- 30 Ocak 2010
- 657
- 3
- 318
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.701
sen tuzladan avcılara nasıl gıdıcenkı calısmaya yaw
ıyı yapmışsın canım şimdiden tavrını koy bılsın. Mouseye katılıyorum ev gecındırmek erkeğin görevı kadının değil. Ama oyle bır zamanda yaşııyoruzkı artık erkekler çalışmayan kadın ıstemıyo. Neden yemıyo çunku ev gecındırmek. Bu hepımız için gecerlı malesef
İyi dmışsn şmdidn herşeye evet drsen tepene ckar bzm yaptgmz bazı hataları sen yapma cnm
kızlarr slm:) evet eflinam bencede bizim yaptığımız hataları sen yapma..maaş kartını asla verme..biz her ne kadar böyle yapamasakta bir arkadaşım şöyle tavsiye etmişti sen 1500 koy eşin 1500 koysun her şey ortada buluşsun..biz böyle yaptık mı dersen hayır..ama bu yol aslında mantıklı ama başarabilene:))
bu sırada kızlar hani cuma akşamı avcılara geçicektikya size şakasına artık 9 da orda olur 12de kalkarız demiştim ya..gerçekten öyle oldu 5.30 da işten çıktım tam 9du oraya vardık..yemek yedik, çay içtik 12de kalktık..trafik kabus gibiydi..bundan sonra karşıya metrobüsle geçicem..allahım neydi o trafik...
kızlar merhaba Tefal Actifry kullanan varmı?
selam canım sen nasılsın, kp ile halletinmi mevzuyu
buna kesinlikle katılıyorum canım ama hesabnı bilmek zorunda dğeil falan katılmıyorum bun. eşin o senin tabiikide bilicek seninde hesabını kitaını. bu kadarda yok saymayalım canım.
pardon canım yanlış anlamışım ben yazdığını. evin kadını erkeği olmaz o bu geçindirmelidir diye bişeyde yok bence. eve o evde yaşayan herkes bakmak zorundadır neden adama şart koşayımki. zaten bakıyordur bence şart koşmaya gerek yokki. ayrıca ona evi geçindir diye zorunlu kılarsam oda bana evişini sorunlu kılar. ıyy hiç sevmem. iyisimi biz herşeyi ortak yapalım.
kızlarr slm:) evet eflinam bencede bizim yaptığımız hataları sen yapma..maaş kartını asla verme..biz her ne kadar böyle yapamasakta bir arkadaşım şöyle tavsiye etmişti sen 1500 koy eşin 1500 koysun her şey ortada buluşsun..biz böyle yaptık mı dersen hayır..ama bu yol aslında mantıklı ama başarabilene:))
bu sırada kızlar hani cuma akşamı avcılara geçicektikya size şakasına artık 9 da orda olur 12de kalkarız demiştim ya..gerçekten öyle oldu 5.30 da işten çıktım tam 9du oraya vardık..yemek yedik, çay içtik 12de kalktık..trafik kabus gibiydi..bundan sonra karşıya metrobüsle geçicem..allahım neydi o trafik...
kızlar cuma gününü hatırlamak bile istemiyorum yani. kızlar geldi tabi gelmezmi iki kişi geldiler. totolarını kaldırıp bi bardak çay doldurmadılar. biri zaten kol arkada bağdaş kurdu oturdu yani paşa torunu gibi. desibel sorunuda vardı tabi kahkaha tonajı çok yüksekti. gece 12 de gittiler buda cabası.
