpyroum valla haklı söledin babanın evinde oturuyo en azından güzel bi ev adam kiravvermiyo etmyoooo nebilim napıyo vermek zorundamıydıon sağken adam oturmak zorunda değildi istanbulda katta oturma ev kirası en kötü 750 tl kocana senin ailen neler yapıyoooo aileisni savunuyo kaynanan onu bunu almaya çalışıyooo kayınpeder varkennn baban bide arabaya yardım edecekmiş en azından benm ailem yolmuyo seninkiler gibi veriyo diyeceksinnn gerkiyosa kavga et altın vermeeeeeeeeeee ben söledim sana ozmnda vermeeeeeeeee dieeeeeee

canım eşi çok ağır konuştu..bizim kızda yazacağını yazdı zaten ama adamşu anda çok sinirli..bunları sölede çok kötü olabilirdi..o adam eve gelmezdi..az buçuk çözdüm eşini..benimkine benziyor..

onurun derdi şu bence..babasının isteyecğini anladı..bizim kıza baskı yapıyor..ailesine mahcup olmamak adına bizim kıza baskı yapıp kabul ettirme cabasında ama yemezlerr
bizim kız sessiz...şimdi diyorki ağırmı konuştum..bilezik ataba konusuna diyor bu kıza akıl verelimm..ben veriyorum ama yetmiyor..

neden konusmuyosunkııııı esınle bu ısler konusmadn halledılmezzzzz rahtsız oldugunu dıle getır tepkını bellı et bence mausenın da degı gıbııı bazı syelrı solmedennn o yanlıs yaptıgının farkına varmazzz ve bı kac gun sonra derkıı dha ortda kesın bısye yokken 3gun konusmadın benımleeee flan dıe laf verme agzınaaa parayı vermek ıstmedıgını ve alınele ılgılı o tazr laflar etmmemısnıı eger edıleckse sneın dha cok edecegın syeler oldugu solemeslısın benceeeee

Son düzenleme:

yüzüne bakma..sofranı kur yemeğini ye kaldırma...isterse yer istemezse yemez..ısrar falan etme..
o soru sorarsa cvp ver sakıbn muhattap olma..
konuları büyütme onu umursamaz gibi davran..
ve sakın karşısına ağlama
konu açılırsada benim düşüncem bell..helal olmayan bişeyi babana verceksen karar senin de geç...sıkıysa versin..
yatakta kıçını çevir uyu..sakın mıncık mıncık olma

ay evet ya benıde tavuklar kovalasın ustunemı gıtım dıyorum
okuyorumda :S
ama ama soyle ama boyle demeye calısmısım :26:
ısyan bıseyler dedı onları yazdım onlar bıle aklıma gelmedı o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…