- 7 Haziran 2012
- 5.062
- 1.651
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.341
selam ben bacısıyım arada bana baktırıyo sizi çok özlemiş çok sıkılıyomuş bilgisayardan film izliyomuş ama yerinizi doldurmuyomuş
kankam1907 isyan şehker eflinam elifim yenidendoğdum goodheart kalplerasi hepinizi öpüyo kızlarrrrrr
kuzenim gidio tatlım baya baya faydasını gördü..inde tüylere çok etki ediomuş..günaydın kızlarrr
aaa ilk defa duyuyoorum bunu canım nd yag daha önce yaptıran varmı sonunç alan falan etrafında :26: benimkine diod lazer deniyodu sanırım.
kuzenim gidio tatlım baya baya faydasını gördü..inde tüylere çok etki ediomuş..
internetten baktım ama bayağı sancılı bişey sanırım. bide kocaelin de göremeddim. ben en sonunda iğneliye gidicem sanırım en etkilisi o :26:
internetten baktım ama bayağı sancılı bişey sanırım. Bide kocaelin de göremeddim. Ben en sonunda iğneliye gidicem sanırım en etkilisi o :26:
gunaydın hatunlar
alex beni çok acıtmadı ama ıpl beni mahvetti
onunda ışınını az veriyorlar acımasın diye oda etkili olmuyor bu sefer
kadınlar emla bdiye bir krem varmış uyuşturuyormuş
onu sürüp geliyorlarmış gıkları çıkmıyormuş bende alıcam ondan valla
hünaydın kuzum bebiş nasıl annesi
eskiden doktora yazdırabiliodun o kremi ucuz oluodu şimdi 50-60 tl arasında bir fiyatı varr
tatlım emla pahalı soğutucu spreyler var onlarda iyi geliomuş..
işlemi yapan kişi onu bir yandan sıkıp bir yandan yapınca acı hafifliomuş bayafiyatı 10-15 tl arasında
günaydın şekerler
günaydın kızlar,
Emla kremini eskiden reçeteye yazdırabiliyorduk taleo çok olunca kaldırdılar sanırım eczanelerde satılıyor.
Ben ilk ağdaya başladığım zamanlarda almıştım ama faydası olmadığını düşünüyorum çoook hafif bir uyuşukluk oluyor sadece.
Fiyatı 30 - 35 tl civarıydı en son. içinde minik tüpler var.
canım sanada günaydın
ağrı eşiği yüksek olanlar acıyı çok hissediyor ya
benimki yüksek sanırım çok acı çekiyorum
bakayım belki alırım artık
valla bende biteceğini bilsem acıyı çekerim yani. nbide hepiniz hastanedemi yaptırıyosunuz yoksa güzellik merkezine yaptıranınız varmı. alex falan güzellik merkezlerinde bzim burda ama ben hastane harici hiç gitmedim çekiniyorum
valla bende biteceğini bilsem acıyı çekerim yani. nbide hepiniz hastanedemi yaptırıyosunuz yoksa güzellik merkezine yaptıranınız varmı. alex falan güzellik merkezlerinde bzim burda ama ben hastane harici hiç gitmedim çekiniyorum
yazacak bişi bulamadı sanırım ondan..yada biriktiriyor pazartesi patlama yaşayacakkıl tüy muhabbetını bıtıremedık ha
yenıdendoğdum katılmadı dun hıç. isyandandan da yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?