- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.981
günaydın kızlar sabah sabah gergin rüzgarlar var önünüzde
anlamadım ki amacı ne...pea dedim artık...sanada gecmis olsun kuzum ya ne gripmis bu bi gitmedi
ne oldu güzelim?
isyanm bi ıyılsmedn sen ya dkkat etmymusun kndne yksa
ısyan sana hayko cepkın demıstım okudunmu
Aman allah korusn ben yakalnrsam sendn beter olurm bna bkack kmsde ykediyorum şekerim ama değiik bir virüsmüş bu işte...aman yakalanmayın kızlar
gördümde ne demek anlamadımmm :44::44::44:
ısyancım gecmış olsun
eflnam benden sana tavsıye evlenınce kılo alma. ıllakı alacaksın ama mınumum duzeyde tut. Salak kafam duğunden once dıkkat ettı 63 lere indi. Sadece hafıf basenım kalmıştı düşün. Sonra 5 ayda 72 ye fırladım tam rejıme gırcektım hamıle kaldım:26: Eşimde çok kılo aldı ama adamda 2 mt boy var anacım farketmıyo. Hem ben zayıf adam sevmıyom
da ben almayaydım ıyıydı:26:
kızlar gunaydın
bılana hıçbır şekilde muhatap olma onunla... bu arada ıspat edebıldığın takdırde o kadına karşıda tazmınat davası açma hakkın var
ALLAH yaşatmasın ben olsam açarım. ALLAHINdan bulsun tamam ama bendende bulsun
ısyan bı ıyıleşemedın yaw
Kolay glsn cnm bnde tık yk ne perde ykayabldm ne dogru düzgn temzlık yapabldmgünaydın kızlar isyan cnm iltihabıu dışına vurmuş olabilir hastalığın gecen bizim ordaki bi bebkte öle olmuştu garibim nasıl ağlıyodu
dün akşam küçük odamın perdesşni yıkadım çok kirlenmiş perde krem gibi duruyodu bembeyaz olduu bugünde diğer odaların yıkıycmm mutfak ve diğer odamın cumada yatak odasının heryeri temizliycemmm
bende geçen hafta temizlikçi geldiğinde perde halıları halletim valla..çok iyi oldu...salonu yıkamadım çünkü tertemiz duruyor dahaKolay glsn cnm bnde tık yk ne perde ykayabldm ne dogru düzgn temzlık yapabldm
Kolay glsn cnm bnde tık yk ne perde ykayabldm ne dogru düzgn temzlık yapabldm
bende geçen hafta temizlikçi geldiğinde perde halıları halletim valla..çok iyi oldu...salonu yıkamadım çünkü tertemiz duruyor daha
Annem uzak kaynvaldeyde dmem gel temzlk yap dyecnm annen yada kayınvaliden yakınsa yardım etsinler bebeiş olunca hiç yapamazsın biyandan yardım etsinler bebejk olunca gelen gidende oluck valla yapmaya başladım ben temzilik yakında bu iş yerinden çıkıp başka iş yerine giricem yapamam o zmn belkiiii şimden yapım diyotummmm
bende salonun ve mutfağı yıkamıştım ya perdecide gercekten kirleniyomultu krem sanarken yıkayınca bembeyaz oldu bende cinsi krem sanıyodumbenm kociş aman boşveryazın yıkarsın diyo sınvalarım olck filan yıkayamazdmmmmmm yeni işe girdiğimyerde inş. inter net olur yoksa sizleri göremiycem kızlar en çok ona üüzlüyorum ama biyandan burdan kurtulacağıma seviniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?