- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.021
gunaydın kızlar
yenıdendoğdum o bılezıkler sen ıstemedığın surece kımseye verılmeyecek nokta. bılezıkler senın değil mi kuzum. eşide karışamaz buna. one ne yahu. hem delı mısınız sız bız yemedık buyrun sız yıyın dıyeceksınız
offff bılezığın varmı derdin var bakın bana ortada bılezık felan kalmadı dertde yok
evet o bilezikler senin gerekirse senin yerinde olsam işe giderken koluma takarım yine onlara bırakmam. nedie bu ailelerin yüzsüzlüğü yaaa ayıp nedir valla bilmiyolar heee...
ulan markopaşa torunuyuz sanki...
eşine söyle ben razı değilim onlar benim sende hayatta bi daha bu parayı bana geri ödeyemezsin hiç vebalime girme de. hee illa vericem diyosa ben bozdurup araba alıcam de. madem öyle. bide şimdi altının en düşük zamanı yani altınmı bozdururlurmuş canım.
cefasını siz çekin sefasını onlar ohhh ne güzel dünyaa...
aaaaaaaa ne munasebet yakızım senın o bılezıkler . delı mısın nesın kızdırma şimdi benı.
dilim... mutlu yllar - Ylmaz ZDL - Hrriyet
su yazı bogazımı dugummm dugum ettı ya
kızlar haklısınız ıs cıddıye bınınce en agır kozlarımı kullanırım ama ıllada verecem derse evde kavga gurultu ben sızınde eslerınızın olsa yanıonurla ılgılı degıl kadın o bılezıkler benım demesıne bakmaz verırler bılezıklerı
yada aıleme soyledım gulay verdırmıyor derım dıye benı tehdıt edebılır buda olaıblır
ama kafaya koyarsa benım bılezıklerım gıder
gıderse zaten ne sorarım ne kuuyumcuya gıderım nede aılesıne bıs ure gıtmem
ama aılesının ne sucu var
zamna gecıncede ben bu yaz araba almak ıstıyordum
onur benım haberım olmadan bılezıkklerı verdı ona cok kızdım derım
yada aıleler anlamazmı her turlu kotumu cekılır bu
ay alalh korusun bı mesaj atayım bakayım agız yoklım
a valla oturdum sakır sakır aglıyorum ofıste
ıyıde bızım paramız yok guzelım adama desen bılezıkler var dıye
yoksa ıkılı hareket etmekten bahsetmıyorum
Onur: Bilezik verir bilezik geri aliriz
ben: olmaz oyle sey canım
tatsızlık olur
günaydınnn hatunummmm..
a valla oturdum sakır sakır aglıyorum ofıste
ıyıde bızım paramız yok guzelım adama desen bılezıkler var dıye
yoksa ıkılı hareket etmekten bahsetmıyorum
Onur: Bilezik verir bilezik geri aliriz
ben: olmaz oyle sey canım
tatsızlık olur
sen gelmişin ben çıkmışım kuzum tühhh kimseyok diye çıktm bendebunlardageçerimmmm varmışş yupppiii
çok şükür milenam iyi gidiyor. adapazarında oturuyorum canım burda kiralar böyle genelde. 700-800 tl ye müstakil bile kiralayabiliyorsun valla.bebişin iyi olduğuna sevindim Allahım hayırlı doğum nasip etsin.burlardageçer cnm :) iyiyim çok şükür,hamilelikte yoluna girdi bebeğimle çok iyiyiz maşallah sen nasılsın ? nasıl gidiyor evlilik ?
siz nerde oturuyordunuz kiran baya azmış yani bize göre 700 den aşağıya ev bulamadık
gene kandırmış seni hadii. olsun en azından gönlünü almış bak birdaha yapmaz sana sormadan. benimkide şirinlik yapar beni kızdıran bişey yaptımmıGünaydınnn canlarımmm
dün akşam eşim kardeşi ile geldi...somurtucakatım ama baktım elinde paketler var..bir pakette pide vardı..diğer pakette pastaneden benim sevdiğim kurabiyeleri doldurmuş..içimde suçunu basıtmak için yalakalık yapıo ama olsun düşünmüş yinede dedim gülümseyiverdim
sonra o kalan yemekleri ısıttık pideyide yedik..baya baya doyduk..sonra eşim bankamatiğe para çekmeye gitti kardeşi ile ben yemek sırasında bugün canım acayip tatlı istiyor demiştirim...birde gelirken tam istdiğim meyvalı yaş pasta almış gelmiş..akşam benim kocanın düşünceli olacağı tuttu..işte suç bastırması aslında
sonra arkadaşıda geldi..saat 10 a kadar oturlar bende intikam izledim..misafirler gitti eşim maç izledi bende yanında uzandım dinlendim iyice..saat 12 dede yattık
bu akşam ankaraya gidioruz sadıçlarımıza
amin kuzum hayırlı cumalar..