gelin sorun eşinle kavga ettinmi diye hayır. bişeyyaptım burnundan getirmedim oda mahcuptu ve çok çok teşekkür etti. haketmediğim bi ortamdaydım ama bir daha tekrarlanmıcandan eminim kızlR. o yüzden konuyu kapadım
canım bizim maaş kartları kendimizde. benim maaştan kirayı ve krediyi ödüyorum. eşimde fatura ve ev masraflarını ödüyo biz öyle paylaştık.tabi şu anda para kalmıyo ama kredi bittimi ben rahat olacam
dinimizce bile eve erkek bakmak zorunda kadın değil canım. ben çalışıyosam bana minnettar olmalı hee bunu böyle ona dile getiriyomuyum tabiki hayır. belkide eşim hiç teklif etmediği için bana çok garip geldi bilmiyorum. ama eşim sormaz ben söylerim şu kadar var kenara koydum koymadım. ama istemezsemde söylemem yani. ben kadınım çarşıya çıkarım pazara çıkarım yda acil hastaneye gitmem gerekir vs vs bende olmalı para.
eşim benden para isterse orda duracak. hayat zaten bunu getiriyo kimse istemedn çıkartıp ortaya koyuyosun ama açıkçası eşim bana maaşını ver dese yadırgarım. şimdi gönülden veriyosam o zaman zorunluluktan veririm.
bu arada ev işinde sende eşine bakmak zorundasın hee bu bizim aramızda sorun olmuyo o ayrı.
o barışmak istedi bende seviyordum zaten tamam deneyelim dedim. herkes çok şaşırdı. bu kadar net ve kesinken ne olduda barıştın diye kimse beklemiyordu çünkü. ama seviyorum işte dilimde ne çıkarsa çıksın gönlüm ondan yana. denemeye karar verdik. o dediki istdiğin kadar dene, ama beni bırakma. bende biraz nazlandıktan sonra kabul ettim.
canım ailesi bırakmıyor ama ben neden bırakayımki. bana madem sen boşanmak istiyorsun al eşyanı git bizden bişey isteme falan dedi ve birsürü şey. yok bize hakkınız geçmedi fln. annesi kuran getirmiş kızımı kırmadığına yemin et elbas. biz boşanıyoruz bunların derdine bak!!!
canım mısırdan dolayı kızmadım tabii aşkım ses yapıyo çok dedim. o daha çok ses çıkartınca bana kızdığını düşündüm ve trip attım. ama şaka yapmış oda. aile konusunda da benim tavrım kesin. saygılı bi şekilde bitsin istedim kusur etmemeye çalıştım ama demediklerini bırakmadılar. madem beğenmiyorlar bidaha muhatap olmaısnlar. ben küçük halimle terbiyesizlik etmedim onlar daha akıllı olması gerekrken birsürü şey söylediler. hemde o çok iyi dediğim aile!!!
dinimizce bile eve erkek bakmak zorunda kadın değil canım. ben çalışıyosam bana minnettar olmalı hee bunu böyle ona dile getiriyomuyum tabiki hayır. belkide eşim hiç teklif etmediği için bana çok garip geldi bilmiyorum. ama eşim sormaz ben söylerim şu kadar var kenara koydum koymadım. ama istemezsemde söylemem yani. ben kadınım çarşıya çıkarım pazara çıkarım yda acil hastaneye gitmem gerekir vs vs bende olmalı para.
eşim benden para isterse orda duracak. hayat zaten bunu getiriyo kimse istemedn çıkartıp ortaya koyuyosun ama açıkçası eşim bana maaşını ver dese yadırgarım. şimdi gönülden veriyosam o zaman zorunluluktan veririm.
bu arada ev işinde sende eşine bakmak zorundasın hee bu bizim aramızda sorun olmuyo o ayrı.
canım ondan sonra hiç ses seda yok..hani dedi ya oğluma söyleme diye bende eşime söylemedim..zaten haftasonu araba bakmaya gittik...bu sırada araba fiyatları uçmuş...
hu huuuuu kızlarrr bişey sorucam burda mısınız? vipdükkandan bir ürün almıştım geri iade ettim ama 1 ay oldu hala paramı iade etmediler..siz böyle bişey yaşadın mı??
