- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.281
sabah işe gelirken eşimle tartıştık sinir etti beni sabah sabah çok gerginim bugün yaa regl mi olucam ne :26:
ne oldun kuzum hayırdır :44::44:sabah işe gelirken eşimle tartıştık sinir etti beni sabah sabah çok gerginim bugün yaa regl mi olucam ne :26:
kuzum o zaman düğün teşatı vardı..millet şunu aldım bunu aldım..bugün bu var şu var...hep bir heyecan douktaydı öle olması normaldir..şimdi herley rutine indir..ben hala seviyorum topiğimizi...
4 marta kadar
evet evlenince işi bırakanlar oldu giremiyor..bazıları yoğunluktan giremez oldu..zaten çoğunu düğün sonrası hemen kaybettikkgüzel tatlı telaşlar güzel günlerdi rabbim ömür boyu mutlu ve huzurlu olmamızı nasip etsin inşşş
bende seviyorum topiğimizii ama çoğu arkadaş evde kimi işi yoğun eskisi gibi giremiyoruz:26:
ahh bu kıss ne diye ceza almışş
evet evlenince işi bırakanlar oldu giremiyor..bazıları yoğunluktan giremez oldu..zaten çoğunu düğün sonrası hemen kaybettikk
bu arada senin 9 ay olmuş heeeee
abowwww 2,5 ay mı kaldı 1 seneyeeeaynen öylee çoğunu gitttiiii
aşkolsunn sadece 9 aymıı yazıyor ordaaa
tam tamınaaaa 9 ayy 20 gün10 ay nerdeyse
sabah işe gelirken eşimle tartıştık sinir etti beni sabah sabah çok gerginim bugün yaa regl mi olucam ne :26:
bu arada dogum izınleri 6 ay olmuş dye bı duyum aldm ınş. Olmustur bugün sorcm hastnye bılırler heralde
Şimdı bı ablm aradıda o söyldı nekadar dgru blmyrum inş. Biran önce olurdaha kanunlaşmadı galiba kuzum ama 1-2 aya kesinleşir sanırım...ne güzel olur yaa
Selam güzeller
Nasılsınız bakalım...
Kocişle dün karadayıyı izlerken kenan içn bıyık bırakınca bişeye benzedi dedim kocam bana küstü
Dün gece gitti yattı ben de sinir odum sabah surat yaptım..
Ay hala küsüz
Bugün de tam 6 ay oldu kızlar bizim ya nasıl geçiyor zaman
yemeğimi yedim geldimmmm
yemeğimi yedim geldim
şimdide çikolatalı neskafe içicem
işlerimi hallettim çok şükür
patronda gitti
benden güzeli yok:119::119::124::124::124::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?