Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
gğnaydın sanada kuzum

güneşli ve aydınlık bahar havası olan bir istanbuldan hepinize hayırlı sabahlar olsun hatunlar

aynen bahar havası var buarada bende ona göre giyindim...gittim topuklu ayakkabı falan giydim bugünn sabah sabah eşimin gözleri faltaşı gibi açıldı

kızlar eşimde iddaaya girdik..
şimdi eşimin teyzesi konya dışında..tayinleri çıkacak mayıs sonuna..onlar konya istiyor ama belli olmaz nereye çıkacağı..teyzesi ev alacakmış.. geçen gün demiş eşime konyadan ev bakın 2 tane alıcam birini kiraya vercem diğerime oturcam..tayinim başka yere çıkarsada bir evi yine komnyadan alcam demiş..kiracı olarakta biz oturcakmışız.. ama ben bu insanlara zırnık güvenmiyorum çünkü düğünden 6-7 ay öncede ev alcaklardı direk biz oturcaktık onların tayini çıkıncaya kadar.. ama olmadı vazgeçtiler paralarıb byetmedi falan felan...şimdi ben bu duruma inanmıyorum eşimse inanıyor..
bizde iddaya girdik mayıs sonuna kadar ev alırlarsa ve oturacak olursak ben eşime S3 tel alıcam..eğer eşim kaybederde teyzleri ev almazsa o gün S3 değeri fiyat neyse bana bilezik alacak şimiden bir bileziğim oldu kutlayın beni tabii bu hemen hairanda değil ağusttosda borçlar bitince olacak

ben geldim hanımlarrrr :2::2::2: hala gripyimm geçmek bilmedii dün birde ateşim çıktıı
bikaç gündür giremedim kızlarr kusurumabakmayın hemm hastayım hemde yoğun
dün birde okul kaydımı yaptırdım yoktum öğlene kadar

maşallah nazar değmesinn
saoll canımcımm
goodcummm gelmişşşşş ayyy ben iş yerinde engellendi sandımm kuzummm

geldimm kuzummmm inşş yoğun olmazsam buradayım bugünn

geçmişi biraz okudum ama başım o kadar çok ağrıyokii ne okuduğumu anlmadım:2::2::2::2:

ısyancım yukarı tukursem bıyık asgı tukursem sakal muhabbetı olmus bu :) ne fark edecekkı :)

gününüzz aydın mı aydın, bereketlimi bereketli, mutlu mu mutlu geçsin emiiiii

günaydın hepinizeee

valla kuzucum kimseye güvenmiyom idaa nasıl olmuş bence s3 yerine bilezişk daha iyiyy

dün bende yemegi ocağa koydum yatım azcık pişene kdr die içim gecmiş uyumuşım :18:sonra yemek kalmış ocakta eşimde bakmış bişey tık tık ediyo
uyandırdı beni ocak nie açık uyudun die ne ara içim gectiyse

canım böyle değişik birşeyler yapmak istiyor ama ne onu bilmiyorum
:26::26::26:

yeni bir kitap, spor, puzzle, evde you tube dan bakarak dans öğrenme, en güzeli halkoyunları kursu (gidiyorum yardımcı olabilirim) , yeni bir tatlı tarifi deneme
bu gibi şeyler yapabilirsin mesela canım.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr bugün hava çok güzel dün çok yağmurluydu
ya son zamanlarda yorgunluktanmı neden bilmiyorum ama uyuduğum uykudan hiçbişey anlamıyorum. akşam yatıp gözümü kapatıp açıyorum sabah olmuş sanki. hiç dinlenemiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…