- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.961
hiç bilgim yok :44::44::44: tek bildiğim kıbrız kumarhane olarak güzel...gezilecek çok yeri yok dediler..birde çok pahalıymış...küçük şişe su 2,5 tl mişkızlar ya bişey ysorucam kıbrısa tatile gideniniz ya da tatile gitmiş arkadaşınız var mı? bu yaz kıbrıs mı gitsek diyoruz..ama 5 yıldızlı bir otel değilde gezebileceğimiz ve uygun bir yer..kararsız kaldım..bakıyorum ama bişeyde bulamadım(
canım rejim yapıcam diye çok sıkma kendini düğüne yakın şöyle 1 ay kala çok kilo veriyosun zaten..o koşturmaca mahvediyo:))
fazla kılon yok canım. gunde 40 dakıka yurusen bıle verırsın. tecrubeyle sabıt
kızlar ya bişey ysorucam kıbrısa tatile gideniniz ya da tatile gitmiş arkadaşınız var mı? bu yaz kıbrıs mı gitsek diyoruz..ama 5 yıldızlı bir otel değilde gezebileceğimiz ve uygun bir yer..kararsız kaldım..bakıyorum ama bişeyde bulamadım(
ya herkes öyle diyor ama tombiş gelin olmak istemiyorum
şöle 4 kg verirsem fıstık olucam
sonra bir 4 kg daha al sana manken
yok canım 1 kg fazlam varmış ama ben zaten evlenince alıcam diye
aşağıya çekmek istiyorum malüm abur cubur falan olayları diye
istediğim kg inersem gidip gelme kolay olur diye düşünüyorum
canım benim abimler gitti ama pek beğenmemiş
pahalı ve soğuk bir yer dedi
çorakmış böle hani sadece kumar,kız muhabbetleri dönüyor dedi
yani pek sevmemeiş ama tabiki tercih meselesi
kızlar ya bişey ysorucam kıbrısa tatile gideniniz ya da tatile gitmiş arkadaşınız var mı? bu yaz kıbrıs mı gitsek diyoruz..ama 5 yıldızlı bir otel değilde gezebileceğimiz ve uygun bir yer..kararsız kaldım..bakıyorum ama bişeyde bulamadım(
kizlar gunaydin dun gece delirmek uzereydim soruyorum size sebebi nedir? benim kocam olacak adinin beni aldattığı kadın face de bana arkaslik talebi yollamış ayrica takibim acikti takip etmiş!.... buyur burdan yak...hastamısın ne istiyosun derdin ne yazdım cvp yok...yuh artik diyorum
sabah sabah bu mesajo gördüm delirdim yaaaptal resmen seni deli etmeye kışkırtmaya çalışıolar bence...sakın uyma onlara kuzum...
günaydınn herkezeee
ısıyopgun olup sonra gelene
kurstan gelınec yazana
sınırlenınce yazana
bilina kabul etseydın haspayı
senıde mahkemeye sunacagım sende sebeboldun de
ödü patlasın artık kadınlarada dava acılabılıyor evlılıkb ırlıgını sarsmaktann sanırsamm sıbel daha ıyı bılırr
hayko cepkinde gelmiş gecmiş olsun diyorum
bırde a101 cok ındırım var perwol 2 tl vernel 2 tl :S
ama aldıracka kımse yok
anlamadım ki amacı ne...pea dedim artık...sanada gecmis olsun kuzum ya ne gripmis bu bi gitmedi
valla dusunmedim de degil ama birde o adam yaptıriyorsa aleyhime islemesinden korktum...bellimi olur canim mahmede onlar arkadas falan derler..tuzak olabilir dedim...
bilana kafana takma ya bu dunya oyle ıste
o kadar tuhaf ınsanlar var
kzı guzelmı pekı?
bu soerular cok sacma bılıyorumda :S
sen kapalımısın pekı?takmiyosun ohhhh süperim diyosun pat diye bisey cikiyor...valla çirkin diyemem de tabiri caizse at gibi bir kız k...ar oldugu her halinden belli
günaydın kızlar sabah sabah gergin rüzgarlar var önünüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?