- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.061
esım once saka yaptım dedı
ıstemedı dedı
bı rahatladım amma cırkefe bagladın dedı
sonra ısterlerse yaza kadar yapın dıcem demıs
bende ona ya yapamazlar vermezlerse tatsızlık cıkar dedım
demez olaydım
kavga ettım cok fena
bılezıklerı gectım
lanet olsun o bılezıklere ya :S
nıye tatsızlık olurmus veremezlerse onu bı turlu anlayamamıs nasıl bı seyse
abımın bızım dugunde bılezık takamadıgına bagladı olayı ılk defa boyle bısey duyuyorum ondan
o soyledı ben utandım bunları nasıl soyluıyor dıye
pc gomuldum aglıyorum
eflinam bende az çok biliyom ama yaparken çok sıkılıyorum bir an önce
bitsin istiyorum. bitmeyince daral gelio bırakıyorumkocam kazak istedi yaz gelcek ben hala yerimde sayıyom başlamadım bile
canlar çıkıyorum direksiyon sınavı evrağımı almam lazım yarın sınavım var. hepinizi öpüyorum yenidendoğdum kuzum üzülme nolur altınları yatırın bankaya kurtulun bu dertten
:) bekarkn yapmstm bı kac tane az cok blyrum işte şükür bttı ya zor yapyodm son günlerde
abinin takamadığı bileziğe laf ediyoda sizden aldıkları çeyrekleri geri vermediklerini niye söylemiyo. erkek milleti işte. kızım sana kavga etme dedik dimi daha ortada fol yok yumurta yok.
adamlarla takışmaya gelmiyo işte. ne ağlıyon sende benden betersin heee güçlü ol biraz.
eğer en ufak bişeyde ailesini korumak adına senin ailene çirkef atacaksa böyle olmaz ona bunu anlat.
kıyaslama yapılmaya gidilirse ezilir gider çünkü.
kimin evinde oturuyo şimdi senin ailen aynı zamanda bu eve taşındığında ufakta olsa bişeyler almadımı neyin kafasını yaşıyo senin eşin.
yarın araba alıcam dediğinde bırak senden para almayı sana para verecek olan senin baban değilmi...
ben senin yerinde olsam bunları sıralardım onun o cümlesinden sonra.
kadın milletiyiz işte aman kırılmasın kırılsın abicim hakettiği cümleleri duyacak ki bir daha böyle konuşmaya cüret etmesin.
ayyy çok kızdım
mouusem haklısın ya sonuna kadar
ben onları soylesem artık o ısın sonu nerelere gıder bılemedım
yuzune vurmus olurum ya
dunyayı bana dar ederdı
benb u balıklar ıcın fena demısmıydım dun elıfnam
bu aksam konusmuyayım
ayrı yemek ycem cunku oda otelde yıekmıs
geldıgınde hcı karsılamıyayım dımı otursam tv mı ızlesem ısmı yapsam
yatmıs uyumusmu olsam
baan taktık verın ama komık duruma dusmuyum ısyan yuzune bıle bakma dedı
ısyan dıyo aılesıne mahcup dusmemek ıcın bunları sınırden soyledı sana dıyor
Canım bu taraftan yaklaşması çok hoş olmamış, onun tüm kardeşleri taktımı size bilezik
Yada bahsi geçen bileziklerin hepsini eşinin ailesimi taktı ?
Şuda var kim takarsa taksın hem dinimizce hem kanunen takılar geline aittir, rızası olmadan alınmaz
senin ailen sizi kolluyor ev verdi diye karşı taraf da kendi çıkarlarını düşünüyor gibi geldi bana.
Kocanla kötü olma ama takılarını sakın verme geri gelmez çünkü.
valla bılmıyorum kotu gozukmuyorlarCanım bu taraftan yaklaşması çok hoş olmamış, onun tüm kardeşleri taktımı size bilezik
Yada bahsi geçen bileziklerin hepsini eşinin ailesimi taktı ?
Şuda var kim takarsa taksın hem dinimizce hem kanunen takılar geline aittir, rızası olmadan alınmaz
senin ailen sizi kolluyor ev verdi diye karşı taraf da kendi çıkarlarını düşünüyor gibi geldi bana.
