Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Evet cnm gözù dönmşte bn dgum dn snrasni dsnyrm 40 gün yaklsmaması lazm bnm koca nasl daynck blmyrm 4 gun daynamayan adam

Cok yalvryo bnde istmyrum ama oluyo iste bde dktr onun yannda 9 ay byunca olablr egr bi riskli bı durum yksa bşy dynce dktordan dahamı ıyı blyosun dyo

bu detaylı anlatımım ıcın rıca ederım takvım

elfmmmm ; mantarmı var acaba guzelım ya?
sırkelı su derken ne gıbı kullandın

sıbelcım buarada senın kocan ısteyemez kızıma dam korkuyordur senden

bende hasssasım buarada hamıleyken yaparmıyım bılemıyorum pipiriklyim

kız iilahi allah snei
yerim senin çekiciliğini nasılda alçak gönüllüyüz anacımmmmmmmm
boşlukları nasıl doldursam acaba hımmm hımmm

gunaydın kızlar. kadınlar gunumuz kutlu olsun. kadınlar gununde işe gelmekkkkk.....
umutsuz ev kadınlarıymış pehhhh asıl mesele umutsuz iş kadınları

bak bu çok uydu tam bizlik komiksin valla çok güldüm
sanada günaydın hamişşş bayanımız

nerdekı kız srilankamı ne orayamı gıttı :)))

bugun resım cekıl facete paylas

yok canım kayseriye gittiler sabah erkenden
bir alım mı ne varmış
o gitmicekti ama ceoları o halleder demiş
ansızın gitti çocuk

face resim koyamam canım makinemin pili yok
hem sen nerden görsec nki bende ekli değilsin kuzum

Bende aynı pimpirikliyim hamileyken yapmaya bilirim
işimede gelir hani nerde bida o fırsatı bulcan 9 ay rahatsın ohhh

Cok yalvryo bnde istmyrum ama oluyo iste bde dktr onun yannda 9 ay byunca olablr egr bi riskli bı durum yksa bşy dynce dktordan dahamı ıyı blyosun dyo

enişte uzman olmuş baksana
doktordanda onayı duyunca allah allah durmak yok demiş
ama benim bildiğim riski yoksa yapılabiliyormuş
eniştem doktor ondan biliyorum yani

kız okadar fena mıyım ben yok canım ya çok pınpırıklenıyo benımkı. ilerde zaten göbeğin buyuk olunca korkarım hıç yanaşmam dıyo. ilk gece bıle "korkuyosan balayındada olabılır nasıl ıstersen" dıyen bır adam benımkı . canım kocişim ama ben otelde olsun ıstememıştım o yuzden olduda bıttı maşallah
o doktorada ne desem bılmemkı. ben çok baktım netten drlar 7 aydan sonra ve doğundan sonra 2 ay yasaklıyolarmış. doğrusuda bu bence

Evet cnm gözù dönmşte bn dgum dn snrasni dsnyrm 40 gün yaklsmaması lazm bnm koca nasl daynck blmyrm 4 gun daynamayan adam

dayanacak valla sen 40 gün lohusa olacaksın...yasak yanii...40 gün annede tehlike var boşı boşuna lohusa denmez..boşu boşuna anne 40 gün yalnız bırakılmaz denmez...sen kocana bence biraz mesafe koy bu konuda...ayy ben sıkılırım hergün hergün yaa..hele hamile iken asla yanii

O iş zatn skyoda bnyo daha cok skyo bnı

pofff çok yoğunum canım yaaa fırsat buldukça geliyorum. ilk geceye geri dönülmüş. çok şükükr benim için kabus değldi. eşimde bana hala bana güven diyo güveniyorum da bi problem yok. rabbim istediğimiz zaman versin bebiş.
bizde 2 3gün arada oluyo çok sık oldumu sıkılır insan yaa. acuk özlenmesi lazım yani hele 3 gün geçtimi harika oluyo. her akşam her akşam bide bunun duşu falan ohooo istemem yani

ben nısanlın gorsun dıye dedım akıllımmmmmmmm

Bende aynı pimpirikliyim hamileyken yapmaya bilirim
işimede gelir hani nerde bida o fırsatı bulcan 9 ay rahatsın ohhh
ne rahatı kız ınsan rahatlamayınca rahatmı olurmus :)
bende cok gergın oluyorum o ıs reglı veya boyle grıpten o turu 4 gunu asıyorsa bana gelıyor kecıler

kuzum doktor oluyor diyosa nie yasaklıyacaksınızzzz alla alla herif kaçmaısn sonra biyerlere erkeklere hergün olsun der.ama kısıtlamayın .şimdiden bıktınız yawwww

bızım reglıden sonra bı 6-7 gun her gun gunde 2 kez gıdıyor sonra ben kasıntı acıma oluyorum calısması uymuyor bı daha 2-3 gun ara
ama hergun olur hergun olmazsa gun asırı
duruma baglı :26:

kuzum doktor oluyor diyosa nie yasaklıyacaksınızzzz alla alla herif kaçmaısn sonra biyerlere erkeklere hergün olsun der.ama kısıtlamayın .şimdiden bıktınız yawwww

yahu adamın içinde varsa kaçar zaten istedığı zaman. yok ya ben asla bırlıkte olmam karnım buyukken. masatakvımının dediği gıbı kafam rahat
bıraz yenıdendoğduma cekmek ısterdım ama olmuyo anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…