Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
çok yoruldumyaaa
akşama anneme gideceğim...bugün endodkopi oldu boğazı acıyormuş canım benim kıyamam...şükür önemşi bişi çıkmadı...dünden bize 2 gğnlük yemek hazırlamış kendinede kıyamam anneme...iyiki var...RABBİM YOKLUĞUNU GÖSTERMESİN İNŞŞ

kızlar ya bişey ysorucam kıbrısa tatile gideniniz ya da tatile gitmiş arkadaşınız var mı? bu yaz kıbrıs mı gitsek diyoruz..ama 5 yıldızlı bir otel değilde gezebileceğimiz ve uygun bir yer..kararsız kaldım..bakıyorum ama bişeyde bulamadım(

hiç bilgim yok :44::44::44: tek bildiğim kıbrız kumarhane olarak güzel...gezilecek çok yeri yok dediler..birde çok pahalıymış...küçük şişe su 2,5 tl miş

canım rejim yapıcam diye çok sıkma kendini düğüne yakın şöyle 1 ay kala çok kilo veriyosun zaten..o koşturmaca mahvediyo:))

ya herkes öyle diyor ama tombiş gelin olmak istemiyorum
şöle 4 kg verirsem fıstık olucam
sonra bir 4 kg daha al sana manken

fazla kılon yok canım. gunde 40 dakıka yurusen bıle verırsın. tecrubeyle sabıt

yok canım 1 kg fazlam varmış ama ben zaten evlenince alıcam diye
aşağıya çekmek istiyorum malüm abur cubur falan olayları diye
istediğim kg inersem gidip gelme kolay olur diye düşünüyorum

canım benim abimler gitti ama pek beğenmemiş
pahalı ve soğuk bir yer dedi
çorakmış böle hani sadece kumar,kız muhabbetleri dönüyor dedi
yani pek sevmemeiş ama tabiki tercih meselesi

bak giden birine rastladım..demek tavsiye etmiyorlar canım ya ...bende bebek olmadan gidelim daha gidemeyiz diye düşünerek benimkini ikna etmeye çalışıyordum..bak şimdi kafam karıştı...:26:

esım kıbrısta askerlık yapmsı pek guzel bı yer olmadıgını soyluyor
bodruma gıdın bodruma

ısyancım gecmış olsun
eflnam benden sana tavsıye evlenınce kılo alma. ıllakı alacaksın ama mınumum duzeyde tut. salak kafam duğunden once dıkkat ettı 63 lere indi. sadece hafıf basenım kalmıştı düşün. sonra 5 ayda 72 ye fırladım tam rejıme gırcektım hamıle kaldım:26: eşimde çok kılo aldı ama adamda 2 mt boy var anacım farketmıyo. hem ben zayıf adam sevmıyom
da ben almayaydım ıyıydı:26:

Selam bacılar
Bugün pc hiç açmadım o yüzden de girmedim...
Yenidendoğdum gelmişin şekerim aman bi daha ceza alma bari
Kursa gidip geliyorum ya pek giremiyorum artık nete kızlar..
Böyle ara ara yazarım yine
Öptüm hepinizii

Owner herşeyin hayırlısı olsun canım çok şükür bebeğin falan olmadan kurtuldun o adamdan böyle düşünmek lazım...
Herşey gönlünce olsun bundan sonra da inş...

kizlar gunaydin dun gece delirmek uzereydim soruyorum size sebebi nedir? benim kocam olacak adinin beni aldattığı kadın face de bana arkaslik talebi yollamış ayrica takibim acikti takip etmiş!.... buyur burdan yak...hastamısın ne istiyosun derdin ne yazdım cvp yok...yuh artik diyorum

sabah sabah bu mesajo gördüm delirdim yaa aptal resmen seni deli etmeye kışkırtmaya çalışıolar bence...sakın uyma onlara kuzum...

kızlar sol gözüm şişmiş şu anda yarım kapalı durumda...biraz ağrısıda var..sanırım grip denen şey gözüme vurdu offf 2 haftadır hastalıktan ölcemm

günaydınn herkezeee
ısıyopgun olup sonra gelene
kurstan gelınec yazana
sınırlenınce yazana
bilina kabul etseydın haspayı
senıde mahkemeye sunacagım sende sebeboldun de
ödü patlasın artık kadınlarada dava acılabılıyor evlılıkb ırlıgını sarsmaktann sanırsamm sıbel daha ıyı bılırr

hayko cepkinde gelmiş gecmiş olsun diyorum
bırde a101 cok ındırım var perwol 2 tl vernel 2 tl :S
ama aldıracka kımse yok

valla dusunmedim de degil ama birde o adam yaptıriyorsa aleyhime islemesinden korktum...bellimi olur canim mahmede onlar arkadas falan derler..tuzak olabilir dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…