- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.401
inş kafanıza göre biryer bulabilirsiniz kuzum. boşver yardım edecek biri olur sonra yaptık verdik size para diye başınıza kalmaktansa kimse olmasın siz emeğinizle yapın en güzeli okuzum mayıs ayını bekliyoruz inş bulabiliriz :26::26:
en iyisini yapıosun keşke zamanında bende öle yapsaydım ama benim adamın parasıda yok arkasında yardım edecek biride
isyan harikasın kuzum
aynen öyle valla para olmayınca bakkaldan ekmek bile vermiyorlar
valla benim için 5 tlde 50 tlde aynıdır bazı durumlarda
hesabımı çok iyi bilirim açıkçası
öle kuzum paraa bviritince elinde üç kuruşta kalsa anlıyoun değerini kayınvalidemgil gelmişti gecen teyzeside geldi düğünd ebişey alamamış 100 tl verdi banaaaaacepte benm şuan 2 tl varrrrr o parayı harcamak şstemyorum 100 tl yi koycm kenara eşim nasılsa yarın maaş alır.üç beş koymaya başladım briikime elfinam söleme birikiminiiii sıkışınca çıkarırsınnn
bunkarda gecer gıcıklar seni koymuşlar ama diğerinde gecersin gecmiş olsunnn
yenidendoğdum baban haklı kuzummmmmmm
good nerdeeeeeee
kuzum mesela şimdi nişanlıma birikimimi söylemedim
neden diye sorarsan insan oğlu çiğ süt emmişiz
eflinamda nasıl olsa var o alsın o yapsın diye düşünebilir
hoş ben zaten üstüme düşeni yapacağım inşaallah ama
rahat olsun istemiyorum
emek sarfetsinki değerini bilsin kıymetini anlasın
erkekler çocuk gibi ne kadar çok çaba sarfederlerse o adar kıymetli oluyor ellerindeki şey
ben yapsam herşeyi ohhh dicek nasıl olsa yapiyor
onun için yok diyorum kredim var diyorum birikim yapamıyorum diyorum
haaa ilerde güvenirim derim ki bu adam tamdır
o zaman bir mal alınacağı zaman üstüme olmak koşulu ile verebilirim
bak veririm demiyorum verebilirim diyorum
bende az değğilim heee
kuzum nişanlım mühendis benim
istanbulda maaşlar biraz daha yüksek oalbilir
belki konyayı bilmiyorum ama
hıhh aman kokmuşlar...2.sınava vereceğin paraya acırım uyuzlar
aynen kuzum hesap iyi yapılmalı...eşimin zoru ile ankaraya gittik geldik öteki ay 5 kuruşsuz kaldık..açık var açıkkkk nasıl kapancakkkşimdi eşimin kafasını yemek istiyorum...ben ona gitmeyelim demiştimmm
benim babamdanda istesem verir ama aynen bende böle düşünüyorum..erkekler bunu hak etmiyor çünkü kıymet bilmiyorlar
eflinamcım, çok akıllsın yahu çokda haklısın keşke daha önce tanışsaydık :)
evet sadece erkek değil kız aileleride bunu düşünüyor bi taraf herşeyi yapıyorsa diğer taraf rahat davranabiliyor.
Bizim komşumuz oğluna nikah yapacaktı kendince haklı gerekçesi vardı kızın annesi düğün yapın bizim çevremiz geniş takı çok olur dedi,
sonrada düğünde kendi akrabalarına takıları elden vermelerini söylemiş hepsini topladı zarfların, o paralarla bi kaç ay sonrada oğlunu evlendirdi.
Erkek annesi olan komşumuzda zor durumda kaldı. Bizim topik gariban kız aileleri topiği ama fena kız analarıda var arkadaşlar. :)
ben adaletten herkesin üzerine düşeni yapmasından yana olarak haksız olan tarafı kınıyorum ve kul hakkına girdiklerini düşünüyorum.
Eşimin ailesininde haksızlıkları çok oldu. Rabbime havale ediyorum onlarıda.
korktum senden kızz ,tanıyana kadar en iisi bukuzum mesela şimdi nişanlıma birikimimi söylemedim
neden diye sorarsan insan oğlu çiğ süt emmişiz
eflinamda nasıl olsa var o alsın o yapsın diye düşünebilir
hoş ben zaten üstüme düşeni yapacağım inşaallah ama
rahat olsun istemiyorum
emek sarfetsinki değerini bilsin kıymetini anlasın
erkekler çocuk gibi ne kadar çok çaba sarfederlerse o adar kıymetli oluyor ellerindeki şey
ben yapsam herşeyi ohhh dicek nasıl olsa yapiyor
onun için yok diyorum kredim var diyorum birikim yapamıyorum diyorum
haaa ilerde güvenirim derim ki bu adam tamdır
o zaman bir mal alınacağı zaman üstüme olmak koşulu ile verebilirim
bak veririm demiyorum verebilirim diyorum
bende az değğilim heee
geçerim inş. ciltim sen nasılsın iyisin inş.nasıl gidiyor evlilikisyan harikasın kuzum
aynen öyle valla para olmayınca bakkaldan ekmek bile vermiyorlar
valla benim için 5 tlde 50 tlde aynıdır bazı durumlarda
hesabımı çok iyi bilirim açıkçası
öle kuzum paraa bviritince elinde üç kuruşta kalsa anlıyoun değerini kayınvalidemgil gelmişti gecen teyzeside geldi düğünd ebişey alamamış 100 tl verdi banaaaaacepte benm şuan 2 tl varrrrr o parayı harcamak şstemyorum 100 tl yi koycm kenara eşim nasılsa yarın maaş alır.üç beş koymaya başladım briikime elfinam söleme birikiminiiii sıkışınca çıkarırsınnn
bunkarda gecer gıcıklar seni koymuşlar ama diğerinde gecersin gecmiş olsunnn
yenidendoğdum baban haklı kuzummmmmmm
good nerdeeeeeee
bizde ailelerin suiistimalini düşünerek hiç bir şeye karıştırmadım ailelerimiz biz kendimiz çabaladık yaptık herşeyimizi.şimdi rahatızEflinamcım, çok akıllsın yahu çokda haklısın keşke daha önce tanışsaydık :)
Evet sadece erkek değil kız aileleride bunu düşünüyor bi taraf herşeyi yapıyorsa diğer taraf rahat davranabiliyor.
