Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
onwer cim okudum mesajlarını ben topige girmedigim zamanlarda sen de neler yaşamışsın öyle...Boşanma konusunda kimin aynı kiminin farklı ama haklı sebepleri var ama tek ortak noktamız yaşadıgimiz hayal kırıklığı, biz bununda üstesinden gelecek kadınlarız, güçlüyüz ki bu kararı verebiliyoruz..Ben seninde dogru bir karar verdigine inanıyorum ve sonununda çok güzel olacağına daha da inanıyorum...

valla renkler öbürüne solabilir cnm yaaaaa ben fon diktirmedim tül ve günelkik diktirdüm uzun daha fazla tutuyodu kesemize uyöadı bizde öle yaptık

kız isyan insan sadıcna geldiğinde bana da gelir küsüyorum ha bidaki gelişine banda gel

ben geldimmmmmmmmm
yemeğimide yidimde geldim
yarım kepçe çorba
yağsız salata
3 eti form
2 yk etli patates

elmamı adldım sonra yicem inş
ara öğün olarak

RESMI GORmeden ne dıyelım sımdı ama adam oyle yaptıysa bısey olmaz herhalde

kızlar az önde bir derdim vardaa bişey okudum delirdim ya kızın teki evli eltisi kocasını sap sup öpüyomuş yatak odasına pat die dalıp kızın kocasını öpüyomuş çayını yatak odasına getirimmi die soruyomuş ben olsam döverdim o eltiyi çoktann öle bişey olsa siz napardınız allahtan benim eltim yokkk

kızlarrr slm..bilanca...allahım ya insanlarda edepsizlik düz boyu anacığım..terbiyesiz olması zaten böyle bir haraket yaparmıydı..seviyesine inme boş ver..zaten o tarz insnalara cvp versen salaklar kendini bi halt zanneder...

isyancığım çok geçmiş olsun canım ..şu sıra herkes çok hasta..mevsim geçişi malum...
yenidendoğdum ben sabaj a101 uğramıştım şekerim ya alırdım sana:)) artık leyleklerlede yollardım..bende kuzenime barbie bebek ve renkli kuruyemişliklerden aldım..

ya neler oluyor insanlara ya arsızlık diz boyu tovbe ya rabbim....

evet canım takılmayacagim kesin kokusu cıkacak bu isin...kesin var bisey...

ya neler oluyor insanlara ya arsızlık diz boyu tovbe ya rabbim....

evet canım takılmayacagim kesin kokusu cıkacak bu isin...kesin var bisey...

ya bugun yana yakıla bırını aradım a101 ıcın
kımsenınde yakınınd ayok veyaılgılenmedıler
aksam ıs cıkısında bakıcamda kalmamıstır
gordunmu sen perwol ve vernel 2 tl olanları
buyuklermıydı baya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…