- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.101
benımde oyle oldu ama yanı ılıskı gıbı degıl kaba konusmum
---- oldu -- olduu
aradakı boslukları sız gıydırın artık ama kcoamdan oturu egıl benden oturu cekıcıyım sonuctaama oyle ılıskı boyutunda fılan degıl ya
Evet cnm gözù dönmşte bn dgum dn snrasni dsnyrm 40 gün yaklsmaması lazm bnm koca nasl daynck blmyrm 4 gun daynamayan adamsenin eşin biraz fazla düşkün gibi gelmişti kuzum zaten...daha öncede sölediklerinden anladığum oydu...hamile olduğunda bile hergün demiştin şaşırmıştımmerkekler işteee
aynen şekerimmm
bişi olmaz herhalde kuzum yaaa....ben yıkamıcam bu yıl öle...işte dediğim gibi malina ile yıkarım anca..
yerim senin çekiciliğinii
Bence snde enfksyn vya mantar var bnmde öylydı ve çok cektm ondan sırkeli su kurtardı bnı o derttn snada tavsye edrmafferım kız tuttum senı :)
bızde bebek yok bızım sık oluyorbuaarda tuvalete gıderken yanma oluyor sık oldugu ıcınmı hemen sonrasında vs
Cok yalvryo bnde istmyrum ama oluyo iste bde dktr onun yannda 9 ay byunca olablr egr bi riskli bı durum yksa bşy dynce dktordan dahamı ıyı blyosun dyokız nasıl izin verıyorsun. ALLAH korusun erken doğum rıskı. benım kocam beklıyo kuzu kuzu napsın. dr bışey olmaz dedi ama bız korkudan kardeş kardeşe yatıyoruz. belkı bu aydan sonra bışıyler olabılır ama 6 aydan sonra olmaz. ne eşim yanaşır nede ben musade ederımhıçbırşey bebeğimizden onemlı olmamalı
benımde oyle oldu ama yanı ılıskı gıbı degıl kaba konusmum
---- oldu -- olduu
aradakı boslukları sız gıydırın artık ama kcoamdan oturu egıl benden oturu cekıcıyım sonuctaama oyle ılıskı boyutunda fılan degıl ya
gunaydın kızlar. kadınlar gunumuz kutlu olsun. kadınlar gununde işe gelmekkkkk.....
umutsuz ev kadınlarıymış pehhhh asıl mesele umutsuz iş kadınları
nerdekı kız srilankamı ne orayamı gıttı :)))
bugun resım cekıl facete paylas
bu detaylı anlatımım ıcın rıca ederımtakvım
elfmmmm ; mantarmı var acaba guzelım ya?
sırkelı su derken ne gıbı kullandın
sıbelcım buarada senın kocan ısteyemez kızıma dam korkuyordur senden
bende hasssasım buarada hamıleyken yaparmıyım bılemıyorum pipiriklyim
Cok yalvryo bnde istmyrum ama oluyo iste bde dktr onun yannda 9 ay byunca olablr egr bi riskli bı durum yksa bşy dynce dktordan dahamı ıyı blyosun dyo
elfmmmm ; mantarmı var acaba guzelım ya?
