Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım sende selam söyle ablana
bizde onu özledik dikkat etsin allaha emanet olsun
valla neşeli bir hatundu onuda kaybettikk

internetten baktım ama bayağı sancılı bişey sanırım. bide kocaelin de göremeddim. ben en sonunda iğneliye gidicem sanırım en etkilisi o :26:

kuzenim aynı alexandra kadar acıttığını söledi tatlım çok ağrılı olduğunu falan sölemedi..ama tabii ağrı eşiği denen bişi var buda bir gerçek yani durum kişiye göre değişir..iğnelide iz bırakıo diolar ama
benim gittiğim yerde alexandra seansı sonrasında ince tüyler kaldığı zaman nd yag a başıoruz dediler..benim daha çok incelmedi..inceldiği zaman sana bişi söleyebilirim ama o zamana kadar çoktan gidersin sen

Son düzenleme:
internetten baktım ama bayağı sancılı bişey sanırım. Bide kocaelin de göremeddim. Ben en sonunda iğneliye gidicem sanırım en etkilisi o :26:

alex beni çok acıtmadı ama ıpl beni mahvetti
onunda ışınını az veriyorlar acımasın diye oda etkili olmuyor bu sefer
kadınlar emla bdiye bir krem varmış uyuşturuyormuş
onu sürüp geliyorlarmış gıkları çıkmıyormuş bende alıcam ondan valla

gunaydın hatunlar

hünaydın kuzum bebiş nasıl annesi

eskiden doktora yazdırabiliodun o kremi ucuz oluodu şimdi 50-60 tl arasında bir fiyatı varr
tatlım emla pahalı soğutucu spreyler var onlarda iyi geliomuş..
işlemi yapan kişi onu bir yandan sıkıp bir yandan yapınca acı hafifliomuş baya fiyatı 10-15 tl arasında

günaydın kızlar,

Emla kremini eskiden reçeteye yazdırabiliyorduk taleo çok olunca kaldırdılar sanırım eczanelerde satılıyor.
Ben ilk ağdaya başladığım zamanlarda almıştım ama faydası olmadığını düşünüyorum çoook hafif bir uyuşukluk oluyor sadece.

Fiyatı 30 - 35 tl civarıydı en son. içinde minik tüpler var.

50-60 ise almam ama 10-15 ise alırım
şaka bir yana aslında onu yapan yerin koyması lazım
bir dünya para alıyorlar ama nerde anacımmm

günaydın şekerler

günayfdın canım sanada hoışgeldin

canım sanada günaydın
ağrı eşiği yüksek olanlar acıyı çok hissediyor ya
benimki yüksek sanırım çok acı çekiyorum
bakayım belki alırım artık

canım sanada günaydın
ağrı eşiği yüksek olanlar acıyı çok hissediyor ya
benimki yüksek sanırım çok acı çekiyorum
bakayım belki alırım artık

bende en son gittiğimde çığlık attım valla..ama olsun 5 dk lık bir acı ve 2-3 ay rahatlık..en sonunda ise tümden kurtulmak var değer o acıyı çekmeye

valla bende biteceğini bilsem acıyı çekerim yani. nbide hepiniz hastanedemi yaptırıyosunuz yoksa güzellik merkezine yaptıranınız varmı. alex falan güzellik merkezlerinde bzim burda ama ben hastane harici hiç gitmedim çekiniyorum

benimki güzellik merkezi şeklinde ama baya profosyenel kuzum..konyanın en büyük yeri..bizim hastanedei doktorlar bile gidiyor..
koltuk altına ise hastanede gidiyorum hiç fark yok yani...ikisinde de doktor girip bakmıyor..kızlar yapıyor yanii

canım benim gittiğim yerde özel poliklikn estetik,lazer,zayıflama herşey yapiyorlar
bakırköyün en lüks klinkleirnden birisi
baya güzel,temiz,şık ve güven veriyora
araştımıştım ben baya
isim verilebiliyor mu bilmiyorum ama

Evet ya naptı acaba bilezik olayını, iyi niyetinden kaybediyor bu kızda hep :S

Sibelcim bu topiği unuturmuyum hiç, hep okuyorum yazamasamda :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…