Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sen tuzladan avcılara nasıl gıdıcenkı calısmaya yaw

canım olursa inşaallah ordan iş bakıcaz
bizimkisi zaten afaki bir konuşma oldu açıkçası

yani söyledim rahatladım vallahi
dünden beri kafaama takılıyordu hani
erkekelr çalışan bayan istiyor neden hayat şartları maalesef
ve ihtiyaçlar tamamen
eskiden tv,buzdolabı,net,tel,çamaşır bulaşık mak yoktu ee haliyle elektirk masrafıda yoktu
tek maaş ile geçinme oluyordur
şimdi tam tersi
eee eski kadınlarla biz br dğiliz epilasyonumuz,kuaförmüz vs vs

İyi dmışsn şmdidn herşeye evet drsen tepene ckar bzm yaptgmz bazı hataları sen yapma cnm

kızlarr slm:) evet eflinam bencede bizim yaptığımız hataları sen yapma..maaş kartını asla verme..biz her ne kadar böyle yapamasakta bir arkadaşım şöyle tavsiye etmişti sen 1500 koy eşin 1500 koysun her şey ortada buluşsun..biz böyle yaptık mı dersen hayır..ama bu yol aslında mantıklı ama başarabilene:))

bu sırada kızlar hani cuma akşamı avcılara geçicektikya size şakasına artık 9 da orda olur 12de kalkarız demiştim ya..gerçekten öyle oldu 5.30 da işten çıktım tam 9du oraya vardık..yemek yedik, çay içtik 12de kalktık..trafik kabus gibiydi..bundan sonra karşıya metrobüsle geçicem..allahım neydi o trafik...

selam canım sen nasılsın, kp ile halletinmi mevzuyu

dinimizce bile eve erkek bakmak zorunda kadın değil canım. ben çalışıyosam bana minnettar olmalı hee bunu böyle ona dile getiriyomuyum tabiki hayır. belkide eşim hiç teklif etmediği için bana çok garip geldi bilmiyorum. ama eşim sormaz ben söylerim şu kadar var kenara koydum koymadım. ama istemezsemde söylemem yani. ben kadınım çarşıya çıkarım pazara çıkarım yda acil hastaneye gitmem gerekir vs vs bende olmalı para.
eşim benden para isterse orda duracak. hayat zaten bunu getiriyo kimse istemedn çıkartıp ortaya koyuyosun ama açıkçası eşim bana maaşını ver dese yadırgarım. şimdi gönülden veriyosam o zaman zorunluluktan veririm.
bu arada ev işinde sende eşine bakmak zorundasın hee bu bizim aramızda sorun olmuyo o ayrı.

ayy trafik berbat bişi yaaa...ben o yüzden istanbul, ankara, izmirden korkarımm
bende mrk ettim kp ile para durumunu :44::44:

mmouse bu kadar mı..ya geçmişte aradım aradım bu kadarcık mı şey anlattın(( ne konuştunuz..neden gelmişler..ev hediyesi falan getirmişler miortam nasıldı hayır gelme amaçları neymiş..anlatsana şekerim..merak ettim...

bugün senin yazdıklarını okudukça yıllardır evli, deneyimli bir kadın olarak gördüm kuzu

BERABERMI yasıyorusunuz suanda esınlen?

hu huuuuu kızlarrr bişey sorucam burda mısınız? vipdükkandan bir ürün almıştım geri iade ettim ama 1 ay oldu hala paramı iade etmediler..siz böyle bişey yaşadın mı??

canım hayat şartları maalesef değişti. dinendekadın değil erkek zorunlu demek bana çok saplantılı bir düşünce gibi geliyor. yanlış anlama saygı duyuyorum sana ama ben öyle düşünmüyorum. dinen o olabilir belki ama vicdanen bende zorunluyum. kenarada koysam eşimde 300-500 eksşk söylerim ama kenarda paramız var derim mutlaka. sende para olmalı evet ama eşininde bundan hberi olmalı bence. ama mesela benim bi arkadaşım var bekarken 20 bin tl si vardı. evlendiler çocuğuda var ama hala söylemez eşine. onuda yadırgamıyorum zaten eşide istemez o parayı ama yinede söylemiyor. ama ben yinede söylerdim. galiba düşükçeneliyim
eşim benden para istersede istr ne olacakki. neden istediğini biliyorsam tabiiki.. ev işi konusunda kendimi zorunlu hissetmiyorum bende. nefret ederim temizlikten, camları falan silmekten. hele mutfak,banya fayanslarını silmişliğim hiç yoktur. ayda 1 temizlikçi tutarım hepsini yapar. sevmiyorum işte. ymk yapmayıda sevmiyorum ne yapayım :26::26:

