Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kuzum valla öyle gözüküyor anacım insanlardaki bu
para sevdası ne ya böyle
yok oğlum evlensin altınını alayım,parasını alayım
bilmem ne demezler mi bunlar ne yicekler içecekelr diye
yok zaten araba benim kuzum zaten satıcam ama parasının yeri hazır dedim elime geçmicek dedim

ah kuzum baştan alıştırmamak lazım taviz tavizi doğuruyor, bayanda çalışırsa evliliğin maddi yükünne elbet ortak olacak ona bişey dediğimiz yok ama böyle Cin olmadan adam çarpmaya çalışanlara sinir oluyorum yaaa.... sen öğretmendin dime yine sorayım ? :)

arkadaşların dediklerine aynen katılıorum tatlım...zaten maşallah aklı başında ve çok olgun ir bayansın..ama işte insan yalmış yapabiliyor..biz yaptık sen yapma sakın eşinden saklama birikimini falan ama kötü durumda veririim de..öle isteme şansı olmasın boş yere..

vallahi hayatımda göremedim babam değil biizim geline para sormak hayatta böyle bişey konuşamaz bile..vallahi benim babam bizim gelinden korkuyocanım evet öğretmenim...

tam üstüne bastın canım.

yok artık ya... merak ettım canım sen ne dedın
bu arada neden arabanın satılmasına razı oldun kı.... nıye sattınız gecmışı okuyamadım kaçırdım herhalde. bekarken almışsın keşke satmayaydın

aah ahhh neticede ne aileler var işte. benim babam olsa demeyi bırak aklının ucuna gelemz bizden para istemek.. ama işte ne aileler var görüyoruz. Allah kimseyi dara düşürmesin

aah ahhh neticede ne aileler var işte. benim babam olsa demeyi bırak aklının ucuna gelemz bizden para istemek.. ama işte ne aileler var görüyoruz. Allah kimseyi dara düşürmesin

aynenn yaa..babamın şimdi borcu olmasına rağmen adam hep arar..ihtiyacınız varmı kızım diye sorar..
eşimin ailesi ile soyma tarafı..hoş bişi istemediler ama sürekli para artırabiliomusunuz diye soruolar..ulen o kadar borca ittin bizi utan baride sorma

Dalga geçer gibi bide sormazlarmı, faydan olmadı zaten bi sus demek lazımda olmuyor işte.

canım ben öyle çok hazır cevap bir tip değil..kimseyi kıramam hayır falan diyemem.bir de şok olmuştum zaten .dedimki bir düşünelim..bu benim param değilki bunu bana babam aldı..babam yanlış düşünür falan dedimmm...ıhladım mıhladım geveledim...sattık çünkü değişmesi gerekiyodu artık eskimişti çok yakıyodu..

Net bi cevap vermedin yani, ama sakın verme onları asla ilgilendirmez bu çünkü, imkanın varsa kredi çek yeni araba al canım.
Benim kp maaşımı sorunca ben direk kadının yaşıda maaşıda sorulmaz dedim adam kala kaldı, benim 27 senelik babam 1 gün sormamış sen nasıl sorarsın öyle sinirlenmiştim ki,
Kaldıki ben onlarla para maaş muhabbeti 1 kere bile yapmadım nerden aldı cesareti onuda anlamadım. Ama adam fena bozuldu bi daha sormaya cesaret edeceğini sanmıyorum :)

anladım cnm aman dıyeyım sakın olakı verme paraları
hakketen dunya değişti ya hangı hakla senden ıstedı bunu hala anlayamadım

kızlar son bi haberde bende olsun. akşam eşmin liseden 2 kız arkadaşı çay içmeye gelicekmiş pofff

gelsinler kuzu...sonuçta taa liseden arkadaşları..
benimde var liseden erkek arkadaşım...
ama işte samimilermiydi sen daha öncedenn tanımıosan biraz abes olmuş

merhabaa güzel bayanlarr ben geldimm bu aralar bayaa yoğunumm
bende size bir haber vereyim çok okumadım geçmişi ama
netimizi kısıtlıyacaklarr yani sadece 12 1 arası açık olacak
sabah 9 akşam 6 kapalı olacakmışş yanii kısıtlı olacakmışş
sinir krizleri geçiriyoruzz burdaki kızlarlaaa
hepsi muhasebe müdürünün başının altından çıktıı sankii şirket onun herşeye kendisi karar vermeye çalışlıyorr
eğer onun neti açık olursa direk çıkıp konuşacaz müdürümüzlee

evet canım ama heralde artık biraz zor girerimm :2::2::2::2::2:
ben öslerim ama burayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…