- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.061
İyim bitanem bildiğin gibi:) sabah pek yopunluk olmuyor bir gireyim dedim
HB cnm
inş. nişanlın görür seni bugüntekrardan aşık olur
bu arada düğün tarihin belli mi?
Daha 3 haftam var tatlm calsablr raporu aldm 37. Haftada izne ayrlcm
canım belli oldu inşaallah 24 ağustos 2013
allahtan birşey çıkmaz ise eğer
ya vermes bizimkide ne biliyim isteyen bir yüzü demişler ya ben isticem
bende hoş sürekli izin almam en son nişandan sonra aldım oda 4 ay oldu
insaf yani bakalım daha gelmedi gelsin belli olur inş
8 martımı bana geri ver dicem ve çıkıp gidicem
evet bugün 8 mart değil mi valla unutmuşum kuzum
kutlu olsun hepimizin günü emekçi kadınlar günümüz
kapıcam bak hırs yaptım şimdi kendimce
iyi yapmışın şekerim özlemiştik valla sizler...sehker de kayboldu girmiyor artık..gariban kaldı topiğimiz
Evet tatlm dgru sylyosunda braz maddı skntlrm var onun ıçn bu ayıda çkarmam lazmoo jkkuzucum üç haftan varsa çok az kalmış bence izne ayrılsaydın dinlen azcoık bebek olmadan evişni toparla bebek olduktan sonra gelen giden oluck çünkü
Gez bizim yerimize de ohhh hakkımız bu biziimmm
Sehker'in ailesi gelmiş geri dönmüşler girememiş o yüzden çarşamba günü konuştuk aradı sağolsun temizlik yapıyor o
Biz sehkerle temizlikle bozduk kafayı Cam sildik halı perde
slm kızlar
kadınlar gününüz kutlu olsun.
Evet tatlm dgru sylyosunda braz maddı skntlrm var onun ıçn bu ayıda çkarmam lazm
canım belli oldu inşaallah 24 ağustos 2013
allahtan birşey çıkmaz ise eğer
Evet tatlm dgru sylyosunda braz maddı skntlrm var onun ıçn bu ayıda çkarmam lazm
bende geçen hafta halletim onları...cam halı perdeama yarın kirlenecek misafirim bvarr
kuzucum sendemi hamişşsin topikte hamişler çoğaldıı
canım herşeyin hayırlısı bebek bereketiyle gelirmiş rabbim onunda rıskını verir inşş canımm:)) dogru sylyosun vallahı ama bu kmsnn umrnda dgl benm kocnn hç dgl
kızz hakkaten haa doğurcan oturduğun yerde...ne zaman ayrılıyorsun izne...
kuzum yaklaşık 10 gündür çok kötü hastaydım bugün şükür iyi hissediyorum kendimi...Allah bir daha yaşatmasın o günleri..
ohh ohh hatunuma bak senn...maşalahh hep böle ol...evlenince salıosun valla kendini ben öle oldumm..
izin verirmi patron öle...bizimkiler hayatta izin vermezler hastalık sağlık olmadığı süreceki..10 gündür hastayım izin vermediler biliosunuz..
10 ay 2 günzaman suuuuu gibii akıp gidiyor resmen koşturuyor
Bzde borç cok yk tatlm ya bi eşya borcu kaldi 2300ah şu parasızlık gözü kör lsun kuzucumö siizn borçlarınız bi,ttimi kuzucum düğündü filanmalum bebel olck tek kişiye düşeceksiniz
Yok daha neler cnm evet agustosta evlndm ılk gecedn kaldı bnm bebek bde dügndn 20 gün önce hastlnmştm yanı dktrlar evlndgn gùne dgl son adet tarhne göre hesaplyolar dgumu tatlmeLFMM sen ağustosta evlenmedin mi ??
Evlenmeden önce mi hamileydin?
İnş. Cnm hayrlşyla bi dgaydı bnm bebek saglıklıcanım herşeyin hayırlısı bebek bereketiyle gelirmiş rabbim onunda rıskını verir inşş canımm
evet canım biliyorum maşşalahh atlattın rabbim sağlık sıhat versin inşş
Yok daha neler cnm evet agustosta evlndm ılk gecedn kaldı bnm bebek bde dügndn 20 gün önce hastlnmştm yanı dktrlar evlndgn gùne dgl son adet tarhne göre hesaplyolar dgumu tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?