Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aaaaaaaa ne munasebet ya kızım senın o bılezıkler . delı mısın nesın kızdırma şimdi benı.

ay ben agzıma tukureyım ya
esım mesaj attı babam para ıstedı dıye oda gulaya sorayım demıs ya
sızı gulaylar tepsın ya :S
sınırden oturcam aglıcam ya

nıye gulaya sorayım dıyosun desene yok dıety calısıyoruz maas donuyor dıye nıye bana soruyosun bılmıyomusun olmadıgını dedım

a valla oturdum sakır sakır aglıyorum ofıste

ıyıde bızım paramız yok guzelım adama desen bılezıkler var dıye
yoksa ıkılı hareket etmekten bahsetmıyorum
Onur: Bilezik verir bilezik geri aliriz
ben: olmaz oyle sey canım
tatsızlık olur

pışıkkk cnm ben ıstemıycem eşim vermeye kalkacak ha valla veremez ben ortalığı yıkarım o bılezıklerı benım ben susmam bu konuda canım sende susma ezdırme kendını onlar sana duğun hedıyesı olarak takıldı ne dıye sen ıstemedıkten sonra verılıyo. o zaman ne anlamı kalır. ayrıca tehdıt ederse etsın desin Gulay verdırmıyo dıye... nolcak yani... sen mı utanacaksın. onlar utansın hayret bışıy

günaydınn kızlarr
yenıdendogdum sakın vermeee bılezıklerını ama kocanlada inatlasmaa sakin sakin konusark mantıklı olanı
anlatarak çözmeye calıssss cunkuuu sende dıyosun ınatlasınca verse hıc bısey yapmazsın kavga ede ede verırı
hemn hemn aynı sye bızımde basımıza geldıııı.
bu arda bize evımızdekı en ufak herseyı ıkımız aldıkkkkk a. dan z ye dugunu kendımız yaptık falan flan işte
bu gectugımzı yaz köye gittik kv tek oldugu ıcın yazları koyde kısları ıstanbula gelıyoo köydekı evlerıde ıkı katlııı köy evlerındenn bı odanın çatısı akıyomus neymıss oğlu yaptıracakmıs kadının 8 tane coocgu var bana benım saf kocammm evet yaptırmamız lazımmm falan dedı tabıkı yapılacakk akıdn o skeılde kalamaz evde ama neymıss komple catı yenıden yapılcakmıs
bıde yenı cıkanlardan yapılackamısss neyse bunlar fıyat flan alıolarrrr mallezemlerın yarıısnı aldılar hatta tanıdık bıyerdennn 2500 tl yee ama dha para odenmemıstı sonra ust aflan fılan derkennn bu iş çıktımı 7500 ev etmez okadrrrr yanııı ama ben artık delı oldum attıl agzımdan burnumdan geldııı ablları varrr abısı var kımse oralı olmuyoo benım kocam yaptırcakmısss ve herkeste gelır kalır o evde yazları neyse bu 7500 duyunca benı aradı en son bu fıyta oluyo dedı yanımdada ablları ve annesıde varrr bende dedımkendın bılrıısn nasıl odmeyı dusnuyosunnn aklın kesıyosa yaptırrrr ben hıc bısye karsımıyorum dedım kpadım telfonu artık ne olursa olsunnn umrumda dgeıldı ısterse 10000 odesınn bıkmıstım ama nolduu ben en basta dedgım yere geldılerr sadce akan yerı tamır ettırdılerrrr onuda annesının maasıyla yaptırdılarrr yaaa eger bırazzz akıllı davranmazsannn aılesı hıc duusnmez yanııı kocanla sakın konusmya calısss anı tepkiler gostremeee bence en onemlı oooo

şakamı yapmış..
her şakanın altında bir gerçek yatar..
dün akşam birdi bugün iki.
bence eşin zemin hazırlıyor..babasının isteyeceğinden şüpheleniyor ve senin tepkini ölçüyor. bana öyle geldi.

valla demidnen beri yazayım dedim
işler yoğundu çatlıcaktım yazmassam
anacım bu aileler neden bu kadar düşüncesi özellkile erkek ailelerinde çok görüyorum bunu
ne demek ya araba alıcam bilezik ver,eşya alıcam çeyrek ver
adamalr oğullarını para almak için evlendirmiş sanki
işte başımız sıkışınca alşırız nasıl olsa onlarda var diye düşünüyorlar bence
olur mu ya o altınlar paralar çiftler için ilerde bizşey sahipi olmaları içindir
anne baba araba alsım model yükseltsin diye değilki
gülaycım sen o bilezikleri verirsen unut rüyanda görürsün
kp maaşı hem iyi hemde sizden medet umuyorlar ya işte ben ona çıldırıyorum
Evi olmaz,arabası olmaz gerçekten muhtaçtır ki gerçek muhtaç isteyemez zaten haa tamam derisn
ama sen demedin mi kv tezgahını yptırdı eşya aldı demekki
onlara para var şimidde bulsunlar valla

