Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Benimkiler Tefal çok memnunum öneririm almak isteyenlere,

çok sinir bozucu durum yaa...bizde resmen 3 ay berbat durumdayız yandık...Allah bizi haziran ayına bir çıkarsa inşş :26::26:

almadım tatlım...
para yok alamadım daha doğrusu yaklaşık ağustos eylüle kadar açıktayız mümkün değil

ya annemlere söyledimde hiç onaylamadılar sakın almayın dediler. acayip radyasyon varmış sıcak suda erit yine kullanma bide çok yer kaplıyo dediler ben vazgeçtim yaa

orhan gencebayın şarkısını sölemiş ya grup 84
bayışlıyorum yasonuna kadar açtım dinliyorum
zor değil diye şarkısı çok güzel olmuş bence

ya annemlere söyledimde hiç onaylamadılar sakın almayın dediler. acayip radyasyon varmış sıcak suda erit yine kullanma bide çok yer kaplıyo dediler ben vazgeçtim yaa

kuzum banada sölediler ama ben araştırdım hatta geçen gün tv de izledim..radyasyonu içinde dğeil dışına veriomuş mikrodalgalar..pişerken 1 metre falan yakınına yaklaşmıcakmışın..normalde yiyeceklerin içine girmiyormuş..
ben alıcam param olunca..ani durumlrda kurtarıcı özellikle biz çalışanlar için..her zaman kullanmıcam zaten

canım hangi banka? kasa parasıda ne kadar fazlaymış. ayrıca 2 otomatik ödeme talimatı verince işletim ücretide alınmıyor. yada itiraz edin. bankaların sizi sömürmesine izin vermeyin!!!

kızlar bence hiçte almayın. evet kolaylık sağlıyor ama hayatımızdan çalıyorlar. tüm kolaylıklar aslında bizden bişeyler götürüyor. benim arkadaşım radyoterapist kesinlikle ve kesinlikle çok akrşı. değil almak, birinde bulunduğunda bile kullanılmaması şartıyla gidiyor. çok titiz kanser yapıyor hepsi. zaten yediklerimiz sağlıklı değil. ne kadar koruyabilsek kendimizi o kadr iyi.

benimde yok mikrodalgam almayıda düşünmüyorum haklısın canım söylediklerinde.

Süpürgem philips toz torbasız kovalılardan memnunum emiş gücü fln baya iyi maşallah.

benimde yok mikrodalgam almayıda düşünmüyorum haklısın canım söylediklerinde.

Süpürgem philips toz torbasız kovalılardan memnunum emiş gücü fln baya iyi maşallah.

canım benimde eski evdeki philips ergo fit ti süpürgemiz. ççooooooooooookkkk beğenerek almıştık ve süperdi. kedimizde vardı bizim tüylerinide alıyordu. ama şimdi hiçbiri yok. süpürge çok önemli. maddi durumumu düzeltince benmde aklımda alıcam aynısından.

bu filtreliler boşaltılıyor değilmi tatlım doldukça..torablın değişiği yanii..atmıyorsun boşaltıosun değilmi..benimki sulu guya hiç memnun değilim

benimkide ondan :) biraz pahalı ama süper çekiyor,,, daha güzelleri nasip olur inşallah canım.

Erdem Kınay feat. Merve Özbey - Duman (Yeni Klip 2012) | İzlesene.com Video

Geçip gider hayat kendi yolunda
Umut veda eder aşk yokluğunda
Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde
Seven bir kalp korunmalı bulduğunda
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara
Yolundan dönme aldırma dumanlara
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
İhanetin bana değil dualara
Geçip gider hayat kendi yolunda
Umut veda eder aşk yokluğunda
Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde
Seven bir kalp korunmalı bulduğunda
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara Sendeyim.com - Haber, Son Dakika, Spor, Magazin, Oyun, Sağlık
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara

kızlar bu şarkıya taktım son ses dinliyorum her fırsatta
geçen gün arabada açtım son ses ama
yanımdan bir tane spor araba ile güzel bir adam geçti durdu baktı tekrar baktı sonra favori işareti yaptı

nişanlım duysa gebertir beni
oğlanda pek güzeldi anacımmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

bişanlın yerinde olsam bende bir tane şaplatırdım sana şaka şaka kadına şiddete hayır..erkekler dinler biz dinleyemezmiyiz

kızlarr slm ..nasılsınız bakalım...
iyidir şekerimm sen nasılsınnn

bişanlın yerinde olsam bende bir tane şaplatırdım sana şaka şaka kadına şiddete hayır..erkekler dinler biz dinleyemezmiyiz

iyidir şekerimm sen nasılsınnn

eee yani değil mi şekerimmm
kadına şiddete hayır tabiki
ama sölemedim tabiki yoksa çok bozulurdu ben olsam yolarım zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…