Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bu güzelmiş prenses
kıskanç demekki kocan baya
akşama barışırsınız ama kuzum adamda kıskanılmıcak gibi değil ki hani
bildiğin yağız erkek

kızlar birşey söylücem size
nişanlım benim lazere gittiğimi fakat bikini ve genital bölgeye gittiğimi bilmiyordu
koltuk altı ve bacak olduığunu sanıyormuş
duyunca baya kıskandı
bende dedimki kadın yapiyor sonuçta erkek değil ya deidm
olsun dedi evlenince gitmeni istemiyorum dedi
odaya kamera falan koyup internete verirlerse dedi
bende özel poliklinik istanblun en iyisi dedim
olmaz ben istemiyorum dedi eşimin bir yerlerini görmelerini dedi
dedim doğum vs olunca o başka diyor o zaman bişi olmaz diyor
dedim ya sabır ben kıskanırım diyor
şimdiye kadar pek belli etmedi ama sen benim eşim olacaksın ben kıskanırım dedi
bende bişi diyemedim dedim parayı peşin verdim seanslarım bitene kadar giderim
olmaz diyor bitir evlenene kadar dedi bende kapadım konuyu

noldu kı nıye tartıştınız:26:

ne oldun kuzum hayırdır :44::44:

mmouse canım hayırldır:44:
eşim tayt sevmiyo bende bugün tayt giydim üzerine de güzel bi bluz almıştım onu giydim kıskandı deli. az önce konuştuk diyo ki kıskanıyorum seni sabah süslendin falan işe gidiyosn altı üstü dedi. bizim fabrikada çok işçi varya sanırım o yüzden takıyo kafayı. dedim beni delirtme güldü falan espri falan yaptı aklı sıra bende uzatmadım akşam yine şirinlikler yapar herhalde
daha kanunlaşmadı galiba kuzum ama 1-2 aya kesinleşir sanırım...ne güzel olur yaa

ayyy 6 ay olsun hemen çocuk yaparım

kıskandıı demekki erkekler genel olarak böyledirler canım ama bu kadarda uzatılmaz
kıskandımı kocannn ahh kuzumm kıyamam sana benim adam odun yaaa kıskanmazzz ben neler sölerim tok yok

afiyet olsun şeker

ohh valla süper senden iyisi yok cidden...benim çok raporum var yahuuu
hadi canımm vallamı ben isterim açıkcası eşim beni kıskansınn

alla alla şuna sinir oluyorum işte evlenene kadar o şey şey değilde evlendikten sonramı şey oluyo töbe töbeee ben biçok konuda taviz verilmemesi taraftarıyım yani bide bu kıl yaaa kendi ugraşmıyo tabi allam yaa bugün gerginim

hahah bende gitmek istyodum kocm hayır dedi millete oranı buranı mı acacaksın dedi kaldı ölece kıskanç anacımmm

hemen yap ozmn bizde 2014 başında yapmayı düşünyoruz dün eşim diyo yapalkım artık olsun diyoooo bende cıkk dedimmmmmm

]aynı aynı sanki evlenince değerini biliyorlar o şeyin konuşturcak beni töbe yarabbim :47:
mausem deidmki
bizimki sizinki gibi jiletle gir al 2 dk değil dedim
ağdası,cihazı ben uğraşamıyorum ve canım çok yanıyor dedim
yok diyor ben istemiyoırum millet görcek bilmem ne ulan millet 1,5 senedir görüyor zaten anacımmm
hiçte utanmıyorum ne utancam keyfini ben sürüyorum tertemiz valla[/B]

hahah bende gitmek istyodum kocm hayır dedi millete oranı buranı mı acacaksın dedi kaldı ölece kıskanç anacımmm

kuzum aynısını dedi bana nişanlım bende dediml
gören gördü zaten sen merak etme bozuldu baya konu kapandı gitti
snıyorki hemen bitecek birşey 1,5 senedir gidiyorum ben işte tamam azaldı bacaklarım bitti gibi ama
bikini ve koltuk altı az az çıkıyor
olmassa ben iğneli düşünüyorum 2 yerimede
sıfırlamak istiyorum adam bana ne diyor anacımmm

birazcıkda haklı yani şekerim artık evliyiz bana göra biraz dikkat edilmesi gerek yinede fikir senin
eee güzelsinde eşinde kıskanmakta haklıı
6 ay olsada bana yaramaz ben pek çalışmayı düşünmüyorum olursa
ama yinede hayırlısı ve zaman ne gösterir bilemiyorum

valla ben gittim yazıldımm nişanlıydım eşim anlamadığı için bişi demedi evlendikten sonra anlattım ama iş işten geçti zatenn
bu arada martta son seansım varr
koltuk altım bitti ama genetalde 2 3 ayda çıkyo incecikk az az

benim eşimde sevmio taytı ama ben giyiyorum
benimkide kıskanır ama öle fazla değil..şu adam yakışıklıymış dediğimde bilir ona asıl o gözle bakmadığımı...sadece yaıkışıklı olduğu için sölediğimi bilir kıskanmaz...ama işte açık giyineyim adamın biri bakksın değişir durum...

