- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.421
Çalışan hatunlarsınız tabı ki doğru benim gibi evde göbek büyütmüyorsunuz :)))
çalışarakta çok güzel göbek büyüttüm valla...yaaa ciddi ciddi artık göbeğim var yaaa
çalışarakta çok güzel göbek büyüttüm valla...yaaa ciddi ciddi artık göbeğim var yaaa
kuzum bende ayva göbek mi ne diyorlar ya ondan var
ama çok tatlı diyor nişanlım
kız valla şaka yapmıomm..kilom sadece göbdeğimi gitti sanırım...8 kilo aldımmmHahaha görünmez sende o boy varken zayıfsın sen yapma lütfenn
canım ben alexander a gittim ve çok memnunumya kızlar bu epilasyona gidip bitirenler hangi makinaya giriyosunuz benim yüz bölgemde var onları btiremedim bi tüürlü yaa..
son gittiğim yer iyi gibiydi ama evlendiğimden beri durumlar malum gidemiyorum.
selam ben bacısıyım arada bana baktırıyo sizi çok özlemiş çok sıkılıyomuş bilgisayardan film izliyomuş ama yerinizi doldurmuyomuş
kankam1907 isyan şehker eflinam elifim yenidendoğdum goodheart kalplerasi hepinizi öpüyo kızlarrrrrr
durmadı valla çenem kuzum napım yaaa,çok sinirlendim. babamda dioki onlar seni denemişler sende hemen bırakmışın hakimiyeti birdaha öyle yapma dedi:26::26::26:bunlardagecer nıye sız kullanın dedın kı hocalara cenen durmamış ıyımı
elıfnam doğru duşunuyorsun bırıkımın varsada soyleme
bu arada bacım senın araban mı var hey maşallah
masatakvimim nasılsın kuzum özledik seni.uzun sürenin ardından ben geldim kızlar herkese merhablar :)
Çalışan hatunlarsınız tabı ki doğru benim gibi evde göbek büyütmüyorsunuz :)))
valla ben toto büyütüüm birazcıkçalışarakta çok güzel göbek büyüttüm valla...yaaa ciddi ciddi artık göbeğim var yaaa
sağol good heartım sen nasılsın bakalımben geldim hanımlarrrr dicem ama kimse kalmamışş
biraz yoğunluk vardı giremedim sonrada burdaki ablalar lafa tutuyolarrgiremiyorum
canım ben alexander a gittim ve çok memnunum
ahh canım benimmmm bizde onu ösledikkbizden çok çok slm söyle
film bizim yerimizi tutarmıı hiçç
bunlardagecerim çok geçmiş olsunnn
ciltim sanada geçmiş olsun kuzummm bebişş istiyo demek eşin heeehadii bakalımm
masatakvimim gelmişşş canımm nerelerdesin sen hayuuu
isyan kuzum senin temizlik topiğini unuttuk yahuu, girmioz bayadır
Gecmş olsun tatlm allah yardmcn olsunçok yoğunum hanımlar..bugün sizle olamıcamm...
iş arkadaşımın kardeşi hastalandı izin aldı tek başımayım yandımm bugün...birde hastayım eyvahh :18::18::18:
Günaydın canım :)Günaydın güzeller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?