Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Brazda senın bşeylere göz yumman gerkyo sen hep karsi tarftan beklysun sanki

uzaktan bakınca öyle görünüyor ama yinede beraberken bizi görsen hep tetikteyim. her dediğime kızabilir. neden öyle dedin, niye bunu yaptın, o niye böyle söylediki..her söylediğime bi dipnot açıklaması yapıyordum. böylece ben suçlu olsam bile o hatalarıyla benden daha suçlu oluyordu. rahat değildim. arkadaşımın kocasının yanında bile daha rahattım yani. ayrıca evlilik mutlu olmak için yapılan bişey bence. hep yapılana kusur aramaya çalışıp huzursuzluk çıkartmak değil. ben eğlenmek için bişeyler yapıyodum, oysa kusur bulmak için uğraşıyordu. tabi bunu ona söylesen asla öyle değil. ooo birde kendini savunması var abbooooo bi dinlesen benden soğursun. dilbaz yani kendisi. ama ben yinede seviyom onu o kadar saçma hataları olmasına rağmen. mal mıyım? evet

bizdede eşim hiç öyle b,şey teklif etmedi aksine ay başı maaşını alır son kuruşa kadar bana getirir. cünkü o erkek altında arabası var zor durumda kalmaz ama kadın kısmı cebinde parası olucak.yol hali bllimi olur yada alışveriş yapıcam onumu beklicem.
sakın verme canım bi çarşıya çıkıcan canın bişey almak isticek her seferinde eşinden dilenir gibi paramı isticen gerksiz bir hareket bence

Hayr estafulfullah öyle dmek ıstmdm o hepmzde var yutuyoruz bazı şeylerı onlarnda işne gelyo en bştan yapckt herşyı

kızlar şimdi nişanlımla konuştum ve bu durumdan rahatsız olduğumu söyeldim
dedim 30 yaşıma kadar ailem benden istemedi kartımı dedim
ben paranın içinde çalışıyorum hesabı kitabı senden daha iyi bilirim dedim
güvenmeme olayı değil ama bu bana küçültücü geldi dedim
oda dediki biz bir olucaz idareyi beraber yapıcaz vs vs
dedim kedinlikle istemiyorum bunu bir daha duymak istemiyorum dedim
hoş ben aylığımı alıp yiyip eve birşey vermicek kadarda bencil değilşim dedim
tabiki sende varsa bana bende varsa sana dedi
sendeki maaş bendeki maaş toplanır giderler yapılır
kalanıda ortak hesaba atılır dedim
ben bundan yanayım dedim
ben veremem ve ailem bile bilmez dedim maaşımı sormazlar dedim
tamam dedi ama sinirlendim baya açıkçası

valla kalanını da ortak hesaba attınmı kartıda ver canım ne farkı varki. erkek senin hesabını bilmek zorunda değil. sen dersinki mesela faturaları ben ödücem fatura ne kadar şu kadar belki sen otomatik talimat bile verebilrisin. kalanını sen ne yaparsan yaprsın k kartın vardır yatırır alışveriş yaparsın yada altn alır kenara atarsın ona bile eşinin karışmaması lazım. ya inan eşim bana ne maaş aldınmı diye sorar ne ne reye harcama yaptın diye sorar. sormaması zaten doğru olan.
çünkü eve bakmak zorunda olan adamdır kadın değil.

İyi dmışsn şmdidn herşeye evet drsen tepene ckar bzm yaptgmz bazı hataları sen yapma cnm

inşallah bizim söylediklerimizle gaza gelip yapmamışsındır canım bunu. tamam fikirlerimizi söyledik ama nişanlınıda tanıyan sensin. belkide iyi niyetle söyledi kötü bi amacı yoktu bilemeyizki biz. birde aileyle kıyaslıyoruz biz ama aslında yapmamaız laızm o anenmiz babamız o eşimiz. o da kıyaslasa biz başkayız deriz. sinirlenme sende canım. o sana nasıl sakin söylediyse sende ona o sakinlikte söyle fikrini büyütülecek bişeyde dğeilki sonuçta.