kuzum paranı peşin vermişin..benimkide başta karşıydı ama ben söledim ağda acıtıyor bunun gamilelik dönemi yaşlılık dönemi var neden zora gireyim dedim..hem senin karşında da güzel görünmek önemli falan dedim kandırdım

kaç seans oldu kuzum...benimde 2-3 ayda çıkıyor öle gidiyorum genitale..4. seans olucak şimdi
koltuk altıma çoktan gitmem gerekiodu parasızlıktan gidemedimm

ayy bu erkekler cidden çok alemler ya:) allahtan ben nişanlılık döneminde lazeri bitirmiştim..çok rahat gerçekten...

bu sırada benimki daha da saçma bişey söylüyo.. hani kdoğum druna gidicez ya neymiş efendim bayan olucakmış drum..çok gülüyorum ya...

kaç seans oldu kuzum...benimde 2-3 ayda çıkıyor öle gidiyorum genitale..4. seans olucak şimdi
koltuk altıma çoktan gitmem gerekiodu parasızlıktan gidemedimm

canım benim 7. seansım olacak yani bitti ama öyle çıkmıyoo zaten ince ince belli olmuyor zaten eskisi bigi sıkda değil seyreldii bayaa bi
ama koltuk altımda 2 3 tane çıkyo bundan sonra her genetal için gittiğimde 20 tl ödicem oda ancak senede 2 veya 3 defa olur
sen her seansına gittiğinde paramı ödedin yani toplu değilmiydi öyle pahalıya glir ama :26:

işte bu işte bu benimkide mecbur kalmadıkça kadın olacak doktor diyor hay yarabbi yaaa
annesinin istediği bir doktor var kp imin arkadaşı adam konyanın en iyi doktoru hatta konya dışından bile geliolar adama..kv ona götürcem diyor...bizimkide annesine normal hamilelik oldukça kadın olacak sorun olacak olursa o zaman bakarız diyor ortada bebek yok doktor kavgası var

tatlım benim seans başı normalde 150 tl idi..ama kampanyaya katıldım ben...2 seans peşin ödedim..2 seans bedava oldu...
yani seansı 75 oldu..
4.seanstan sonrada azalmaya göre atış sayısına göre ücret düşecek 75 tl üzerinden
1 buçuk ay oldu daha tık yok

Ya bi de gece geç geldi kocam düşünün nasıl özlemişim adamı bekliyorum dört gözle ...
Hevesle bekle kocan küssün olacak şey mi...
Çok kıskanç benimkisi bu da normal değil çok sıkıntılı bi durum...

Eflinam boşver sen git lazere ya ne demek istemiyom sen aynı zamanda kocan için de yaptırmış olıuyosun bi yerde...
Büyük rahatlık valla lazer
Üst komşum çağırdı ona gidiyom kızlar

mousecım eşın kıskanmış bırşey yok bunda. benım hoşuma gıderdı
benım eşimde ağdaya gıderken gıtme felan dıyo kımsenın görmesını ıstemıyomuş tovbe tovbe sankı kadın almıyo erkek doktorda ıstemıyo

hımm anladım canımm ben 700 tl verdin 4 parçada ödedim
en son ne zaman gittim hatırlamıyorum benn
miss gibii çok rahatt
ben ilk başladığımda eşime aşkım bak bu benim için en büyük bir çeyiz derdim

eşimde erkek doktora karşı herşeyin hayırlısı

canım onu benim nişanlımda söyledi
erkek dr olmasın bayan olsun diye
anacımmm bu erkrk milleti ne acayip
kendileri sokakta taş hatun görünce dipleri düşer bakarlar en ince detayına kadar
ama iş eşlerine gelince namus müsveddesi kesilirler
eee o zaman kıskanıyorsan sende yapmıcaksın değil mi?
yok ama nerdeeeeeeee

evet canım en benim için yaptırıyorum ve tabiki onun içinde
yani benim rahatım daha önemli sonuçta
hamilelik,doğum vs vs var bunu
1,5 senedir çook rahatım vallahi kıl derdim yok
eskiden işten gelirdim gideridm odama ağdayı ısıt,yapıştır,çek,ağla,bağır,temizle,morluklar
hiçç uğraşamam açıkçası şimdi
akıllı bilmiyorki en büyük çeyizim bu olacak

bekarken yaptırmadım korktum o rıske gıremedım. çoçuk sahıbı olmadan lazerı tavsıye etmıyorlar cunku
bende nasıp olursa bebekten hemen sonra gıtmek ıstıyorum. çekılcek dert değil bu her ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…