Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Canım bu taraftan yaklaşması çok hoş olmamış, onun tüm kardeşleri taktımı size bilezik
Yada bahsi geçen bileziklerin hepsini eşinin ailesimi taktı ?
Şuda var kim takarsa taksın hem dinimizce hem kanunen takılar geline aittir, rızası olmadan alınmaz
senin ailen sizi kolluyor ev verdi diye karşı taraf da kendi çıkarlarını düşünüyor gibi geldi bana.
Kocanla kötü olma ama takılarını sakın verme geri gelmez çünkü.

eflinam bende az çok biliyom ama yaparken çok sıkılıyorum bir an önce
bitsin istiyorum. bitmeyince daral gelio bırakıyorumkocam kazak istedi yaz gelcek ben hala yerimde sayıyom başlamadım bile

sen yine biliyorsun canım maaşallah ben ilmek atmayı bile bilmiyorum
çok becerikliyim değiş mi?
yıllar evvel havlu kenarı başladım lise zmanında tek kenarı bitti tek kenarı öyle garip garip duruyor
arttık çeyizime koyayım bari garibimi

canlar çıkıyorum direksiyon sınavı evrağımı almam lazım yarın sınavım var. hepinizi öpüyorum yenidendoğdum kuzum üzülme nolur altınları yatırın bankaya kurtulun bu dertten

canım inşaallah geçersin hiç telaş yapma
çok kolay emniyet kemerini tak hemen biner binmez,aynaları kontrol et,koltuğu kontrol et,vitesi kontrol et bunlar puan kazandırır
sonra ya allah deyip yürü gitsin
ben bayılacaktım sınavdan önce stresten ama sıra bana geldi pşalar gibi sürdüm valla
birde bizim sınav yerinin olduğu yerde şantiye vadrı devamlı kamyonlar,tırlar girtip çıkıyordu
öküzler bize selektör yakıyorlardı ulan biz acemiyiz sınavdayız bizi niye geiryorsunuz ki dimi ama
dediğim gibi relax ol kuzum

:) bekarkn yapmstm bı kac tane az cok blyrum işte şükür bttı ya zor yapyodm son günlerde

maaşallah canım eline sağlık valla
bende öğrenmem lazım ama nasıl:44::44::44:

mausem yürü be arkandayım kıuzum
valla birşey diyemiyorum snein bu cümlelerine karşılık
çoook haklısınn
ahhh ahhh bu erkeklerin hepsimi aynı anacım anlamaıdm ki

kuzum demedin merhametli,duygusal,bencil birde romantik demiştin
fenayı şimdi diyortsun biz ayvayı baştan yedik desene
valla benimkide sinirlenince fena heee
bişi dedirtmiyor hani
geçen gün birşey konuşuyorduk ben bişi söledim
sakın bana bir daah bunu söleme diye beni bir püskürttü kokrtum valla:18::18:

ben ne olursa olsun küsülme taraftarı değilim yapım gereğimi bilmiyorum ama eşimde bende küsemeyiz bizimde sorunumuz konuşamamak o hemen barışmak ister ben konuşmak.
bence canım sen hiç küsme akşam hazırla yemeğini otur kocanla bi güzel ye ve konuşmak istiyorum de.
derdini anlat sorunun bilezik olmadığını böyle tatsızlık olacaksa gözünde olmadığını ama sizin nasıl emek verdiğinizi sıkıntı çektiğinizi anlat. hee baban zor durumda olur canı sağolsun yine veririm de ama keyfi olunca vermek istemiyorum de. yoksa bozdurmaya kalkılsa ben borçlarımı öder keyfime bakardım de böyle anlat işi inada bindirirsen duyulmak istenmeyen sözler çıkar ağzınızdan vebu kırgınlık geçmez.
eşin ailesine de ezilmek istemiyo sende de bi şekilde üste çıkmak istiyo buna izin verme ve insani şekilde çözün olayı.
baktın olay kavgaya gidiyo konuyu kapat ve de ki sen benim hakkımında olan bişeyi benim rızam olmadan veriyosan ver ama benide bu sıkıntıyı çekmekten kurtarıcaksın bende sıkıntı çekmek istemiyorum ozaman de... ailesine değil sana ezilsin hıh

buarada ben bılezık mevzusu ıcın degıl
bana soyledıklerı ıcın konusmamak en ıyısı dıye dusunuyorum hatasını anlarsa belkı bı ıhtımal dıye :S
yoksa hanıd aha bılezık verıp vermeyecegımız bellıb ıle degıldı benımle konusmadın dıyemez
zehır ksutu bu sabah bana ve bence bende haketmıyorum
haketmıyorsam nıye yasıyorum nıye herkez haksızlık eıdyor S:

hala ağırmı konuştum dıye kendını mı yargılıyorsun yenıdndoğdum yahu adam abının nıye bılezık takmadığını sneın yuzune vuracak kadar terbıyesızlık etmış ya.....
bendece konuşma surat yap ama ağlama guçlu ol konuşursan soyle "o bılezıkler benım hakkım vermek ıstemıyorum "de
bu arada bı bılezıklerın konusu ıkıde bır sızde gundeme gelıyor anacım. senın yerınde olsam artık arabamı alırım bırşey yaparım yanı.. kafan rahat olur en azından. evet araba çok masraflı bırşıy ama çokda rahat. hem bılezıkler güme gıtmemış olur. çunku bu konu şimdi kapansa yarın obur gun gene acılcak sizde:26:

