Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

maşallah canım sana 15-20 yıllık evli gini konuştun. Allah direncini kırmasın diyeyim :)

canım eşinle barışman güzelmi değilmi bilemedim yani bişeyler bitmese ayrılmazdınız ve o biten şeyleri tekrar geri kazanmanız bbayağı sancılı olur diye düşünüyorum. en korktuğum insandır sinirli insan çünü ne ağzından çıkanı bilir nede takındığı tavırlara.
sen eşinin bu huyundan kurtulduğunu düşünüyomusun yani tekrar aynı şeyleri yaşamak seni çok yıpratır çünkü :26:

kuzum bence zamana ihtiyacınız var sakın temyize falanda gitme...bence bu şekilde görülmeye devam edin ve sen eşini izle bakalım..zaman zaten sana yol gösterecekti.

biten şeyler var ama bitmeyenlerde var işte. mesela duygular bitmedi. ama aşk tek başına bişeye yaramııyor onu ne yapıcaz bilemedim. aynen öyle bende sinirli insandan çok korkuyorum ama evlenmeden önce bu kadar tanımıyormuydum, göremedimmi, önemsemedimmi bilemiyorum. ama evliyken çok zor. hep sevgili olarak kalayım ben en iyisi

o halde madem denemek ıstıyorsun sana tavsıyem boşandığınız kararı bırınız temyız etsın. temyızden en erken 6-7 ayda döner. bu sure zarfında eşini ölç,biç bakalım hatalarından ders almış mı

kuzum bence zamana ihtiyacınız var sakın temyize falanda gitme...bence bu şekilde görülmeye devam edin ve sen eşini izle bakalım..zaman zaten sana yol gösterecekti.

canım açıkçası ben gitmek istemiyorum. o tek giderse uzayacakmış. beraber gidersek dava düşecekmş. mahkememiz 20 Şubatta oldu oda 26 sında öldüm bittim beni bırakma diye deli divane oldu. aslında evden ilk ayrıldığımda da 1 ay boyunca hergün aradı mesaj attı seviyorum dedi de ben her seferinde kısa kestim, atma istemiyorum falan dedim, açmadım cevap vermedim, sonra 20 gün konuşmadık mahkeme günü çokkötüydü, snrada 6 gün snra tekrar barışmak için konuşmaya başladı. durum bu şekilde işte. ama ben süre vermek istemiyorum. çünkü mesela 6 ay bana çok iyi davranıp sonra iyi olabilir. ama süre olmazsa gerçekten dürüst olabilir. yani bunları düşünmem bile saçma ama güvenmiyorum işte. ama o yeminler ediyor istediğin gibi olucam seni hiç üzmiycem, pişman etmiycem, sensiz nefes alamıyorum diyor, bakalım görücez. aslında benim niyetimde kararımda belli ama kendime destekçi arıyorum galiba bilmiyorum. aman değiştirelim beni. size dönelim

Cnm önclıkle üzldm duruma ama huylu huymdan vazgecmz kesnlıkle dgstremezsn eger katlnrm cekerm dıyoşan sevysanda hc dnemeye gerek yok bence

Cnm önclıkle üzldm duruma ama huylu huymdan vazgecmz kesnlıkle dgstremezsn eger katlnrm cekerm dıyoşan sevysanda hc dnemeye gerek yok bence

valla canım bunu çok çok çok iyi biliyorum emin ol. başkası söylesede inan seninle aynı şeyleri söylerdim. hatta belki daha fazlasını ama sözkonusu kendim olunca acınacak haldeyim. seviyorum ama katlanamam, seviyor ama değişmez. bari anı yaşayayım ilk kavgayı edene kadar konuşalım snra biter gider...

kızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
bana tuhaf geldi size sorayım dedim
evlenince çalışınca maaş kartını ben alırım dedi
ben çekerim bir yerde biriktiririz yada bankaya koyarız
dedi ben sana istediğin kadar veririm dedi
ben şok oldum 30 sene kimseye böyle birşey yapmadım
bende dedimki sende bana ver kartını veririm ne olacak
sen bneim eşim olacaksın dedi
ayrı gayrı mı var dedi
bende dedim vermem arabadan iniordum tam
akşamda konuşamadım kaldı öylre
sizce ne diyeyim arayınca

kartım yanımda kalsı bir sorun olsa bişey olsa oradan para çekerim..zaten maaşım gelince orta hesaplarız beraber gelir gideri..geri kalanda bir hesapta birikir sorun değil de..ama maaş kartını direk ben alcam demesi yalnış

