Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
özel sektoor işt haklısınız
neysekı o konuda şanslıyım. gecen gun oğlen yemeğini daha yenı yemışken patron eve yolladı benı hamıleyım uykum var dıye sağolsun

iş yok ama yarına temizlikçi gelecek..neseki annem gelecek yanında..
sabah konuştum annemle ikisi yapcaklar bende kalkabildiğim kadar kalkıcam artık

Anacığın niye yardım ediyor İsyanım, gelen abla tek yapamazmı ?

yapar canımda yarım gün aldım...yetişmez diye anem yardım edecek..normalde bende kalan yerleri yapıcaktım..annem ben yaparım dedi sağolsun..
kadın camları, halıları, camekanları, banyoyu falan temizler annem yerleri siler toz alır çıkar..ya aslında bilmiyorum ne yapıcaklar..annem ben ayarlarım sen düşünme dedi.

anladım canım, analarımız olmasa işimiz iş yani Allah uzun ömürler versin tüm annelere

Avukat yarısı sayılırsın Sibelim :)
Aöf den ön lisans adalet bölümü açıldı okusan süper olurdu senin için (belkide okumuşsundur bilmeden yazıyorum)

oyle valla bi cüppe giymişliğim yok
canım onlar işe yaramıyo ya.... 2 seneden sonra 4 senelığe geciş çok zormuş 120 sorudan 110 net felan yapmak lazımmış.....imkansız yanı. 2 seneliğinde bir anlamı yok
ama zaten hıç hukuğa ozenmedım..işin içindeyim ya hiçbir albenisinin olmadığını gördüm malesef. sadece etiket güzel

Anladım canım, bize dışardan söylemesi kolay tabi :) İşin içinde olan sensin, her işin zorluğu var işte.
ama bir yandan da iyi, olaylar karşısında gardın her zaman hazır senin Maşallah....

Son düzenleme:
ee her meslek bırşeyler katıyo ışte ınsana canım
heyyyy dun noldu bana otobuste yer verdıler kardeşim dalga gecıyo " 2 aylık hamıle olduğunu soyleme 5 aylık sanıyolardır " dıye harbıden şimdden göbüş çıktı ya

Gerçektenmi , 5 aylık de bencede kardeşin doğru demiş valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…