- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.821
Mooncum selam
sen genelde cuma gunlerı yazıyorsunya
bugun cuma zannettım
İyi olacaksın tabi.... İyi olmaman için bir sebep yok.... olmamalı...sen iyi oalcaksın ki o ne kaybettiğini iyice anlasın.
ben iyim çok şükür canm, arada sırada aklıma geliyor, geldiği gibide defolup gidiyor:))
iyim iyim hamd olsun, rabbime ne kadar secde etsem azdır...
benim icin yazdıkların senin icinde geçerlu biliyorsun....
iste tek çaremiz zaman...oda çok cabuk geçiyor şükürler olsun...kimbilir belki bu topikte yeniden gün sayarız, gerçi senin kesinde benimki biraz muamma
bilgisayarım bozuldu..bilgi işleme şutladım...şimdi başka bir odada başka bir bilgisaraydan yazıorum sizlere
moon hoşgeldinnn yavrummm
bilena boşandıktan snra o sancılı dönemde geçecek inş kuzum...adam niye zora sokuoki
bilgisayarım bozuldu..bilgi işleme şutladım...şimdi başka bir odada başka bir bilgisaraydan yazıorum sizlere
moon hoşgeldinnn yavrummm
bilena boşandıktan snra o sancılı dönemde geçecek inş kuzum...adam niye zora sokuoki
Merhaba cnm hoş gldn ıyıyz bz sen naslsn bakalm
inşallah gecicek...ilk başlarda seviyorum ayrılmam diyordu simdi de tazminat istiyorum ya kesin ondan zora sokuyordur..tutustu paçası tabi
evet canım benm içinde geçerli uyguluyoruz ikimiz de tamam mı:))
yok canm bende saymam henüzz, sayacak yerlerim ağrıyor:) üşeniyorum:))
zamanı gelince sen de ben de sayıcaz inş.. Allah'ım hayırlısını versin herşeyin..
naber şkerimmm
23 gun gecmıs donem ıznımı moousem
iyim bidenemmm :) gribim birazz ses soluk gitti ama olsun buna da şükür
sen napıon canm:))
aynen bende 5-6 gündür çok hastayım ses yok, boğazlarım berbat, kemiklerim sızlıyor.
istanbulda ve bakırköydeysen dehşet bir ağdacım var. 5 dk ya ne olduğunu bittiğinia nlamadan hooopp çıkıyorsun. tavsiye ederim
CANIM BEN İSTANBULDAYIM VE BU AKŞAM BAKIRKÖYE EPİLASYONA GİDİCEM İNŞAALLAH
SEN İSTANBULUN NRESŞİNDE İSİN PEKİ?
HERKESE HAYIRLI GÜNLER HATUNLAR
SABAHTAN BERİ İŞLERİM ACAYİP YOĞUNDU ANCA GELEBİLDİM
PATRON GİTTİ SABAHTAN BERİ EVRAKLARLA ÖLDÜRDÜ BENİ
TEKNK ŞARTNAME HAZIRLADIM BE NE ANLARSAM BANA DİYOKİ SEN YAZ İŞTE BİLİRSİN
NEYSE ALNIMIN AKI İLE ÇIKTIM ÇOK ŞÜKÜR
amin caniiiiim
aaaaa demek sende bosanmak uzeresin...neden peki, umarım benimki gibi affedilmeyecek bir sebep değildir insallah..ne diyim allah hakkinda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?