Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ama nerdsnz kmseckler yk hadı gelın sohbete

günaydın canım eskisi gibi yoğun değil topik maalesef ya

çok yoğunum hanımlar..bugün sizle olamıcamm...
iş arkadaşımın kardeşi hastalandı izin aldı tek başımayım yandımm bugün...birde hastayım eyvahh :18::18::18:

allah kolaylık verisn kuzum
şimdi iki kişilik çalışman lazım
bugün sensisiz o zaman:26:

Günaydın güzeller....

günaydın canım
soğuk bir günden hepimize sevgiler olsun

evet kuzum yaaa..sempatikhatundu orayı canlandıran gitti benim topik yalan oldı

günaydın hanımlar...boğazıö şişmiş çok acıyor...ulen bu evde havasızlıktan ölcemmm
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bak ben birkaç gündür hep yatıom daha iyileşemedim. sempatik hatunuma ne oldu neden girmiyor ben hala bilmiyorum yaaa , özledik onu dada

günaydın kızlaarrrr

soğuk,yağmurlu,kapalı,kasvetli,gri,puslu,sisli bir istanbul sabahından günaydınlar

günaydn hanmlar hava cok kötü yagmurlu hc svmyrum byle havayı ıcım daraldı resmen ya

Günaydın güzeller....
günaydın kızlar

8 buçuktan 1 e kadar kitapmı okudunohhh keyfe bakkk. evlennce arıcan bu günleri söylemedi deme bak..
çok yoğunum hanımlar..bugün sizle olamıcamm...
iş arkadaşımın kardeşi hastalandı izin aldı tek başımayım yandımm bugün...birde hastayım eyvahh :18::18::18:
canım yapabildiğini yap çok yorma kendini sende hastalanırsın sonra, Allah kolalık versin.

Son düzenleme:
Cnm zannedrsem yengem tuz dökyodu cktgı yere hanı tam çözümmü blmem ama karnca ılacı falan vardr bktnmı eczaneye
mutfağımı baştan aşağı temizledim gene var gene var yaaaaa. bakmadım eczanee ama bakıcamm napcamı şaşırdım iyice,, yok yani ev süpürürken kazara onalrıda süpürmüşümdür geziniyorlar evde

Bende hc sabrdmem bnm mgde kaldrmyo öle şylerı şür bnde yok ta tuzu dme istrsen bı ama eczanyı unutma gt bı an önce

fazla zamanınm yo bir bakanyım dedim..kızların çoğu yin eyok
bunlardageçerimm eczanede olurmu çözüm birlmiyorum ama istersen birde sabun falan satan dükkabnlara bak..onlarda olup böle şeyler..canlı çiçeğin varmı evde ondanda çıkabilir.

Bende hc sabrdmem bnm mgde kaldrmyo öle şylerı şür bnde yok ta tuzu dme istrsen bı ama eczanyı unutma gt bı an önce
gitcem kuzum bakalım ne vercekler, bir an önce kurtulmam lazım artık sabrım taşıo benmde

heryere bakcam isyanım bana çözüm olsunda yeterki. evimizde canlı çiçeğimiz var tabii, eşim sevio çiçekleri kesinlikle attırmaz bana

anam herkes kaçmış bende çıkıyorum kızlar eşim gelcek işten , normalde sabah geliodu ama messaide hep bu hafta geç gelio..öpüyorum hepinizi

Canm aktrcılardada olablr onlrada bak ıstersen allah sabr versn tatlm ya

merhabaa bayanlarrrrr
ben geldimmmm

iyimmm canımmmmm

kızlarr çok fenayımmm yahuu...boğazımm çok acıyor..kemiklerim sızlıyor..birde yoğunum pofff..ağlayasım var :84::84::84::84::84:

Canm aktrcılardada olablr onlrada bak ıstersen allah sabr versn tatlm ya
sağol canım... bi bakıcam artık

merhabaa bayanlarrrrr
ben geldimmmm

iyimmm canımmmmm
goodcum gelmişin ve gitmişin ama ben görmedimyaa

kızlarr çok fenayımmm yahuu...boğazımm çok acıyor..kemiklerim sızlıyor..birde yoğunum pofff..ağlayasım var :84::84::84::84::84:
soğuk algınlığı hapı falan iç kuzum başlamadan hastalığın, ben ihmal ettim bak yapıom hep. bugünde kuran kursuma gitmekten vazgeçtim hava soğuk gene üşütücem yoksa dışarı çıkınca.

kar yağıodu sabahta burada şimdi nasıl bilmiorum hava..içim üşüyor eve gidince içicem ilaç burada yok yanımda

kızlarrrr slm...anlatacak çok şeyim vardı ama kimsecikler kalmamış topikte((

canım kahve dök onların geldiği yere ya da limon sık...ben mutfaktakiler için kuru kahve dökmüştüm işe yaramıştı yazın.. dene istersen evde vardır nasılsa..

Topigmze nazarmı deydı ne

okutmak lazım topiğimizi bence
değdi galiba amannn allah korusun

canım evlenince bunun onda birini yaparsan zaten şükür et
nerdee bende onun için şimdi yaopıyorum işte elimden geldiğince
kitap okudum tv izledim debelendim resmen
havada çok soğuk yapacak bişi yok zaten

kızlar şimdi bana söyleyin evimde ki karıncalardan nasıl kurtulcam ben yaaa, öldürmek istemiyorum yok mu bunun başka bir çözümü

canım karınca ev in bereketi derler ama bende sevmiyorum
çamaşır suyu dökerler yuvasına ama oda bana çok gaddarca geliytor
sonuçta can yani
eczanelerde belki vardır bişiler

anlat anlat kuzum ben burdayım
dinliyıorum seni can kulağı ile

anca gelebildim
bankaya gittim para çektim atmden
sonra hoppp vergi dairesine ve verglileri yatırdım
geldim işe sskları yatırdım
yemek yedim faturalarımı işledim
evraklarım vardı onları işledim
şimdi sizinleyim ve neskafe işçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…