Bizim komşumuz oğluna nikah yapacaktı kendince haklı gerekçesi vardı kızın annesi düğün yapın bizim çevremiz geniş takı çok olur dedi,
Sonrada düğünde kendi akrabalarına takıları elden vermelerini söylemiş hepsini topladı zarfların, o paralarla bi kaç ay sonrada oğlunu evlendirdi.
Erkek annesi olan komşumuzda zor durumda kaldı. bizim topik gariban kız aileleri topiği ama fena kız analarıda var arkadaşlar. :)
Ben adaletten herkesin üzerine düşeni yapmasından yana olarak haksız olan tarafı kınıyorum ve kul hakkına girdiklerini düşünüyorum.
Eşimin ailesininde haksızlıkları çok oldu. Rabbime havale ediyorum onlarıda.imkanı olan herkese böyle yapmalarını tavsiye ederim.
Eflinamcım, çok akıllsın yahu çokda haklısın keşke daha önce tanışsaydık :)
Evet sadece erkek değil kız aileleride bunu düşünüyor bi taraf herşeyi yapıyorsa diğer taraf rahat davranabiliyor.
Sonrada düğünde kendi akrabalarına takıları elden vermelerini söylemiş hepsini topladı zarfların, o paralarla bi kaç ay sonrada oğlunu evlendirdi.
Erkek annesi olan komşumuzda zor durumda kaldı. bizim topik gariban kız aileleri topiği ama fena kız analarıda var arkadaşlar. :)
Ben adaletten herkesin üzerine düşeni yapmasından yana olarak haksız olan tarafı kınıyorum ve kul hakkına girdiklerini düşünüyorum.
Eşimin ailesininde haksızlıkları çok oldu. Rabbime havale ediyorum onlarıda.
eflicim senin araban duruyormuydu kendi üzerine dimi ?
canım rabbim kötüye çattırmasın işte
şimdi o kız annesinin yaptığı ahlaka sığmaz kim ne derse desin
o çiftin hakkı olan bişi
aynen öyle bir taraf yapiyorsa diğer taraf elini çekiyor nasıl olsa bunlar yapiyor diye
biz genelde oğlan analarından çemkiririz ama kız analarıda bazen fena olabiliyor
erkek tarafını bir sömürü aracı olarak görenlerde var
alsınlar,yapsınlar,taksınlar,çok harcasınlar vs vs
aman biz biişey yapmayalımda, kız almak kolay değil vs vs şeyler söylüyorlar
bu hiç hoş değil
kızlarını eşya gibi satmak resmen bu bence
ben ne kız anaları biliyorum vallahi bir iğne bile çeyiz vermeden birşey yapmadan kız evlendiren
ama erkek tarafının iliğini kanını emen
bu bana çok çirkin geliyor
sonra orda burdan laf duyunca işte böyle böyle diyorlar diye
başlıyorlar arkamızdan konuşmuşlar vs diye
eee hakettinde konuştular yani
adalet herşeyde olacak her alanda yani
kız erkek tarafı dağilde vicdansız ahlaksız taraf diye ayırt etmeli bence.
Walla kızında bir eli yağda bir eli bağda şuan baba evinde görmediği saltanatı sürüyor.
Ama ilk yıllarda kaynana bu olaylar sıcaktı tabi daha sürekli laf sokuyordu şimdi unuttular sanırım:)
korktum senden kızz ,tanıyana kadar en iisi bu
geçerim inş. ciltim sen nasılsın iyisin inş.nasıl gidiyor evlilik
vallal evlilik iyi giidyor allaha şükür kuzucum benm herif tutturdu bebek yapalım diee kararsızımmmmmmmmişte bende gecen griptim kafamı kaldıramadım sınra grip öksğürge cevirdi benm hala öksürüyorum.benm iş sıkıntı yaaa işte bi iş olayım olsaydı burdan çıkmak istyorumm eğer bu işten çıkarsam kapalı bi hatun olmak istyorummmm
vallal evlilik iyi giidyor allaha şükür kuzucum benm herif tutturdu bebek yapalım diee kararsızımmmmmmmmişte bende gecen griptim kafamı kaldıramadım sınra grip öksğürge cevirdi benm hala öksürüyorum.benm iş sıkıntı yaaa işte bi iş olayım olsaydı burdan çıkmak istyorumm eğer bu işten çıkarsam kapalı bi hatun olmak istyorummmm
uzun sürenin ardından ben geldim kızlar herkese merhablar :)
Kimseler yok
akşam olmak üzere kuzu mesai bitecek...ama bugün sessizdi burası...yoğunlar galiba :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?