Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yok daha neler cnm evet agustosta evlndm ılk gecedn kaldı bnm bebek bde dügndn 20 gün önce hastlnmştm yanı dktrlar evlndgn gùne dgl son adet tarhne göre hesaplyolar dgumu tatlm

kız hep ben merak ettim seni hee...nasıl ilk geceden hamile kaldığını...o iş ilk gece tamı tamına oldu yani ölemi bizler baya becereksiz çıktık iyimi kuzum yada senin bebek aceleci geldi

günaydın kızlarrr kadınlar gününüz kutlu olsunnnn

nerdesinn kızzz sennn :44::44:

Bende dün yaptım
Ama bugün yağmurlu
Halıları yıkamaya vercekmisiniz??
Benim halıalr beyaz vermeye korkuyorum yaa

ben vermem kuzum...annemim halı yıkama makinası ile yukayacağız

Daha belli degl tatlm zatn dktrum maysn ilk haftalrı olur dyo blmyrum nasip artk sezeryan istmyrum ama bkalm

İlk gece aman aman bi skntm olmamstı bnde anlmadm aslnda hc dsnmydm bebek bnm koca bna güvn dedi bnde güvndm byle oldu işte

Elfm hzlı dglde kocası hzlı o gece olmadn brakmadı

ayyy nasıl yaaa...ben çok korktum kasıldımmm başta...ilk gece oldu ama öle tam olmadı yani hatta hiç olmadı...ben acı ile ittim kocamı tamam oldu valla sen çok iyiymişsinn

aynen öle isyan yaw kız hızlı çıktıı valla ilk gece mece korkudan geberiyodum bennnnn elfim hızlı isyan

aynennn citlimmm

ben ne yapçam bilmiyorum şimdden
tutuşmaya başladım vallahi anacım
siz atlattınız çok şükürde ben:18::18::18:

resım ceksenee bızeee
senı nısanlın gorucekmı bugunnn

Bende dün yaptım
Ama bugün yağmurlu
Halıları yıkamaya vercekmisiniz??
Benim halıalr beyaz vermeye korkuyorum yaa
ben verdım korkma guvenılır bı yere ver
halıları kurtuma yerınde kurutsunlar acıkta kendı halınde olursa kokar

Yok daha neler cnm evet agustosta evlndm ılk gecedn kaldı bnm bebek bde dügndn 20 gün önce hastlnmştm yanı dktrlar evlndgn gùne dgl son adet tarhne göre hesaplyolar dgumu tatlm

yanı evlendıkten 10 gun sonra 1 ay lık hamıle sayıldın yanı 3 hafat ıcerdesın
ama evet gebelık boyle hesaplanır

ayyy nasıl yaaa...ben çok korktum kasıldımmm başta...ilk gece oldu ama öle tam olmadı yani hatta hiç olmadı...ben acı ile ittim kocamı tamam oldu valla sen çok iyiymişsinn

aynennn citlimmm

valla elfimm erkekler,n hepsi aynı gözü dönmüş kurt oluyolarrrrrrrr hepsi aynı senin koca modelindennnnn

kuzum nişanlım beni görmücek böle
çünkü burda değil ne yazıkki
çok uzakta ama konuşltuk telde dedi öyle giyinip çıkma
sadece benim yanıma gelirken yap dedi
bende hee tamam tamam dedim

aynennn citlimmm

benımde oyle oldu ama yanı ılıskı gıbı degıl kaba konusmum
---- oldu -- olduu
aradakı boslukları sız gıydırın artık ama kcoamdan oturu egıl benden oturu cekıcıyım sonucta ama oyle ılıskı boyutunda fılan degıl ya

Kosla halı ile sildim
bu şekilde yaza kadar idare eder
yazın yazlığa gitmeden halıları temizlemeye veririm ama sermem dönünce sererim herhalde
ama yinede korkuyorum
kendim annemin terasında yıkasam diyorum eşimde yorulma diyor ama kimseye güvenemiyorum

gunaydın kızlar. kadınlar gunumuz kutlu olsun. kadınlar gununde işe gelmekkkkk.....
umutsuz ev kadınlarıymış pehhhh asıl mesele umutsuz iş kadınları

aynennn citlimmm
Ilk zatn korktm ama bnkı korkunun ecele fydası yok dedı bu iş enınde sonunda olck sabha kadar bnı uyutmadı knuştu knustu saknlştrdı snrada aglya zrlaya oldu

Ilk zatn korktm ama bnkı korkunun ecele fydası yok dedı bu iş enınde sonunda olck sabha kadar bnı uyutmadı knuştu knustu saknlştrdı snrada aglya zrlaya oldu
senin eşin biraz fazla düşkün gibi gelmişti kuzum zaten...daha öncede sölediklerinden anladığum oydu...hamile olduğunda bile hergün demiştin şaşırmıştımm erkekler işteee
gunaydın kızlar. kadınlar gunumuz kutlu olsun. kadınlar gununde işe gelmekkkkk.....
umutsuz ev kadınlarıymış pehhhh asıl mesele umutsuz iş kadınları

aynen şekerimmm

bişi olmaz herhalde kuzum yaaa....ben yıkamıcam bu yıl öle...işte dediğim gibi malina ile yıkarım anca..

yerim senin çekiciliğinii

kuzum nişanlım beni görmücek böle
çünkü burda değil ne yazıkki
çok uzakta ama konuşltuk telde dedi öyle giyinip çıkma
sadece benim yanıma gelirken yap dedi
bende hee tamam tamam dedim

nerdekı kız srilankamı ne orayamı gıttı :)))

bugun resım cekıl facete paylas

Galba bnmknn brazdaha fazla gözù dnük bzde hala olr o iş 2, 3 güne bir anlyn gersnı

kız nasıl izin verıyorsun. ALLAH korusun erken doğum rıskı. benım kocam beklıyo kuzu kuzu napsın. dr bışey olmaz dedi ama bız korkudan kardeş kardeşe yatıyoruz. belkı bu aydan sonra bışıyler olabılır ama 6 aydan sonra olmaz. ne eşim yanaşır nede ben musade ederım hıçbırşey bebeğimizden onemlı olmamalı

Galba bnmknn brazdaha fazla gözù dnük bzde hala olr o iş 2, 3 güne bir anlyn gersnı

afferım kız tuttum senı :)
bızde bebek yok bızım sık oluyor buaarda tuvalete gıderken yanma oluyor sık oldugu ıcınmı hemen sonrasında vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…