Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kar yağıodu sabahta burada şimdi nasıl bilmiorum hava..içim üşüyor eve gidince içicem ilaç burada yok yanımda
ay kuzumya baya hasta olmuşun sen kıyamam. dikkat et kendne salgın var bu aralar.

sağolun kızlar yardımlaırnız için hepsini denicem.ama öldürmek istemiyorum kaçsınlar yeter lovelady anlat kuzum ben burdayım isyanımda burda galibaaa..merak ettim çokkk

kuzum öldürme tabi ama kurtulamıosanda başka çaresi olmayacak..sen çiçeklerini kontrol ettinmi bakıyım

bende istiyorum kahveee...şimdi bitki çayı içiyorumm

lovelyladyy anlat kuzummm

kızlarr dün çok ani bir şekilde arabamı sattım..5 yıldır benleydi..çok ansızın sattık..içim buruk

ikincisi ise sabah kd druna gittim...hani bundan sonra bebek düşünüyorum ya..ben tatile denk gelsin diye bu sıralarda çabalıyorum..daha çalışmaya başlamadım tabi ..doktor mantar var deyip ilaç verdi ve bir ay daha bekle istersen dedi..bende ama tatile denke gelicekti dedim dr çattı... aa dur bakalım sende ne kadar plancısın öyle bu işler istediğimizde olmaz diye..haklı tabi sanki ben korunmayı bıraktığım an olucakmış gibi düşünüyorum

benimde sıcak çikolata içesim geldi şimdi.

canım öncelikle arabanı satmışsınız
hayırlı uğurlu olsun inş
elden mi çıkardnızı yoksa model mi yükselteceksinşiz
sorması ayıp markası ve yılı kaçtı ve ne kadara alıcı buldu araç
bende düşünüyorum ama bilemiyorum piyasa nasıl şu an
yatıyor resmen

benimde sıcak çikolata içesim geldi şimdi.Eki Görüntüle 644312

kuzum sen gel bana sana yapayım
ne istersen yeşil çay,çay,türk kahvesi,neskafe vs vss
isyannnn kuzum sende gel ayolll

arabada arkdaş gbi oluyor bir süre sonra, yeni mi alacaksın neden sattın canım. hayırlısı olsun.

araban için üzüldüm kuzum, olsun her şeyde vardır bir hayır. Doktorun doğru söylemiş ama bırakınca hemen hamile kalacan diye bişey yok.
mantarın ilaçla çabucak geçiverir inşallah.

ayy eflinam bir iyi olurki sorma.. Karşılıklı içerdik

vallahi bu soğuk havada ne güzel olurdu
karşılıklı içişirdik
Sohbette koyu olursa allah allah

ya kızlar 4 senelik mezunlar için bu sene kpss varmı?

canım bende 4 seneliğim ama var mı bilmşiyorum
ben normal kpssye giricem inşaallah
başvuruluarı ne zaman başlıcak acaba biliyort musun sende

heh bende onu sorucaktım bu a grubu ne oluyo. memurluk için b kadro diyosun yani o zaman 2014 yılında giricez mecbur :26:
a kadro uzmanlıklar oluyo.. muhasebe maliye iktisat hukuk sınavlarına giriyorsun bu genel kültür genel yeteneğin dışında..
bazı bölümlerde lazım olabiliyo..

2 yıllık- 4 yıllık- lise için olan kpss 2014te..
ben de onu bekliyorumm

kızlarr çok teşekkür ederim dilekleriniz için....kızlar araba 2004 kırmızı poloydu 17bine sattık..artık eskimişti satmayı düşünüyorduk ancak yaza doğru satarız diyoduk..çünkü işe arabayla gidip geliyorum başka ulaşımım yok...inşallah en kısa sürede daha iyisini alırız..ama alışmıştım arabam..ilkgöz ağrımdı..kırmızıydı..içinde gençlik günlerim geçmişti .

ayy kuzum yaaa üzülme daha güzelleri senin olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…