- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.461
ay kuzumya baya hasta olmuşun sen kıyamam. dikkat et kendne salgın var bu aralar.kar yağıodu sabahta burada şimdi nasıl bilmiorum hava..içim üşüyor eve gidince içicem ilaç burada yok yanımda
kızlarrrr slm...anlatacak çok şeyim vardı ama kimsecikler kalmamış topikte((
canım kahve dök onların geldiği yere ya da limon sık...ben mutfaktakiler için kuru kahve dökmüştüm işe yaramıştı yazın.. dene istersen evde vardır nasılsa..
ay kuzumya baya hasta olmuşun sen kıyamam. dikkat et kendne salgın var bu aralar.
sağolun kızlar yardımlaırnız için hepsini denicem.ama öldürmek istemiyorum kaçsınlar yeter lovelady anlat kuzum ben burdayım isyanımda burda galibaaa..merak ettim çokkk
anca gelebildim
bankaya gittim para çektim atmden
sonra hoppp vergi dairesine ve verglileri yatırdım
geldim işe sskları yatırdım
yemek yedim faturalarımı işledim
evraklarım vardı onları işledim
şimdi sizinleyim ve neskafe işçmek istiyorum
ettim ettim isyanım, sakıncalı bir durum yok çiçeklerdekuzum öldürme tabi ama kurtulamıosanda başka çaresi olmayacak..sen çiçeklerini kontrol ettinmi bakıyım
kızlarr dün çok ani bir şekilde arabamı sattım..5 yıldır benleydi..çok ansızın sattık..içim buruk
Ikincisi ise sabah kd druna gittim...hani bundan sonra bebek düşünüyorum ya..ben tatile denk gelsin diye bu sıralarda çabalıyorum..daha çalışmaya başlamadım tabi ..doktor mantar var deyip ilaç verdi ve bir ay daha bekle istersen dedi..bende ama tatile denke gelicekti dedim dr çattı... Aa dur bakalım sende ne kadar plancısın öyle bu işler istediğimizde olmaz diye..haklı tabi sanki ben korunmayı bıraktığım an olucakmış gibi düşünüyorum
benimde sıcak çikolata içesim geldi şimdi.Eki Görüntüle 644312
kızlarr dün çok ani bir şekilde arabamı sattım..5 yıldır benleydi..çok ansızın sattık..içim buruk
ikincisi ise sabah kd druna gittim...hani bundan sonra bebek düşünüyorum ya..ben tatile denk gelsin diye bu sıralarda çabalıyorum..daha çalışmaya başlamadım tabi ..doktor mantar var deyip ilaç verdi ve bir ay daha bekle istersen dedi..bende ama tatile denke gelicekti dedim dr çattı... aa dur bakalım sende ne kadar plancısın öyle bu işler istediğimizde olmaz diye..haklı tabi sanki ben korunmayı bıraktığım an olucakmış gibi düşünüyorum
araban için üzüldüm kuzum, olsun her şeyde vardır bir hayır. Doktorun doğru söylemiş ama bırakınca hemen hamile kalacan diye bişey yok.kızlarr dün çok ani bir şekilde arabamı sattım..5 yıldır benleydi..çok ansızın sattık..içim buruk
ikincisi ise sabah kd druna gittim...hani bundan sonra bebek düşünüyorum ya..ben tatile denk gelsin diye bu sıralarda çabalıyorum..daha çalışmaya başlamadım tabi ..doktor mantar var deyip ilaç verdi ve bir ay daha bekle istersen dedi..bende ama tatile denke gelicekti dedim dr çattı... aa dur bakalım sende ne kadar plancısın öyle bu işler istediğimizde olmaz diye..haklı tabi sanki ben korunmayı bıraktığım an olucakmış gibi düşünüyorum
ayy eflinam bir iyi olurki sorma.. karşılıklı içerdikkuzum sen gel bana sana yapayım
ne istersen yeşil çay,çay,türk kahvesi,neskafe vs vss
isyannnn kuzum sende gel ayolll
bu sene A kadro ve öğretmenlik için varya kızlar 4 senelik mezunlar için bu sene kpss varmı?
ayy eflinam bir iyi olurki sorma.. Karşılıklı içerdik
ya kızlar 4 senelik mezunlar için bu sene kpss varmı?
bu sene A kadro ve öğretmenlik için var
normalde b kadro (4 yıllıklar memurluklar) 2 yılda bir
ve çift yıllarda 2012-2014-2016........
canım bende 4 seneliğim ama var mı bilmşiyorum
ben normal kpssye giricem inşaallah
başvuruluarı ne zaman başlıcak acaba biliyort musun sende
a kadro uzmanlıklar oluyo.. muhasebe maliye iktisat hukuk sınavlarına giriyorsun bu genel kültür genel yeteneğin dışında..heh bende onu sorucaktım bu a grubu ne oluyo. memurluk için b kadro diyosun yani o zaman 2014 yılında giricez mecbur :26:
:128::128::128::128::128::128: aynen öle , bende geçen sene girdim bu sene yokbu sene A kadro ve öğretmenlik için var
normalde b kadro (4 yıllıklar memurluklar) 2 yılda bir
ve çift yıllarda 2012-2014-2016........
canım öncelikle arabanı satmışsınız
hayırlı uğurlu olsun inş
elden mi çıkardnızı yoksa model mi yükselteceksinşiz
sorması ayıp markası ve yılı kaçtı ve ne kadara alıcı buldu araç
bende düşünüyorum ama bilemiyorum piyasa nasıl şu an
yatıyor resmen
kuzum sen gel bana sana yapayım
ne istersen yeşil çay,çay,türk kahvesi,neskafe vs vss
isyannnn kuzum sende gel ayolll
ayy kuzum yaaa üzülme daha güzelleri senin olacak inşallah.kızlarr çok teşekkür ederim dilekleriniz için....kızlar araba 2004 kırmızı poloydu17bine sattık..artık eskimişti satmayı düşünüyorduk ancak yaza doğru satarız diyoduk..çünkü işe arabayla gidip geliyorum başka ulaşımım yok...inşallah en kısa sürede daha iyisini alırız..ama alışmıştım arabam..ilkgöz ağrımdı..kırmızıydı..içinde gençlik günlerim geçmişti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?