- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.521
Oh ne güzel ozaman acıle faln gdın daha fazla ılerlmednbenide eşimide işte idare eedecek kimse yok tatlım..
saolsun akşam eşim çok iyi baktı bana..çorbamı yaptı, meyva suyumu sıktı falan..Allah razı olsunn
Tsk ler sanada hayrlı cumalar tatlmherkese güneşli,aydınlık,parlak,cıvı cıvıl bir isatanbul sabahından günaydınlar olsun
bu arada herkese hayırlı cumalar
özel sektoor işt haklısınız
neysekı o konuda şanslıyım. Gecen gun oğlen yemeğini daha yenı yemışken patron eve yolladı benı hamıleyım uykum var dıyeSağolsun
evet canım yapacaz bişiler
nişanlım devamlı söyleyip duruyor öğren öğren diye diye
bendede hiç heves yok ama artık öğrenem lazım
aslında elim çok lezeetli bir iki kere denemişliğim var
kendime nazar değdircem sankim:)
canım geçmiş olsun ya
keşke işe gelmeseydin ama işte özel sektör böyle maalesef
bizim patrıonda hasta olduğunu görür duramadığını git dinlen demez nerde anacımmm
eşinede geçmiş akşama dinlenin artık
iş var mı yarın sana inş yoktur kuzum
gğnaydın sanada canım
sorma istanbul dün resmen karanlık,kapalı,puslu,soğpuk idi
bugünde bahar havası gibi güneşli,açık görsen sanki mayıs ayı
bende şaşrıdım ne giyeceğimi vallahi
özel sektoor işt haklısınız
neysekı o konuda şanslıyım. gecen gun oğlen yemeğini daha yenı yemışken patron eve yolladı benı hamıleyım uykum var dıyesağolsun
iş yok ama yarına temizlikçi gelecek..neseki annem gelecek yanında..
sabah konuştum annemle ikisi yapcaklar bende kalkabildiğim kadar kalkıcam artık
Anacığın niye yardım ediyor İsyanım, gelen abla tek yapamazmı ?
yapar canımda yarım gün aldım...yetişmez diye anem yardım edecek..normalde bende kalan yerleri yapıcaktım..annem ben yaparım dedi sağolsun..
kadın camları, halıları, camekanları, banyoyu falan temizler annem yerleri siler toz alır çıkar..ya aslında bilmiyorum ne yapıcaklar..annem ben ayarlarım sen düşünme dedi.
Annelerınız yanınzdada rahatsınz bzm ğbı uzakta olanlar ne yapsn özldım zatenanladım canım, analarımız olmasa işimiz iş yani Allah uzun ömürler versin tüm annelere
hukuk bürosunda canım. bı on sene olmuştur
Avukat yarısı sayılırsın Sibelim :)
Aöf den ön lisans adalet bölümü açıldı okusan süper olurdu senin için (belkide okumuşsundur bilmeden yazıyorum)
oyle valla bi cüppe giymişliğim yok
canım onlar işe yaramıyo ya.... 2 seneden sonra 4 senelığe geciş çok zormuş 120 sorudan 110 net felan yapmak lazımmış.....imkansız yanı. 2 seneliğinde bir anlamı yok
ama zaten hıç hukuğa ozenmedım..işin içindeyim ya hiçbir albenisinin olmadığını gördüm malesef. sadece etiket güzel
ee her meslek bırşeyler katıyo ışte ınsana canım
heyyyy dun noldu bana otobuste yer verdılerkardeşim dalga gecıyo " 2 aylık hamıle olduğunu soyleme 5 aylık sanıyolardır " dıye harbıden şimdden göbüş çıktı ya
zaten 5 aylıkken nasıl olur hiç düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?