Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Mooncum selam
sen genelde cuma gunlerı yazıyorsunya
bugun cuma zannettım

benim icin yazdıkların senin icinde geçerlu biliyorsun....
iste tek çaremiz zaman...oda çok cabuk geçiyor şükürler olsun...kimbilir belki bu topikte yeniden gün sayarız, gerçi senin kesinde benimki biraz muamma

bilgisayarım bozuldu..bilgi işleme şutladım...şimdi başka bir odada başka bir bilgisaraydan yazıorum sizlere

moon hoşgeldinnn yavrummm

bilena boşandıktan snra o sancılı dönemde geçecek inş kuzum...adam niye zora sokuoki

benim icin yazdıkların senin icinde geçerlu biliyorsun....
iste tek çaremiz zaman...oda çok cabuk geçiyor şükürler olsun...kimbilir belki bu topikte yeniden gün sayarız, gerçi senin kesinde benimki biraz muamma

evet canım benm içinde geçerli uyguluyoruz ikimiz de tamam mı:))

yok canm bende saymam henüzz, sayacak yerlerim ağrıyor:) üşeniyorum:))

zamanı gelince sen de ben de sayıcaz inş.. Allah'ım hayırlısını versin herşeyin..

inşallah gecicek...ilk başlarda seviyorum ayrılmam diyordu simdi de tazminat istiyorum ya kesin ondan zora sokuyordur..tutustu paçası tabi

kızlar keyifliyim bende burda herkesin içi kararmış. iş yerinde karar almışlar sene sonuna kadar hrkes birikmiş izinlerini kullanması gerekiyomus sabahtan beri göbek atıyorum benim 23 gün iznim var ohh

inşallah gecicek...ilk başlarda seviyorum ayrılmam diyordu simdi de tazminat istiyorum ya kesin ondan zora sokuyordur..tutustu paçası tabi

iste tabi beter et onu canım sakın haklarından vazgeçme

haaaahaha üşenmek çok doğru bir kelime oldu işte

istanbulda ve bakırköydeysen dehşet bir ağdacım var. 5 dk ya ne olduğunu bittiğinia nlamadan hooopp çıkıyorsun. tavsiye ederim

CANIM BEN İSTANBULDAYIM VE BU AKŞAM BAKIRKÖYE EPİLASYONA GİDİCEM İNŞAALLAH
SEN İSTANBULUN NRESŞİNDE İSİN PEKİ?

HERKESE HAYIRLI GÜNLER HATUNLAR
SABAHTAN BERİ İŞLERİM ACAYİP YOĞUNDU ANCA GELEBİLDİM
PATRON GİTTİ SABAHTAN BERİ EVRAKLARLA ÖLDÜRDÜ BENİ
TEKNK ŞARTNAME HAZIRLADIM BE NE ANLARSAM BANA DİYOKİ SEN YAZ İŞTE BİLİRSİN
NEYSE ALNIMIN AKI İLE ÇIKTIM ÇOK ŞÜKÜR

biliirim o durumları benzer bı durumu sabah yasadım
yarın ve sonrakı gun denetım var
belgelendırme deneıtmı
bu hafatda boyle uzerımızden sılındır gecmıs gıbı oluruz:2:

amin caniiiiim

aaaaa demek sende bosanmak uzeresin...neden peki, umarım benimki gibi affedilmeyecek bir sebep değildir insallah..ne diyim allah hakkinda hayırlısını versin

canım şubattaydı benm mahkeme. boşandık ama karar çıkmadı henüz mart sonu gibi çıkar sanırım kararda. benim geçimsizlik canım. öyle belli bir sebep yok ama ufak ufak çok sebep var işte. senin neden peki özel değilse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…