Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzum mayıs ayını bekliyoruz inş bulabiliriz :26::26:

en iyisini yapıosun keşke zamanında bende öle yapsaydım ama benim adamın parasıda yok arkasında yardım edecek biride
inş kafanıza göre biryer bulabilirsiniz kuzum. boşver yardım edecek biri olur sonra yaptık verdik size para diye başınıza kalmaktansa kimse olmasın siz emeğinizle yapın en güzeli o

Eflinamcım, çok akıllsın yahu çokda haklısın keşke daha önce tanışsaydık :)
Evet sadece erkek değil kız aileleride bunu düşünüyor bi taraf herşeyi yapıyorsa diğer taraf rahat davranabiliyor.
Bizim komşumuz oğluna nikah yapacaktı kendince haklı gerekçesi vardı kızın annesi düğün yapın bizim çevremiz geniş takı çok olur dedi,
Sonrada düğünde kendi akrabalarına takıları elden vermelerini söylemiş hepsini topladı zarfların, o paralarla bi kaç ay sonrada oğlunu evlendirdi.
Erkek annesi olan komşumuzda zor durumda kaldı. bizim topik gariban kız aileleri topiği ama fena kız analarıda var arkadaşlar. :)
Ben adaletten herkesin üzerine düşeni yapmasından yana olarak haksız olan tarafı kınıyorum ve kul hakkına girdiklerini düşünüyorum.
Eşimin ailesininde haksızlıkları çok oldu. Rabbime havale ediyorum onlarıda.

kuzum yakın olaydın ben sana verirdimmm .annenden istee ben babamdan istemeyemezdm .kafasını yemek istyorum yazmışsınya ne güldüm eşim aklıma geldi demiştim kafanı yerimmmm ona göre demiştim bişeyolduda annene geri verirsin kuzucum öle yap

canım rabbim kötüye çattırmasın işte
şimdi o kız annesinin yaptığı ahlaka sığmaz kim ne derse desin
o çiftin hakkı olan bişi
aynen öyle bir taraf yapiyorsa diğer taraf elini çekiyor nasıl olsa bunlar yapiyor diye
biz genelde oğlan analarından çemkiririz ama kız analarıda bazen fena olabiliyor
erkek tarafını bir sömürü aracı olarak görenlerde var
alsınlar,yapsınlar,taksınlar,çok harcasınlar vs vs
aman biz biişey yapmayalımda, kız almak kolay değil vs vs şeyler söylüyorlar
bu hiç hoş değil
kızlarını eşya gibi satmak resmen bu bence
ben ne kız anaları biliyorum vallahi bir iğne bile çeyiz vermeden birşey yapmadan kız evlendiren
ama erkek tarafının iliğini kanını emen
bu bana çok çirkin geliyor
sonra orda burdan laf duyunca işte böyle böyle diyorlar diye
başlıyorlar arkamızdan konuşmuşlar vs diye
eee hakettinde konuştular yani
adalet herşeyde olacak her alanda yani

korktum senden kızz ,tanıyana kadar en iisi bu

öle kuzucum benm kayınvalidede elden veren olduuu çok hemdee ulen geline nie takmadınız işteeee neymil gelin vermezse gelin verirmi hiç. ihtyacı varrrrr cinlendşm yineeeee

kız erkek tarafı dağilde vicdansız ahlaksız taraf diye ayırt etmeli bence.
Walla kızında bir eli yağda bir eli bağda şuan baba evinde görmediği saltanatı sürüyor.
Ama ilk yıllarda kaynana bu olaylar sıcaktı tabi daha sürekli laf sokuyordu şimdi unuttular sanırım:)

erkek tarafı o zaman baya sakinmiş
başka aile olsa ses çıkarırdı ama işte nasip canım
demekki o aileninde kızının nasipi öyle güzelmiş
o çirkefe rağmen ne diyelim ki
rabbimin işi

benimki de istiyor ama bence daha erken. geçmiş olsun sana da kuzum. Allah'ım sana da hakkıyla kapanmayı nasip eylesin ,çok sevindm.

bunlardagecer nıye sız kullanın dedın kı hocalara cenen durmamış ıyımı
elıfnam doğru duşunuyorsun bırıkımın varsada soyleme
bu arada bacım senın araban mı var hey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…