Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

caniiiim noldu sana hastamisin onemli bisey yoktur insallah..

günaydınn canlarrrrr nasılsınız bakalımmmmm
bazen buraya girmek istemiyorum açıkcası eski tadı alamıyorum ama dayanamıyorumm çok seviyorum burayıı yaaa
allaha şükür daha netimize dokunmadılar inşallahta dokunmazlarr
geçmişi okudum birazcıkk
mmouse canım maşallah sana ben sert çıkabilirdim belki eşime böyle bir durumda allah muhafazaa

bizim maaş kartlarımız kendimizde benim 2 parçada yatıyor maaşım sşimin tek seferde
ben eşimin şifresini bilmem eşimde benim karışmayız yanii bi eksiğimiz varsada sen al ben alayım demeyiz
faturamızın bir kısmını eşim bir kısmınıda kayınpederim ödüyoo

gunaydın kızlar
yıllar once daha çoçukken karşılıksız bırını sevmıştım. ilk aşkımdı platonıktı. 11 yaşındaydım henuz o ise askerden gelmıştı. yıllarca onu sevdım . hep arkasından baktım. 6-7 sene boyle gıttı ışte
nıye mı anlattım bu gece ruyamda gördum onu çok şaşırdım oturduk konuştuk baya. ruyamdada evlıyım ama onu gecmışte çok sevdığımı adama ıtıraf edıyorum tovbe tovbe
neyse kızlar işin can alıcı noktası şu. bekarken boyle eskı sevdiklerımı ruyamda görunce uyanır uyanmaz " ........ yı gördum " derdim ya anneme ya kardeşime. kızlar uyandım tam ağzımı açıp uyku sersemlığıyle "ruyamda .........yı gördum dıcektım kı bi açtım gözumu yanımda eşim oda kımıldanıyo uyanır gıbı hemen kapadım çenemı ALLAH korudu ya.... nerden gırdı ruyama halla halla

BENIMDE oyle olmustu ama duz sarı gıbı oluyor o yuzden ben aralıklı yaptırmayı dusunuyorumone erceve ve uclara yogun sarı bakalım nasıl olacak
para durumuda denk duserse tabı canım

canım hiçte erken değil. daha 2. yi yapacaksın. nisanı bile bekleme derim ben. hayat bizim planladığımız gibi gitmiyor. aklına eseni hemen yapmazsan sonra çok geç olabilirrrr

kızlar evlılık yenı dıye demıyorumda sonucta yenı bı hayat kuruluyor bıseylerı oturtmak gerek maddı manevı sorunsuz olmalı gıbı gelıyor
tabı Allah aratmadan versın
ben suanda dusunemıyorum dun demıstım
ama ıstersemde kredıyı bıtırmeyı beklerım
1 senede hem gezerım hem para bırıktırır o sekılde karar verırım 3-4 sene ettı galıba )
egeyle arasında yas farkı olsun ıstemıyorum ama sartlar bu sekılde olur olursa

ağzını kapatmasaydında göreydin gününüüü
arada bende görürüm öle kuzum...bilinç altı diolar ama bilincimde bile kalmayan kişiler

kuzumm bende engellendi sandım netiniz..ohh iyi bari inş engellemezler :26::26:
ohh ne kp ne kv var sende maşallah yaa

günaydın kzılaer
buarada dun yaamadım bende hastayım burnum fılan akıor oksuruk aksırık berbat durumdayım
bnugun ıslerım cok yogun degıl cok sukur ınsalalh daha aktıf olabılırım

inşş kapatmazlar yaa sinirlerim hala bozukk

günaydın kzılaer
buarada dun yaamadım bende hastayım burnum fılan akıor oksuruk aksırık berbat durumdayım
bnugun ıslerım cok yogun degıl cok sukur ınsalalh daha aktıf olabılırım

cancazımm hoşgeldinn nasılsın bakalımm bidaha gitmee tut şu çeneniii
çok çok geçmiş olsun canım bu arada

gunaydin sekerler...

"2şey merak ediyorum: 1)İnsanoğlu uygarlaşırken `sabahın köründe uyanıp güne başlayalım´ fikrini ortaya atan kimdi?2)Onu neden dinlediler?"

dogumdan sonrayamı atıyolar pekı o kullanmadıgın haftaları
bılına naptın bosandınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…