hayır canım 4 tanesını aılesı taktı 2 tane aılem gerı kalanının bır kısmını nısan parasıyla ben yaptım dıger kısmında dugunden bıraz paa alıp yaptım 11 bılezıge tamamladım sımdı 9 tane var
onun kardeslerı 1 er ceyrek taktılar calısıyolar

takılarda bıle degılım gofretom ınankı o abım ıcın nasıl soyledı utanmadımı yuzune tukuresım geldı onu o anda bogabılırdım
gerızekalı bunları nasıl soyluyosun terbıyesız fıaln dedım

valla bılmıyorum kotu gozukmuyorlar
ama suada var onlar bızım ceyrek altımızın durdugunu dusunuyolar
dursa ben evımı eksık bırakırmıyım ya eksık tamamlarım
sadece bılezık oldugunuda bılmıyolar onuda dıp not duseyım kızlar

canım bende senin sölediklrini ve düşündüklerinin aynısını söledimm..yenidendoğdum bakk buraya..
ama akşam ben eşi ile bişi yok gibi konuşmsına karşıyırım..ağza alınmayacak laflar söledi..olmaz öle yutmak..biraz anlaması lazım aabrtmadan cezalandırmak lazım..
akşam yemeğini hazırlasın eşi yemez zaten..
geçsib tv karşsına otursun..eşi soru sormadıkça muhatap olmasın..gerekirse 1 hafta sürsün ama anlasın kırıldığını

bencede yapman gereken buuuuuuu kocan tavır almaaaaaa hemen ortada bısey yokkennn amntıklı bı skeılde anlatmaya bakkkkk kendınızın ne kadr sıkıntı cektıgı halde o bılezıklerı bozdurmak ıcın kac kere duusndugunuzu ve sımdı sadce kp arbasının modleını yuksektcek dıe vermenızın yanlıs oldugunu anlatttt dogrusu buuu keısnlıkle sne ınatlastıkca bırbırınızı kırıcı laflar solemye devam edeceksınız

canım konuşsun küslük çözüm değil evet kötü konuştu bunun karşılığında zaten bizm kız konuşacak sen nasıl layık gördün bu laf dicek nasıl yakıltırabildin bizim için ailemin yaptıkları yeter di abimdir bugün yapamaz yarın zor günümde yardım eder sen bunları nasıl yüreğin el verdide söyledin der ama küstümü ohoo sonu gelmez...

ben onuru tanıyorsam bugun
haspa
pacoz
kendısı benım kusmeme fırsat vermeden ben yokmusunm gıbı davranır
bende konusma taraftarıyım
ama bazen bedel odedılmelı sesler yukselmelı dıye dusunuyorum
cunku ben herseyıd usuenbılen ısterse onu orada bogup atabılecek utandıracak mahcup dusuerecek seylerde soylerım
ama ben soylemıyorum pısman olurum dıye
yapım bu
herhalde herkez benı salak yerıne koyuyor
dedıgım gıbı konu asla bılezık degıl suanda
tavrı ve sıyledıklerı
brıde bana senden daha cırkefı olamaz
cok cırkefsın demıs
kı benım agzımdan ne lan ne mal ne salak ne aptal ve kufur nede argo kelımeler cıkar
bı cok kez soyleyecek bı ton seyım varken
soylemem herkeze karsı boyle
sonra ben basıretsız oluyorum herhalde benı oyle goruyolar
o kadar saısrıyorumkı o fabrıka muduru bana telefonda bas bas bagırdıgında
lan ne dıyosun sen dıye arardım onu gerı
veya sen kıme telefonu kapatıyosun dıye
yanı herkez bana boyle yapıyor
esımde dahıl
arkadaslarım kuzenlerım belkı sız bıle yuzyuze her hafat gorussek bende kı bu yumusaklıgı gorup benı rahat kırabılırsınız
ben robotmuyum ya ınsanım ben
aklımda ıslıyor
o yuzden bu aksam o konusma ortamı benden cıkmamalı benc eben bunu kendım ıcın yapmalıyım

kuzum burda hepimiz seni çok seviyoruz ve iyi bir insan olduğun ekrandan bile belli ama sessiz kaldıkça seni eziyorlar daha öncede söledim bunu sana.
Gaza gelme ezikde olma, kafanda toparla neler sölemen gerektiğini ona göre konuş eşinle. Neleri aştınız siz bilezik nedir ki, senin belki onları takmaya hevesin var yeni gelinsin neticede,
ayrıca krediyi ödeyemeyecek duruma gelirseniz Allah getirmesin onlara el atmak durumunda kalacaksınız. Eşinde sende özel çalışıyorsunuz işinizin garantisi yok bunları anlat.
Yarın ihtiyacımız olduğunda annen baban hemen veremez bide mağdur oluruz maddi konular yüzünden ailenle ters düşmeyelim ben onları çok seviyorum soğumak yada üzmek istemiyorum de. Kocan sert maço sanırım bu adamı ancak iyilik ve yumuşak dille yola getirebilirsin aksi ters teper. Ama vermemek konusunda kararlı olsun o yumuşak cümlelerin.

