- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.801
Evet cnm dgumdan snraya atylar kullanmadgm günleridogumdan sonrayamı atıyolar pekı o kullanmadıgın haftaları
bılına naptın bosandınmı?
dogumdan sonrayamı atıyolar pekı o kullanmadıgın haftaları
bılına naptın bosandınmı?
Cümleten hayırlı sabahlarrrr herkese..
bir girip bakayım dedimm, yazmadan da geçmek istemedim.
umarım herkes iyidir.
Bilana'cım canm nasılsın?
bilana bsancakmydı
iyiyim kızlar artık daha iyiyim arasıra gelen yogun hazımsızlİk dışında oda gecicej elbet...
amaaaan boşanamadım daha adi adam razı gelmedigi icin uzadıkça uzuyor iste...onun soyadını taşımak deli ediyor beni...
valla evlenmek boşanmaktan daha kolaymış...
Üzüldüm cnm allah yardmcn olsuniyiyim kızlar artık daha iyiyim arasıra gelen yogun hazımsızlİk dışında oda gecicej elbet...
amaaaan boşanamadım daha adi adam razı gelmedigi icin uzadıkça uzuyor iste...onun soyadını taşımak deli ediyor beni...
bugün agda yaptrmya gdcem ama nasl gdcem blmyrum
hayırlısı olsun cnm, iyiysen gerisi elbet olur yeterki iyi ol, üzülme.....
Allah yardımcın olsun.....
iyiyim kızlar artık daha iyiyim arasıra gelen yogun hazımsızlİk dışında oda gecicej elbet...
Cnm eşımn bsy ddgi yk bn kndm glyom zaten isimde öyle zor bi iş dgl rahatm yani bı sabh uynmak ta problem yaşyrumkız hala nasıl çalışıyorsun sen. eşin nasıl ızın verıyo. doğuracan nerdeyse
moonlıgth ozledık senı canım nerlerdesın
Maalesef hayatm istnbul dgl dnzlideym nerdyse 2 aydr gtmyrum blmyrumda ck korkuyrumistanbulda ve bakırköydeysen dehşet bir ağdacım var. 5 dk ya ne olduğunu bittiğinia nlamadan hooopp çıkıyorsun. tavsiye ederim
amin caniiiiimÜzüldüm cnm allah yardmcn olsun
hayırlısı olsun canım hakkında. buna katılıyorum boşanmak çok daha sancılı bir süreç. ben boşanma psikolojisini atlatamadan barışıcam sanırım. bi yanım istiyor bir yanım istemiyor. fenalardayımmmmm:26::26:
Merhaba cnm hoş gldn ıyıyz bz sen naslsn bakalmkızlar merhaba çok zaman oldu girmeyelii neler yaptınız nasılsınız bakalım......
ben koşturuyorum işler bir yoğunn giremiyordumm hiç ama özledim sizlerii bi bakayım dedimm
amiiiin Allahin izniyle daha da iyi olacagim...Kuzum Sen nasılsın peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?