- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.761
dıbı cıkmıs roflede bence guzel oluyor buarada sıbel senın roflen duz sarı gıbıydı sankı dımı benımd eo sekıldeydı
sımdı yenıden boyatıcam ama
bu sefer bıraz farklıb ı teknık yaptırmayı dusunuyorum
lovell
ne kadar erken bebek yapıyorsunuz yahuu masallahh vallaaa :))))))))
ayrıca rofle daha cok kımyasal ıcerıyor hamıleyken boya zaten komple sıkıntılı roflesı duz boyası yok
kızlarrr bir sorum varrr hamilyken röfle yaptırılır mı araştırdım tam bir muamma..yenidendoğdum sen yaptırmışmıydın...
dıbı cıkmıs roflede bence guzel oluyor buarada sıbel senın roflen duz sarı gıbıydı sankı dımı benımd eo sekıldeydı
sımdı yenıden boyatıcam ama
bu sefer bıraz farklıb ı teknık yaptırmayı dusunuyorum
lovell
ne kadar erken bebek yapıyorsunuz yahuu masallahh vallaaa :))))))))
ayrıca rofle daha cok kımyasal ıcerıyor hamıleyken boya zaten komple sıkıntılı roflesı duz boyası yok
kızlar zaten aklım karışık bebek konusunda.sizde erken derseniz hepten cayarım.yaş oldu 30..birde benim için uygun dönem nisan ayı..bu nisanda olmazsa gelecek nisana kalıyo..çevremde o kadar düşük yapana varki..seneye nisanda kesin tutacağını bilsem bu yazda güzel bir tatil yapıp öyle yapmak istiyorum ama ya olmazsa diye düşünüyorum.riske atamıyorum .tabi eşimde çok istiyo..
yaşında varmış cnm ne kadarlık evlıydın sen.
bende yaş olayını duşundum bende 28 im. beklemek ıstemedım açıkcası
canim dibe degmesinden cok ordaki kimyasal kokusunu soluyacaksin o cok ama cok zararli...benim teyzos kuafor o kokudan 2 bebegi dustu...allah korusun herkeze olmaz ama sen yine temkinli ol derim...
ben geldim excellde yeni bir tablo oluşturdum teklifle ilgili gözlerim yerinden çıktı vallahi
çay içicem birazdan ne kadar çok konuşmuşsunuz anacım
bebiş olayını bende düşünüyorum nasıl olur diye
yaş 30 düğüne 6 ay var inşaallah
hemen düşünmüyorum bende ama ne kdar erteleyebiliriz ki :26::26:
kız sen 30 yaşındamısın ben seni 25 falan zannediodumm...böle deli dolusun yaa ondan herhaldee
Hepinize iyi akşamlar şekerlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?