Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sağol canım benim:)
yok oğlumuz 4 yaşında kızımız 10 aylık
maaşallah ikisinide dünyadan çok seviyorum
onlarda beni çok seviyor

Maşallah canım, teyze anne yarısı
yeğen sevgiside bambaşka
Allah bize de nasip etsin inşallah:)

Anne olmadan bu duyguları yaşamak güzel canım

kızlar günaydınnn çok yporgunumm evin her yerini temizledim tek mutfak kaldııı sil süpürr ancak bitti işlerrr bu akşamda mutfağı temziliycm çarşasflarıyıkadım astım bi yığın ütü var

maşallah canım, teyze anne yarısı
yeğen sevgiside bambaşka
allah bize de nasip etsin inşallah:)

anne olmadan bu duyguları yaşamak güzel canım

evet canım resmen onlarda anneliği tattım diyebilirim
ikiside elime doğdular
onun için çok seviyorum
sanada nasip etsin bu duyguyu ama hayırlısı ile önce bebiş versin rabbim
sen istiyor musun bu arada bebiş hiç konusu açılması sanırım

Şuan erken olduğunu düşünüyorum canım, Allah istediğimiz zaman nasip etsin.

günaydın kzılar
iyi haftalar
2-3 haftadır bızde hafat sonu mesaı var
işler bikirmiş oluyor
bi rahatlayamadık yanı bı yabancı msıafır gıdıyor bırı gelıyor :S
bı kendımızle basbasa kalamadık neysee
23 nısan resmı tatıl valla onu beklıyorum

anammm 23 nisana cidden az kaldı...salı gününe denk geliyor sanırım değilmii

anammm 23 nisana cidden az kaldı...salı gününe denk geliyor sanırım değilmii

evet canım ne yapsam dıye dusunuyorumd ıcemde ıkesın gezmeye gıderız onur o gun ızınlı cunku artık onur hafta ıcı salı gunlerı ızın lı :S

bende ctesi günü biriken bütün ütülerimi bitirdim çamaşr yıkadım öyle geçti. akşamıda ark gittik gece 4 flandı evdeydik yatmamız 5 i buldu. e doğal olarak pazar günü 1 i geçiyodu kalktık kahvaltı falan 3 ü buldu. kahvaltıdan sonra mutfağı bi temizleyemeye girdim akşam 6 da anca çıktım valla. eşimde sağolsun süpürdü sildi evi bu haftayı öyle geçtik.
önümüzdeki günlerde de tek tek odaları falan temizleeim diyorum artık iş başa düştü napimm. halılarıda yıkamaya verip camlarıda eşime sildirirsem bahar temizliğine bişey kalmaz

bu arada ben artk bunalıma giricem ev iş arası gidip gelmek beni çok gerdi. h sonnlarımız genelde evde (mecburen). eşime de bişey diyemiyorum üzülüyo çünkü. dışarı çıkıp gezmeye paramız kalmıyo. 2 sne napıcaz böyle bilmiyorum

mouusem bahar temızlıgı ıcın erken degılmı :)
camları ılk kez mı sılıcen

hafta sonu ark gıttım
temızlıkle kendını yoran bırı degıl
ocakta sanırsam 3-4 gunluk sılınmemıstı camlardan bahsetmıyorum bıle :)
sen o kadar olamazsın dımı

evet canım ne yapsam dıye dusunuyorumd ıcemde ıkesın gezmeye gıderız onur o gun ızınlı cunku artık onur hafta ıcı salı gunlerı ızın lı :S

süper kuzum...çöle güzel bir kahvaltıya gidin önce..hava güzelse gezin tozun kocanla

ohh ne güzel eşimn yardım ediyor...benimki c.tesi çalışında yardım dalan etmiyor

aynen yaa...bizde aynı durumdayızz

ya kızlar sizi böyle görünce korkuyorum acaba diyorum bizde mi böyle oluruz
kötü manada değil ev geçindirmek çok zor biliyorum
gezmek,alışveriş bunlar zaten çok para götüren şeyler
evliliğin ilk yılları borç harç geçiyor derken bebek zaten gezemiyorsun
ne yapmak lazım acaba?:26::26:

evlenmeden önce tüm borçları bitirmek lazım..evlendiğinde borcun olmazsa gayet güzel gezer tozarsın..
şimdi bebek düşünmüyoruz çünkü borçlar var...ee daha eşimle doğru düzgün gezemedik edemedik..
borçlar bitsin 1 yılda öle vakit geçirmek istiyoruz..
bebeğe 2 yıl daha var yanii...bende isterdim 5-6 ay sonra hamile kalmak ama bebek olunca herşeyimiz bağlancak..

benım ıcınde bebe 3-4 yıl var
buarada beızde gezemıyorduk barı ufak tefek bıseyler yapalım dedık arkadalar vs egeyle gezıcem kocam zaten artık hafta sonu evde olmuyacak :C
cok kotu oldu yaw neyse alısıcaz buarada
23 nısanda adalara gıtmek ıstıyorum

kuzum borçsuzda hgiçbişi sahibi olunmuyor ki
yada en güzeli zengin koca bulmaktı
şaka bir yana ne biliyim borç elbet olacak ama
melse çevremdeki insanlara bakıyorum
borçları var gelirleri belli ama bizden daha rahat yaşıyorlar
tatiiler,yemekler,kahvaltılar sinemalar vs vs
bizim kadar kafaya takmıyolrar mı bilmem
nasıl beceriyorlar anlamıyorum gerçektren
ya biz çok kafaya takıyoruz sıkıyoruz kendimizi
yada millet çok rahat

öle söle seninkine benm camlarıda silsinn habire yağmur yağıyor silmedim ama tek tekk odaları temizledikk kocişle yatak odasının en tepesi bile ne kdr toz oluyo sildinizmi oraları silmdim ben çok yoruldum saolsun koicş sildi ben süprüdüm büütn perdeleri yıkadım gecen haftadan itibaren akşamları yapım pazarda evden çıkmadan akşama kdr temizlik yaptık annem geldi yemek hazrladı saolsun pestilimiz çıkmış yaaaa bugünde mutfağı çekcem heryerini dolplarını silcem içlerini gecen hafta sildim bu haftada dışını silcem ütüm duruyo bi ton çardaf yıkadım inş. yağöır yağmaz dışarı serdim amaa sabah kalktım hala kurumamıilardı

valla canım ben camları ilk evlendiğim ay silmiştim daha da silmedim. daha doğrusu eşim silmişti yine onun silmesini bekliyorum. kış sonuçta cam silsekte boşa olucaktı. önümüzdeki hafta silicek inş. pis kadın demeyin bnaaa
canım ben kendi adıma diyim maaşımı aldımmı önce borçlarımı kaparım. aman maaşım 2 gün cebimi ısıtsın demem. eşimde öyle. önce borçlar bitecek ki nefes alalım. borç yiyen kesesinden yer demişler ben başkasının parasıyla öyle gezip tozamam. o dediğin insanlar rahat insanlar zaten borç var sal gitsin diyenler. ama ben onlardan değilim iyiki de değilim..

iş bitermi bitmez al 3 saat ütü yaptım ctesi günü yine askıda çamaşır var 2 makina poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…