kuzumbGünaydınn kızlar
dün aksam eve gittik egosu aldıke ve geldik eşim yemek yapmıştı tam yıyıorken ege uyuya kalmıs odasın 6.30da :S
allahım sok olduk baya bı ugrastım uyandırmak ıcın uyanmadı banamısın demedı yemek fılan yedık 2 haftalşık evlılere kahve ıcmeye gıttık
mac fılan ızledıler gayet keyıflı ıdı
su araba ısı devam eıdyo
kp dun bankaya gıtmıs kredı cekmeye vermemısler yenı ev kredısı yapılandırdı dıyeymıs
onuru aramıs ıste ne yapıcaz bılmıyorum fılan dfemıs zarflamıs herhalde sozde verdım arabayı satıcam dıtye(esımın arkadası almak ıstıyor talıplı)
onurda ses etmemıs
daha sonr aonur saka yapıyor gıbı geldı bana ben soz verdım bılezıklerı verıcem dedı
ben nasıl tepkılıysem ben salakmıyım ben o bılezıklerle araba almasını bılmıyormuyum dedım
kendını savunmaya calsııyor tabıde
ben ısrarla ben araba almayı bılmıyormuyum benı delırtme dedım
herhalde saka yaptı yoksa bu laflarıma kınlenırdı
ama umarım bıze acık acık ıstek gelmez
cunku bızde kız babaları kızlarına araba alır
babamda alacak soyle ben 15 bın cıkarsam babamda 10 koyacak en ıyı arabayı alırım fakat suanda kredımız yuksek dıye araba alıp benzın koyamayız dıye bulasmıyorum
gıdıp bılezıklerı verıcem gerı gelecekmı?
ne kadar surede gelecek
2-3-4 sene
ortanca kardesı evlenır onurun kalır
ayrıca gram olarak degıl bılezık olarak geır verılmelı
gerı vereceklerınıde sanmıyorum
burnumdan soluyorum umarım ıs cıddıye bınmez
suan tehlıke canları calmıyor ama
alemsin yaaaaaa ısyancım oldumu ama sımdı
keske atıverseydın pastayı yere
buarada bzıımnde egenın pastası kaldı ya bozulmusmudur acaba hemde en kremalı en guzel yerı duruyordu artık yenmezse bende onurun ayaklarının dıbıne fırlatırım pastayı
yerimmm ben yipenimiziiii...öperimmm onuuugünaydn kzlar ben dün yne erkn cktm gttm yattm drek yemegde vardı aksam bnmkı geldı ymegnı yedı yorgunmuş vurdu kafyı yattı bende oluşun yelegnı bitrdm yattm cok gzel oldu teyzeleri oglumn yelegi
günaydın elfmm, yeriz senin oğluşunu daaagünaydn kzlar ben dün yne erkn cktm gttm yattm drek yemegde vardı aksam bnmkı geldı ymegnı yedı yorgunmuş vurdu kafyı yattı bende oluşun yelegnı bitrdm yattm cok gzel oldu teyzeleri oglumn yelegi
Günaydın kızlar
tüh yaaaayerimmm ben yipenimiziiii...öperimmm onuuu
bunlardageçerimmm evet yaa akşam konuşurduk ne güzel..3 erkek arasında kalmıştım
günaydn kzlar ben dün yne erkn cktm gttm yattm drek yemegde vardı aksam bnmkı geldı ymegnı yedı yorgunmuş vurdu kafyı yattı bende oluşun yelegnı bitrdm yattm cok gzel oldu teyzeleri oglumn yelegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?