Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynenn kuzum yaa..hava değişiminden oluyor sanırımm

günaydın canım. bugün tam yaz havası süperr. banada tersi gibi geliyor ama akşam geç yatıyorum sabah erkenden kalkıyorum enerjik enerjik. hatta alarm çalmadan. birde dün akşam güneşliğim hafif aralık yattım aman sabah güneş yüzüme yüzüme geliyo ohh missssssss

iyi olmuş değilmi iddaa kuzumm

ohhh misss dünya sana güzel :) Maşallah

aynen bende geliyorum eve iş güç bi bakıyorum sabah olmuş dünde mutfağın perdesini yıkadım çamaşır attım duşa girdimm. dün bide dışarda kaldım anahtarı vestiyerde unutmuşum sabah akşam elşim gec gelcem dedi bide baktım anahtar yok ablama gttim dedim eşim yokken şu işleri yapımm 8,30 geldi ben yemek yaptım ettşm dşyene kdr saat 11,30 olmuşş daha iki sepet var yıkancak çamaşırr

Günaydın kızlar herkese

gooddcum geçmiş olsun bende grip modundayımm cok fenaaa
saol canım sanada geçmiş olsun allah acil şifa versin inşşş:2:
canım ben ilk evlendiğim zmaanlarda öyleydim hiç dinlenemiyordum ne uyduğumu anlıyordum ne dinlendiğimii
sanki taş taşıyomuşum gibi yorgun oluyordum şimdi daha iyim mesela
goodume ve sana çok geçmiş olsun kuzum...ben girbi geçirdim hala öksürükle cebelleşiyorum ama resmen kuru kuru öksürüyorum fena haldee :2::2:

saol kuzucuğummm
ben öksürmüyorum bazen kuru kuru ama benim kulak içim feci şekilde yanıyor boğazlarımın yanları felan
burnum tıkalı nefes alamıyorum ve arada ateşim çıkyo halsizlik ve şiddetli baş ağrısı:2::2::2:

tam yazın bana da öyle oluyo ama evlendiğimden beri böyleyim
canım sende çok yoruyosun ama kendini temizlik temizlik nereye kadar canım aaa
canım ben ilk evlendiğim zmaanlarda öyleydim hiç dinlenemiyordum ne uyduğumu anlıyordum ne dinlendiğimii
sanki taş taşıyomuşum gibi yorgun oluyordum şimdi daha iyim mesela

benimkide zamnla geçer inşş yaa bende evliliğe yoruyorum daha alışamadım koşturmayı bünye hala kaldıramıyo sanırım

ayy kuzumm seninki daha ağır geçior herhaldee

sorma canım. daha 2. gün gittim hastaneye ilaç verildi. ama öksürük şurubu bi alerji yaptı, hastalığıma kat kat eklendi yani. sonra serumlar iğneler derken çok şükür ağrım sızım azaldı. perş-cuma hastanelerdeydm. ctesi pazar yattım. ptesi-salı iş vardı geldim ama halsizdim başım falan ağrıyorduç bugün çok şükür iyiyim. öksürüğüm kaldı sadece. tabi duyan ayy çok geçmiş olsun ne fena öksürüyosun diyor ama ben tabi içimden buna şükür diyorum.

canım al bendende o kadar
gece 12 de yattım sabah 07.30 kalktım sanki uyuyan ben değilim bir başkası
hoş genelde hep böyle oluyor ama neyse
evlenince işim daha zor gibi allah yardımcımız olsun
ben uykuya aslında ÇOK DÜŞKÜN DEĞİLİM AMA İŞTE

ben uykuya düşkünüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…