- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.681
Brazda senın bşeylere göz yumman gerkyo sen hep karsi tarftan beklysun sanki
kızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
bana tuhaf geldi size sorayım dedim
evlenince çalışınca maaş kartını ben alırım dedi
ben çekerim bir yerde biriktiririz yada bankaya koyarız
dedi ben sana istediğin kadar veririm dedi
ben şok oldum 30 sene kimseye böyle birşey yapmadım
bende dedimki sende bana ver kartını veririm ne olacak
sen bneim eşim olacaksın dedi
ayrı gayrı mı var dedi
bende dedim vermem arabadan iniordum tam
akşamda konuşamadım kaldı öylre
sizce ne diyeyim arayınca
Hayr estafulfullah öyle dmek ıstmdm o hepmzde var yutuyoruz bazı şeylerı onlarnda işne gelyo en bştan yapckt herşyıuzaktan bakınca öyle görünüyor ama yinede beraberken bizi görsen hep tetikteyim. her dediğime kızabilir. neden öyle dedin, niye bunu yaptın, o niye böyle söylediki..her söylediğime bi dipnot açıklaması yapıyordum. böylece ben suçlu olsam bile o hatalarıyla benden daha suçlu oluyordu. rahat değildim. arkadaşımın kocasının yanında bile daha rahattım yani. ayrıca evlilik mutlu olmak için yapılan bişey bence. hep yapılana kusur aramaya çalışıp huzursuzluk çıkartmak değil. ben eğlenmek için bişeyler yapıyodum, oysa kusur bulmak için uğraşıyordu. tabi bunu ona söylesen asla öyle değil. ooo birde kendini savunması var abbooooo bi dinlesen benden soğursun. dilbaz yani kendisi. ama ben yinede seviyom onu o kadar saçma hataları olmasına rağmen. mal mıyım? evet
kartım yanımda kalsı bir sorun olsa bişey olsa oradan para çekerim..zaten maaşım gelince orta hesaplarız beraber gelir gideri..geri kalanda bir hesapta birikir sorun değil de..ama maaş kartını direk ben alcam demesi yalnış
boyler bırşeye asla izin verme. Ne munasebetle boyle bırşey ıstıyor. "tabıkı evın gıderlerıne bende yardım ederım ama maaş kartım bende kalsın boylesı daha doğru kendımı kötu hıssederım" de. Aman dıyeyım nasıl alıştırırsan oyle gıder. Asla kabul etme
walla ilk benimde eşim öyle dmeişti bana. Evin reisi benim bana maaşını atarsın ben hallederim kalan parayıda bölüşürüz demişti. Bende dedimki hiçte öyle bişey yapamam illa öyle bişey yapılcaksa ben yapayım ben sana bölüştüreyim dedim. Kusura bakma ben aileme bile böyle yapmadım yapamam dedim. Snrada önceden borçları çıkartıp ne kadra ytırmam gerektiğine karar verdik geri kalan bende kalıyordu borçlarıda o ödüyordu. Hiçbi zamanda sen paranı ne yaptın diye bana sormamıştır. Bazen ben derdim ya bugün şunu aldım şu kadar tuttu falan diye. Ne aldığını söyliyceksen söyle ama şu kadar tuttu falan diye hesap vermene gerek yok diyordu. Bende bilerek söylüyordum o bana sorsaydı bende ona sorardım çünkü. Birde erkeklerin daha çok para harcadığını düşünüyoum bn. Bayanlar daha iyi biriktiriyo bnce. Ayrıca senin için sıkıntıysa bu durum onun maaş akrtını istediği kadar rahat bir tavırlka sende vermek istemediğini söyle.. Yada bi ay sende bi ay onda dursun, böyle ufak şeyleri dert etme içinde.. Büyür büyür sonra tutamazsın.
