- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.561
Eflinam şuan evlendmediğin için en şanslımız sen görünüyorsun canım, zaten aklın başında maşallah Allah şaşırtmasında,
söylemeden geçemicem yinede aman canım temkinli ol, üzerine düşenden fazlasını asla yapmak, bekarlık birikimini arabanı sakın karıştırma,
İnsanız çiğ süt emmişiz işlerine gelmeyince çok güzel kıvırıveriyorlar.
kızlarr okudukça kendime gülüyorum..sinirlerim bozulduuu..allahın emri ile istedi yavallahi bir şoktayım..bende hiç beklemediğim bişey yaşadım..hayır eşimin tavrıda çok komik...annem mi hasta acaba bana söylemiyosunuz diyo ya..eflinam canım ben baştan o ayrımı yapamadım sen yap bacım..benden sana tavsiye...
kuzum valla öyle gözüküyor anacım insanlardaki bu
para sevdası ne ya böyle
yok oğlum evlensin altınını alayım,parasını alayım
bilmem ne demezler mi bunlar ne yicekler içecekelr diye
yok zaten araba benim kuzum zaten satıcam ama parasının yeri hazır dedim elime geçmicek dedim
kızlarr okudukça kendime gülüyorum..sinirlerim bozulduuu..allahın emri ile istedi yavallahi bir şoktayım..bende hiç beklemediğim bişey yaşadım..hayır eşimin tavrıda çok komik...annem mi hasta acaba bana söylemiyosunuz diyo ya..eflinam canım ben baştan o ayrımı yapamadım sen yap bacım..benden sana tavsiye...
Eflinam şuan evlendmediğin için en şanslımız sen görünüyorsun canım, zaten aklın başında maşallah Allah şaşırtmasında,
söylemeden geçemicem yinede aman canım temkinli ol, üzerine düşenden fazlasını asla yapmak, bekarlık birikimini arabanı sakın karıştırma,
İnsanız çiğ süt emmişiz işlerine gelmeyince çok güzel kıvırıveriyorlar.
tam üstüne bastın canım.
ayağımı kaldırdım hemencik kuzum :)
aah ahhh neticede ne aileler var işte. benim babam olsa demeyi bırak aklının ucuna gelemz bizden para istemek.. ama işte ne aileler var görüyoruz. Allah kimseyi dara düşürmesin
aynenn yaa..babamın şimdi borcu olmasına rağmen adam hep arar..ihtiyacınız varmı kızım diye sorar..
eşimin ailesi ile soyma tarafı..hoş bişi istemediler ama sürekli para artırabiliomusunuz diye soruolar..ulen o kadar borca ittin bizi utan baride sorma
yok artık ya... merak ettım canım sen ne dedın
bu arada neden arabanın satılmasına razı oldun kı.... nıye sattınız gecmışı okuyamadım kaçırdım herhalde. bekarken almışsın keşke satmayaydın
canım ben öyle çok hazır cevap bir tip değil..kimseyi kıramam hayır falan diyemem.bir de şok olmuştum zaten .dedimki bir düşünelim..bu benim param değilki bunu bana babam aldı..babam yanlış düşünür falan dedimmm...ıhladım mıhladım geveledim...sattık çünkü değişmesi gerekiyodu artık eskimişti çok yakıyodu..
kızlar son bi haberde bende olsun. akşam eşmin liseden 2 kız arkadaşı çay içmeye gelicekmiş pofff
kızlar son bi haberde bende olsun. akşam eşmin liseden 2 kız arkadaşı çay içmeye gelicekmiş pofff
kızlar son bi haberde bende olsun. Akşam eşmin liseden 2 kız arkadaşı çay içmeye gelicekmiş pofff
sağol canım... bi bakıcam artık
goodcum gelmişin ve gitmişin ama ben görmedimyaa
soğuk algınlığı hapı falan iç kuzum başlamadan hastalığın, ben ihmal ettim bak yapıom hep. bugünde kuran kursuma gitmekten vazgeçtim hava soğuk gene üşütücem yoksa dışarı çıkınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?