senin kcoan vermeye alıştı akıllı verdiklerini nie vermediler peki o zmn akıllı ol kızım bak yenidndğdum arkadaşım egrekiyosa mousenin dediği gibi tak koluna gt ama vermeeeeee kocana senin garabtin herşeyi alıyolar satmasınlar arabayı illa model yğkseltmek için istyo t6aktığınıda alck bi kardeşi daha varmışş ona takarklar sende kala kalırsın belkide ona zemin hazırlıyoo verememde onurda ben kendişm alırım araba de satmasınlar satamk zorundalarmı sankkiiiiiiii onuru boğazlayacağım geldi ben bişey vremem ay sonunu zor getiriyoruz desene kocana nie ağlıyosun sen ne akıllı ya senin haberin olmadan veercxekkk jkıyameti kopaırrımm kocaylaaaaa

bunlardageçerimmmm varmışş yupppiii
sen gelmişin ben çıkmışım kuzum tühhh kimseyok diye çıktm bende

çok şükür milenam iyi gidiyor. adapazarında oturuyorum canım burda kiralar böyle genelde. 700-800 tl ye müstakil bile kiralayabiliyorsun valla.bebişin iyi olduğuna sevindim Allahım hayırlı doğum nasip etsin.

gene kandırmış seni hadii. olsun en azından gönlünü almış bak birdaha yapmaz sana sormadan. benimkide şirinlik yapar beni kızdıran bişey yaptımmı

amin kuzum hayırlı cumalar..

kuzumb
en senin yerinde olsam şimdi o bilezikleri hemen bankaya altın hesabına yatırır,soranda olursa bankada istediğim zaman çekemiyorum vadesi var falan derdim. biz öle yaptık eşimle. abisi borç isticek baktık , hemen bankaya altın hesabı yaptık. şimdi bankada diyoruz ...onuru ikna et bankaya yatırın elinizde ne kadar durursa okadar zarar görürsün.

alemsin yaaaa

günaydn kzlar ben dün yne erkn cktm gttm yattm drek yemegde vardı aksam bnmkı geldı ymegnı yedı yorgunmuş vurdu kafyı yattı bende oluşun yelegnı bitrdm yattm cok gzel oldu teyzeleri oglumn yelegi

günaydn kzlar ben dün yne erkn cktm gttm yattm drek yemegde vardı aksam bnmkı geldı ymegnı yedı yorgunmuş vurdu kafyı yattı bende oluşun yelegnı bitrdm yattm cok gzel oldu teyzeleri oglumn yelegi
yerimmm ben yipenimiziiii...öperimmm onuuu

bunlardageçerimmm evet yaa akşam konuşurduk ne güzel..3 erkek arasında kalmıştım

esım once saka yaptım dedı
ıstemedı dedı
bı rahatladım amma cırkefe bagladın dedı
sonra ısterlerse yaza kadar yapın dıcem demıs
bende ona ya yapamazlar vermezlerse tatsızlık cıkar dedım
demez olaydım
kavga ettım cok fena
bılezıklerı gectım
lanet olsun o bılezıklere ya :S
nıye tatsızlık olurmus veremezlerse onu bı turlu anlayamamıs nasıl bı seyse
abımın bızım dugunde bılezık takamadıgına bagladı olayı ılk defa boyle bısey duyuyorum ondan
o soyledı ben utandım bunları nasıl soyluıyor dıye
pc gomuldum aglıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
yerimmm ben yipenimiziiii...öperimmm onuuu

bunlardageçerimmm evet yaa akşam konuşurduk ne güzel..3 erkek arasında kalmıştım
tüh yaaaabiraz daha bekleseymişim konuşcakmışız demekki. aman bu eşlerinde arkadaşlarını getirmeleri tuhaf oluo yaaaa, benim eşim getirdi bir kaç kere ark.hani akraba neysede. kendimi garip hissettim çekildim odama. kös kös oturdum napcam b
aşka. evlenmeden gelmesinler artık arkadaşların diyorum valla.

GÜNAYDIN CANIM BENİM
AMANIIINNNN YERİM BEN ONU VE YELEĞİNİ
ELİNE SAĞLIK SENİNDE VALLA BEN ÖRMEYİ BİLMİYIRUM HİÇ
ÖRENLEREDE İMRENİYRUM HANİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…