Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam canlarrr evdeki interneti kapattırdım telden yazıyorum belki unutmuşsunuzdur beni hehe. 29 haziran 2013 de allah izin verirse evleniyoruz günümüzü aldık düğünden 10 gün öncede istan bulda kına gecem olucak inşallah gelinlik henüz almadım bugün ilk provam vardıama grip olduğum için gidemedim haftaya cumaya ertelendi huu beni unutmayınnm

hukuk bürosunda canım. bı on sene olmuştur

MAAŞALLAH CANIM
YARIM AVUKAT HANIM DİYEBİLİRİZ SANA O ZAMAN
AMA ZOR MESLEK BİLİYORUM

ERKEK OLABİLİR Mİ ACABA BENİM AKLIMA ERKEK GELDİ
DAHA İRİ OLUYORLAR YA ONUN İÇİN
AMA YER VERMELERİDE GÜZEL İŞTE
GÖBÜŞ ÇIKINCA DEMEKKİ ÖYLE SANDILAR

AMANIN ALİCE KIZ SNEİ UNUTUR MUYUZ KUZUM NERELERDESİN SEN YA
KAÇ KERE SORDUM DEDİM BU KIZA NE OLDU DİYE
NEYSE ANLADIM NETİN YOKMUŞ HAYIRLIUSI OLSUN
DÜĞÜN TARİHİNİ ALMIŞSINIZ HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH
AZ KALMIŞ AMA STRES BAŞLAMIŞTIR SENDE
EVİN İŞLERİ BİTTİ Mİ
RESİM KOYACAKTIN BİZE
BİZİ UNUTMA SEN ASIL GEL ARADA

slm alice unuturmuyırz seni :)
Tebrikler Allah tamamına erdirsin, kına için nereyi ayarladınız ist.da ?

çok fenayım yazacak halim bile yok kızlar...işimin raporlarını zor yazıyorum...saat 10:30-11:30 arası uyumuşum...biraz iyi geldi

benım içimede erkek doğuyo. sağlıklı olsunda
evet cnm işime döneceğim ama ne zaman olur bılmem. 5-6 aylığı bulur herhalde.bıde özel sektor bılemem naprız

benım içimede erkek doğuyo. sağlıklı olsunda
evet cnm işime döneceğim ama ne zaman olur bılmem. 5-6 aylığı bulur herhalde.bıde özel sektor bılemem naprız

evet kuzum erkek kız farketmez il bebek..sağlıklı olsunda inşş
doğdum izni yıllık izin derken 4-5 ayı bulur..
ücretsız izin hakkı verirmiki 6 ay patronun :44::44:

evet kuzum erkek kız farketmez il bebek..sağlıklı olsunda inşş
doğdum izni yıllık izin derken 4-5 ayı bulur..
ücretsız izin hakkı verirmiki 6 ay patronun :44::44:

zamanı gelınce konuşucam cnm. vermezlerse versınler tazmınatımı çıkayım yanı. vermesı lazım kendısıde hamıle halden anlar dıye duşunuyorum.

zamanı gelınce konuşucam cnm. vermezlerse versınler tazmınatımı çıkayım yanı. vermesı lazım kendısıde hamıle halden anlar dıye duşunuyorum.

kuzum benim bahsettiğim normal doğdum izin hakkı değil..hani mamurlara 2 yıl, özel sektöre 6 ay hak verildi ya ücretsiz izin hakkı onu soruyorum..bizim burada bölüm hocan verirse kullanabiliosun vermezse normal doğum izni yıllık izinkeirni kullanıp işine dönüosun onu sordum :44::44:

kızlarrrr yemektesiniz sanırım..çabuk gelin size anlatıcakalrım var..yenidendoğdum şekerim keşke sende yazabilseydin....ama takip et bizi:)))

yemeğimizi yedik geldik kuzu
ne anlatacaksın merak ettim anacım
çatlarım ben şimdi anlat istersen
diğerleride görür elbette

