- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.181
iş bitermi bitmez al 3 saat ütü yaptım ctesi günü yine askıda çamaşır var 2 makina poff
kuzum borçsuzda hgiçbişi sahibi olunmuyor ki
yada en güzeli zengin koca bulmaktı
şaka bir yana ne biliyim borç elbet olacak ama
melse çevremdeki insanlara bakıyorum
borçları var gelirleri belli ama bizden daha rahat yaşıyorlar
tatiiler,yemekler,kahvaltılar sinemalar vs vs
bizim kadar kafaya takmıyolrar mı bilmem
nasıl beceriyorlar anlamıyorum gerçektren
ya biz çok kafaya takıyoruz sıkıyoruz kendimizi
yada millet çok rahat
hoşgeldin canımgünaydın kızlaaaarrr
valla benm bi sepette yıkadım iki makine daha var çamaşır ama bugün öcelikler mutfağı temizlemem lazımmm
Valla kuzum bende elşimde öle borçlar dursun diyemiyoruz...maaşlar aldığımız gibi hesaba girip hepsini veriyoruz..kalan sağlar bizim dicez ama bişi kalmıyor...ağustos-eylül ayına kadfar böle..sağlık olsun
hoşgeldin canım
ayy benim mutfağı ben farketmemişim ama her yer yağ olmuş çıkarana kadar canım çıktı. görünürde temiz gibi ama yakından bakınca berbattı. kendime kızdım yani nasıl bu kadar pis olabildim diye. şimdi temiz artık her hafta bi cif yaparım yarım saate biter işim bu kadar uzun sürmez. buzdolabını falanda kapaklarına kadar çıkarıp yıkadım temizledim. mutfağa mutlu giriyorum şimdi
bende acıktım citlimmm
öle kuzucum herkes bocu bitsin etsin die uğraşıyo bazıları keyfiyen yiyp içip geziyo napcz idare etcez isyanımmmm
acıktımm
ben buzdolabını her hafta silerim normalde çabuk dağılabilşyo bide benm çamaşır makinesinin yeri yok oda mutfaktan üçüde mutfakçe çekip silcem heryerinii
öle söle seninkine benm camlarıda silsinn habire yağmur yağıyor silmedim ama tek tekk odaları temizledikk kocişle yatak odasının en tepesi bile ne kdr toz oluyo sildinizmi oraları silmdim ben çok yoruldum saolsun koicş sildi ben süprüdüm büütn perdeleri yıkadım gecen haftadan itibaren akşamları yapım pazarda evden çıkmadan akşama kdr temizlik yaptık annem geldi yemek hazrladı saolsun pestilimiz çıkmış yaaaa bugünde mutfağı çekcem heryerini dolplarını silcem içlerini gecen hafta sildim bu haftada dışını silcem ütüm duruyo bi ton çardaf yıkadım inş. yağöır yağmaz dışarı serdim amaa sabah kalktım hala kurumamıilardı
daha sık yapınca bu kadar uzun surmuyor sekerım vete :)hoşgeldin canım
ayy benim mutfağı ben farketmemişim ama her yer yağ olmuş çıkarana kadar canım çıktı. görünürde temiz gibi ama yakından bakınca berbattı. kendime kızdım yani nasıl bu kadar pis olabildim diye. şimdi temiz artık her hafta bi cif yaparım yarım saate biter işim bu kadar uzun sürmez. buzdolabını falanda kapaklarına kadar çıkarıp yıkadım temizledim. mutfağa mutlu giriyorum şimdi
daha sık yapınca bu kadar uzun surmuyor sekerım vete :)
ama yapı meselesı ya ben boyle dusunuyorum
o arkadasımada cekı duzen verdırıcem kendıne o ocak neydı oyle demekten kendımı alamıyorumkı tek ocak fılanda degıldı :S
kızlar geldim yemeğimi yedim
yarım kepçe çorba
bol salata
3 adet etiform
2 adet baget yağsız
kızlar size bişey sorucam. iğne yöntemini kullanan hiç varmı aranızda korunmak için. ne kadar işe yarar ne kadar yaramaz kullannan varsa söyleyebilirmi :26:
kızlar size bişey sorucam. iğne yöntemini kullanan hiç varmı aranızda korunmak için. ne kadar işe yarar ne kadar yaramaz kullannan varsa söyleyebilirmi :26:
YAZ TEMIZLIGIMI bu
buarada ben dolap ustlerını sılıyorum
cok toz bırıkıyor bende bu hafat ayretten nısan cıcegımı sıldım 20 dkıkada :)
amma tozumus yahu cıcek bıle basa bela
buarada ben pazarlıkları yerlestırmeden once ıcını sılıuyom yerlestırıyorm
hafatd abırde dısını sılıyom cıflerken tezgah fılan rahat oluyor
sız bsıeye hazırlanyor gıbısınız yaz desen yaz degıl
:)
slm kızlar evleneli 4 ay olacak zaman su gibi geçiyor ve herşey yolunda çok şükürr arabamızı da aldık geziyoruz eğleniyoruz
yeni hayatımıza çok çabuk alıştık
kuzum valla hiç dinlenemedimd esem yeridir
ama çokkk güzel geçti hafta sonum çok şükür
cuma günü saat 2,5 gibi ablam beni aldı albatrosa gittik
aparatif yedik sahilde yürüdük foto çekildik
ordan eve geldik akşam 6 gibi yemek yaptık yendi
akşam huzur sokağını izledik bebekler uyudu
ablamla ikimiz kahve içmeye dışarı çıktık gece 11 de
cumartesi günü kahvaltıya gittik yeni bir avm açılmış oraya gittik çoluk çocuk
ama çok ğelenceli idi
cumartesi akşamı ben bebeklere baktım eniştem ve ablam sinemaya gittiler
pazar günüde yine evde kahvaltıdan sonra burda çok güzel bir mekan var oraya gittik deniz kenarı
hava zaten yazdan kalma gibi çektik eşorfmalnarı rahat rahat ohhh
eve geldik geçti baya derken hazırlık vs kahve muhabeet sabah 6 da kalktım
metrobüste ezilme tehlikesinden sonra çok şükür işime sağ salim gelebildim
çooook güzel bir h.sonu idi en kötüsü böyle olsun inşaallah
slm kızlar evleneli 4 ay olacak zaman su gibi geçiyor ve herşey yolunda çok şükürr arabamızı da aldık geziyoruz eğleniyoruz
yeni hayatımıza çok çabuk alıştık
oo ooo kimler gelmiş...kız neredesin sen...evlendiiz unuttunuz burayı
arabız hayırlı olsun tatlımn...borç harç yoksa gezin tozun yavrum bizim yerimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?