Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bekarken yaptırmadım korktum o rıske gıremedım. çoçuk sahıbı olmadan lazerı tavsıye etmıyorlar cunku
bende nasıp olursa bebekten hemen sonra gıtmek ıstıyorum. çekılcek dert değil bu her ay
kuzum bu sadece mm içeri gidiyor yani o duyduğun şeyler doğru değil...sen artık emzirme dönemin geçince gidersin kuzum

ne olursa olsun lazerdır yumurtalıklara zarar verır dıye korktum:26: neyse seneye ınş
bıde cok para yaw....ama değer mi değer
akşam olsun artık çok sıkılıyorum. boşboş oturuyoz iş yok güç yok.

Hani kimse yok..
Ben gittim komşuma geldim anacım millet gitmiş....
Ay bir kat bile fark ediyo yaa kadının evi benden aydınlık
Hayırlısıyla şöyle yukarılardan bakan ferah güzel bi eve taşınmak istiyorum güzel Allahım
Ve de oraya bi salon döşemek istiyorum en kısa zamanda

canım olur inşallalh hemde çok daha iyileri olur allahın izniyle...mühim olan evler değil içindeki huzurumuz biliyosunki...

ayyy bunu bende istiorummm..ikimize çok güzel bütçemize göre ev bulalım inşşş :26::26::26:

ya kızlar bu epilasyona gidip bitirenler hangi makinaya giriyosunuz benim yüz bölgemde var onları btiremedim bi tüürlü yaa..
son gittiğim yer iyi gibiydi ama evlendiğimden beri durumlar malum gidemiyorum.

Perşembe gününe bi mevlüde davetliyim burda lüks semtin birinde bi kafede

Ay mutlaka gitmem lazım kurstan erken çıkayım yaa öğlen:44:

Bu gittiğim kadıın antalyada uçak şeklinde bi oteli var kızlar bildiğiniz sosyete yani

bekarken yaptırmadım korktum o rıske gıremedım. çoçuk sahıbı olmadan lazerı tavsıye etmıyorlar cunku
bende nasıp olursa bebekten hemen sonra gıtmek ıstıyorum. çekılcek dert değil bu her ay

ben baya araştırdım gitmeden canım
etkisi yokmuş mm giriyor sonuçta
hani bende kokktum ilk zaman ama şimdi allahın izni ile geçti korkum
sende bebişten sonra yaptır hemen inş

ya kızlar bu epilasyona gidip bitirenler hangi makinaya giriyosunuz benim yüz bölgemde var onları btiremedim bi tüürlü yaa..

canım ben aleksle başladım
şu an ıpl deyim
alex ince tüyleri görmüyor ama ıpl görüyor ama çoooooook acıtıyor
genital ve bkinide resmen çığlık atıyorum ama nafile
yüz kılları çok inatçı ve sert bikini ve genital bölge gibi bitmesi uzun sürüyor maaleesef
benim durumum şimdlik iyi alt bacağımda tek tük var ama onalrda bişi olmaz görünmüyor bile
kotuk altımda tek tük onlarda bişi değil
ama bikini ve genitalın alt kısmı çıkıyor ince ama eksisi gibi kalın değil

canım bende önceleri ıpl gidiyodum gidiyorum.. acıyo ..acıyo.. baktım hiç bi değişiklik yok..hemen başka bir yere geçtim orda da diod vardı.tabi diod ıpl e göre çok daha fazla acı....sadece 4 seansta bitti benim..tabi çok az tek tük var.. oda kalsın dedi..

kızlar bugün bir tane tv ünitesi gördüm çok güzeldi
yani tam tv ünitesi değil konsol ama etajeri var çok şık birşey
parlak beyaz akrilik lake ama içinde sarı simli boyası var
4 kapaklı,kulplar altın varaklı ve oymalı
ayakları lukens ayak ve alt tacı altın varaklı ve oymalı
200 cm genişliğinde çooook güzeldi ama çook istediler yaaaaaa
3500 dedi tek parçaya şok oldum

ben en son ütüleme epilasyon deniyo ona gidiyodum 8 seans gittim orası bana faydalı oldu ondan sonra pkom varmış ondan bitmediğini öğrendim ama düğün üstüydu 5 aydır gidemiyrum. iplede almak istemiyrum o kada r gittikten sonra pofff

eflinam canım senin düğün ne zaman...çok güzel yaa..yerinde olup tekrar o heyecanları yaşamak isterdim ama sadece heyacanlarını streslerini değil

eflinam canım senin düğün ne zaman...çok güzel yaa..yerinde olup tekrar o heyecanları yaşamak isterdim ama sadece heyacanlarını streslerini değil

canım 24 ağustos inşaallah
ALLAHTAN birşey çıkmaz ise
bende öyle bakıyorum işte ama bakmakla kalıyorum sadece
evet stersli dönemler bunlar ama bıkkınlık vermesin RABBİM

selam ben bacısıyım arada bana baktırıyo sizi çok özlemiş çok sıkılıyomuş bilgisayardan film izliyomuş ama yerinizi doldurmuyomuş

kankam1907 isyan şehker eflinam elifim yenidendoğdum goodheart kalplerasi hepinizi öpüyo kızlarrrrrr

tatlım bende ütüleme isminde bir lazere gittim ama sahte çıktı IPL miş..şimdi alexandraya gidiyorum...yüz olarak en iyisi ise nd-yag diye biliyorum tatlım kuzenlerim gidiyor

bizde onu çok özledik yaa...ben yokluğunu hissediyorum...onu bizim için çok öp

GÜNAYDIN HANIMLARR

günaydın kızlarrr

aaa ilk defa duyuyoorum bunu canım nd yag daha önce yaptıran varmı sonunç alan falan etrafında :26: benimkine diod lazer deniyodu sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…