- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.001
sen kapalımısın pekı?
yok tatlım hatırlamiyosun galiba dugun fotolarima falan yorum yapmistin...aksine fazla susluyum..neden sordun ki
ne oldu güzelim?
bilana boşvr kuzm uyma sn onlara allahndan bulsunlar
ben daha hıç perde yıkamadım. sigara içende olmadığından temızler. ya kızlar benım perdeler ın fonları sıyah beyaz. makınaya attığımda sıyah boya akmaz dımı:26:
ne zaman başlıcakasın başka yere tatlım..kesinmi buldunmu bir yer...büyük ihtimalle kapalı olmaz inşş :26::26:
beraber yıkamayacaksın herhalde dımı canım
canım bitişik birbirine dikili. ustte drapeler bırı sıyah bırı beyaz. yanlarda fonlarda siyah beyaz kumaş bırbırıne dıkılı. off gösteremedımkı resımlerı gelmedı makınem
akıl verın bırşey olurmu:26:
nerdsnz ya kzlar ben ankarayı cok özledm
canım bitişik birbirine dikili. ustte drapeler bırı sıyah bırı beyaz. yanlarda fonlarda siyah beyaz kumaş bırbırıne dıkılı. off gösteremedımkı resımlerı gelmedı makınem
akıl verın bırşey olurmu:26:
kız isyan insan sadıcna geldiğinde bana da gelir küsüyorum ha bidaki gelişine banda gel
kizlar gunaydin dun gece delirmek uzereydim soruyorum size sebebi nedir? benim kocam olacak adinin beni aldattığı kadın face de bana arkaslik talebi yollamış ayrica takibim acikti takip etmiş!.... buyur burdan yak...hastamısın ne istiyosun derdin ne yazdım cvp yok...yuh artik diyorum
ya neler oluyor insanlara ya arsızlık diz boyu tovbe ya rabbim....kızlar az önde bir derdim vardaa bişey okudum delirdim ya kızın teki evli eltisi kocasını sap sup öpüyomuş yatak odasına pat die dalıp kızın kocasını öpüyomuş çayını yatak odasına getirimmi die soruyomuş ben olsam döverdim o eltiyi çoktann öle bişey olsa siz napardınız allahtan benim eltim yokkk
kızlarrr slm..bilanca...allahım ya insanlarda edepsizlik düz boyu anacığım..terbiyesiz olması zaten böyle bir haraket yaparmıydı..seviyesine inme boş ver..zaten o tarz insnalara cvp versen salaklar kendini bi halt zanneder...
isyancığım çok geçmiş olsun canım ..şu sıra herkes çok hasta..mevsim geçişi malum...
yenidendoğdum ben sabaj a101 uğramıştım şekerim ya alırdım sana:)) artık leyleklerlede yollardım..bende kuzenime barbie bebek ve renkli kuruyemişliklerden aldım..
ınş solarsa yada renk karışırsa o perdecıyı başlarına yıkarım
ya neler oluyor insanlara ya arsızlık diz boyu tovbe ya rabbim....
evet canım takılmayacagim kesin kokusu cıkacak bu isin...kesin var bisey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?