Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ohooo kuzucm öle olmazki amaaaa ben alıştım sanırsam yenidendoğdum gibiyimmm

PREZ.dıye bısey var valla :)
6 gunlukken sezeryan bıle olsan bırak enf dıkısler acırmı bılemedımde 40 gun uzun sure :26:

bızım reglıden sonra bı 6-7 gun her gun gunde 2 kez gıdıyor sonra ben kasıntı acıma oluyorum calısması uymuyor bı daha 2-3 gun ara
ama hergun olur hergun olmazsa gun asırı
duruma baglı :26:

PREZ.dıye bısey var valla :)
6 gunlukken sezeryan bıle olsan bırak enf dıkısler acırmı bılemedımde 40 gun uzun sure :26:

valla regl ayrı bir durum zaten o dönemimiz zor geçiyo. hafta sonlrı hergün olabiliyo da h içi bende istemem her gün. senin normal eşin vardiyalı vs ama bana gelmez eşime de gelmez yani zaten en sağlıklısı gün aşırı olanmış yani hergün olmasıda iyi bişey değil. yanmasıda iltihap falan olmuştur ondandr yoksa ilişkiden olmaz bence.
he arkadaşında 6 günlükken abartmıi yani. zaten 15 20 gün kanama oluyo bildiğim kadarıyla ayy iğrenç beee :26: 40 gün beklemesi tamam kötü de yani en azından kanama bitene kadar dikiş geçene kadar beklenmeli bence.

herkezın kanaması degısır benım yengem adet gıbıolmustu 4 gun sonra bıttı ben gene
bıldıgınız 90 gun boyunca kanama gecırdım :S

herkezın kanaması degısır benım yengem adet gıbıolmustu 4 gun sonra bıttı ben gene
bıldıgınız 90 gun boyunca kanama gecırdım :S

90 günmüüüü

tamam kuzu 40 gün değil ama bir 20 gün falan beklenmeli...dikiş açılmasın, iltihap kapmasın falan diye yanii

kızlar ben izin aldım çıkıcam birazdan
dedimki nişanlım ile izmite nikaha gidicez
aklıma ansızın geldi saniyesinde valla
ben bile şaşırdım nasıl geldi diye
yalan söledim ama patronlar hak ediyor anacım

beyaz yalan kuzum...iyi gezmelerrr

kuzum o kadar emek harcadık ya caya sıgaraya ınmedık tuvalete bıle gıtmedık erteledık
ısann bı sagolun ark cok ugrastık der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…