mrb kızlar

yenidendoğdum ne yap ne et verme
nişanlıyken ev alındı eşimin birikmiş parası vardı
tam yetmedi sonra kredi çekmeyelim diye
tanıdıktan borç alındı
tabi düğünden 1 ay sonra tüm bilezikler oraya gitti
tamam benm evim için ama şimdiki aklım olsa kredi çekerdim
onlar bence garanti
bidaha kolay kolay alınmıyor
eşinin ailesinin durumu 2-3 seneye düzelip sana hepsini geri ödeyebilecekmi? pek sanmam arada kaynayabilir

eşini kendini en iyi sen tanıyosun kndin için kendi doğrun neyse onu yap canım. keşke yapmasaydın yada şunu demeseydim deme ona da dedirtmeden içnde ne varsa anlat tabi yanına gelirse gelmezse d eartık sen bildiğin gbi yap. bizim burda konuşmamız kolay yaşaması zor bir durum. ailenin huzuru için doğru kararı ver ve ona göre hareket et

bende küs kalsın demiyorum tatlım ama o laflar sölenmemiş gibide davranmamalı..eşi kendisi konuşmak istemeli..o zamanda bizim kız bağırmada skin sakin bunları anlatabilmeli..ama ilk adım bizim kızdan gelmemeli..çifkef dedi ya daha neler neler yanii

ya bak sımdı ne geldı aklıma ben sevıyorum bunun anasını babasını
valalhı yemın ederım su cuma gununde
ama bız tasınıyoruz ev dandını butun ev ahalısı ac gelıyor bak ısyanb unları ıyı bılıronlara dısarıdan yemek soyleyıp bız yemek yemıyorduk nıye cunku paramız kalmıyordu yoktu
bıze annem yapıyordu oyle yıyorduk bakarmısın dusuncesızlıge
benım abım halılarımı kendı fabrıkası ama ortagıda var elemalarıda
butun herseyı yıkadı yorganlarıma kadar pelus ortu var 9 metre kare el ormesı ama fotolarda gormsuunuzdur belkı sımdı egenın odasında
hepsını ucretsız yıkadı
deterjkan alırım 70 ıse 40 verırım
cogu zmaan hıc vermem
ne zannedıyor bu kendını ya :S
nasıl gormez aslıdna abına lmasın ama kocandan alıcan
atıcan kenara
yuh olsun ya yazıklar olsun ona
babası araba modelı degıstırır
bızde arabayı 2 ayda bır gun zor alırız aksam bırakmak sartı ıle :S
onalra kınlenmek ıstemıyorum
ah arabayı alaydım kapının onune koyaydım ya
ınsallah o bılezıklerı bu sekılde verırse
benıde ınsallah ısten cıkarırlar
gorucem o zaman ben onun g...nuu
coksınırlıyım :26:

ya bu onurun ailesi altın altın die kuduruyo seni soyup soğana çeviriyolar bu alıtnları sat araba filan al elindekini kurytmayınca rahat olmayacaklar bence arabayıda üstüne al kocana vermeeeeeee buda benm üstüme olsun de almayınca rahat olmayacaklar inankiiiiiii alıştılarrrrr bence altını satıp araba alma taraftarı değilim ama senin durumun belli cnmmmm

araya sarı kedi giricem ama günüm var liste yapıyom 1 patlıcan biber közleme salata 2 yeşil mercimek salata 3 yeşil göbek salata 4 ıspanaklı börek 5 dere otlu poaça 6 kabak pastası 7 tramisu bir çeşit börek daha lazım ne yapıcam bilemiyorum

cok tesekkur ederım gofrettom kesınlıkle haklısın

ama ıllada bı sekıdle verecekse bu gun ıstedıgını dusun babasının cıkarır verır bu manyak
bende yemıne derım yaparım kendımı kovdururum buradan
sonra gorucem ben onun kafasını
ısten kovulursam ben o bılezıkerle dukkan almayı dusundum sevcan dıye bı kız var gecende ona nalattım
orada calısırım deıdm babamın dukkanını
ondan sonra babasıda maasından verır artık 10 bın lıradan para cıkaramadılar ya ıananmıyorum
bu bıleızklerı ben bozup bı hal yapmayınca benım pesımdende dusmeyecekler buna emınım kı
kayınpederım
eger abartıyorsam sevgılıler gununde kv
ozel el yapımı asmalı konak alyansı yaptırmıs 900 lıraya :26:
çüş derler adama
bunlarıda esıme soyelebılırım
bana kalkıp onların parası deme dıyede karsı cıkabılırım hcı bılmıyorum cok cok fazla sınırlıyım

ayy süper yaaaa

[video]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBlwcINOlRvYBtw&url=http%3A%2F%2 Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2F50833_10151414681895822_10151414678180822_2 2372_772_t.jpg&jq=100[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…