- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.661
canım öyle deme böyle bi durum olmazda başka bişey olur yani. ben eşimin benden çekinmesini bişeyler gizlemesini istemiyorum. şimdi bu konuda korkarsa br daha asla anlatmaz bana bunuda asla istemem. o benim eşim zaten şüphem yok art niyet olmadığından ama evlilik işte eşin için nelere göğüs germiyosun ki bu ne yani
maşallah canım sana 15-20 yıllık evli gini konuştun. Allah direncini kırmasın diyeyim :)
canım eşim çok sinirli olduğu için ayrıldık. ailesiyle hiçbir sorunumuz yokru. hatta ailesini çok seviyordum onlarında beni sevdiğini düşünüyordum. ama boşanırken inanılmaz kırıcı oldular hiçbişey vermek istemediler falan bende orada bitirdim onları. bababma bizim evimizde alın kızınızı götürün dediler onlar kim oluyorsa.. böyle kızdım yoksa öncesinde sorun yoktu. tek sorunum eşimin aşırı sinirli, öfkeli, tepkili, herkesten nefret edişi, herkese bir kulp takışı, beni arkadaşlarımla görüştürmek, konuşturmak istememsiydi. ama aynı zamanda çok seviyordu beni, 1 dediğimi 2 etmiyordu, peşimden ayrılmıyordu, sürprizler yapıp duruyordu, hep beni düşünüyordu..
canım eşim çok sinirli olduğu için ayrıldık. ailesiyle hiçbir sorunumuz yokru. hatta ailesini çok seviyordum onlarında beni sevdiğini düşünüyordum. ama boşanırken inanılmaz kırıcı oldular hiçbişey vermek istemediler falan bende orada bitirdim onları. bababma bizim evimizde alın kızınızı götürün dediler onlar kim oluyorsa.. böyle kızdım yoksa öncesinde sorun yoktu. tek sorunum eşimin aşırı sinirli, öfkeli, tepkili, herkesten nefret edişi, herkese bir kulp takışı, beni arkadaşlarımla görüştürmek, konuşturmak istememsiydi. ama aynı zamanda çok seviyordu beni, 1 dediğimi 2 etmiyordu, peşimden ayrılmıyordu, sürprizler yapıp duruyordu, hep beni düşünüyordu..
canım eşinle barışman güzelmi değilmi bilemedim yani bişeyler bitmese ayrılmazdınız ve o biten şeyleri tekrar geri kazanmanız bbayağı sancılı olur diye düşünüyorum. en korktuğum insandır sinirli insan çünü ne ağzından çıkanı bilir nede takındığı tavırlara.
sen eşinin bu huyundan kurtulduğunu düşünüyomusun yani tekrar aynı şeyleri yaşamak seni çok yıpratır çünkü :26:
kuzum bence zamana ihtiyacınız var sakın temyize falanda gitme...bence bu şekilde görülmeye devam edin ve sen eşini izle bakalım..zaman zaten sana yol gösterecekti.
o halde madem denemek ıstıyorsun sana tavsıyem boşandığınız kararı bırınız temyız etsın. temyızden en erken 6-7 ayda döner. bu sure zarfında eşini ölç,biç bakalım hatalarından ders almış mı
Cnm önclıkle üzldm duruma ama huylu huymdan vazgecmz kesnlıkle dgstremezsn eger katlnrm cekerm dıyoşan sevysanda hc dnemeye gerek yok bencecanım açıkçası ben gitmek istemiyorum. o tek giderse uzayacakmış. beraber gidersek dava düşecekmş. mahkememiz 20 Şubatta oldu oda 26 sında öldüm bittim beni bırakma diye deli divane oldu. aslında evden ilk ayrıldığımda da 1 ay boyunca hergün aradı mesaj attı seviyorum dedi de ben her seferinde kısa kestim, atma istemiyorum falan dedim, açmadım cevap vermedim, sonra 20 gün konuşmadık mahkeme günü çokkötüydü, snrada 6 gün snra tekrar barışmak için konuşmaya başladı. durum bu şekilde işte. ama ben süre vermek istemiyorum. çünkü mesela 6 ay bana çok iyi davranıp sonra iyi olabilir. ama süre olmazsa gerçekten dürüst olabilir. yani bunları düşünmem bile saçma ama güvenmiyorum işte. ama o yeminler ediyor istediğin gibi olucam seni hiç üzmiycem, pişman etmiycem, sensiz nefes alamıyorum diyor, bakalım görücez. aslında benim niyetimde kararımda belli ama kendime destekçi arıyorum galiba bilmiyorum. aman değiştirelim beni. size dönelim
