- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.541
hukuk bürosunda canım. bı on sene olmuştur
ee her meslek bırşeyler katıyo ışte ınsana canım
heyyyy dun noldu bana otobuste yer verdılerkardeşim dalga gecıyo " 2 aylık hamıle olduğunu soyleme 5 aylık sanıyolardır " dıye harbıden şimdden göbüş çıktı ya
Selam canlarrr evdeki interneti kapattırdım telden yazıyorum belki unutmuşsunuzdur beni hehe. 29 haziran 2013 de allah izin verirse evleniyoruz günümüzü aldık düğünden 10 gün öncede istan bulda kına gecem olucak inşallah gelinlik henüz almadım bugün ilk provam vardıama grip olduğum için gidemedim haftaya cumaya ertelendi huu beni unutmayınnm
Selam canlarrr evdeki interneti kapattırdım telden yazıyorum belki unutmuşsunuzdur beni hehe. 29 haziran 2013 de allah izin verirse evleniyoruz günümüzü aldık düğünden 10 gün öncede istan bulda kına gecem olucak inşallah gelinlik henüz almadım bugün ilk provam vardıama grip olduğum için gidemedim haftaya cumaya ertelendi huu beni unutmayınnm
benım içimede erkek doğuyo. sağlıklı olsunda
evet cnm işime döneceğim ama ne zaman olur bılmem. 5-6 aylığı bulur herhalde.bıde özel sektor bılemem naprız
evet kuzum erkek kız farketmez il bebek..sağlıklı olsunda inşş
doğdum izni yıllık izin derken 4-5 ayı bulur..
ücretsız izin hakkı verirmiki 6 ay patronun :44::44:
zamanı gelınce konuşucam cnm. vermezlerse versınler tazmınatımı çıkayım yanı. vermesı lazım kendısıde hamıle halden anlar dıye duşunuyorum.
kızlarrrr yemektesiniz sanırım..çabuk gelin size anlatıcakalrım var..yenidendoğdum şekerim keşke sende yazabilseydin....ama takip et bizi:)))
çok fenayım yazacak halim bile yok kızlar...işimin raporlarını zor yazıyorum...saat 10:30-11:30 arası uyumuşum...biraz iyi geldi
yemeğimizi yedik geldik kuzu
ne anlatacaksın merak ettim anacım
çatlarım ben şimdi anlat istersen
diğerleride görür elbette
canım ne oldun böyle sen ya
eve gidince hemen kendine sıcak bir ortam yap ve uyuyup dinlen
yoksa geçmez bu meret
canım benım bıldığım o hak hala verılmedı. yasal olan özel sektorde doğumdan once 2 ay doğumdan sonra 2 ay şeklinde.....doğumdan sonra 6 ay ucretsız ızın hakkı yok dıye bılıyorum. eğer varsa onlarda versede vermesede hakkımdır alırım ben
kızlar geldimmmm....isyan canım çok geçmiş olsun canım..
kızlar dün eşim aradı dediki illa babam seni çağırıyor yanlarına git..hiç gidesim yok...zaten yorgunum araba satılmış canım sıkkın hiç çekicem halim yok ama benimki illa babam sana bişey diyecekmiş git diye tutturdu..tamam hadi gideyim dedim gittim..o soğukta vardım oraya...kayınpederim başladı kızımla başbaşa falan demeye...baktım laf geceliyo..yok biizm yaptığımızda sizin için evde arabanız var zaten vs vs...efendim ben kredi çektim..işte falan filan boşa faize binmesin vs vs..ama direk söyleyemiyo..ee anlayan anlar tabi..bende bişey diyemedim..şok oldum tabi...sonra eşim kapıyı çalınca bana dediki sakın bişey anlatma..bende anlatmadım..
benimki diyoki babam senle ne konuştu bişey konuşmadı dedi...ısrar etti. yok bişey konuşmadık öle havadan sudan dedim..
neyse eve geliyoruz arabada benimki dalgın dalgın yoksa annemi çok hasta bende saklıyosunuz demez mi..ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim cidden...
yaw kızlar bu arabayı ben almadım babam bana 5 yıl önce aldı...eşime anlatmamakla iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum..gerçi ailesine ne yapıcaktı..kesin ver falan derdi
kızlar dün eşim aradı dediki illa babam seni çağırıyor yanlarına git..hiç gidesim yok...zaten yorgunum araba satılmış canım sıkkın hiç çekicem halim yok ama benimki illa babam sana bişey diyecekmiş git diye tutturdu..tamam hadi gideyim dedim gittim..o soğukta vardım oraya...kayınpederim başladı kızımla başbaşa falan demeye...baktım laf geceliyo..yok biizm yaptığımızda sizin için evde arabanız var zaten vs vs...efendim ben kredi çektim..işte falan filan boşa faize binmesin vs vs..ama direk söyleyemiyo..ee anlayan anlar tabi..bende bişey diyemedim..şok oldum tabi...sonra eşim kapıyı çalınca bana dediki sakın bişey anlatma..bende anlatmadım..
benimki diyoki babam senle ne konuştu bişey konuşmadı dedi...ısrar etti. yok bişey konuşmadık öle havadan sudan dedim..
neyse eve geliyoruz arabada benimki dalgın dalgın yoksa annemi çok hasta bende saklıyosunuz demez mi..ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim cidden...
yaw kızlar bu arabayı ben almadım babam bana 5 yıl önce aldı...eşime anlatmamakla iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum..gerçi ailesine ne yapıcaktı..kesin ver falan derdi
Kızlar dün eşim aradı dediki illa babam seni çağırıyor yanlarına git..hiç gidesim yok...zaten yorgunum araba satılmış canım sıkkın hiç çekicem halim yok ama benimki illa babam sana bişey diyecekmiş git diye tutturdu..tamam hadi gideyim dedim gittim..o soğukta vardım oraya...kayınpederim başladı kızımla başbaşa falan demeye...baktım laf geceliyo..yok biizm yaptığımızda sizin için evde arabanız var zaten vs vs...efendim ben kredi çektim..işte falan filan boşa faize binmesin vs vs..ama direk söyleyemiyo..ee anlayan anlar tabi..bende bişey diyemedim..şok oldum tabi...sonra eşim kapıyı çalınca bana dediki sakın bişey anlatma..bende anlatmadım..
Benimki diyoki babam senle ne konuştu bişey konuşmadı dedi...ısrar etti. Yok bişey konuşmadık öle havadan sudan dedim..
Neyse eve geliyoruz arabada benimki dalgın dalgın yoksa annemi çok hasta bende saklıyosunuz demez mi..ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim cidden...
Yaw kızlar bu arabayı ben almadım babam bana 5 yıl önce aldı...eşime anlatmamakla iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum..gerçi ailesine ne yapıcaktı..kesin ver falan derdi
canım şimdi anladığım kadar ile senin sattığın kendi arabanın parasını kp senden allahın emri ile istedi değil mi?
Bankadan kredi çekiyor ve faiz yemesin diye senden istiyoru
yavv bu aileler neden bu kadar geri kafalı anacım
ve bunu senin baban bekarken sana kendisi alıyor
bunu bilmiyor mu kp deseydin ya baba o benim değil babama sormadan bişi diyemem diye
ve seni tembhiliyor eşine söleme diye
o zaman sana mı güvenmiş kredi çekmek için
ama bişi diyemicem canım benim babamın abimin hanımından para isteyeceğini duysamda inanmam o derece
tam tersi yengeme bana para vermez vallahi harçlık verir
koskoca kadına valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?