- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.928
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.021
kızlar az önde bir derdim vardaa bişey okudum delirdim ya kızın teki evli eltisi kocasını sap sup öpüyomuş yatak odasına pat die dalıp kızın kocasını öpüyomuş çayını yatak odasına getirimmi die soruyomuş ben olsam döverdim o eltiyi çoktann öle bişey olsa siz napardınız allahtan benim eltim yokkk
ya bugun yana yakıla bırını aradım a101 ıcın
kımsenınde yakınınd ayok veyaılgılenmedıler
aksam ıs cıkısında bakıcamda kalmamıstır
gordunmu sen perwol ve vernel 2 tl olanları
buyuklermıydı baya?
kızlar ya devlet hastanelerinde diyetisyen var mı?? ayça kayayı aradım muayenesi ne kadar tahmin edein???
kızlar ya devlet hastanelerinde diyetisyen var mı?? ayça kayayı aradım muayenesi ne kadar tahmin edein???
canım ben gördüm küçüklerdi...kalmıştır çünkü genelde renkli kuruyemişliklere ve cam kavanozlara talep vardı..kalmıştır sanırım..
ne kadar kucuk pril kadarmı yanı?
o gulen yuzlu kavanozlardan almak ıstıyorum bazı seylerım hep posetlı duruyor yok unlarım
yok arpa sehrıye
yok pudra sekerı
nısasta
acık kalan makarna
vs gıbı sızınde oylemı
ben görmedım hoş ben a101 mı ne yolunu bılmem. bıme gıtmem şoka gıtmem. gider kıpadan kazık yerım
benım tum baklıyatlarım kavanozlarda buzdolabında canım.. bı arkadaşım oyle yap dedı dışarda cabuk kurtlanırmış bende hepsını kavanozlara koyup buzdolabına koydum unda dahıl
benim unum falan helkede duruyor...ama bu güle kavaozlar küçük gibi sığmazki birşey :44::44:ama :S :S
princ filan eyvallahta
o un bozulurkı yanı :S:S
buarada Makro için yayınlanmış broşür, katalog ve insertler
suradan ındırım tkaıp eıdn mısal deterjan bıttı oturun bakımn 20 dk alır
kazık yemeyın
parayı sokaktamı buluyorsunuz !:S
benim unum falan helkede duruyor...ama bu güle kavaozlar küçük gibi sığmazki birşey :44::44:
evet onalr sıgmaz un ıcın kapaklı kova gıbı bısey olmalı kova degılde dıkdortgen benım
mercımegım nohutum fasulyem prıncım buyuk kavanozlarda duruyorda
gerı kalan hersey posette
benimde öle...sağolsun babam balkona erzak dolabı yaptı hepsi onun içinde...balkonunda camekanlı ve panjurlu olunca hiç sorun olmadı
Günaydınn hanımlarrr...
hayırlı cumalar
masatakvimim hoşgeldinnn
iyiyim şükür tatlım sen nasılsın? mülakatnasul geçti :44::44:Hoşbulduk canımmm nasılsın?
Mooncuğummm Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun
Bugünün İlk Günaydını benden selam kızlar
Herkese Günaydınlarr
Hayırlı Cumalar..
Hayırlı işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?