- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.541
valla Allahtan işimiz var. benden ev kadını olmaz zaten o yüzden dışarda ne iş olsa yaparımm..
eyvah eyvah canımmmmm. Allah kolaylık versinnnn
valla evleninceye kadar bende çalışmadan duramam diyodum ama şimdi eşim şöle 2500-3000 maaş alsa çalışmazdım yanii..
valla canım bende o kadar maaş alıyorum ve evde oturup kocadan para bekleyebilecek biri değilim. 1000 tl kazansam bile 500 etemizlikçi ve yemek yapan kadın tutarım genede çalışırım. hem sosyal olmak için hemde maddi gücüm benim elimde de olsun diye. sonuçta rahat yaşamak isriyorsak hepimiz çalışmalıyız artık tek maaşla ev dönmüyor. heleki çocuklar olduktan sonra daha da sıkıntı. gençken çalışmak laızm.. çocuklar olunca bilemiyorum tabii
valla canlar bende evlenmeden çalışıyordum isyanım biliyor. evlendim işi bıraktım,eşim para konusunda idareyi bana bıraktı ,çok şükür yetiyorda. kurslara falan gidiyorum gene sosyalim yani. çalışmadığım halde ev işi bazen ağır gelirken , çalışsaydım napardım bilmiyorum..Allah kolaylık versin çalışan ev hanımlarına.
bencede kolaylık versin canım ama ben evlendikten sonra 5 ay işsiz kaldım. hayatımın en unutamayacağım dönemiydi.. kaynanayla yün yıkadım, pazara gittim, koca akşam eve gelir sadece bu kadarmı yemek yaptın der, bu gömlek neden ütüsüz der.. tatlıda yapsana falann.. dedim hayatta yapamam ben. çalışırken daha aktiftim dedim bu ne yaaa. birde çalışmayan kadın gün geçtikçe süsü püsü bırakıyor sanki o yüzden çalışmak daha zinde tutuyor insanı gibi geliyor bana. Allah herkese geçim de versin tabii. çalışırken en azından bahanem oluyor çalışıyoruz heralde diyee
valla canım bende o kadar maaş alıyorum ve evde oturup kocadan para bekleyebilecek biri değilim. 1000 tl kazansam bile 500 etemizlikçi ve yemek yapan kadın tutarım genede çalışırım. hem sosyal olmak için hemde maddi gücüm benim elimde de olsun diye. sonuçta rahat yaşamak isriyorsak hepimiz çalışmalıyız artık tek maaşla ev dönmüyor. heleki çocuklar olduktan sonra daha da sıkıntı. gençken çalışmak laızm.. çocuklar olunca bilemiyorum tabii
bencede kolaylık versin canım ama ben evlendikten sonra 5 ay işsiz kaldım. hayatımın en unutamayacağım dönemiydi.. kaynanayla yün yıkadım, pazara gittim, koca akşam eve gelir sadece bu kadarmı yemek yaptın der, bu gömlek neden ütüsüz der.. tatlıda yapsana falann.. dedim hayatta yapamam ben. çalışırken daha aktiftim dedim bu ne yaaa. birde çalışmayan kadın gün geçtikçe süsü püsü bırakıyor sanki o yüzden çalışmak daha zinde tutuyor insanı gibi geliyor bana. Allah herkese geçim de versin tabii. çalışırken en azından bahanem oluyor çalışıyoruz heralde diyee
eflinam ve elifim sağolun kızlar. eflinam armine baya pahalı kuuzm bende oranın kıyafetlerini seviyorum ama bütçeyi aşıyor
sende kasanın çek fişini kuzum
valla evleninceye kadar bende çalışmadan duramam diyodum ama şimdi eşim şöle 2500-3000 maaş alsa çalışmazdım yanii..
ben onu kocadan para beklemek olarak görmüyorum kuzum..dinimizcede kadın mecbur olmadıkça çalışmamalı...
şahsen durumumuz iyi olsa evimde olmak evime eşime daha iyi bakmak isterdim..kadın olarak gçrevm bu benim..şimdi çalışıyorum ama maaşlarımı ortak harcıyoruz..ben çalışmasamda aynısı olacak..
inş. bebek oluncaya kadar eşimin çok güzel bir işi olur bende bebeğime kendim bakabilirim...aminnn :26::26::26:
Wayy bunları senmi yaptın Maşallah...
