Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

cnm geçmiş olsun nanae limon iç

çok geçmiş olsun kuzum yaaa...o hastalık durumunu iyi bilirim 2 hafta ne çektimmm
hemen zencefilli birşeyler ye iç kuzum..iyi geliyor

sende takıl bzer artıkk
ohooo gezin kuzum evde kendinizinseee hişçççç sorun yokkk

ohh ne güzel yaa çalışmayan bir hatun daha
misafirlerini ağırla tyabii kuzum...bende çalışmasam banada çok gelecek var ama gelemiyorlar yazıkk
ne güzel maşallah borçsuz harçsız süper...Rabbim bizede göstersin o günleri inşşş

sende takıl bzer artıkk
ohooo gezin kuzum evde kendinizinseee hişçççç sorun yokkk

inşallah takılabilirim canım anneannem vefat etmişti bu arada 2 günde bir annemdeyim baş sağllığına geliyorlar ben hizmetleniyorum evde olunca da temizlik yemek derken vakit geçiyor eşim çok titiz ve düzenli herşey yerli yerinde olacak o yüzden nerdeyse hergün temzilik yapıyorum
ev kendimizin değil canım ama kendimizin gibi rahat girip çıkıyoruz ev sahibimiz eşimin teyzesi kendisi de antalyada

ben bu durumdan hiç memnun deilim ama çalışmak istiyoruummmm
inş. sizde bitirirsiniz borçlarınızı canımm

başın sağolsun tatlımmm :26::26:

afitet olsun şekerimmm...sen baya ısrarla gidiosun bakalım kaç kilo verceksinn

Hiç bilmiorumki kuzum...tam koruma sağlıodur ama

sağol kuzum yedim bitti bile
kuzum şu an tam 61,70 kg ım
başlarken 65 ile başladım 3,30 kg vermişim işte
hedefim ilk etapta 60
sonra 55 inşaallah
boyda 170 cm bu arada herkes çok kötü olursun diyorlar
bilmiyorum ama 55 olursam kendime 2-3 kg izin veririm alırsam yine başlarım diyete
bakalım hedefim bu ama nasip artık

canım geçmiş olsun dikkat et tam hastalık havası
bende tarzan gibi ince giyindim
h.çsonu kapalı olduğu için ısıtırcılar hala ısınmadı diyebilirim ve üşüdüm inş
hasta olmam

canım ben çoktan teyze oldıum yiğenim 4 yaşında ve 10 aylıkta kızımız var
canım yok gitmedi şimdilik burda konuştuk istemedi düğün üstü olmaz dedi
her hafta sonları biz görüşemiyoruz canım bazen hep oluyor bazen 2 haftada bir oluyor
benim işim oluyor onun işi oluyor
çalışan olunca zamanımız yetmiyor vallahi
evlenince zaten ister istemes bıkacaksın diyorlar
az görüşmek iyi diyorlar ama elimizden geldiği kadar görüşüyoruz işte

nişan cıcegı derken
ev cıcegı yanı
el cıcegımı benım dogal gorunumlu yapaydı
elle suda yıakrı m :)
buarad abanada ya 30 haftası yada nısan ılk hafta sonu esımın teyzesı ve gelını ve kv dem kalmaya geleceklermıs koyden
o zaman yıkarım paklarım polarları perdelerı fılan
bu hafta gunum var pazar yemelı 3 kısıyzı uenı baslıyoz :)
acaba sımdıden bı ıkı cam sılsemmı cumartesı bostayım cunku
haftaya cumartesıde egeyı tıyatroya goturmeyı dusunuyorum :26:

o çok görüşmyin bıkarsınız lafı falan yalnış..nişanlı iken geçirilen vakitler daha kıymetli oluyor..bende her dakikanını her hafta sonunuz değerlendirin birlikte...nşanlılık dönemi bir daha gelmiyor çünkü..o heyecan o güzel günler geride kalıyor..evlilikteki güzelikte bir başka ama nişanlılık bambaşka bence dolu dolu geçmeli.

evet canım haklısın
geçiriyoruz ya elimizden geldiği kadar
bu hafta sonu arkadaşlarla birşeyler yapmayı düşünüyoruz olursa
ama 1-2 saat onlarla takılıp ayrılarak
kendisi öyle dedi beyfendi yalnız kalalım diyor
ne yapacaksa

ne güzel yaa vakit geçirin işte yalnız veya değil ama birlikte olunnn
bu ay çok sıkışığız evdev dıışarı çıkamayız biz

ablamın üstteki komşusu kullanmıştı iğneyi ve hamile kaldııı :18:tehlikeli gven,lir değil hayırdır
hadi yaa... ilaç almak istemiyorum belki iğnenin etkisi daha hafiftir dite düşündüm Allah a emanet gidiyoruz. istenmeyen bi gebelik yaşamak istemiyorum

kesinlikle katılıyorum

boşver kızım napcak çalışıp yaaa...salla geçinebiliosunuz hiç bulaşma çalışmaya falann
evinin resimlerini eklesene

evde boş durmaktan iyidir be canımm vakit geçer çok şükür geçinebiliyoruz ama bende kendi paramı kazanmak istiyorum
canım şuan hazırda evimin resimleri yok çekince yüklerim

hadi yaa... ilaç almak istemiyorum belki iğnenin etkisi daha hafiftir dite düşündüm Allah a emanet gidiyoruz. istenmeyen bi gebelik yaşamak istemiyorum

kesinlikle katılıyorum

kuzum bende ilacı bırakayım dedim ama sonra düşündüm...ya hamile kalırsam..zaten zor geçiniyoruz...bebek masrafı kolaymı...özelde bir doğum en az 1000 yl bunun aylık kontrolleri var 50 tl muyene daha testleri falan oluo bir sürü maddi destek lazım..şu anda benim hamila kalmam bizi sıkıntıya düşüreecek..prezervatifte bende eşimde istemiyoruz..ben 1 yıl kullanma kararı aldım inş ağustoas eylül gibi bırakıcam....borçların % 90 ı bitcek çünkü

prez. bizde istemiyoruz ama eşim ilaç da kullanma bana güven diyo ama yine de insanlık hali yani bellimi olur diye ben tedirgin oluyorum işin açıkçası. iğnede hem ilaç gibi kontrol atından tutman gerkmiyo diye düşünüyodum ama sanırım ilaç yine de daha iyi gibi. mantıklı düşününce aylık oluyo iğneler ve birden yükleniyo sana int okudumda doğru düzgün regl bile olmuyosun yani.
ilaç bende mide yaptı kilo aldırdı hala 3 ay oldu nerdeyse bırakalı zayıflayamadım ondan korkuyorum tekrar başlamaya

bende aldım kuzum kilo ama ilacımn etkisi varsa bile bendende var..ben yiyorum yürümüyorum doğru düzgün hareketim yok ondan aldım..direk başlı başına ilacu suçlamam doğru olmaz yanii.
ben biraz araştırdım dediğim gibi 1 yıl kullancam borçlar bitsin..sonra kazara bebek olursa bile pişman olup üzülmem en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…