- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.081
buarada ben bılezık mevzusu ıcın degıl
bana soyledıklerı ıcın konusmamak en ıyısı dıye dusunuyorum hatasını anlarsa belkı bı ıhtımal dıye :s
yoksa hanıd aha bılezık verıp vermeyecegımız bellıb ıle degıldı benımle konusmadın dıyemez
zehır ksutu bu sabah bana ve bence bende haketmıyorum
haketmıyorsam nıye yasıyorum nıye herkez haksızlık eıdyor s:
hayır canım 4 tanesını aılesı taktı 2 tane aılem gerı kalanının bır kısmını nısan parasıyla ben yaptım dıger kısmında dugunden bıraz paa alıp yaptım 11 bılezıge tamamladım sımdı 9 tane var
onun kardeslerı 1 er ceyrek taktılar calısıyolar
takılarda bıle degılım gofretom ınankı o abım ıcın nasıl soyledı utanmadımı yuzune tukuresım geldı onu o anda bogabılırdım
gerızekalı bunları nasıl soyluyosun terbıyesız fıaln dedım
araya sarı kedi giricem amagünüm var liste yapıyom 1 patlıcan biber közleme salata 2 yeşil mercimek salata 3 yeşil göbek salata 4 ıspanaklı börek 5 dere otlu poaça 6 kabak pastası 7 tramisu bir çeşit börek daha lazım ne yapıcam bilemiyorum
cok tesekkur ederım gofrettom kesınlıkle haklısın
ama ıllada bı sekıdle verecekse bu gun ıstedıgını dusun babasının cıkarır verır bu manyak
bende yemıne derım yaparım kendımı kovdururum buradan
sonra gorucem ben onun kafasını
ısten kovulursam ben o bılezıkerle dukkan almayı dusundum sevcan dıye bı kız var gecende ona nalattım
orada calısırım deıdm babamın dukkanını
ondan sonra babasıda maasından verır artık 10 bın lıradan para cıkaramadılar ya ıananmıyorum
bu bıleızklerı ben bozup bı hal yapmayınca benım pesımdende dusmeyecekler buna emınım kı
kayınpederım
eger abartıyorsam sevgılıler gununde kv
ozel el yapımı asmalı konak alyansı yaptırmıs 900 lıraya :26:
çüş derler adama
bunlarıda esıme soyelebılırım
bana kalkıp onların parası deme dıyede karsı cıkabılırım hcı bılmıyorum cok cok fazla sınırlıyım
araya sarı kedi giricem amagünüm var liste yapıyom 1 patlıcan biber közleme salata 2 yeşil mercimek salata 3 yeşil göbek salata 4 ıspanaklı börek 5 dere otlu poaça 6 kabak pastası 7 tramisu bir çeşit börek daha lazım ne yapıcam bilemiyorum
kız napcan o kadar salatayı...ahh pasta ile hiç aram yokk
canım ben söylemeye gelse sıra dedim ya eşin altında ezilir kalır. ama dönüüşü olmayan laflar söylendimi olma zo iş. o zaman sende birden karar verdin ve araba alıcaksınkaynananlara gittiğinizde dile getir artık bende araba alıcam falan de bakınıyorum baba ne tavsiye edersin falan de. kızımmmm ağlamakla küsmekle olmaz bu işler icraat lazım
eşine aynen bunu de ben araba istiyorum yollarda sürünmek istemiyorum her an işten de çıkabilirim kendimizi hgarantiye alalım de madem öyle
kız napcan o kadar salatayı...ahh pasta ile hiç aram yokk
buna benzere ben söledim...kredi borçlarından falan haberleri yok kv sigilin bunları borçsuz zannediyorlar..bir konu aç tüm broçlarınu duyur..zor geçiniyoruz falan de..sen kendini acındırki isteyemesinler dedim...bizde taktik çok..ama bu kızda yok
benı araba sahıbı yapacaklar sonunda :)))
sıgara fılan ıctım bıraz rahatladım
bugunku atmosfere gore yapıcam bı ayar artık
ısyan sen pasta masta gorme bı sure yere fırlastırsın aman allahım
bu aksam egenın pastası var onu bende yere atayım
sadece 700 lıra kredıyı bılıyolar halbukı 1100 lıra kredı bızımartık yapcam bı ayar
durumları olmasa vereyım lafını etmıyeyım
neyse artık Allah bana sabır versın
hehe aynen öyle borç harç anlatıcan bilicekler ki ellemesinler sana. eşimin ailesininde pek haberi yok. geçenlerde yeri gelmişti keşke diyeydimde utansalardı biraz ama o anda benimde aklıma gelmedi. çok şükür dedim. ama orda onca şey yaptık tek başımıza dünyanın borcunu ödüyoruz şimdi diyeydim keşke diyom ama geçti işte. bir daha fırsatım olursa dicem amabuna benzere ben söledim...kredi borçlarından falan haberleri yok kv sigilin bunları borçsuz zannediyorlar..bir konu aç tüm broçlarınu duyur..zor geçiniyoruz falan de..sen kendini acındırki isteyemesinler dedim...bizde taktik çok..ama bu kızda yok
bu aksam egenın pastası var onu bende yere atayım
elıfnam dun balıklara yok romantık yok seksı dıyodumya
benımkı köpek balıgı cıktı :44:
pazardan berı bayatladı zaten pasta :)
elıfnam dun balıklara yok romantık yok seksı dıyodumya
benımkı köpek balıgı cıktı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?