- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.081
Yok daha neler cnm evet agustosta evlndm ılk gecedn kaldı bnm bebek bde dügndn 20 gün önce hastlnmştm yanı dktrlar evlndgn gùne dgl son adet tarhne göre hesaplyolar dgumu tatlm
günaydın kızlarrrkadınlar gününüz kutlu olsunnnn
Bende dün yaptım
Ama bugün yağmurlu
Halıları yıkamaya vercekmisiniz??
Benim halıalr beyaz vermeye korkuyorum yaa
Daha belli degl tatlm zatn dktrum maysn ilk haftalrı olur dyo blmyrum nasip artk sezeryan istmyrum ama bkalmyanlış anlama beni olur olur normal yani kimseyi bu yüzden yargılamam
Şaşırdım sadece benden 4 gün sonra evlenceksin diye hatırlıyordum o yüzden sordum
Nisan da daha 8 aylık evli olcaz sezeryan mı yapıcaksın canım
İlk gece aman aman bi skntm olmamstı bnde anlmadm aslnda hc dsnmydm bebek bnm koca bna güvn dedi bnde güvndm byle oldu iştekız hep ben merak ettim seni hee...nasıl ilk geceden hamile kaldığını...o iş ilk gece tamı tamına oldu yani ölemibizler baya becereksiz çıktık iyimi kuzum yada senin bebek aceleci geldi
nerdesinn kızzz sennn :44::44:
ben vermem kuzum...annemim halı yıkama makinası ile yukayacağız
kız hep ben merak ettim seni hee...nasıl ilk geceden hamile kaldığını...o iş ilk gece tamı tamına oldu yani ölemibizler baya becereksiz çıktık iyimi kuzum yada senin bebek aceleci geldi
aynen öle isyan yaw kız hızlı çıktıı valla ilk gece mecekorkudan geberiyodum bennnnn elfim hızlı isyan
Elfm hzlı dglde kocası hzlı o gece olmadn brakmadıkız hep ben merak ettim seni hee...nasıl ilk geceden hamile kaldığını...o iş ilk gece tamı tamına oldu yani ölemibizler baya becereksiz çıktık iyimi kuzum yada senin bebek aceleci geldi
aynen öle isyan yaw kız hızlı çıktıı valla ilk gece mecekorkudan geberiyodum bennnnn elfim hızlı isyan
Elfm hzlı dglde kocası hzlı o gece olmadn brakmadı
resım ceksenee bızeeegünaydın hatunlar
hayırlı cumalar bu arada hepimize
bugün işe gelirken valla süslendim makyaj yaptım(ki normalde yapmam işte iken pek)
topuklu ayakkabı giydim,takılarımı taktım,elbise giydim
elemanlar beni görünce şok oldular
pek bi güzel oldum bugün ya maaşallah bana
izin alabilirsem saat 1 gibi çıkıcam işten
arkadaşlarla sinemaya gidelim deidk yemek falan derken
ordanda ablaam gidsicem c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez albatros var burda
denizin içind eçok güzel bir yer
bakalım şu an izin olayı hayal tabiki patron ne der bilemiyorum artık:26:
ben verdım korkma guvenılır bı yere verBende dün yaptım
Ama bugün yağmurlu
Halıları yıkamaya vercekmisiniz??
Benim halıalr beyaz vermeye korkuyorum yaa
Yok daha neler cnm evet agustosta evlndm ılk gecedn kaldı bnm bebek bde dügndn 20 gün önce hastlnmştm yanı dktrlar evlndgn gùne dgl son adet tarhne göre hesaplyolar dgumu tatlm
ayyy nasıl yaaa...ben çok korktum kasıldımmm başta...ilk gece oldu ama öle tam olmadı yani hatta hiç olmadı...ben acı ile ittim kocamı tamam olduvalla sen çok iyiymişsinn
aynennn citlimmm
ayyy nasıl yaaa...ben çok korktum kasıldımmm başta...ilk gece oldu ama öle tam olmadı yani hatta hiç olmadı...ben acı ile ittim kocamı tamam olduvalla sen çok iyiymişsinn
aynennn citlimmm
resım ceksenee bızeee
senı nısanlın gorucekmı bugunnn
ben verdım korkma guvenılır bı yere ver
halıları kurtuma yerınde kurutsunlar acıkta kendı halınde olursa kokar
yanı evlendıkten 10 gun sonra 1 ay lık hamıle sayıldın yanı 3 hafat ıcerdesın
ama evet gebelık boyle hesaplanır
Ilk zatn korktm ama bnkı korkunun ecele fydası yok dedı bu iş enınde sonunda olck sabha kadar bnı uyutmadı knuştu knustu saknlştrdı snrada aglya zrlaya olduayyy nasıl yaaa...ben çok korktum kasıldımmm başta...ilk gece oldu ama öle tam olmadı yani hatta hiç olmadı...ben acı ile ittim kocamı tamam olduvalla sen çok iyiymişsinn
aynennn citlimmm
Galba bnmknn brazdaha fazla gözù dnük bzde hala olr o iş 2, 3 güne bir anlyn gersnıvalla elfimm erkekler,n hepsi aynı gözü dönmüş kurt oluyolarrrrrrrr hepsi aynı senin koca modelindennnnn
senin eşin biraz fazla düşkün gibi gelmişti kuzum zaten...daha öncede sölediklerinden anladığum oydu...hamile olduğunda bile hergün demiştin şaşırmıştımmIlk zatn korktm ama bnkı korkunun ecele fydası yok dedı bu iş enınde sonunda olck sabha kadar bnı uyutmadı knuştu knustu saknlştrdı snrada aglya zrlaya oldu
gunaydın kızlar. kadınlar gunumuz kutlu olsun. kadınlar gununde işe gelmekkkkk.....
umutsuz ev kadınlarıymış pehhhh asıl mesele umutsuz iş kadınları
Kosla halı ile sildim
bu şekilde yaza kadar idare eder
yazın yazlığa gitmeden halıları temizlemeye veririm ama sermem dönünce sererim herhalde
ama yinede korkuyorum
kendim annemin terasında yıkasam diyorum eşimde yorulma diyor ama kimseye güvenemiyorum
benımde oyle oldu ama yanı ılıskı gıbı degıl kaba konusmum
---- oldu -- olduu
aradakı boslukları sız gıydırın artık ama kcoamdan oturu egıl benden oturu cekıcıyım sonuctaama oyle ılıskı boyutunda fılan degıl ya
kuzum nişanlım beni görmücek böle
çünkü burda değil ne yazıkki
çok uzakta ama konuşltuk telde dedi öyle giyinip çıkma
sadece benim yanıma gelirken yap dedi
bende hee tamam tamam dedim
Galba bnmknn brazdaha fazla gözù dnük bzde hala olr o iş 2, 3 güne bir anlyn gersnı
Galba bnmknn brazdaha fazla gözù dnük bzde hala olr o iş 2, 3 güne bir anlyn gersnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?