Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu filtreliler boşaltılıyor değilmi tatlım doldukça..torablın değişiği yanii..atmıyorsun boşaltıosun değilmi..benimki sulu guya hiç memnun değilim

canım ayda 1 boşaltsan yeter ama ben rahat etmediğimden her seferinde boşaltıp yıkıyordum. ama inanılmaz rahat kullanışlı. hepa filtreli canım. tozları bile ayrıştırıyor herkese tavsiye ederim.

kızlar bu arada biz çok boşuz. tatlı söyledik toplantı masasında yedik, sohbetler ettik, güldük eğlendik, arada türkü dinliyoz, arada teoman takılıyoz kafamıza göre. müdür bugün yokta

ohh ne güzel valla yaaa süperr

saol kuzum öyle valla. kitap okuyorum bende. keşke her hafta 1 gün böyle gitsede bizde rahat etsek yaaaa hoş buradaykende çok işim olmuyor ama insan sıkılıyor işte o zmn şimdi ne güzel kitap okuyorum, müzik açıyorum, keyfim keyif yanii

canım hangi banka? kasa parasıda ne kadar fazlaymış. ayrıca 2 otomatik ödeme talimatı verince işletim ücretide alınmıyor. yada itiraz edin. bankaların sizi sömürmesine izin vermeyin!!!

işbankası tatlım ya sinir oldum valla elimde biraz daha nakitism olsa satıp ev alcm yaaa valla sinirim bozuldu harc paramı yatırırdım 80 market görürdüm en kötüyaaa bugün çok yoruldum muhasebeciee çalışmak ölüm bana

kuzum bankana şikayet hattından bi mail çakıyorsun. alınmayan müşterilerinizde var neye göre alınıyor hesap işletim ücreti bilgi rica ederim diyorsun.sana dönüş yapınca zaten alınmama şartlarınıda görmüş olursun. hatta kk varsa bile almayabiliyor bankalar. kasa olayına gelince kuzum hangi il deydn sen? kasa ücretleri şube müdürünün insiyatifine göre azaltılabiliyor. azıcık yapmayıne tmeyin geçen yılda buradaydı diyip 1 kiloda baklava bu işi çözer bence. bakmayın standart fiyat falan dediklerine. taban ve tavan fiyalrı var. onlarda tavan yapıyorlarki şube karları artsın, hedef tutturulsun pay alınsın diye. ama bu arada insanları sömürüyorlar. aldığınız her hizmetin bedelini ölçün, tartın. vermemek için mantıklı bir sebebp illa bulabilirsiniz ne fenayım

bankacı hatuna bak sen: )

bankacı hatuna bak sen: )

napayım kuzum ben genel müdürlükteyim. kar derdim yok. hemde insanların kar tutturulacak diye sömürülmelerine sinir oluyorum. sen tanımayabilirsin ama o parasını 3 alabilirken 5 aldığın insan benim annem, babam, dayım, ablam, kardeşim. sen maaşına ek prim katacaksın diye neden benim annemin babamın 3 kuruş emekli maaşından fazla para alasınki. gerçekten çok haksızlık yapılıyor. bankacı olduğum için söylemiyorum bunu. insanların ar damarları çatlamış. ya üzerinde 1.5 tl yazan bişeyi karşıdaki insana 5 tl ye satmaya çalışmak nedir. dünyanın çivisi çıkmış. eskiden karın doyurmak için para lazımdı. şimdi lüks yaşamak için. karnımızı doyuruyoruz ama yetmiyor arabamızda olsun, yetmiyor yazlıkta olsun, yetmiyor çocuk bilmem ne kursunada gitsin. iyi hoş gitsinde kendin bişeyinden kıs neden milletin parasını çalıp yapıyorsun. aah ah çok kızıyorum herkese, herşeye. bankacılarada, gsm şirketlerine de, satıcılara da.. yani bir deterjan bir yerde 10 tl ye satılabiliyorsa ve kar bırakıyorsa başka yerde 15 tl ye neden satılıyor? enayimiyiz biz!!!!!!!!

kızlar şu almanyada yangında ölen türk ailesinin haberini okudum
hüngür hüngür ağladım resmen
evin en büyük kızının tabutuna gelinlik koymuşlar
görünce mahvoldum içim acıdı
rabbim geri kalanlara sabır versin babalarına ve yakınlarına
ölenlerde inşaallah şehid mertebesinde ölmüşlerdir
yangın çünkü rabbim taksiratlarını affeylesin rahmet etsin
çok kötü oldum moralim yerle bir oldu
inşaallah ırkçı bir kundaklama veya saldırı değildir.
sierrenın cinayetinde türkiye ayağa kalktı inş
bu olaydada almanya elini taşın altına koyar

ben böyle şeylerde çıkarılan şeyleri yaygara olarak görüyorum. suistimal varsa orası ayrı ama neticede yangın çıkmış ölmüş ölen neden konu başka yerlere saptırılırki.. sierra olayınıda çok abarttılar tek cinayet türkiyedemi oluyor? biri yapmış bulunup cezasını çekmeli. ama yok o ayağa kalkmalı yok bu kalkmalı yürünmeli vs. doğru bulmuyorum.

günaydın kızlar. bayadır gelemedim nasıslınız bakalım , geçmişi okucam , anca öyle öğrenirim durumları..herkes iyidir inşallah

orhan gencebayın şarkısını sölemiş ya grup 84
bayışlıyorum yasonuna kadar açtım dinliyorum
zor değil diye şarkısı çok güzel olmuş bence
bende orhan Gencebay dinlemezdim ama beni böyle sev dizisini izledikten sonra şarkılarının hastası oldum ya bende eşimde.

[video=youtube;aUnWgVPX8mo]http://www.youtube.com/watch?v=aUnWgVPX8mo[/video]

günaydın kızlar
bugun gene ısler almıs basını gıtmıs ya
bızım mesaı bıttıkten sonr auretım mesaıye devam edıyor ısler erımeden yıglıyor
bugun ınsallah cıddı oranda dusurmeyı dusunuyorum
ve bu aksam saclarımı rofle yaptırıyorum
150 tl para aldım yanıma umarım yeter
bakalım sarı halımıde yadırgarım gıbı gelıyor ama pısman olmayacagım bu sacla hayattan sılındıgımı dusunuyodum :)
lolita eş ve anne olmaya sadece saatler kaldı

BEN O kasdaya o parayı asla ama asla vermem yanı asla vermem

bende bı ara almayı cok dusundumde sonra herkez sızına ldıgınız tepkılerı gosterdı
o sebebten almadım
suda erıtıyorum etlerı soguk suda

bişanlın yerinde olsam bende bir tane şaplatırdım sana şaka şaka kadına şiddete hayır..erkekler dinler biz dinleyemezmiyiz
favorı ısaretide nedır ya :)

iyidir şekerimm sen nasılsınnn

bızde bua y tutumlu gıdıyoruz bakalım saıcmı boyatıcam
ayretten bı arkadsıamın dugunu var 100 tl gıdecek
400 tl kalacak ay sonuna kadar ınsallah yeter dıyorum yanı yetsınde artsın ıstıyorum bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…