Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aılesı ıcın bana bunuyapamaz yanı ben onun aıleını kucumsemıyorum ama
onun o aılesıde onurda ben degıl bır baska kısıye dusselerdı kı gorurlerdı analarından emdıklerı sut burnundan elırdı
ama ıste nerdena nlasın bana cırkef dıyor ya
cırkefmısım ben
bunların hıcbırını ona hıcbır zaman soylemedım buraya yazdıklarımı hıcbırzmaan

canım sakin ol bir hele dur
tamam kolay değil ama öfkeyle kalkan zararla oturur hesabı olmaısn
sen yumuşak yüzlüsün tamam değişemessin zaten bu saatten sonrada
dur bakalım akşam eşinin tavrına göre sende hareket edersin
ortam biraz yumuşayınca konuşmaya başla
baktın oda seni ezmeye devame dyor
o zaman tatlı dille derdini anlat
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya bazen doğru gerçekten

dediğim gibi kuzum sakin ol biraz ve ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sımdı cok sınırlıyımde bu ne bu kadar salata :S
tatlı cok az yanı pasta gıbı ama tatlı bı kek bı kurabıye yok
:S

maşallah ne aşkmış kaç yıllık evlililer
biz 16 aylık evliyiz adam 14 şubat da bi şeycik almamış
bak kendimi kötü hissettim simdi :)

kız napcan o kadar salatayı...ahh pasta ile hiç aram yokk

canım ben söylemeye gelse sıra dedim ya eşin altında ezilir kalır. ama dönüüşü olmayan laflar söylendimi olma zo iş. o zaman sende birden karar verdin ve araba alıcaksın kaynananlara gittiğinizde dile getir artık bende araba alıcam falan de bakınıyorum baba ne tavsiye edersin falan de. kızımmmm ağlamakla küsmekle olmaz bu işler icraat lazım
eşine aynen bunu de ben araba istiyorum yollarda sürünmek istemiyorum her an işten de çıkabilirim kendimizi hgarantiye alalım de madem öyle

kız napcan o kadar salatayı...ahh pasta ile hiç aram yokk

benı araba sahıbı yapacaklar sonunda :)))
sıgara fılan ıctım bıraz rahatladım
bugunku atmosfere gore yapıcam bı ayar artık

ısyan sen pasta masta gorme bı sure yere fırlastırsın aman allahım

buna benzere ben söledim...kredi borçlarından falan haberleri yok kv sigilin bunları borçsuz zannediyorlar..bir konu aç tüm broçlarınu duyur..zor geçiniyoruz falan de..sen kendini acındırki isteyemesinler dedim...bizde taktik çok..ama bu kızda yok

sadece 700 lıra kredıyı bılıyolar halbukı 1100 lıra kredı bızım artık yapcam bı ayar
durumları olmasa vereyım lafını etmıyeyım
neyse artık Allah bana sabır versın

benı araba sahıbı yapacaklar sonunda :)))
sıgara fılan ıctım bıraz rahatladım
bugunku atmosfere gore yapıcam bı ayar artık

ısyan sen pasta masta gorme bı sure yere fırlastırsın aman allahım

atarımmm ulen tutmaınnn beni...ohhh o günden beri kuş gibi hafifim..tüm dertlerimi atmışım yere

sadece 700 lıra kredıyı bılıyolar halbukı 1100 lıra kredı bızım artık yapcam bı ayar
durumları olmasa vereyım lafını etmıyeyım
neyse artık Allah bana sabır versın

valla açık açık söleyin ne kdr borcunun olduğunu ytemediğiniiiiii maaşlar yetmyo şu kdr kredş ödyorum deyinnnnnnn söleeee ağlamayan bebege meme vermezlşer kuzum anlatt sıkıntını onlaraaaaaa sat araba al sende başka yapcğın yok kendin gezzzzz ağlayıpta durma gar,ii

sana bişey anlatımmıı kuzum yendiendoğdum cnm arkadaşım gecen benmkayınpeder aramış eşimiii eeeeeee oğlum ben araba alıcmmmm sende para pul bişiler vardırrrrr ben vermem biliyo kocammm eee baba demiş ben yeni düğün yaptık bende ne olck ben eve para yetiştiremyommm demişşşş sende varsa bana ver demişş ecüükte kocanda kaynaklanıyoooooooo bende dedim bende yok dedimmmmmmmmmmm vermem de

Son düzenleme:
elıfnam dun balıklara yok romantık yok seksı dıyodumya
benımkı köpek balıgı cıktı :44:

hehe aynen öyle borç harç anlatıcan bilicekler ki ellemesinler sana. eşimin ailesininde pek haberi yok. geçenlerde yeri gelmişti keşke diyeydimde utansalardı biraz ama o anda benimde aklıma gelmedi. çok şükür dedim. ama orda onca şey yaptık tek başımıza dünyanın borcunu ödüyoruz şimdi diyeydim keşke diyom ama geçti işte. bir daha fırsatım olursa dicem ama
bu aksam egenın pastası var onu bende yere atayım

kız atma güzelim pastayı getir ben yerim zaten dobik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…