Kocanla kötü olma ama takılarını sakın verme geri gelmez çünkü.
ben ne olursa olsun küsülme taraftarı değilim yapım gereğimi bilmiyorum ama eşimde bende küsemeyiz bizimde sorunumuz konuşamamak o hemen barışmak ister ben konuşmak.
bence canım sen hiç küsme akşam hazırla yemeğini otur kocanla bi güzel ye ve konuşmak istiyorum de.
derdini anlat sorunun bilezik olmadığını böyle tatsızlık olacaksa gözünde olmadığını ama sizin nasıl emek verdiğinizi sıkıntı çektiğinizi anlat. hee baban zor durumda olur canı sağolsun yine veririm de ama keyfi olunca vermek istemiyorum de. yoksa bozdurmaya kalkılsa ben borçlarımı öder keyfime bakardım de böyle anlat işi inada bindirirsen duyulmak istenmeyen sözler çıkar ağzınızdan vebu kırgınlık geçmez.
eşin ailesine de ezilmek istemiyo sende de bi şekilde üste çıkmak istiyo buna izin verme ve insani şekilde çözün olayı.
baktın olay kavgaya gidiyo konuyu kapat ve de ki sen benim hakkımında olan bişeyi benim rızam olmadan veriyosan ver ama benide bu sıkıntıyı çekmekten kurtarıcaksın bende sıkıntı çekmek istemiyorum ozaman de... ailesine değil sana ezilsin hıh
ben ne olursa olsun küsülme taraftarı değilim yapım gereğimi bilmiyorum ama eşimde bende küsemeyiz bizimde sorunumuz konuşamamak o hemen barışmak ister ben konuşmak.
bence canım sen hiç küsme akşam hazırla yemeğini otur kocanla bi güzel ye ve konuşmak istiyorum de.
derdini anlat sorunun bilezik olmadığını böyle tatsızlık olacaksa gözünde olmadığını ama sizin nasıl emek verdiğinizi sıkıntı çektiğinizi anlat. hee baban zor durumda olur canı sağolsun yine veririm de ama keyfi olunca vermek istemiyorum de. yoksa bozdurmaya kalkılsa ben borçlarımı öder keyfime bakardım de böyle anlat işi inada bindirirsen duyulmak istenmeyen sözler çıkar ağzınızdan vebu kırgınlık geçmez.
eşin ailesine de ezilmek istemiyo sende de bi şekilde üste çıkmak istiyo buna izin verme ve insani şekilde çözün olayı.
baktın olay kavgaya gidiyo konuyu kapat ve de ki sen benim hakkımında olan bişeyi benim rızam olmadan veriyosan ver ama benide bu sıkıntıyı çekmekten kurtarıcaksın bende sıkıntı çekmek istemiyorum ozaman de... ailesine değil sana ezilsin hıh
canım bende senin sölediklrini ve düşündüklerinin aynısını söledimm..yenidendoğdum bakk buraya..
ama akşam ben eşi ile bişi yok gibi konuşmsına karşıyırım..ağza alınmayacak laflar söledi..olmaz öle yutmak..biraz anlaması lazım aabrtmadan cezalandırmak lazım..
akşam yemeğini hazırlasın eşi yemez zaten..
geçsib tv karşsına otursun..eşi soru sormadıkça muhatap olmasın..gerekirse 1 hafta sürsün ama anlasın kırıldığını
ben onuru tanıyorsam bugunben ne olursa olsun küsülme taraftarı değilim yapım gereğimi bilmiyorum ama eşimde bende küsemeyiz bizimde sorunumuz konuşamamak o hemen barışmak ister ben konuşmak.
