- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.501
benımde yokmusakkamı yapsam kıymasız
ben balık hıç pişirmedim. Pişmiş olarakhazır alıyoruz balıkçıdan. Uğraşamam
Ya kızlar benkı musakka yapmış hatunum ama bı kurufasulyeyı beceremıyorum:26: Yemeğin adının hakkını verıyorum kupkuru oluyo:26:. Gecengunde sulu oldu çöpe gıttı:26: Olmuyo tutturamıyorum
dunde barbunyanın suyunu tutturamadım oda kuru oldu sıcak su koyup kaynattım tadı gıttı bu sefer
bende balıki vardı buzluğa atmıştımn sabah çıkardım..onu yapıcam ama yapcak hal yok bende
canım bende evlenmeden once hıç yapmıyodum merak etme ınsan alışıyo
ama en kolay yemeği yapamıyorum yaaaaaaaaaa
haşlarken suyu az geldıkçe sıcak sumu at dıyorsun
geenlerde çok sulu oldu tatsız oldu hepsı çöpedaha oncede kuru olduğundan cope gıtmıştı
olur canım zamanla yaparsın
şükür et benim hiç yemek denemişliğimde yok valla
ne yapacam ben bilmiyırum evlenince
isyannnn balığa bayılırum kuzum bende
yanında bol salata ve içecek allah allah
haşlayıp yapıyorum canım. sağol yardımın ıçın bu akşam deneyeceğim
hadı ıyı akşamlar
branş memurluklar diyelim misal inşaat müh. memur olduğunda b kadrob kadro normal düz memurlukmu oluyor anladğm kadarıyla
Gecmş olsun cnm Berabr dktora gdıp bı muayne olcksnz ılaclarnzı ıcıp ıyı olcksnz byle gecmez bde clsyosunuz hc gecmez daha beter olur allah korusungaünaydun hanımlar...çok hastayımmm :2::2::2:boğazlarım falan berbat durumda ne yazıkki...çok beter bir durummuş
dün eve gittim bir yattım sabah kalktım...eşim akşam çorba yapmış sıcak sıcak içirdi ilaç getirdi onuda içtim..yanımda dura dura onada geçmiş sabah o da boğazım diye uyandı
nolcak şimdi halimizz
gaünaydun hanımlar...çok hastayımmm :2::2::2:boğazlarım falan berbat durumda ne yazıkki...çok beter bir durummuş
dün eve gittim bir yattım sabah kalktım...eşim akşam çorba yapmış sıcak sıcak içirdi ilaç getirdi onuda içtim..yanımda dura dura onada geçmiş sabah o da boğazım diye uyandı
nolcak şimdi halimizz
gunaydın cnm gecmiş olsun. havalara hıç bellı olmuyo gecen gun İzmir de aynı gun ıçerisinde resmen dört mevsımı yaşadık gelde hasta olma
eşin çorbamı yaptı vayyyyy becerıklı koca desene
keşke gelmeyeydın işe
Gecmş olsun cnm Berabr dktora gdıp bı muayne olcksnz ılaclarnzı ıcıp ıyı olcksnz byle gecmez bde clsyosunuz hc gecmez daha beter olur allah korusun
bende evlenmeden yemek yapmayanlardandım,
başa gelince paşa paşa yapılıyormuş canım :)
tadını tuzunuda yapa yapa ayarlayabiliryorsun.
Hepsi aynı aslınd, salça soğan su işte hammaddeleri :)
gaünaydun hanımlar...çok hastayımmm :2::2::2:boğazlarım falan berbat durumda ne yazıkki...çok beter bir durummuş
nolcak şimdi halimizz
gunaydın cnm gecmiş olsun. havalara hıç bellı olmuyo gecen gun İzmir de aynı gun ıçerisinde resmen dört mevsımı yaşadık gelde hasta olma
eşin çorbamı yaptı vayyyyy becerıklı koca desene
keşke gelmeyeydın işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?