Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

adresini eklesene canım bakayım
ne ya inanamadım okurken ne diyim ki artık

canım ben gördüm küçüklerdi...kalmıştır çünkü genelde renkli kuruyemişliklere ve cam kavanozlara talep vardı..kalmıştır sanırım..

canım ben gördüm küçüklerdi...kalmıştır çünkü genelde renkli kuruyemişliklere ve cam kavanozlara talep vardı..kalmıştır sanırım..

ne kadar kucuk pril kadarmı yanı?
o gulen yuzlu kavanozlardan almak ıstıyorum bazı seylerım hep posetlı duruyor yok unlarım
yok arpa sehrıye
yok pudra sekerı
nısasta
acık kalan makarna
vs gıbı sızınde oylemı

ben görmedım hoş ben a101 mı ne yolunu bılmem. bıme gıtmem şoka gıtmem. gider kıpadan kazık yerım
benım tum baklıyatlarım kavanozlarda buzdolabında canım.. bı arkadaşım oyle yap dedı dışarda cabuk kurtlanırmış bende hepsını kavanozlara koyup buzdolabına koydum unda dahıl

ama :S :S
princ filan eyvallahta
o un bozulurkı yanı :S:S

buarada Makro için yayınlanmış broşür, katalog ve insertler
suradan ındırım tkaıp eıdn mısal deterjan bıttı oturun bakımn 20 dk alır
kazık yemeyın
parayı sokaktamı buluyorsunuz !:S

benim unum falan helkede duruyor...ama bu güle kavaozlar küçük gibi sığmazki birşey :44::44:

evet onalr sıgmaz un ıcın kapaklı kova gıbı bısey olmalı kova degılde dıkdortgen benım
mercımegım nohutum fasulyem prıncım buyuk kavanozlarda duruyorda
gerı kalan hersey posette

evet onalr sıgmaz un ıcın kapaklı kova gıbı bısey olmalı kova degılde dıkdortgen benım
mercımegım nohutum fasulyem prıncım buyuk kavanozlarda duruyorda
gerı kalan hersey posette

benimde öle...sağolsun babam balkona erzak dolabı yaptı hepsi onun içinde...balkonunda camekanlı ve panjurlu olunca hiç sorun olmadı

benimde öle...sağolsun babam balkona erzak dolabı yaptı hepsi onun içinde...balkonunda camekanlı ve panjurlu olunca hiç sorun olmadı

mutfagın onundekı balkonda kıler var yanı kıler ama kombı camasır makıneası kovalarım deterjanlarım duruyor kapılı fılan orayı eklemedım hıc

erzak dolabım var ancak o odaya sıgmıyor
on balkonda duruyor ancak orada patates soganım duruyor uzak kalıyor
dıger seyler mufak dolabının bı gozunde duruyor zaten dolabım cok buyuk cogu gozler bos :)

vay be zaman ne cabuk geciyormus...
8 ay oldu evleneli...
masAllah bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…