Bu arada yoğunum bugün fazla yazamıyorum kızlar
sorma hayatımın en kabus günleriydi. kv de bi pazar alışverişine çıkar günde 3 kere. önce gezer iyileri bulur, sonra gider alır, sonra bidaha bakar ucuzları alır ve hepsinde de ben vardım. dürekli bir misafir ağırlama durumum vardı. kv hastaneye gider tek gitmesin die bende gidiyodum fizyoterapiye 3 saat bekliyodum dışarda. zulüm gibi geldi valla. iş buldumda rahatladım
çocuk olunca bende çalışmak istemem ama yoksa kesinlikle iş benim kurtarıcım. bu tembellikle toplu olan evide dağıtırım ben çünkü
Allah işlerimize zeval vermesin ok çok güzel işler nasip etsin bizede eşlerimizede ele güne muhtaç etmesin Allah dualarımızı şu mübarek cuma saati kabul etsin aminn..
kızlar bende evde oturamam kurs falan hikaye çalışınca daha farklı insanın kendine daha fazla güveni oluyo bu para kazanmakla alakalı değil. eşimin yanında sen ne iş yapıyosun diye sorduklarında ev hanımıyım demeyi hiçbir zaman istemem. bide ben evde oturabileek yapıda biri değilim.
geçen dedim ya size izinlerim birikmiş kullanıcaksın dediler başlta sevindim ama şimdi kara kara düşünüyorum aman eve gidip napıcam öğlene kadar uyusam ne uyumasam ne evde sorumluluk daha çok üstümde olucak. eşim bu sefer kusur bulmaya başlıcak eminim. ayrıca ben pasif olucam yatmanın sonu yok arkadşalar. çalışın kendiniz için eşiniz için değil.
benim arkadaşımın 2 çocuuğu var evde otururken hergün bunalımdı şimdi çalışıyo mutlu. neden evde oturunca düşünmeye çok vakti oluyo insanın düşünsem herşeyi kafayı yerim. o yüzden binlerce şükürler olsun ki her sabah gelebildiğim bir işim var
Allah işlerimize zeval vermesin ok çok güzel işler nasip etsin bizede eşlerimizede ele güne muhtaç etmesin Allah dualarımızı şu mübarek cuma saati kabul etsin aminn..
kızlar bende evde oturamam kurs falan hikaye çalışınca daha farklı insanın kendine daha fazla güveni oluyo bu para kazanmakla alakalı değil. eşimin yanında sen ne iş yapıyosun diye sorduklarında ev hanımıyım demeyi hiçbir zaman istemem. bide ben evde oturabileek yapıda biri değilim.
geçen dedim ya size izinlerim birikmiş kullanıcaksın dediler başlta sevindim ama şimdi kara kara düşünüyorum aman eve gidip napıcam öğlene kadar uyusam ne uyumasam ne evde sorumluluk daha çok üstümde olucak. eşim bu sefer kusur bulmaya başlıcak eminim. ayrıca ben pasif olucam yatmanın sonu yok arkadşalar. çalışın kendiniz için eşiniz için değil.
benim arkadaşımın 2 çocuuğu var evde otururken hergün bunalımdı şimdi çalışıyo mutlu. neden evde oturunca düşünmeye çok vakti oluyo insanın düşünsem herşeyi kafayı yerim. o yüzden binlerce şükürler olsun ki her sabah gelebildiğim bir işim var
kuzum senin sölediklerinde çok haklı şeyler...bende istiyorum çalışmayı ama çocuk oluncaya kadar..çocuk olduktan sonra keşke durumumuz iyi olsada kendim bakabilsem..ben şahsen anneanne babaanne baksada çocuğua faydalı oldığunu düşünmüyorum anne şevkatşi eğitimi daha farklı..
ama tabii bizim ev alabilmemiz için çocuğa daha iyi gelecek için şu görünür duruda benim işi bırakmam imkansız..
dediğin gibi şükür işimiz varrr..
off kuzum sende baya uğraşmışsın bunlarla. Keşke evi yakınlarından tutmasaydınız, artık bütün yaşanmışlıklar tecrübe bize.
bir anne için gerçekten zor bir durum çocuğu bırakıp işe gitmek. ama inannın şimdiki zamanda mecburuz. benim abim banka müdürü çok şükür gelirleri gayet iyi ama yengem ondan pasif kalmamak için hiçbir zaman işini bırakmadı. abimin tayini çıkınca şehir değiştirdiler mevbur işi bıraktı ama şimdide spor akademsi okuyo öğretmen olucak ve hep yüksek onurla geçiyo sınırıfnı buda size örnek olsunbu arada 2 tane de çocuğu var
kesinlikle canım. zaten en büyük pişmanlığım bu oldu ama yaşamadan bilinmiyor tabii. ve esenler gibi bir yerde oturmak. Allahhımmmm birdaha yolumu bile oraya düşürmesin çok kötü yerler
Amin inşallah sen Şişli taraflarına gel, bak beylikdüzü de olur he metrobüsle tıs tıs :)
kızlar sizlere bir haberim var wewolonn vardıyaaaaaa dün konustuk 3 aylık hamileşmişşşşşşşşşşşş
bu arada benmde günüm gecti hamile olabilrimmmmm2 günn gecti inş. olurum hastaaaaa.bebek olunca eşim çalışmayacaksın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?