- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.121
ben nısanlın gorsun dıye dedım akıllımmmmmmmm
ne rahatı kız ınsan rahatlamayınca rahatmı olurmus :)
bende cok gergın oluyorum o ıs reglı veya boyle grıpten o turu 4 gunu asıyorsa bana gelıyor kecıler
zararı fılan olmasın bıde hamılesın yanı S: ama dneıcem arada kasıntı oluyor
benım arkadasım 6 gunluk ıken yapmıslardı
gunahınıb ılemem
druumada baglıda
ben 40 gun beklemem
20-30 gun tamam
6 günlük mu kuzum nasıl olmuşya 40 gün beklemesi lazımmm.:18:enfeksiyon kapabilri insan
yahu adamın içinde varsa kaçar zaten istedığı zaman. yok ya ben asla bırlıkte olmam karnım buyukken. masatakvımının dediği gıbı kafam rahat
bıraz yenıdendoğduma cekmek ısterdım ama olmuyo anacım
Yap yap snra dua etcnz bnaaynen bende yapayımmm :44::44:
prez.dıye bısey var valla :)
6 gunlukken sezeryan bıle olsan bırak enf dıkısler acırmı bılemedımde 40 gun uzun sure :26:
bızım reglıden sonra bı 6-7 gun her gun gunde 2 kez gıdıyor sonra ben kasıntı acıma oluyorum calısması uymuyor bı daha 2-3 gun ara
ama hergun olur hergun olmazsa gun asırı
duruma baglı :26:
PREZ.dıye bısey var valla :)
6 gunlukken sezeryan bıle olsan bırak enf dıkısler acırmı bılemedımde 40 gun uzun sure :26:
valla regl ayrı bir durum zaten o dönemimiz zor geçiyo. hafta sonlrı hergün olabiliyo da h içi bende istemem her gün. senin normal eşin vardiyalı vs ama bana gelmez eşime de gelmez yani zaten en sağlıklısı gün aşırı olanmış yani hergün olmasıda iyi bişey değil. yanmasıda iltihap falan olmuştur ondandr yoksa ilişkiden olmaz bence.
he arkadaşında 6 günlükken abartmıi yani. zaten 15 20 gün kanama oluyo bildiğim kadarıyla ayy iğrenç beee :26: 40 gün beklemesi tamam kötü de yani en azından kanama bitene kadar dikiş geçene kadar beklenmeli bence.
herkezın kanaması degısır benım yengem adet gıbıolmustu 4 gun sonra bıttı ben gene
bıldıgınız 90 gun boyunca kanama gecırdım :S
beyaz yalan kuzum...iyi gezmelerrrkızlar ben izin aldım çıkıcam birazdan
dedimki nişanlım ile izmite nikaha gidicez
aklıma ansızın geldi saniyesinde valla
ben bile şaşırdım nasıl geldi diye
yalan söledim ama patronlar hak ediyor anacım
oh ıyısın ıyısın
bende çalışmak ıstemıyom bugun ya
oyle yorgunumkı gunelrdır denetım denetım cok yoruldukoh ıyısın ıyısın
bende çalışmak ıstemıyom bugun ya
oyle yorgunumkı gunelrdır denetım denetım cok yorulduk
denetımı gectık bır kısınınde tesekkur etmemesı
ne kadar garıp
kuzum o kadar emek harcadık ya caya sıgaraya ınmedık tuvalete bıle gıtmedık erteledık
ısann bı sagolun ark cok ugrastık der
sen bide hata çıksaydı o zaman nasıl azar işiteceğini düşün ve dua et ne teşekkür etmesi aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?