Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben balık hıç pişirmedim. pişmiş olarakhazır alıyoruz balıkçıdan. uğraşamam
ya kızlar benkı musakka yapmış hatunum ama bı kurufasulyeyı beceremıyorum:26: yemeğin adının hakkını verıyorum kupkuru oluyo:26:. gecengunde sulu oldu çöpe gıttı:26: olmuyo tutturamıyorum
dunde barbunyanın suyunu tutturamadım oda kuru oldu sıcak su koyup kaynattım tadı gıttı bu sefer

olur canım zamanla yaparsın
şükür et benim hiç yemek denemişliğimde yok valla
ne yapacam ben bilmiyırum evlenince

bende balıki vardı buzluğa atmıştımn sabah çıkardım..onu yapıcam ama yapcak hal yok bende

isyannnn balığa bayılırum kuzum bende
yanında bol salata ve içecek allah allah

canım bende evlenmeden once hıç yapmıyodum merak etme ınsan alışıyo
ama en kolay yemeği yapamıyorum yaaaaaaaaaa

ozmn sna bır püf nokta söleyyeım nohut kurufasulye barbunya gıbı yemklerde suyunu ayrlayamıosan en basta cok su koymaycaksın ve sıcka suyun hazır olcakk yanındaaaa
veee piştikçee ekleycekısn suyunuuu bolece daha raht tuturusun hee cokmu sulu olduu ben mesla buyemklerın suyunun bıraz kıvamlı olmasını severımmm baktım suluu hemnn bı kasede 1 kasık unla cok az sıcak suyu krema gıbı yapıp yemegın ıcıne dokerım karsıtırarak veee kıvamı falan gayette guzel olur bıde böle denee cnm

haşlarken suyu az geldıkçe sıcak sumu at dıyorsun
geenlerde çok sulu oldu tatsız oldu hepsı çöpedaha oncede kuru olduğundan cope gıtmıştı

haşlarken suyu az geldıkçe sıcak sumu at dıyorsun
geenlerde çok sulu oldu tatsız oldu hepsı çöpedaha oncede kuru olduğundan cope gıtmıştı

fasulyenı onceden haslomusun bılmıyorum ama
ben hep onceden hasladıgım ıcın haslmayla ugrasmam hıccc duduklu tencereee ıstedgın kadr su koy hasla en bastaa snra onu süzz ve tencere salçayla ben sogan koymam seversenn sogan salcyala fasulyelerı bıraz cevırrr sonra ustune az az suyunu ekleee aslında cok basıtt ama sen fasulyeyı haslamayıpp yapıosan bıraz zorrr olur ama yıne dedgım sekılde azar azar dokerek suyunu yapabılrıısınn sulu oldugundada dedıgım gıbıı unla krema yapp cok guzel oluyoo

olur canım zamanla yaparsın
şükür et benim hiç yemek denemişliğimde yok valla
ne yapacam ben bilmiyırum evlenince

isyannnn balığa bayılırum kuzum bende
yanında bol salata ve içecek allah allah

bende evlenmeden yemek yapmayanlardandım,
başa gelince paşa paşa yapılıyormuş canım :)
tadını tuzunuda yapa yapa ayarlayabiliryorsun.
Hepsi aynı aslınd, salça soğan su işte hammaddeleri :)

gaünaydun hanımlar...çok hastayımmm :2::2::2:boğazlarım falan berbat durumda ne yazıkki...çok beter bir durummuş
dün eve gittim bir yattım sabah kalktım...eşim akşam çorba yapmış sıcak sıcak içirdi ilaç getirdi onuda içtim..yanımda dura dura onada geçmiş sabah o da boğazım diye uyandı
nolcak şimdi halimizz

gunaydın cnm gecmiş olsun. havalara hıç bellı olmuyo gecen gun İzmir de aynı gun ıçerisinde resmen dört mevsımı yaşadık gelde hasta olma
eşin çorbamı yaptı vayyyyy becerıklı koca desene
keşke gelmeyeydın işe

Gecmş olsun cnm Berabr dktora gdıp bı muayne olcksnz ılaclarnzı ıcıp ıyı olcksnz byle gecmez bde clsyosunuz hc gecmez daha beter olur allah korusun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme. tam hasta olma havası kaçış yok

Gecmş olsun cnm Berabr dktora gdıp bı muayne olcksnz ılaclarnzı ıcıp ıyı olcksnz byle gecmez bde clsyosunuz hc gecmez daha beter olur allah korusun

benide eşimide işte idare eedecek kimse yok tatlım..
saolsun akşam eşim çok iyi baktı bana..çorbamı yaptı, meyva suyumu sıktı falan..Allah razı olsunn

bende evlenmeden yemek yapmayanlardandım,
başa gelince paşa paşa yapılıyormuş canım :)
tadını tuzunuda yapa yapa ayarlayabiliryorsun.
Hepsi aynı aslınd, salça soğan su işte hammaddeleri :)

evet canım yapacaz bişiler
nişanlım devamlı söyleyip duruyor öğren öğren diye diye
bendede hiç heves yok ama artık öğrenem lazım
aslında elim çok lezeetli bir iki kere denemişliğim var
kendime nazar değdircem sankim:)

canım geçmiş olsun ya
keşke işe gelmeseydin ama işte özel sektör böyle maalesef
bizim patrıonda hasta olduğunu görür duramadığını git dinlen demez nerde anacımmm
eşinede geçmiş akşama dinlenin artık
iş var mı yarın sana inş yoktur kuzum

gğnaydın sanada canım
sorma istanbul dün resmen karanlık,kapalı,puslu,soğpuk idi
bugünde bahar havası gibi güneşli,açık görsen sanki mayıs ayı
bende şaşrıdım ne giyeceğimi vallahi

herkese güneşli,aydınlık,parlak,cıvı cıvıl bir isatanbul sabahından günaydınlar olsun
bu arada herkese hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…