buna kesinlikle katılıyorum canım ama hesabnı bilmek zorunda dğeil falan katılmıyorum bun. eşin o senin tabiikide bilicek seninde hesabını kitaını. bu kadarda yok saymayalım canım.

pardon canım yanlış anlamışım ben yazdığını. evin kadını erkeği olmaz o bu geçindirmelidir diye bişeyde yok bence. eve o evde yaşayan herkes bakmak zorundadır neden adama şart koşayımki. zaten bakıyordur bence şart koşmaya gerek yokki. ayrıca ona evi geçindir diye zorunlu kılarsam oda bana evişini sorunlu kılar. ıyy hiç sevmem. iyisimi biz herşeyi ortak yapalım.

Son düzenleme:

kesıınlıkle katılıyorum işin aslı bu

ya o nişanlım kötü niyetle söylemedi biliyorum ama
ansızı konusu açılınca bende boş bulundum ve tedirgin oldum
tabiki ayrı gayrı olmaz aramızda ama
dediğim gibi bende devamlı eşimden çalıştığım parayıda istemek istemem
ben düşüncemi söyledim rahatladım
umarım anlamıştır

cok sasırdım yaw
ne kadar bı cırpıda soylemıssın
neden barıstınız nasıl? nasıl bı sure cıcındesınız?
bazı seyolerı gerıde bırakmak gerek kızdım sana ne demek aılenle gorusmucem gıtmıcem gelmıcem ? sence nereye kadar mumkunü
bırde bıraz abartmıssın mısırdan oturu kızmak trıp atmak sızın ıcın fazla luks degılmı sence?

birde şunu dedi zaten alışverişlerimizi beraber yaparız
sana yada bana yada eve ne lazım ise kimde para var ise
ordan yaparız ben onun için söyledim dedi
kötü bir niyetle söymedim xzaten gelen giden yatırılan çekilen belli olacak dedi
gidipte sende bende ayrı olarak yüklü birşey yapsak çıkar ortaya dedi
ben bir olucaz aile olucaz diye dedim dedi
bende istemiyorum dedim kapadık

SEN TUZLADAN avcılara nasıl gıdıcenkı calısmaya yaw

o barışmak istedi bende seviyordum zaten tamam deneyelim dedim. herkes çok şaşırdı. bu kadar net ve kesinken ne olduda barıştın diye kimse beklemiyordu çünkü. ama seviyorum işte dilimde ne çıkarsa çıksın gönlüm ondan yana. denemeye karar verdik. o dediki istdiğin kadar dene, ama beni bırakma. bende biraz nazlandıktan sonra kabul ettim.
canım ailesi bırakmıyor ama ben neden bırakayımki. bana madem sen boşanmak istiyorsun al eşyanı git bizden bişey isteme falan dedi ve birsürü şey. yok bize hakkınız geçmedi fln. annesi kuran getirmiş kızımı kırmadığına yemin et elbas. biz boşanıyoruz bunların derdine bak!!!
canım mısırdan dolayı kızmadım tabii aşkım ses yapıyo çok dedim. o daha çok ses çıkartınca bana kızdığını düşündüm ve trip attım. ama şaka yapmış oda. aile konusunda da benim tavrım kesin. saygılı bi şekilde bitsin istedim kusur etmemeye çalıştım ama demediklerini bırakmadılar. madem beğenmiyorlar bidaha muhatap olmaısnlar. ben küçük halimle terbiyesizlik etmedim onlar daha akıllı olması gerekrken birsürü şey söylediler. hemde o çok iyi dediğim aile!!!

ıyı yapmışsın canım şimdiden tavrını koy bılsın. mouseye katılıyorum ev gecındırmek erkeğin görevı kadının değil. ama oyle bır zamanda yaşııyoruzkı artık erkekler çalışmayan kadın ıstemıyo. neden yemıyo çunku ev gecındırmek. bu hepımız için gecerlı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…