Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

evet çok haklısın ben üniversitede iken annem gözümün içine bakardı kilo alayım diye
boyum uzun allahtan kaldırıyorum
bir mezun oldum inanır mısın tam tamına 75 kg oldum tartıda düşüp bayılçaktım
derken sıkı spor,rejim derken 69 oldum
sonra bir daha hırs yaptım 65 derken 60 kg gördüm
düşün 1 senede 15 kg verdim gören tanıymaadı beni manken gibi idim
bu kış işte malüm 4 kg almışım hedefim yine 60 ve sonra 55 inşaallah
nişanlımda 190 cm allahta oda deli gibi yiyor valla ne yapçam bilmiyrum
evlenince bende hiç almak istemiyorum inş almam dikkat etmem lazım:18:

hatunlar herkese hayırlıı sabahlar
güneşli,aydınlık,açık ve güzel bir sabhatn öpüyorum sizleri

isyan çok geçmiş olsun kuzu gözüm şişti demişsin dikkat et
bilana canım sen onlara uyma allah çok büyük verecektir belalarını eceli gelen köpek cami duvarına işer derler kısaca
prenses kuzum geldiğin gibi gitmişsin gelmiyorsun artık hiç buraya ya özletme kendini

kızlar gunaydın
bılana hıçbır şekilde muhatap olma onunla... bu arada ıspat edebıldığın takdırde o kadına karşıda tazmınat davası açma hakkın var
ALLAH yaşatmasın ben olsam açarım. ALLAHINdan bulsun tamam ama bendende bulsun
ısyan bı ıyıleşemedın yaw

evet iyileşemedim yawww ççok üzgünümmm :2::2:

günaydın kızlar isyan cnm iltihabıu dışına vurmuş olabilir hastalığın gecen bizim ordaki bi bebkte öle olmuştu garibim nasıl ağlıyodu
dün akşam küçük odamın perdesşni yıkadım çok kirlenmiş perde krem gibi duruyodu bembeyaz olduu bugünde diğer odaların yıkıycmm mutfak ve diğer odamın cumada yatak odasının heryeri temizliycemmm

Kolay glsn cnm bnde tık yk ne perde ykayabldm ne dogru düzgn temzlık yapabldm

ben daha hıç perde yıkamadım. sigara içende olmadığından temızler. ya kızlar benım perdeler ın fonları sıyah beyaz. makınaya attığımda sıyah boya akmaz dımı:26:

Kolay glsn cnm bnde tık yk ne perde ykayabldm ne dogru düzgn temzlık yapabldm

cnm annen yada kayınvaliden yakınsa yardım etsinler bebeiş olunca hiç yapamazsın biyandan yardım etsinler bebejk olunca gelen gidende oluck valla yapmaya başladım ben temzilik yakında bu iş yerinden çıkıp başka iş yerine giricem yapamam o zmn belkiiii şimden yapım diyotummmm

bende geçen hafta temizlikçi geldiğinde perde halıları halletim valla..çok iyi oldu...salonu yıkamadım çünkü tertemiz duruyor daha

bende salonun ve mutfağı yıkamıştım ya perdecide gercekten kirleniyomultu krem sanarken yıkayınca bembeyaz oldu bende cinsi krem sanıyodum benm kociş aman boşveryazın yıkarsın diyo sınvalarım olck filan yıkayamazdmmmmmm yeni işe girdiğimyerde inş. inter net olur yoksa sizleri göremiycem kızlar en çok ona üüzlüyorum ama biyandan burdan kurtulacağıma seviniyorumm

Annem uzak kaynvaldeyde dmem gel temzlk yap dye

ne zaman başlıcakasın başka yere tatlım..kesinmi buldunmu bir yer...büyük ihtimalle kapalı olmaz inşş :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…