- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.221
hayırdır kuzum neyin varr :44::44::44:
hayırdır kuzum neyin varr :44::44::44:
hayırlı haftalar kızlar. Gecmişi okuyamadım tatsızım bıraz
bı slm vereyım dedim bızım kızlara
bıtakım sağlık problemlerı canım. Daha sonra detaylı anlatırım zaten
kızlar gunaydın
kardeşim doğuda öğretmen bılıyosunuz. rahatsızlandı. belkı hastaneye yatma ıhtımalı var.annem tek başına onca yolu gıdemezdı yanında bırının olması lazımdı. babam desen hem yaşlı hem engellı. eşim izin aldı otobusle anneme refakat ettı 20 saatlık yola gıttıler şükürler olsun vardılar eşim akşama gerı döncek.
canım kocam hakkını nasıl öderim ben onun. onca yolu annemı göturmek ıçın gıttı
annemın ne kadar kalcağı bellı değil. babam şimdi benımle kalıyor
oyle ışte morallerım bozuk. bu kız atandı atanalı hastalıktan kurtulmadı gıttı. Rabbım beterınden korusun
kızlar gunaydın
kardeşim doğuda öğretmen bılıyosunuz. rahatsızlandı. belkı hastaneye yatma ıhtımalı var.annem tek başına onca yolu gıdemezdı yanında bırının olması lazımdı. babam desen hem yaşlı hem engellı. eşim izin aldı otobusle anneme refakat ettı 20 saatlık yola gıttıler şükürler olsun vardılar eşim akşama gerı döncek.
oyle ışte morallerım bozuk. bu kız atandı atanalı hastalıktan kurtulmadı gıttı. Rabbım beterınden korusun
Cnm çok gecmş olsun dogu dedn ama nerde tam olrak bu arada maaşallah kocana bnmki ölse götrmzkızlar gunaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?