Sen sevdgn ıçn tamamen btrmek istmysn nerye kadar knusursam kar gbı düşünysun oda ılglndgi ıcn hoşuna gdyo şmdılık yani şuan kötü bsey olmadgı ıcın kestrıp atamysun belkı dgsr dye beklysun inş. Dgşir ne dyelim allah kalbne göre versn ınş. Hep mutlu olursun

boyler bırşeye asla izin verme. ne munasebetle boyle bırşey ıstıyor. "tabıkı evın gıderlerıne bende yardım ederım ama maaş kartım bende kalsın boylesı daha doğru kendımı kötu hıssederım" de. aman dıyeyım nasıl alıştırırsan oyle gıder. asla kabul etme

Maaşallah ya dur şımdıdn verıym maas kartnı nasl olsa evlncez dseydn barı kuzum şımdıdn tavrnı koy snra basedmezsın tepene kadar cıkar

aynen öyle canım. inşallah güzel giderdesorunsuz bir evliliğim olur. onu çok seviyorum, onun kocam olamsını çok istiyorum, ondan çocuğum olmasını çok istiyorum, bana değer vermesi beni çok mutlu ediyor ama işte apansız siniri olmasa..

Her güzeln bı kusru vardr onun kusuruda o dgsmez sevysan katlncan cnm bnm kı görldgü gbıde svysun vazgecmek istmysun ne kadarlık evlydn ayrldgnda

walla ilk benimde eşim öyle dmeişti bana. evin reisi benim bana maaşını atarsın ben hallederim kalan parayıda bölüşürüz demişti. bende dedimki hiçte öyle bişey yapamam illa öyle bişey yapılcaksa ben yapayım ben sana bölüştüreyim dedim. kusura bakma ben aileme bile böyle yapmadım yapamam dedim. snrada önceden borçları çıkartıp ne kadra ytırmam gerektiğine karar verdik geri kalan bende kalıyordu borçlarıda o ödüyordu. hiçbi zamanda sen paranı ne yaptın diye bana sormamıştır. bazen ben derdim ya bugün şunu aldım şu kadar tuttu falan diye. ne aldığını söyliyceksen söyle ama şu kadar tuttu falan diye hesap vermene gerek yok diyordu. bende bilerek söylüyordum o bana sorsaydı bende ona sorardım çünkü. birde erkeklerin daha çok para harcadığını düşünüyoum bn. bayanlar daha iyi biriktiriyo bnce. ayrıca senin için sıkıntıysa bu durum onun maaş akrtını istediği kadar rahat bir tavırlka sende vermek istemediğini söyle.. yada bi ay sende bi ay onda dursun, böyle ufak şeyleri dert etme içinde.. büyür büyür sonra tutamazsın.

Allah beterinden korusun eflicim,
Kendi ailemizden görmediğimiz çok şeyle karşılaşıyoruz ELE karışınca
Hep tetikte hep temkinli olup yüz vermemek lazım, nasıl alışırsa öyle gider...

Her güzeln bı kusru vardr onun kusuruda o dgsmez sevysan katlncan cnm bnm kı görldgü gbıde svysun vazgecmek istmysun ne kadarlık evlydn ayrldgnda

orası öylede bende ezik biri değilim yani lafımı söylerim çat diye. ondanda ufak bi olay günlerce konuşmamamıza sebep oluyordu. bi şununla buluşucam diyince o hayır dediyse bende buluşucam dersem 2 gn konuşmuyoduk mesela. ne kadar saçma halbuki. ama hem onunla olmuyo hem onsuz. yani berbat bir durumdayım çok fenayım, fenalardayım
keşke benm başıma gelmeseydi bu kimseninde başına gelmesin tabikide ne biliyim işte banada gelmesin işte. 2.5 yıllık evliydik canım.

Brazda senın bşeylere göz yumman gerkyo sen hep karsi tarftan beklysun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…