- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.441
ama nerdsnz kmseckler yk hadı gelın sohbete
çok yoğunum hanımlar..bugün sizle olamıcamm...
iş arkadaşımın kardeşi hastalandı izin aldı tek başımayım yandımm bugün...birde hastayım eyvahh :18::18::18:
Günaydın güzeller....
Topigmze nazarmı deydı negünaydın canım eskisi gibi yoğun değil topik maalesef ya
allah kolaylık verisn kuzum
şimdi iki kişilik çalışman lazım
bugün sensisiz o zaman:26:
günaydın canım
soğuk bir günden hepimize sevgiler olsun
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bak ben birkaç gündür hep yatıom daha iyileşemedim. sempatik hatunuma ne oldu neden girmiyor ben hala bilmiyorum yaaa , özledik onu dadaevet kuzum yaaa..sempatikhatundu orayı canlandıran gitti benim topik yalan oldı
günaydın hanımlar...boğazıö şişmiş çok acıyor...ulen bu evde havasızlıktan ölcemmm
günaydın kızlaarrrr
soğuk,yağmurlu,kapalı,kasvetli,gri,puslu,sisli bir istanbul sabahından günaydınlar
günaydn hanmlar hava cok kötü yagmurlu hc svmyrum byle havayı ıcım daraldı resmen ya
günaydın kızlarGünaydın güzeller....
8 buçuktan 1 e kadar kitapmı okudunohhh keyfe bakkk. evlennce arıcan bu günleri söylemedi deme bak..dün işten eve gidince yemeğimi yiyip
elime kitap aldım saat 8:30 falandı
gece 1 e kadar yatağın içinden hiç çıkmadan debelendim resmen
bu arada meyve,neskafe,bisküvit hepsi benimle idi
ama sabah çok zor kalktım vallahi:26:
canım yapabildiğini yap çok yorma kendini sende hastalanırsın sonra, Allah kolalık versin.çok yoğunum hanımlar..bugün sizle olamıcamm...
iş arkadaşımın kardeşi hastalandı izin aldı tek başımayım yandımm bugün...birde hastayım eyvahh :18::18::18:
bizde çok özledik öpüyoruzselam ben bacısıyım arada bana baktırıyo sizi çok özlemiş çok sıkılıyomuş bilgisayardan film izliyomuş ama yerinizi doldurmuyomuş
kankam1907 isyan şehker eflinam elifim yenidendoğdum goodheart kalplerasi hepinizi öpüyo kızlarrrrrr
Cnm zannedrsem yengem tuz dökyodu cktgı yere hanı tam çözümmü blmem ama karnca ılacı falan vardr bktnmı eczaneyekızlar şimdi bana söyleyin evimde ki karıncalardan nasıl kurtulcam ben yaaa, öldürmek istemiyorum yok mu bunun başka bir çözümü
mutfağımı baştan aşağı temizledim gene var gene var yaaaaa. bakmadım eczanee ama bakıcamm napcamı şaşırdım iyice,, yok yani ev süpürürken kazara onalrıda süpürmüşümdür geziniyorlar evdeCnm zannedrsem yengem tuz dökyodu cktgı yere hanı tam çözümmü blmem ama karnca ılacı falan vardr bktnmı eczaneye
Bende hc sabrdmem bnm mgde kaldrmyo öle şylerı şür bnde yok ta tuzu dme istrsen bı ama eczanyı unutma gt bı an öncemutfağımı baştan aşağı temizledim gene var gene var yaaaaa. bakmadım eczanee ama bakıcamm napcamı şaşırdım iyice,, yok yani ev süpürürken kazara onalrıda süpürmüşümdür geziniyorlar evde
gitcem kuzum bakalım ne vercekler, bir an önce kurtulmam lazım artık sabrım taşıo benmdeBende hc sabrdmem bnm mgde kaldrmyo öle şylerı şür bnde yok ta tuzu dme istrsen bı ama eczanyı unutma gt bı an önce
heryere bakcam isyanım bana çözüm olsunda yeterki. evimizde canlı çiçeğimiz var tabii, eşim sevio çiçekleri kesinlikle attırmaz banafazla zamanınm yo bir bakanyım dedim..kızların çoğu yin eyok
bunlardageçerimm eczanede olurmu çözüm birlmiyorum ama istersen birde sabun falan satan dükkabnlara bak..onlarda olup böle şeyler..canlı çiçeğin varmı evde ondanda çıkabilir.
Canm aktrcılardada olablr onlrada bak ıstersen allah sabr versn tatlm yagitcem kuzum bakalım ne vercekler, bir an önce kurtulmam lazım artık sabrım taşıo benmde
heryere bakcam isyanım bana çözüm olsunda yeterki. evimizde canlı çiçeğimiz var tabii, eşim sevio çiçekleri kesinlikle attırmaz bana
durmadı valla çenem kuzum napım yaaa,çok sinirlendim. babamda dioki onlar seni denemişler sende hemen bırakmışın hakimiyeti birdaha öyle yapma dedi:26::26::26:
masatakvimim nasılsın kuzum özledik seni.
valla ben toto büyütüüm birazcıkspor yapmam gerek
sağol good heartım sen nasılsın bakalım
sağol canım... bi bakıcam artıkCanm aktrcılardada olablr onlrada bak ıstersen allah sabr versn tatlm ya
goodcum gelmişin ve gitmişin ama ben görmedimyaamerhabaa bayanlarrrrr
ben geldimmmm
iyimmm canımmmmm
soğuk algınlığı hapı falan iç kuzum başlamadan hastalığın, ben ihmal ettim bak yapıom hep. bugünde kuran kursuma gitmekten vazgeçtim hava soğuk gene üşütücem yoksa dışarı çıkınca.kızlarr çok fenayımmm yahuu...boğazımm çok acıyor..kemiklerim sızlıyor..birde yoğunum pofff..ağlayasım var :84::84::84::84::84:
sağol canım... bi bakıcam artık
goodcum gelmişin ve gitmişin ama ben görmedimyaa
soğuk algınlığı hapı falan iç kuzum başlamadan hastalığın, ben ihmal ettim bak yapıom hep. bugünde kuran kursuma gitmekten vazgeçtim hava soğuk gene üşütücem yoksa dışarı çıkınca.
mutfağımı baştan aşağı temizledim gene var gene var yaaaaa. bakmadım eczanee ama bakıcamm napcamı şaşırdım iyice,, yok yani ev süpürürken kazara onalrıda süpürmüşümdür geziniyorlar evde
Topigmze nazarmı deydı ne
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bak ben birkaç gündür hep yatıom daha iyileşemedim. sempatik hatunuma ne oldu neden girmiyor ben hala bilmiyorum yaaa , özledik onu dada
günaydın kızlar
8 buçuktan 1 e kadar kitapmı okudunohhh keyfe bakkk. evlennce arıcan bu günleri söylemedi deme bak..canım yapabildiğini yap çok yorma kendini sende hastalanırsın sonra, Allah kolalık versin.
kızlar şimdi bana söyleyin evimde ki karıncalardan nasıl kurtulcam ben yaaa, öldürmek istemiyorum yok mu bunun başka bir çözümü
kızlarrrr slm...anlatacak çok şeyim vardı ama kimsecikler kalmamış topikte((
canım kahve dök onların geldiği yere ya da limon sık...ben mutfaktakiler için kuru kahve dökmüştüm işe yaramıştı yazın.. dene istersen evde vardır nasılsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?