- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.521
Hayrlı olsun cnm güle güle giy aldklarınikızlar dün kursum yoktu eltimle birlikte alışverişe çıktık. herşey indirimdeydi yaaa, herşeyi almak istedim,
kot bir ferace aldım 70 milyona.
Eki Görüntüle 658067 Eki Görüntüle 658068
15 milyona ve 20 milyona 1'er etek aldım, birbluz aldım 20 milyona.
ve bir kaban aldım 100 tl yeee. 400 liradan 100 liraa inmiş zaten alcaktım kışa doğru indirimdeyken alim dedim.kabanım bunun bir koyusu aynı model boydan falan.nasıl sizce
Eki Görüntüle 658064 Eki Görüntüle 658065 Eki Görüntüle 658066
eflina resimlere baktınmı canım?
face mi attın kuzum
yok canım benim sen dedinya oradan bakamam mail at diye. bende mail attım.
faceden copy yapıp bana maille bebişim
meraktayım :)
kızlar kendimi de evimin bazı bölümlerinide foto yükledim bakablirsiniz profilimden. azıcık dağınık ama idare ediverinn. daha önce çok dağınık olduğumu söylemişmiydim :26::26::26:
yatak odan çok kullanışlı canım ben beğendim açıkçası, birde 3 yıllık olmasına rağmen yeni gibi modası geçik fln değil yani.
Resimlerden toplu gibiydi evin :)
günaydın kızlar..
piyonist evini beğendim canım
ben geldimm hanımlarr...hastanede sistem yok birtek birzim kullandığımız pacs sistemi çalışıyor koskoca hastanede sadece 20 kişi çalışabiliyoruz diğer yerlerde sistem çökmüş durumdahastanede fert durumda
çok sıcak burası yawww
piyonist evini bende görmek isterimmm
canım feracen ve kabanın çok güzelmiş
güle güle kullan inlşallah güzel günlerde
şu an armineden bana mail geldi indirim diye ama para harcamamam lazım şu sıralar
zor tutuyorum kendimi yani
Hayrlı olsun cnm güle güle giy aldklarıni
ben geldimm hanımlarr...hastanede sistem yok birtek birzim kullandığımız pacs sistemi çalışıyor koskoca hastanede sadece 20 kişi çalışabiliyoruz diğer yerlerde sistem çökmüş durumdahastanede fert durumda
çok sıcak burası yawww
piyonist evini bende görmek isterimmm
eflinam ve elifim sağolun kızlar. eflinam armine baya pahalı kuuzm bende oranın kıyafetlerini seviyorum ama bütçeyi aşıyor
sende kasanın çek fişini kuzum
günaydın canıom hoşgeldinn. bende geçen hastaydımya öedicanaya gitttim deli etti beni. zaten başım ağrıyo desem kan testi alacaklar. bu kadar paragöz bi hastane görmedim. özel sigortanmı var derdin var vallaaasanada kolay gelsin canım. özel hastanemiydi senin?
evimide profilimden görebilirsin canım. şimdilik idareten attım. güzelce çekip atıcam daha sonra.
ypk kuzum aman bizim sistem çalışsın pazartesi burnumuzdan gelir yoksa memnunum ben çalışmaktann
özelde değilim tatlım..üniv. hastanesindeyim en yoğun yerde
ypk kuzum aman bizim sistem çalışsın pazartesi burnumuzdan gelir yoksa memnunum ben çalışmaktann
valla Allahtan işimiz var. benden ev kadını olmaz zaten o yüzden dışarda ne iş olsa yaparımm..
eyvah eyvah canımmmmm. Allah kolaylık versinnnn
valla evleninceye kadar bende çalışmadan duramam diyodum ama şimdi eşim şöle 2500-3000 maaş alsa çalışmazdım yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?