- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.281
bugün neden kimse yok...ben yoğunum ara ara giriyorum sanırım herkez yoğunn :44::44::44:
bende yoğunum yaa ara ara girip okuyabiliyorum sadece
bende yoğunum yaa ara ara girip okuyabiliyorum sadece
VALLA GIRIP okuyamıyorum bıle :S
ısler hıc bı zaman eskısı kadar rahat olmucak herhalde bızım
bu filtreliler boşaltılıyor değilmi tatlım doldukça..torablın değişiği yanii..atmıyorsun boşaltıosun değilmi..benimki sulu guya hiç memnun değilim
canım ayda 1 boşaltsan yeter ama ben rahat etmediğimden her seferinde boşaltıp yıkıyordum. ama inanılmaz rahat kullanışlı. hepa filtreli canım. tozları bile ayrıştırıyor herkese tavsiye ederim.
kızlar bu arada biz çok boşuz. tatlı söyledik toplantı masasında yedik, sohbetler ettik, güldük eğlendik, arada türkü dinliyoz, arada teoman takılıyoz kafamıza göre. müdür bugün yokta
canım hangi banka? kasa parasıda ne kadar fazlaymış. ayrıca 2 otomatik ödeme talimatı verince işletim ücretide alınmıyor. yada itiraz edin. bankaların sizi sömürmesine izin vermeyin!!!
işbankası tatlım ya sinir oldum valla elimde biraz daha nakitism olsa satıp ev alcm yaaa valla sinirim bozuldu harc paramı yatırırdım 80 market görürdüm en kötüyaaa bugün çok yoruldum muhasebeciee çalışmak ölüm bana
kuzum bankana şikayet hattından bi mail çakıyorsun. alınmayan müşterilerinizde var neye göre alınıyor hesap işletim ücreti bilgi rica ederim diyorsun.sana dönüş yapınca zaten alınmama şartlarınıda görmüş olursun. hatta kk varsa bile almayabiliyor bankalar. kasa olayına gelince kuzum hangi il deydn sen? kasa ücretleri şube müdürünün insiyatifine göre azaltılabiliyor. azıcık yapmayıne tmeyin geçen yılda buradaydı diyip 1 kiloda baklava bu işi çözer bence. bakmayın standart fiyat falan dediklerine. taban ve tavan fiyalrı var. onlarda tavan yapıyorlarki şube karları artsın, hedef tutturulsun pay alınsın diye. ama bu arada insanları sömürüyorlar. aldığınız her hizmetin bedelini ölçün, tartın. vermemek için mantıklı bir sebebp illa bulabilirsiniz ne fenayım
bankacı hatuna bak sen: )
kızlar şu almanyada yangında ölen türk ailesinin haberini okudum
hüngür hüngür ağladım resmen
evin en büyük kızının tabutuna gelinlik koymuşlar
görünce mahvoldum içim acıdı
rabbim geri kalanlara sabır versin babalarına ve yakınlarına
ölenlerde inşaallah şehid mertebesinde ölmüşlerdir
yangın çünkü rabbim taksiratlarını affeylesin rahmet etsin
çok kötü oldum moralim yerle bir oldu
inşaallah ırkçı bir kundaklama veya saldırı değildir.
sierrenın cinayetinde türkiye ayağa kalktı inş
bu olaydada almanya elini taşın altına koyar
bende orhan Gencebay dinlemezdim ama beni böyle sev dizisini izledikten sonra şarkılarının hastası oldum ya bende eşimde.orhan gencebayın şarkısını sölemiş ya grup 84
bayışlıyorum yasonuna kadar açtım dinliyorum
zor değil diye şarkısı çok güzel olmuş bence
BEN O kasdaya o parayı asla ama asla vermem yanı asla vermemgünaydın kızlar dün çarşaflar benm sırılsıklam olmuşlar 6,30 yağmur yağamaya başlamıştı ben eve gidene jadar 7,30 olduuu eevegider gitmez topladım eve geldim biyemek yedik makinelerin altını sildim mutfağın ocak tarafını sildimmm dolapları silmedim ablamgil gezmeye geldiler benm dolaplar kladıı 12,30 yattıkkk tamm
bide kötü haber dün eşlimi bankadan aramışlar bu ay bişşey çıkmadı inş. bu ay biriktircem diyodum banka kasa parasını aramışlar 290+bsm almışlar buda akıllı 400 yatırmıuş bide hesap işletim ücreti almışlar 400 den kalan 17 tl eve gelince kızmıştım 320 filan yatır die akıllı 400 yatırmış nasıl kızdım bu ay bide benm açıköğretim harç paramn var 250 o ettimi 650 gtti paralarrrrheray bişey çıkıyo sinir oluyorum
bende bı ara almayı cok dusundumde sonra herkez sızına ldıgınız tepkılerı gosterdıkuzum banada sölediler ama ben araştırdım hatta geçen gün tv de izledim..radyasyonu içinde dğeil dışına veriomuş mikrodalgalar..pişerken 1 metre falan yakınına yaklaşmıcakmışın..normalde yiyeceklerin içine girmiyormuş..
ben alıcam param olunca..ani durumlrda kurtarıcı özellikle biz çalışanlar için..her zaman kullanmıcam zaten
bişanlın yerinde olsam bende bir tane şaplatırdım sanaşaka şaka kadına şiddete hayır..erkekler dinler biz dinleyemezmiyiz
favorı ısaretide nedır ya :)
iyidir şekerimm sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?