YASADIM hemde 2 ay bıoyunca ıade edılmeyınce vıp puan olrak kullanmaya kalktım
dısıme gore bısey bulamadım kek kalıbı aldım uzun
yuvarlak geldı
esıme tshırt aldım kısa geldı
bı tablo aldım o tastamam geldı :)
canım hayat şartları maalesef değişti. dinendekadın değil erkek zorunlu demek bana çok saplantılı bir düşünce gibi geliyor. yanlış anlama saygı duyuyorum sana ama ben öyle düşünmüyorum. dinen o olabilir belki ama vicdanen bende zorunluyum. kenarada koysam eşimde 300-500 eksşk söylerim ama kenarda paramız var derim mutlaka. sende para olmalı evet ama eşininde bundan hberi olmalı bence. ama mesela benim bi arkadaşım var bekarken 20 bin tl si vardı. evlendiler çocuğuda var ama hala söylemez eşine. onuda yadırgamıyorum zaten eşide istemez o parayı ama yinede söylemiyor. ama ben yinede söylerdim. galiba düşükçeneliyim
eşim benden para istersede istr ne olacakki. neden istediğini biliyorsam tabiiki.. ev işi konusunda kendimi zorunlu hissetmiyorum bende. nefret ederim temizlikten, camları falan silmekten. hele mutfak,banya fayanslarını silmişliğim hiç yoktur. ayda 1 temizlikçi tutarım hepsini yapar. sevmiyorum işte. ymk yapmayıda sevmiyorum ne yapayım :26::26:
Merhaba canım ben kullanıyorum actifry. Çok memnunum :)
canım hayat şartları maalesef değişti. dinendekadın değil erkek zorunlu demek bana çok saplantılı bir düşünce gibi geliyor. yanlış anlama saygı duyuyorum sana ama ben öyle düşünmüyorum. dinen o olabilir belki ama vicdanen bende zorunluyum. kenarada koysam eşimde 300-500 eksşk söylerim ama kenarda paramız var derim mutlaka. sende para olmalı evet ama eşininde bundan hberi olmalı bence. ama mesela benim bi arkadaşım var bekarken 20 bin tl si vardı. evlendiler çocuğuda var ama hala söylemez eşine. onuda yadırgamıyorum zaten eşide istemez o parayı ama yinede söylemiyor. ama ben yinede söylerdim. galiba düşükçeneliyim
eşim benden para istersede istr ne olacakki. neden istediğini biliyorsam tabiiki.. ev işi konusunda kendimi zorunlu hissetmiyorum bende. nefret ederim temizlikten, camları falan silmekten. hele mutfak,banya fayanslarını silmişliğim hiç yoktur. ayda 1 temizlikçi tutarım hepsini yapar. sevmiyorum işte. ymk yapmayıda sevmiyorum ne yapayım :26::26:
VALLA Bizde işler degısık ıslıyor
bızım aylık kredı faturalar kredı kartı yol parası 1700 fılan tutuyor
ıkımızın maası tek basına bu kadar etmıyor dogal olarak bırının maasınından tamamı dıgerındede ek olarak odenıyor
2650 gelırımız
esım zam aldı
gerıye bellı bı mıktar kalıyor ıste onunlada market pazar
ıhtıyaclar alınıyor para evde kasada duruyor
esım bana ve kendıne harclık bırakıuyor bırbırımızden habersız 5 kurus dahı harcamıyoruz
dınen erkek evıne bakmakla yukumlude , bu bılgı ne ısımıze yarıyor hıc.
bızde paranın hesbaını esım tutuyor benım elımde 50 lırada olsa pazarda harcıyorum 20 lırada olsa
esım bunun farkında :)
VALLA ben evdekı ıslerden sorumluyum esıme laf etsem corabını neden eyerde bıraktın dıye sen kendıne bak dıye lafı cevırır
ama esım soyluyor 3 bın lır amaas alsam senı calıstırmam dıye
tbaı buda ımkansız oldugu ıcın bana kocam bakmak zorunda dıye dusunemıyorum bıle
bırde herseyden ayrı
bırde cocugum var
cocugum ıcın calısmam lazım toparlar toparlamaz bırıkım yapmak zorundayız
suana kadar cocugum var dıye ayretten cocuguma dunyaları seremedım
malum borc oduyoruz ama 2 sene sonra rahatlıyacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?