Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Hayrlı olsun cnm güle güle giy aldklarıni

günaydın kızlar, hayırlı Cumalar herkese,,,,
Güne yeni başladık ama tatile saatler kaldı
Yaşasın hafta sonu :)

kızlar kendimi de evimin bazı bölümlerinide foto yükledim bakablirsiniz profilimden. azıcık dağınık ama idare ediverinn. daha önce çok dağınık olduğumu söylemişmiydim :26::26::26:

yatak odan çok kullanışlı canım ben beğendim açıkçası, birde 3 yıllık olmasına rağmen yeni gibi modası geçik fln değil yani.

Resimlerden toplu gibiydi evin :)

yatak odan çok kullanışlı canım ben beğendim açıkçası, birde 3 yıllık olmasına rağmen yeni gibi modası geçik fln değil yani.

Resimlerden toplu gibiydi evin :)

teşekkür ederim canım. valla bende hala beğeniyorum. daha beyaz alırdım heralde şimdi alacak olsaydım ama modelden şaşmazdım gibi geliyor. çok klasik sevmiyorum ben bu hem spor gibi ideal. artık yatak odasının sporuda nasıl oluyorsa

fena değildi canım evet ama ütüsüz çamaşırlarım vardı yatak odasında çıkmasın aynalı gardolapla diye akla karayı seçtim köşelere sıkıştırıp durdum bakma görünmüyo ordaa

günaydın kızlar..
piyonist evini beğendim canım

günaydın canımm
teşekkür ederim canım. yeni evim burası. 2 ay önce kurdum bu hale getirdim. bugün taşınalı tam 2 ay 4 gün oluyor. önemli olan gerçekten huzur. Allah kimsenin huzurunu eksik etmesin evinden..

ben geldimm hanımlarr...hastanede sistem yok birtek birzim kullandığımız pacs sistemi çalışıyor koskoca hastanede sadece 20 kişi çalışabiliyoruz diğer yerlerde sistem çökmüş durumda hastanede fert durumda
çok sıcak burası yawww

piyonist evini bende görmek isterimmm

gene herkes bi kaybolllduuuuu. kızlarrrr gitmeyin gitmeyin cümbüş yeni başlıyorrrrrrrrrr
:119::119::119::119::118::118::118:

günaydın canıom hoşgeldinn. bende geçen hastaydımya öedicanaya gitttim deli etti beni. zaten başım ağrıyo desem kan testi alacaklar. bu kadar paragöz bi hastane görmedim. özel sigortanmı var derdin var vallaaa sanada kolay gelsin canım. özel hastanemiydi senin?

evimide profilimden görebilirsin canım. şimdilik idareten attım. güzelce çekip atıcam daha sonra.

canım feracen ve kabanın çok güzelmiş
güle güle kullan inlşallah güzel günlerde
şu an armineden bana mail geldi indirim diye ama para harcamamam lazım şu sıralar
zor tutuyorum kendimi yani

Hayrlı olsun cnm güle güle giy aldklarıni

eflinam ve elifim sağolun kızlar. eflinam armine baya pahalı kuuzm bende oranın kıyafetlerini seviyorum ama bütçeyi aşıyor

sende kasanın çek fişini kuzum

eflinam ve elifim sağolun kızlar. eflinam armine baya pahalı kuuzm bende oranın kıyafetlerini seviyorum ama bütçeyi aşıyor

sende kasanın çek fişini kuzum

ypk kuzum aman bizim sistem çalışsın pazartesi burnumuzdan gelir yoksa memnunum ben çalışmaktann

özelde değilim tatlım..üniv. hastanesindeyim en yoğun yerde

ypk kuzum aman bizim sistem çalışsın pazartesi burnumuzdan gelir yoksa memnunum ben çalışmaktann

özelde değilim tatlım..üniv. hastanesindeyim en yoğun yerde

valla Allahtan işimiz var. benden ev kadını olmaz zaten o yüzden dışarda ne iş olsa yaparımm..

eyvah eyvah canımmmmm. Allah kolaylık versinnnn

Son düzenleme:
valla Allahtan işimiz var. benden ev kadını olmaz zaten o yüzden dışarda ne iş olsa yaparımm..

eyvah eyvah canımmmmm. Allah kolaylık versinnnn

valla evleninceye kadar bende çalışmadan duramam diyodum ama şimdi eşim şöle 2500-3000 maaş alsa çalışmazdım yanii..

valla evleninceye kadar bende çalışmadan duramam diyodum ama şimdi eşim şöle 2500-3000 maaş alsa çalışmazdım yanii..

valla canım bende o kadar maaş alıyorum ve evde oturup kocadan para bekleyebilecek biri değilim. 1000 tl kazansam bile 500 etemizlikçi ve yemek yapan kadın tutarım genede çalışırım. hem sosyal olmak için hemde maddi gücüm benim elimde de olsun diye. sonuçta rahat yaşamak isriyorsak hepimiz çalışmalıyız artık tek maaşla ev dönmüyor. heleki çocuklar olduktan sonra daha da sıkıntı. gençken çalışmak laızm.. çocuklar olunca bilemiyorum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…