canım ondan sonra hiç ses seda yok..hani dedi ya oğluma söyleme diye bende eşime söylemedim..zaten haftasonu araba bakmaya gittik...bu sırada araba fiyatları uçmuş...

hu huuuuu kızlarrr bişey sorucam burda mısınız? vipdükkandan bir ürün almıştım geri iade ettim ama 1 ay oldu hala paramı iade etmediler..siz böyle bişey yaşadın mı??

YASADIM hemde 2 ay bıoyunca ıade edılmeyınce vıp puan olrak kullanmaya kalktım
dısıme gore bısey bulamadım kek kalıbı aldım uzun
yuvarlak geldı
esıme tshırt aldım kısa geldı
bı tablo aldım o tastamam geldı :)

ne ilginçler ya..markafoniden iade ettim haftasına iademi yaptılar..bu vipdükkan ne yapıyo...benim paramı bana iade etmiyo..ne saçmalık...

VALLA Bizde işler degısık ıslıyor
bızım aylık kredı faturalar kredı kartı yol parası 1700 fılan tutuyor
ıkımızın maası tek basına bu kadar etmıyor dogal olarak bırının maasınından tamamı dıgerındede ek olarak odenıyor
2650 gelırımız
esım zam aldı
gerıye bellı bı mıktar kalıyor ıste onunlada market pazar
ıhtıyaclar alınıyor para evde kasada duruyor
esım bana ve kendıne harclık bırakıuyor bırbırımızden habersız 5 kurus dahı harcamıyoruz
dınen erkek evıne bakmakla yukumlude , bu bılgı ne ısımıze yarıyor hıc.
bızde paranın hesbaını esım tutuyor benım elımde 50 lırada olsa pazarda harcıyorum 20 lırada olsa
esım bunun farkında :)

VALLA ben evdekı ıslerden sorumluyum esıme laf etsem corabını neden eyerde bıraktın dıye sen kendıne bak dıye lafı cevırır
ama esım soyluyor 3 bın lır amaas alsam senı calıstırmam dıye
tbaı buda ımkansız oldugu ıcın bana kocam bakmak zorunda dıye dusunemıyorum bıle
bırde herseyden ayrı
bırde cocugum var
cocugum ıcın calısmam lazım toparlar toparlamaz bırıkım yapmak zorundayız
suana kadar cocugum var dıye ayretten cocuguma dunyaları seremedım
malum borc oduyoruz ama 2 sene sonra rahatlıyacagız

canım açıkçası ben kıyafete, parfüme ve dışarda gezmeye çok para harcıyorum. eşim tek çalışsa bana laf eder çok harcama diye ama bende açlışıyorum eşimde giyecek bişeyim yok dediğim anda hadi seni alışverişe götüreyim derdi.

bizde toplamda 5000 sokuyorduk eve ama hep harcanıyor işte. 1250 kredi ödüyorduk 600 araba taksidi 300 bilemmne kredisi kredikartları bilmemne hayrını pek göremedik açıkçası. şimdi tek kalıyorum 2500 maaş 950 kira veriyorum. şimdilik geçinip gidiyorum ama daha 2 ay oldu bakalım sonrası nasıl olacak. zaten işyerinden kredi çektim taşınırken 3500 her ay 410 ona kesiliyor bu aralar. birde doğalgaz 250 geliyor. bu ay birde aöf parası var anam yaaa. para muhabbetine girmeyeydik iyiydi canım
ama senin çocuğunda var birde Allah kısmet ederse 2.si de gelecek çok çalışmanız lazım o yüzden. eviniz sizindi ama değil mi canım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…