Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

deme kız öyle ben bebek yapan herkese maşallah diyorum valla. olsada bende yapsam keşkeeee. aaah ahhhhhh.

kızlaaaaaaaar nörüyonuzzz offf telden giriyorum hic takip edemedim sizi sanirim burdan takip etmeyede devam edicem...gecmise bakamiyorum cünkü cok gecmis...kaldigim yerden devam artik...zaten buda benim hayat felsefem oldu "gecmise mazi derler" ve topik adı gibi yeni bir hayat....bakalim neler bekliyor bizi burdan biiir bir anlatirim...

cnm artık duz sarı gıbı oldu çunku senelerdır rofle yaptırıyorum. normalde açık kumral saçlarım
benım yaşım kuçuk olsa , annem babam genç insanlar olsa adet duzensızlığım olmasa çoçuk olayını bukadar erken duşunmezdım.1-1,5 senede anca duşunurdum. evliliğin tadını çıkartırdım. hoş borçlarla nasıl çıkıyo evlılığın tadı henuz çözemedım
zaten ben bukadar erken tutmasını beklemıyordum afalladım resmen

kızlarrr bir sorum varrr hamilyken röfle yaptırılır mı araştırdım tam bir muamma..yenidendoğdum sen yaptırmışmıydın...

canim dibe degmesinden cok ordaki kimyasal kokusunu soluyacaksin o cok ama cok zararli...benim teyzos kuafor o kokudan 2 bebegi dustu...allah korusun herkeze olmaz ama sen yine temkinli ol derim...

kızlar zaten aklım karışık bebek konusunda.sizde erken derseniz hepten cayarım.yaş oldu 30..birde benim için uygun dönem nisan ayı..bu nisanda olmazsa gelecek nisana kalıyo..çevremde o kadar düşük yapana varki..seneye nisanda kesin tutacağını bilsem bu yazda güzel bir tatil yapıp öyle yapmak istiyorum ama ya olmazsa diye düşünüyorum.riske atamıyorum .tabi eşimde çok istiyo..

yaşında varmış cnm ne kadarlık evlıydın sen.
bende yaş olayını duşundum bende 28 im. beklemek ıstemedım açıkcası

canım hiçte erken değil. daha 2. yi yapacaksın. nisanı bile bekleme derim ben. hayat bizim planladığımız gibi gitmiyor. aklına eseni hemen yapmazsan sonra çok geç olabilirrrr

yaşında varmış cnm ne kadarlık evlıydın sen.
bende yaş olayını duşundum bende 28 im. beklemek ıstemedım açıkcası

canım geçen haziranda evlendim...83 lüyüm ben..evet yaş gidiyo..bide etrafımdaki bir çok arkadaşım düşük yaptı..açıkçası bu da beni korkutuyo..bu sıra mantar tedavim var..bitsin ayın 13ünde dr randevum var..27 mart ideal dönemim ilk kez o zaman deniycez..bakalım allah kerim..rabbim hayırlısını nasip etsin...

bencede bekleme canım
bende 84 luyum ağustos sonunda evlendım. 3 aylık evlıyken korunmayı bıraktım ıkıncı ayda oldu ama hıç bukadar erken beklemıyodum. sende beklemezsın ınş. hem senın 9 ay olmuş nerdeyse 1 sene. bence zamanıdır yaş gelmış zaten

canim dibe degmesinden cok ordaki kimyasal kokusunu soluyacaksin o cok ama cok zararli...benim teyzos kuafor o kokudan 2 bebegi dustu...allah korusun herkeze olmaz ama sen yine temkinli ol derim...

tatlom hoşgeldin...evet yepyeni güzel bir hayat olur inş senin içinnn

1 saat uyumuşum...izin vermedikleri için öğle sonu 1 saat uyumama bişi demiolar..yıllık izinden kullanayım dedim..eleman yok dediler..o zaman nasıl iyi olcam ben dedim burada dinlenirsin dediler..bende gidiyorum hemşire odasına 15:00-16:00 arası uyuyorumm

Akşam kv ye yemeğe gidioruz..hastayım ben dedim eşime..o da dioki ondan gidioz..yemek derdi olmasın...yemeği yeriz..annem bitki çayı yapar sonrada kalkarız..sen yemek hazır oluncaaya kadar yat dedi..yarınada yemek alırım ben annemden..çarşambada senin annene gideriz daha toplanmış olursun orada vakit geçirebilirsin dedi..sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

ben geldim excellde yeni bir tablo oluşturdum teklifle ilgili gözlerim yerinden çıktı vallahi
çay içicem birazdan ne kadar çok konuşmuşsunuz anacım

bebiş olayını bende düşünüyorum nasıl olur diye
yaş 30 düğüne 6 ay var inşaallah
hemen düşünmüyorum bende ama ne kdar erteleyebiliriz ki :26::26:

ısyan hastasın bıde yemekle uğraşma oyle yap.
yaş 30 olunca ne kadar bekleyebılırzkı haklısın ..... kım hemen olacağının garantısını verebılırkı....herşeyın hayırlısı
bılena yenı hayatın mutluluk dolu olsun kotu gunler gerıde kalsın cnm

kız sen 30 yaşındamısın ben seni 25 falan zannediodumm...böle deli dolusun yaa ondan herhaldee

hepinize iyi akşamlar şekerlerrr

inşallah kızlar ya..sağlıklı sıhatli hayırlı bebişlerimiz olur..rabbimin nasip ettiği en uygun ve en güzel zamanda şimdiden heyecan yaptım..haftasonu avmde bebekli çiftleri görünce gözüm kaldı vallahi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…