- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.261
o zaman arçelik al canım sende. ben tek olduğum için yenisine masraf yapmak istemiyorum şu anda zaten bu ay tamamen battım. aöf de çıktı beklemediğim birsürü şeyler oldu. arçeliğin hem kabıda cam canım daha sağlıklı ve makinede de çok rahat yıkar kullanırsın. 3 yıl kullandım arçeliği 1 kere sorun çıkmadı.
çok sinir bozucu durum yaa...bizde resmen 3 ay berbat durumdayız yandık...Allah bizi haziran ayına bir çıkarsa inşş :26::26:günaydın kızlar dün çarşaflar benm sırılsıklam olmuşlar 6,30 yağmur yağamaya başlamıştı ben eve gidene jadar 7,30 olduuu eevegider gitmez topladım eve geldim biyemek yedik makinelerin altını sildim mutfağın ocak tarafını sildimmm dolapları silmedim ablamgil gezmeye geldiler benm dolaplar kladıı 12,30 yattıkkk tamm
bide kötü haber dün eşlimi bankadan aramışlar bu ay bişşey çıkmadı inş. bu ay biriktircem diyodum banka kasa parasını aramışlar 290+bsm almışlar buda akıllı 400 yatırmıuş bide hesap işletim ücreti almışlar 400 den kalan 17 tl eve gelince kızmıştım 320 filan yatır die akıllı 400 yatırmış nasıl kızdım bu ay bide benm açıköğretim harç paramn var 250 o ettimi 650 gtti paralarrrrheray bişey çıkıyo sinir oluyorum
almadım tatlım...
para yok alamadım daha doğrusuyaklaşık ağustos eylüle kadar açıktayız mümkün değil
ya annemlere söyledimde hiç onaylamadılar sakın almayın dediler. acayip radyasyon varmış sıcak suda erit yine kullanma bide çok yer kaplıyo dediler ben vazgeçtim yaa
günaydın kızlar dün çarşaflar benm sırılsıklam olmuşlar 6,30 yağmur yağamaya başlamıştı ben eve gidene jadar 7,30 olduuu eevegider gitmez topladım eve geldim biyemek yedik makinelerin altını sildim mutfağın ocak tarafını sildimmm dolapları silmedim ablamgil gezmeye geldiler benm dolaplar kladıı 12,30 yattıkkk tamm
bide kötü haber dün eşlimi bankadan aramışlar bu ay bişşey çıkmadı inş. bu ay biriktircem diyodum banka kasa parasını aramışlar 290+bsm almışlar buda akıllı 400 yatırmıuş bide hesap işletim ücreti almışlar 400 den kalan 17 tl eve gelince kızmıştım 320 filan yatır die akıllı 400 yatırmış nasıl kızdım bu ay bide benm açıköğretim harç paramn var 250 o ettimi 650 gtti paralarrrrheray bişey çıkıyo sinir oluyorum
ya annemlere söyledimde hiç onaylamadılar sakın almayın dediler. acayip radyasyon varmış sıcak suda erit yine kullanma bide çok yer kaplıyo dediler ben vazgeçtim yaa
kuzum banada sölediler ama ben araştırdım hatta geçen gün tv de izledim..radyasyonu içinde dğeil dışına veriomuş mikrodalgalar..pişerken 1 metre falan yakınına yaklaşmıcakmışın..normalde yiyeceklerin içine girmiyormuş..
ben alıcam param olunca..ani durumlrda kurtarıcı özellikle biz çalışanlar için..her zaman kullanmıcam zaten
kızlar bence hiçte almayın. evet kolaylık sağlıyor ama hayatımızdan çalıyorlar. tüm kolaylıklar aslında bizden bişeyler götürüyor. benim arkadaşım radyoterapist kesinlikle ve kesinlikle çok akrşı. değil almak, birinde bulunduğunda bile kullanılmaması şartıyla gidiyor. çok titiz kanser yapıyor hepsi. zaten yediklerimiz sağlıklı değil. ne kadar koruyabilsek kendimizi o kadr iyi.
benimde yok mikrodalgam almayıda düşünmüyorum haklısın canım söylediklerinde.
Süpürgem philips toz torbasız kovalılardan memnunum emiş gücü fln baya iyi maşallah.
canım benimde eski evdeki philips ergo fit ti süpürgemiz. ççooooooooooookkkk beğenerek almıştık ve süperdi. kedimizde vardı bizim tüylerinide alıyordu. ama şimdi hiçbiri yok. süpürge çok önemli. maddi durumumu düzeltince benmde aklımda alıcam aynısından.
canım benimde eski evdeki philips ergo fit ti süpürgemiz. ççooooooooooookkkk beğenerek almıştık ve süperdi. kedimizde vardı bizim tüylerinide alıyordu. ama şimdi hiçbiri yok. süpürge çok önemli. maddi durumumu düzeltince benmde aklımda alıcam aynısından.
bu filtreliler boşaltılıyor değilmi tatlım doldukça..torablın değişiği yanii..atmıyorsun boşaltıosun değilmi..benimki sulu guya hiç memnun değilim
Erdem Kınay feat. Merve Özbey - Duman (Yeni Klip 2012) | İzlesene.com Video
Geçip gider hayat kendi yolunda
Umut veda eder aşk yokluğunda
Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde
Seven bir kalp korunmalı bulduğunda
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara
Yolundan dönme aldırma dumanlara
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
İhanetin bana değil dualara
Geçip gider hayat kendi yolunda
Umut veda eder aşk yokluğunda
Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde
Seven bir kalp korunmalı bulduğunda
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara Sendeyim.com - Haber, Son Dakika, Spor, Magazin, Oyun, Sağlık
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
kızlar bu şarkıya taktım son ses dinliyorum her fırsatta
geçen gün arabada açtım son ses ama
yanımdan bir tane spor araba ile güzel bir adam geçti durdu baktı tekrar baktı sonra favori işareti yaptı
nişanlım duysa gebertir beni
oğlanda pek güzeldi anacımmmmmmmmmmmmm
iyidir şekerimm sen nasılsınnnkızlarr slm ..nasılsınız bakalım...
bişanlın yerinde olsam bende bir tane şaplatırdım sanaşaka şaka kadına şiddete hayır..erkekler dinler biz dinleyemezmiyiz
iyidir şekerimm sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?