Cnm önclıkle üzldm duruma ama huylu huymdan vazgecmz kesnlıkle dgstremezsn eger katlnrm cekerm dıyoşan sevysanda hc dnemeye gerek yok bence
kartım yanımda kalsı bir sorun olsa bişey olsa oradan para çekerim..zaten maaşım gelince orta hesaplarız beraber gelir gideri..geri kalanda bir hesapta birikir sorun değil de..ama maaş kartını direk ben alcam demesi yalnışkızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
bana tuhaf geldi size sorayım dedim
evlenince çalışınca maaş kartını ben alırım dedi
ben çekerim bir yerde biriktiririz yada bankaya koyarız
dedi ben sana istediğin kadar veririm dedi
ben şok oldum 30 sene kimseye böyle birşey yapmadım
bende dedimki sende bana ver kartını veririm ne olacak
sen bneim eşim olacaksın dedi
ayrı gayrı mı var dedi
bende dedim vermem arabadan iniordum tam
akşamda konuşamadım kaldı öylre
sizce ne diyeyim arayınca
Sen sevdgn ıçn tamamen btrmek istmysn nerye kadar knusursam kar gbı düşünysun oda ılglndgi ıcn hoşuna gdyo şmdılık yani şuan kötü bsey olmadgı ıcın kestrıp atamysun belkı dgsr dye beklysun inş. Dgşir ne dyelim allah kalbne göre versn ınş. Hep mutlu olursunvalla canım bunu çok çok çok iyi biliyorum emin ol. başkası söylesede inan seninle aynı şeyleri söylerdim. hatta belki daha fazlasını ama sözkonusu kendim olunca acınacak haldeyim. seviyorum ama katlanamam, seviyor ama değişmez. bari anı yaşayayım ilk kavgayı edene kadar konuşalım snra biter gider...
kızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
ayrı gayrı mı var dedi
Maaşallah ya dur şımdıdn verıym maas kartnı nasl olsa evlncez dseydn barı kuzum şımdıdn tavrnı koy snra basedmezsın tepene kadar cıkarkızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
ayrı gayrı mı var dedi
Sen sevdgn ıçn tamamen btrmek istmysn nerye kadar knusursam kar gbı düşünysun oda ılglndgi ıcn hoşuna gdyo şmdılık yani şuan kötü bsey olmadgı ıcın kestrıp atamysun belkı dgsr dye beklysun inş. Dgşir ne dyelim allah kalbne göre versn ınş. Hep mutlu olursun
Her güzeln bı kusru vardr onun kusuruda o dgsmez sevysan katlncan cnm bnm kı görldgü gbıde svysun vazgecmek istmysun ne kadarlık evlydn ayrldgndaaynen öyle canım. inşallah güzel giderdesorunsuz bir evliliğim olur. onu çok seviyorum, onun kocam olamsını çok istiyorum, ondan çocuğum olmasını çok istiyorum, bana değer vermesi beni çok mutlu ediyor ama işte apansız siniri olmasa..
Sen sevdgn ıçn tamamen btrmek istmysn nerye kadar knusursam kar gbı düşünysun oda ılglndgi ıcn hoşuna gdyo şmdılık yani şuan kötü bsey olmadgı ıcın kestrıp atamysun belkı dgsr dye beklysun inş. Dgşir ne dyelim allah kalbne göre versn ınş. Hep mutlu olursun
ayrı gayrı mı var dedi
ayrı gayrı mı var dedi
Her güzeln bı kusru vardr onun kusuruda o dgsmez sevysan katlncan cnm bnm kı görldgü gbıde svysun vazgecmek istmysun ne kadarlık evlydn ayrldgnda
Brazda senın bşeylere göz yumman gerkyo sen hep karsi tarftan beklysun sankiorası öylede bende ezik biri değilim yani lafımı söylerim çat diye. ondanda ufak bi olay günlerce konuşmamamıza sebep oluyordu. bi şununla buluşucam diyince o hayır dediyse bende buluşucam dersem 2 gn konuşmuyoduk mesela. ne kadar saçma halbuki. ama hem onunla olmuyo hem onsuz. yani berbat bir durumdayım çok fenayım, fenalardayım
keşke benm başıma gelmeseydi bukimseninde başına gelmesin tabikide ne biliyim işte banada gelmesin işte. 2.5 yıllık evliydik canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?