- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.321
günaydın kızlarrrr bugün hava çok güzel dün çok yağmurluydu
ya son zamanlarda yorgunluktanmı neden bilmiyorum ama uyuduğum uykudan hiçbişey anlamıyorum. akşam yatıp gözümü kapatıp açıyorum sabah olmuş sanki. hiç dinlenemiyorum o yüzden
ya son zamanlarda yorgunluktanmı neden bilmiyorum ama uyuduğum uykudan hiçbişey anlamıyorum. akşam yatıp gözümü kapatıp açıyorum sabah olmuş sanki. hiç dinlenemiyorum o yüzden
valla kuzucum kimseye güvenmiyom idaa nasıl olmuş bence s3 yerine bilezişk daha iyiyy
dün bende yemegi ocağa koydum yatım azcık pişene kdr die içim gecmiş uyumuşım :18:sonra yemek kalmış ocakta eşimde bakmış bişey tık tık ediyo
uyandırdı beni ocak nie açık uyudun die ne ara içim gectiyse
Günaydın kızlar herkese
gooddcum geçmiş olsun bende grip modundayımm cok fenaaa
günaydın canım. bugün tam yaz havası süperr. banada tersi gibi geliyor ama akşam geç yatıyorum sabah erkenden kalkıyorum enerjik enerjik. hatta alarm çalmadan. birde dün akşam güneşliğim hafif aralık yattım aman sabah güneş yüzüme yüzüme geliyo ohh missssssss
yeni çıkmış biri olarak ilaçlarınızı ihmal etmeyin. ben hala öksürüyorum :2::2:
ay sanki ilaç fayda etmiyor gibi yahuu lanet bişi
goodume ve sana çok geçmiş olsun kuzum...ben girbi geçirdim hala öksürükle cebelleşiyorum ama resmen kuru kuru öksürüyorum fena haldee :2::2:
evet ciğerden geliyor öksürük yaa
ay sanki ilaç fayda etmiyor gibi yahuu lanet bişi
orasıda öyle tabii. ilaçlı 8. gün bugün hemde arada serumlarda var :2:
saol canım sanada geçmiş olsun allah acil şifa versin inşşş:2:Günaydın kızlar herkese
gooddcum geçmiş olsun bende grip modundayımm cok fenaaa
canım ben ilk evlendiğim zmaanlarda öyleydim hiç dinlenemiyordum ne uyduğumu anlıyordum ne dinlendiğimiigünaydın kızlarrrr bugün hava çok güzel dün çok yağmurluydu
goodume ve sana çok geçmiş olsun kuzum...ben girbi geçirdim hala öksürükle cebelleşiyorum ama resmen kuru kuru öksürüyorum fena haldee :2::2:
tam yazın bana da öyle oluyo ama evlendiğimden beri böyleyimgünaydın canım. bugün tam yaz havası süperr. banada tersi gibi geliyor ama akşam geç yatıyorum sabah erkenden kalkıyorum enerjik enerjik. hatta alarm çalmadan. birde dün akşam güneşliğim hafif aralık yattım aman sabah güneş yüzüme yüzüme geliyo ohh missssssss
canım sende çok yoruyosun ama kendini temizlik temizlik nereye kadar canım aaaaynen bende geliyorum eve iş güç bi bakıyorum sabah olmuş dünde mutfağın perdesini yıkadım çamaşır attım duşa girdimm. dün bide dışarda kaldım anahtarı vestiyerde unutmuşum sabah akşam elşim gec gelcem dedi bide baktım anahtar yok ablama gttim dedim eşim yokken şu işleri yapımm 8,30 geldi ben yemek yaptım ettşm dşyene kdr saat 11,30 olmuşş daha iki sepet var yıkancak çamaşırr
canım ben ilk evlendiğim zmaanlarda öyleydim hiç dinlenemiyordum ne uyduğumu anlıyordum ne dinlendiğimii
sanki taş taşıyomuşum gibi yorgun oluyordum şimdi daha iyim mesela
ayy kuzumm seninki daha ağır geçior herhaldee
canım al bendende o kadar
gece 12 de yattım sabah 07.30 kalktım sanki uyuyan ben değilim bir başkası
hoş genelde hep böyle oluyor ama neyse
evlenince işim daha zor gibi allah yardımcımız olsun
ben uykuya aslında ÇOK DÜŞKÜN DEĞİLİM AMA İŞTE
Evet cnm artk ckmam gerkyo ama bu ayıda ckrtmam lazm skntlrmz var brazcktagünaydın canım ya sen ne zaman ayrılacan izne artık çıkda dinlen canım 40 gün kaldı ancak işlerini halledersin sende birazda dinlen canım
bebiş olunca birazcık uykusuz kalacaksında
Cnm nrmalde yazn yola gdyrum da kışın şubede otryrum evrk işi olrsa yapymsen ne işi yapıyosum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?