sırkelı su derken ne gıbı kullandın
sıbelcım buarada senın kocan ısteyemez kızıma dam korkuyordur senden
bende hasssasım buarada hamıleyken yaparmıyım bılemıyorum pipiriklyim
Ya cnm bı kücük su şişesnın yarsna sirke yarsnada su koydum her lvabya ugradgmda onunla ykadm braz szlyo ama snra gecyo kaşntı varsa bile onuda gecryo dnemenı tavsye edrm 1 hafta snra bsyck kalmyo kaşntı oldugu an bn hemen yapyrum cnkü ilaç kullnmak istmyrum
Evet cnm gözù dönmşte bn dgum dn snrasni dsnyrm 40 gün yaklsmaması lazm bnm koca nasl daynck blmyrm 4 gun daynamayan adam
O iş zatn skyoda bnyo daha cok skyo bnıdayanacak valla sen 40 gün lohusa olacaksın...yasak yanii...40 gün annede tehlike var boşı boşuna lohusa denmez..boşu boşuna anne 40 gün yalnız bırakılmaz denmez...sen kocana bence biraz mesafe koy bu konuda...ayy ben sıkılırım hergün hergün yaa..hele hamile iken asla yanii
kız hep ben merak ettim seni hee...nasıl ilk geceden hamile kaldığını...o iş ilk gece tamı tamına oldu yani ölemibizler baya becereksiz çıktık iyimi kuzum yada senin bebek aceleci geldi
nerdesinn kızzz sennn :44::44:
ben nısanlın gorsun dıye dedım akıllımmmmmmmmkız iilahi allah snei
yerim senin çekiciliğini nasılda alçak gönüllüyüz anacımmmmmmmm
boşlukları nasıl doldursam acaba hımmm hımmm
bak bu çok uydu tam bizlik komiksin valla çok güldüm
sanada günaydın hamişşş bayanımız
yok canım kayseriye gittiler sabah erkenden
bir alım mı ne varmış
o gitmicekti ama ceoları o halleder demiş
ansızın gitti çocuk
face resim koyamam canım makinemin pili yok
hem sen nerden görsec nki bende ekli değilsin kuzum
ne rahatı kız ınsan rahatlamayınca rahatmı olurmus :)Bende aynı pimpirikliyim hamileyken yapmaya bilirim
işimede gelir hani nerde bida o fırsatı bulcan 9 ay rahatsın ohhh
zararı fılan olmasın bıde hamılesın yanı S: ama dneıcem arada kasıntı oluyorbu detaylı anlatımım ıcın rıca ederımtakvım
Ya cnm bı kücük su şişesnın yarsna sirke yarsnada su koydum her lvabya ugradgmda onunla ykadm braz szlyo ama snra gecyo kaşntı varsa bile onuda gecryo dnemenı tavsye edrm 1 hafta snra bsyck kalmyo kaşntı oldugu an bn hemen yapyrum cnkü ilaç kullnmak istmyrum
dayanacak valla sen 40 gün lohusa olacaksın...yasak yanii...40 gün annede tehlike var boşı boşuna lohusa denmez..boşu boşuna anne 40 gün yalnız bırakılmaz denmez...sen kocana bence biraz mesafe koy bu konuda...ayy ben sıkılırım hergün hergün yaa..hele hamile iken asla yanii
benım arkadasım 6 gunluk ıken yapmıslardı
gunahınıb ılemem
druumada baglıda
ben 40 gun beklemem
20-30 gun tamam
kız okadar fena mıyım ben yok canım ya çok pınpırıklenıyo benımkı. ilerde zaten göbeğin buyuk olunca korkarım hıç yanaşmam dıyo. ilk gece bıle "korkuyosan balayındada olabılır nasıl ıstersen" dıyen bır adam benımkı . canım kocişim ama ben otelde olsun ıstememıştım o yuzden olduda bıttı maşallah
o doktorada ne desem bılmemkı. ben çok baktım netten drlar 7 aydan sonra ve doğundan sonra 2 ay yasaklıyolarmış. doğrusuda bu bence
sirkelı su demışsınızde elma sırkesı uzum sırkesı farkedıyomu....
pofff çok yoğunum canım yaaa fırsat buldukça geliyorum. ilk geceye geri dönülmüş. çok şükükr benim için kabus değldi. eşimde bana hala bana güven diyo güveniyorum da bi problem yok. rabbim istediğimiz zaman versin bebiş.
bizde 2 3gün arada oluyo çok sık oldumu sıkılır insan yaa. acuk özlenmesi lazım yani hele 3 gün geçtimi harika oluyo. her akşam her akşam bide bunun duşu falan ohooo istemem yani
Yok cnm farketmyo o iksıde olablrsirkelı su demışsınızde elma sırkesı uzum sırkesı farkedıyomu....
kuzum doktor oluyor diyosa nie yasaklıyacaksınızzzz alla alla herif kaçmaısn sonra biyerlere erkeklere hergün olsun der.ama kısıtlamayın .şimdiden bıktınız yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?