çok fenayım yazacak halim bile yok kızlar...işimin raporlarını zor yazıyorum...saat 10:30-11:30 arası uyumuşum...biraz iyi geldi

canım ne oldun böyle sen ya
eve gidince hemen kendine sıcak bir ortam yap ve uyuyup dinlen
yoksa geçmez bu meret

canım benım bıldığım o hak hala verılmedı. yasal olan özel sektorde doğumdan once 2 ay doğumdan sonra 2 ay şeklinde.....doğumdan sonra 6 ay ucretsız ızın hakkı yok dıye bılıyorum. eğer varsa onlarda versede vermesede hakkımdır alırım ben

ayy bilmiyorum kuzum yaa....sanırım ankarada üşüttüm geçen hafta hava değişikliği falanmı oldu bilmiyorum ama berbatım yanii bu akşam eşimde hasta ona bakmam lazım..bugün o daha kötü benden çorba yapıcam...birde ilaç falan battaniye altında geceleriz artık

kuzum bizim burada kullananlar var oradan biliorum...ama kesin kanunlaşmışmı haberim yok yanii :44::44:

lovelylady ..haberleir beklıyoruz cnm
herşey memurlara guzel ya özel sektorde nerdeee 6 ay...asıl olması gereken 6 ay zaten.
zaman ne gösterır bılmıyorum ama benım senelık ıznımı daha once kullanmam lazım bu sene. ağustosta kullanıyodum e zaten ağustosta nasiıpse 8 ayımda olcam zaten ızınlıyım yanı
ısyan dıkkat et kendıne bu mevsımler tehlıkelı geçiş dönemleri..

kızlar geldimmmm....isyan canım çok geçmiş olsun canım..

kızlar dün eşim aradı dediki illa babam seni çağırıyor yanlarına git..hiç gidesim yok...zaten yorgunum araba satılmış canım sıkkın hiç çekicem halim yok ama benimki illa babam sana bişey diyecekmiş git diye tutturdu..tamam hadi gideyim dedim gittim..o soğukta vardım oraya...kayınpederim başladı kızımla başbaşa falan demeye...baktım laf geceliyo..yok biizm yaptığımızda sizin için evde arabanız var zaten vs vs...efendim ben kredi çektim..işte falan filan boşa faize binmesin vs vs..ama direk söyleyemiyo..ee anlayan anlar tabi..bende bişey diyemedim..şok oldum tabi...sonra eşim kapıyı çalınca bana dediki sakın bişey anlatma..bende anlatmadım..
benimki diyoki babam senle ne konuştu bişey konuşmadı dedi...ısrar etti. yok bişey konuşmadık öle havadan sudan dedim..
neyse eve geliyoruz arabada benimki dalgın dalgın yoksa annemi çok hasta bende saklıyosunuz demez mi..ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim cidden...
yaw kızlar bu arabayı ben almadım babam bana 5 yıl önce aldı...eşime anlatmamakla iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum..gerçi ailesine ne yapıcaktı..kesin ver falan derdi

lovelayd, arabanın parasınımı istiyorlar senden? pek anlayamadım desem :S Baban almış olsun sen almış ol neticede evlenmeden önce aldığın birşey onları ilgilendirmezki te Allahım yaa,,,, sen öğretmendin dimi canım.

ayy Allahım öleceğim bu aileler yüzünden...fıtık olacağım2.yenidendoğum vakası..görmesi lazım bunu...
babası eşine sölememişmide...direk sanamı söledi...buda değişik bir versiyon yarabbiii..
bizi sınıyormusun Allahımm

canım şimdi anladığım kadar ile senin sattığın kendi arabanın parasını kp senden allahın emri ile istedi değil mi?
Bankadan kredi çekiyor ve faiz yemesin diye senden istiyoru
yavv bu aileler neden bu kadar geri kafalı anacım
ve bunu senin baban bekarken sana kendisi alıyor
bunu bilmiyor mu kp deseydin ya baba o benim değil babama sormadan bişi diyemem diye
ve seni tembhiliyor eşine söleme diye
o zaman sana mı güvenmiş kredi çekmek için
ama bişi diyemicem canım benim babamın abimin hanımından para isteyeceğini duysamda inanmam o derece
tam tersi yengeme bana para vermez vallahi harçlık verir
koskoca kadına valla

Eflinam şuan evlendmediğin için en şanslımız sen görünüyorsun canım, zaten aklın başında maşallah Allah şaşırtmasında,
söylemeden geçemicem yinede aman canım temkinli ol, üzerine düşenden fazlasını asla yapmak, bekarlık birikimini arabanı sakın karıştırma,
İnsanız çiğ süt emmişiz işlerine gelmeyince çok güzel kıvırıveriyorlar.

baban yengene harçlıkmı veriyor canım?
bizimkiside benim maaşım ne kadar onu sormaya çalışıyor, şans ya valla başka bişey demiyorum.

kızlarr okudukça kendime gülüyorum..sinirlerim bozulduuu..allahın emri ile istedi ya vallahi bir şoktayım..bende hiç beklemediğim bişey yaşadım..hayır eşimin tavrıda çok komik...annem mi hasta acaba bana söylemiyosunuz diyo ya..eflinam canım ben baştan o ayrımı yapamadım sen yap bacım..benden sana tavsiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…