hayır canım 4 tanesını aılesı taktı 2 tane aılem gerı kalanının bır kısmını nısan parasıyla ben yaptım dıger kısmında dugunden bıraz paa alıp yaptım 11 bılezıge tamamladım sımdı 9 tane var
onun kardeslerı 1 er ceyrek taktılar calısıyolar
takılarda bıle degılım gofretom ınankı o abım ıcın nasıl soyledı utanmadımı yuzune tukuresım geldı onu o anda bogabılırdım
gerızekalı bunları nasıl soyluyosun terbıyesız fıaln dedım
eşini kendini en iyi sen tanıyosun kndin için kendi doğrun neyse onu yap canım. keşke yapmasaydın yada şunu demeseydim deme ona da dedirtmeden içnde ne varsa anlat tabi yanına gelirse gelmezse d eartık sen bildiğin gbi yap. bizim burda konuşmamız kolay yaşaması zor bir durum. ailenin huzuru için doğru kararı ver ve ona göre hareket etben onuru tanıyorsam bugun
haspa
pacoz
kendısı benım kusmeme fırsat vermeden ben yokmusunm gıbı davranır
bende konusma taraftarıyım
ama bazen bedel odedılmelı sesler yukselmelı dıye dusunuyorum
cunku ben herseyıd usuenbılen ısterse onu orada bogup atabılecek utandıracak mahcup dusuerecek seylerde soylerım
ama ben soylemıyorum pısman olurum dıye
yapım bu
herhalde herkez benı salak yerıne koyuyor
dedıgım gıbı konu asla bılezık degıl suanda
tavrı ve sıyledıklerı
brıde bana senden daha cırkefı olamaz
cok cırkefsın demıs
kı benım agzımdan ne lan ne mal ne salak ne aptal ve kufur nede argo kelımeler cıkar
bı cok kez soyleyecek bı ton seyım varken
soylemem herkeze karsı boyle
sonra ben basıretsız oluyorum herhalde benı oyle goruyolar
o kadar saısrıyorumkı o fabrıka muduru bana telefonda bas bas bagırdıgında
lan ne dıyosun sen dıye arardım onu gerı
veya sen kıme telefonu kapatıyosun dıye
yanı herkez bana boyle yapıyor
esımde dahıl
arkadaslarım kuzenlerım belkı sız bıle yuzyuze her hafat gorussek bende kı bu yumusaklıgı gorup benı rahat kırabılırsınız
ben robotmuyum ya ınsanım ben
aklımda ıslıyor
o yuzden bu aksam o konusma ortamı benden cıkmamalı benc eben bunu kendım ıcın yapmalıyım
canım konuşsun küslük çözüm değil evet kötü konuştu bunun karşılığında zaten bizm kız konuşacak sen nasıl layık gördün bu laf dicek nasıl yakıltırabildin bizim için ailemin yaptıkları yeter di abimdir bugün yapamaz yarın zor günümde yardım eder sen bunları nasıl yüreğin el verdide söyledin der ama küstümü ohoo sonu gelmez...
canım konuşsun küslük çözüm değil evet kötü konuştu bunun karşılığında zaten bizm kız konuşacak sen nasıl layık gördün bu laf dicek nasıl yakıltırabildin bizim için ailemin yaptıkları yeter di abimdir bugün yapamaz yarın zor günümde yardım eder sen bunları nasıl yüreğin el verdide söyledin der ama küstümü ohoo sonu gelmez...
valla bılmıyorum kotu gozukmuyorlar
ama suada var onlar bızım ceyrek altımızın durdugunu dusunuyolar
dursa ben evımı eksık bırakırmıyım ya eksık tamamlarım
sadece bılezık oldugunuda bılmıyolar onuda dıp not duseyım kızlar
kuzum burda hepimiz seni çok seviyoruz ve iyi bir insan olduğun ekrandan bile belli ama sessiz kaldıkça seni eziyorlar daha öncede söledim bunu sana.
Gaza gelme ezikde olma, kafanda toparla neler sölemen gerektiğini ona göre konuş eşinle. Neleri aştınız siz bilezik nedir ki, senin belki onları takmaya hevesin var yeni gelinsin neticede,
ayrıca krediyi ödeyemeyecek duruma gelirseniz Allah getirmesin onlara el atmak durumunda kalacaksınız. Eşinde sende özel çalışıyorsunuz işinizin garantisi yok bunları anlat.
Yarın ihtiyacımız olduğunda annen baban hemen veremez bide mağdur oluruz maddi konular yüzünden ailenle ters düşmeyelim ben onları çok seviyorum soğumak yada üzmek istemiyorum de. Kocan sert maço sanırım bu adamı ancak iyilik ve yumuşak dille yola getirebilirsin aksi ters teper. Ama vermemek konusunda kararlı olsun o yumuşak cümlelerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?