- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.321
kuzum bu sadece mm içeri gidiyor yani o duyduğun şeyler doğru değil...sen artık emzirme dönemin geçince gidersin kuzumbekarken yaptırmadım korktum o rıske gıremedım. çoçuk sahıbı olmadan lazerı tavsıye etmıyorlar cunku
bende nasıp olursa bebekten hemen sonra gıtmek ıstıyorum. çekılcek dert değil bu her ay
Hani kimse yok..
Ben gittim komşuma geldim anacım millet gitmiş....
Ay bir kat bile fark ediyo yaa kadının evi benden aydınlık
Hayırlısıyla şöyle yukarılardan bakan ferah güzel bi eve taşınmak istiyorum güzel Allahım
Ve de oraya bi salon döşemek istiyorum en kısa zamanda
Hani kimse yok..
Ben gittim komşuma geldim anacım millet gitmiş....
Ay bir kat bile fark ediyo yaa kadının evi benden aydınlık
Hayırlısıyla şöyle yukarılardan bakan ferah güzel bi eve taşınmak istiyorum güzel Allahım
Ve de oraya bi salon döşemek istiyorum en kısa zamanda
Doğru canım haklısın öncelikle huzur...canım olur inşallalh hemde çok daha iyileri olur allahın izniyle...mühim olan evler değil içindeki huzurumuz biliyosunki...
ayyy bunu bende istiorummm..ikimize çok güzel bütçemize göre ev bulalım inşşş :26::26::26:
bekarken yaptırmadım korktum o rıske gıremedım. çoçuk sahıbı olmadan lazerı tavsıye etmıyorlar cunku
bende nasıp olursa bebekten hemen sonra gıtmek ıstıyorum. çekılcek dert değil bu her ay
ya kızlar bu epilasyona gidip bitirenler hangi makinaya giriyosunuz benim yüz bölgemde var onları btiremedim bi tüürlü yaa..
son gittiğim yer iyi gibiydi ama evlendiğimden beri durumlar malum gidemiyorum.
ya kızlar bu epilasyona gidip bitirenler hangi makinaya giriyosunuz benim yüz bölgemde var onları btiremedim bi tüürlü yaa..
son gittiğim yer iyi gibiydi ama evlendiğimden beri durumlar malum gidemiyorum.
kızlar bugün bir tane tv ünitesi gördüm çok güzeldi
yani tam tv ünitesi değil konsol ama etajeri var çok şık birşey
parlak beyaz akrilik lake ama içinde sarı simli boyası var
4 kapaklı,kulplar altın varaklı ve oymalı
ayakları lukens ayak ve alt tacı altın varaklı ve oymalı
200 cm genişliğinde çooook güzeldi ama çook istediler yaaaaaa
3500 dedi tek parçaya şok oldum
eflinam canım senin düğün ne zaman...çok güzel yaa..yerinde olup tekrar o heyecanları yaşamak isterdim ama sadece heyacanlarını streslerini değil
ben en son ütüleme epilasyon deniyo ona gidiyodum 8 seans gittim orası bana faydalı oldu ondan sonra pkom varmış ondan bitmediğini öğrendim ama düğün üstüydu 5 aydır gidemiyrum. iplede almak istemiyrum o kada r gittikten sonra pofff
selam ben bacısıyım arada bana baktırıyo sizi çok özlemiş çok sıkılıyomuş bilgisayardan film izliyomuş ama yerinizi doldurmuyomuş
kankam1907 isyan şehker eflinam elifim yenidendoğdum goodheart kalplerasi hepinizi öpüyo kızlarrrrrr
tatlım bende ütüleme isminde bir lazere gittim ama sahte çıktı IPL miş..şimdi alexandraya gidiyorum...yüz olarak en iyisi ise nd-yag diye biliyorum tatlım kuzenlerim gidiyor
bizde onu çok özledik yaa...ben yokluğunu hissediyorum...onu bizim için çok öp
GÜNAYDIN HANIMLARR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?