Hayr estafulfullah öyle dmek ıstmdm o hepmzde var yutuyoruz bazı şeylerı onlarnda işne gelyo en bştan yapckt herşyı
kızlar şimdi nişanlımla konuştum ve bu durumdan rahatsız olduğumu söyeldim
dedim 30 yaşıma kadar ailem benden istemedi kartımı dedim
ben paranın içinde çalışıyorum hesabı kitabı senden daha iyi bilirim dedim
güvenmeme olayı değil ama bu bana küçültücü geldi dedim
oda dediki biz bir olucaz idareyi beraber yapıcaz vs vs
dedim kedinlikle istemiyorum bunu bir daha duymak istemiyorum dedim
hoş ben aylığımı alıp yiyip eve birşey vermicek kadarda bencil değilşim dedim
tabiki sende varsa bana bende varsa sana dedi
sendeki maaş bendeki maaş toplanır giderler yapılır
kalanıda ortak hesaba atılır dedim
ben bundan yanayım dedim
ben veremem ve ailem bile bilmez dedim maaşımı sormazlar dedim
tamam dedi ama sinirlendim baya açıkçası
İyi dmışsn şmdidn herşeye evet drsen tepene ckar bzm yaptgmz bazı hataları sen yapma cnmkızlar şimdi nişanlımla konuştum ve bu durumdan rahatsız olduğumu söyeldim
ben bundan yanayım dedim
kızlar şimdi nişanlımla konuştum ve bu durumdan rahatsız olduğumu söyeldim
ben bundan yanayım dedim
valla kalanını da ortak hesaba attınmı kartıda ver canım ne farkı varki. erkek senin hesabını bilmek zorunda değil. sen dersinki mesela faturaları ben ödücem fatura ne kadar şu kadar belki sen otomatik talimat bile verebilrisin. kalanını sen ne yaparsan yaprsın k kartın vardır yatırır alışveriş yaparsın yada altn alır kenara atarsın ona bile eşinin karışmaması lazım. ya inan eşim bana ne maaş aldınmı diye sorar ne ne reye harcama yaptın diye sorar. sormaması zaten doğru olan.
çünkü eve bakmak zorunda olan adamdır kadın değil.
7 aylık evlym bebgmde 7 aylık 24 yaşındaym tatlm sen kac yasndasnsen ne kadarlık evlisin canım? kaç yaşındasın? Allah çocuğunu kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.
bizdede eşim hiç öyle b,şey teklif etmedi aksine ay başı maaşını alır son kuruşa kadar bana getirir. cünkü o erkek altında arabası var zor durumda kalmaz ama kadın kısmı cebinde parası olucak.yol hali bllimi olur yada alışveriş yapıcam onumu beklicem.
sakın verme canım bi çarşıya çıkıcan canın bişey almak isticek her seferinde eşinden dilenir gibi paramı isticen gerksiz bir hareket bence
kızlar size bişey sormak istiyorumm. ben eski eşimle barıştım yani yeniden denemeye karar verdik. ama şartlarım var dedim. ailenle asla görüşmem bana gelmeisnler, bende onlara gitmem dedim. cumarteside kavga ettik sinemada. mısır poşeti ses yapıyordu aşkım sessiz ol dedim. oda napayım dedi bilerek daha çok ses çıkarttı. bende 2. yarısında filmin suratına bakmadım, elini bile tutmadım. özür dilerim ismini söyledim diyemi kzıdın fln dedi. çıkınca baa ters baktığın öyle yaptığın için kızdım dedim. çok özür diledi yemin ederim kızmadım bilerek yaptım dedi. bend eyemin falan etme inanmıyorum snein yeminlerine diye çıkıştım. baya ağladı çok rahat 20 dk ağlamıştır hıçkıra kıçkıra hemde. önyargılı davranıyorsun, ben sana geliyorum ama sen adım bile atmıyorsun falan diyerek. gece karşıya geçelim sbaha kadar gezelim demiştik mahvettim tabi ben. snra özür diledim ama üzüldü bi kere enerjimiz gitti. siz ne derdiniz kızlar ya bi şansı daha hakediyor değil mi
7 aylık evlym bebgmde 7 aylık 24 yaşındaym tatlm sen kac yasndasn
ya o nişanlım kötü niyetle söylemedi biliyorum ama
ansızı konusu açılınca bende boş bulundum ve tedirgin oldum
tabiki ayrı gayrı olmaz aramızda ama
dediğim gibi bende devamlı eşimden çalıştığım parayıda istemek istemem
ben düşüncemi söyledim rahatladım
umarım anlamıştır
Evet tatlm ilk gece bebegmz esım çok istdı hap ıcnce olmyo duyuyruz hastne hastne gezmylm benm hastnelere dgtack parm yok ddı bktm haklı allahm verirse olur vrmzsede yapacgmz bsy yk ddık oda oldu bkalmmaşallah canım. ilk geceden bitirmişsin olayı27 yaşındayım bende.
cok sasırdım yaw
ne kadar bı cırpıda soylemıssın
neden barıstınız nasıl? nasıl bı sure cıcındesınız?
bazı seyolerı gerıde bırakmak gerek kızdım sana ne demek aılenle gorusmucem gıtmıcem gelmıcem ? sence nereye kadar mumkunü
bırde bıraz abartmıssın mısırdan oturu kızmak trıp atmak sızın ıcın fazla luks degılmı sence?
ya o nişanlım kötü niyetle söylemedi biliyorum ama
ansızı konusu açılınca bende boş bulundum ve tedirgin oldum
tabiki ayrı gayrı olmaz aramızda ama
dediğim gibi bende devamlı eşimden çalıştığım parayıda istemek istemem
ben düşüncemi söyledim rahatladım
umarım anlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?