Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzu nettin ya beylikdüzü falan 6 ay oturdum orada da ama bahçelievler rahatlığı hiiçbiyerde yok bence

uzak ama evler süper geniş geniş, ve fiyatlarda daha makul.. bahçeli pahalı yaaa metroportun orda bi ark.daşım oturuyordu nikah salona giderken, 2 sene evvel 900 tl idi kirası taşındı tabi :)

uzak ama evler süper geniş geniş, ve fiyatlarda daha makul.. bahçeli pahalı yaaa metroportun orda bi ark.daşım oturuyordu nikah salona giderken, 2 sene evvel 900 tl idi kirası taşındı tabi :)

canım evet ama hergün 2 saat fazla yok çekeceğime 200 tl fazla verir evimde zaman geçiririm canım ya. birde aranasız beylikdüzü resmen eziyet bence öyle bakkal çakal yok yakınlarda illa bi büyük markete gidicen alacaklarınıda öyle kolayca taşıyamıyorsun araba şart yani. ama bahçelievler öylemi ara marketi getirsin kardeşim 2 ekmeğini :) gerçi beylikdüzünde de getiriyorlar ama bahşiş alıyorlar. ben residance te oturdum orada saray gibiydi valla ama 1+1 650TL + 120 TL aidat ödüyordum. oraya ödeyene kadr 1200 kendi evimize öderiz dedik. oda kısmet olmadı işte. hayat plan yapmak için ne kadar kısa. yarın ne olacağını bilmeden planlar yapıyoruz ama hayatında bize planları olduğunu hiç hesaba katmıyoruz...

way residance yakısır sana kuzum :) daha güzelleri nasip olur inşallah.
Akıl plan yapmış Kader ona gülmüş diye boşuna demiyorlar.

way residance yakısır sana kuzum :) daha güzelleri nasip olur inşallah.
Akıl plan yapmış Kader ona gülmüş diye boşuna demiyorlar.

ay canım onunda tadını almış olduk çok şükür. görmedik demeyiz yani
Akıl plan yapmış Kader ona gülmüş bunuda kim demişse Allah ondan razı olsun çok kral bi laf etmiş

Canlarım merhabaa
Ailemin yanındaydım dün akşam geldim ne güzeldi
Döndük geldik napalım evimiz burda...
Allah sağlık versin de yine giderim napayım...

Kara kış geliyomuş valla yakacaz gazları
Sabah kursa gittim bi geldim benim balkon açık yatak odasının camı da açık nasıl olduysa :18:
İyi korktum valla ama neyse ki herşey yerli yerinde...
Hamilelik haberleri artıyor maşallah...
Nedense çocuk hiç ama hiç istemiyorum Allahıma büyük konuşmak da istemem ama

ohh ne güzel kuzum ya sevidim senin adına..ailende sevinmiştir...tabi gidersin kuzum yine üzme hiç kendini..
rüzgar varsa o açmıştır..burada dehşet rüzgar var insan uçuru..
hastende personelin kafasına saç düşmüş çatıdan Allahtan sıyırmış geçmiş yoksa akşam haberlerde okurduk :18::18:
eve sağ salim gidelim inşş :26::26::26:

hoşgelmişsin canım. ailen nerede, sen neredesin? şarkı sözü gibi geldi birden niyeyse

neden açılmış canım camlar bende merak ettim şimdi
isyancım rüzgardan camda açılmazki amaaaa:26:

bir yerde okumuştum, kim dedi bilmiyorum ama ben dedim say kuzum :)

tamam kuzu seni saydım o zman. ama sonradan ben gene kim demişti diye unutum söyliyim baştan. hatırlıyomusun biri de sendeki derdi nimet sayan var demişti onuda unuttum mesela ben kim dedi diye :26::26:
inşallah seni unutmam ama

evet o sözü ben senden duydum sen söyledin diye düşünüyorum hep :)

hoşgelmişsin canım. ailen nerede, sen neredesin? şarkı sözü gibi geldi birden niyeyse

neden açılmış canım camlar bende merak ettim şimdi
isyancım rüzgardan camda açılmazki amaaaa:26:
buardaki rüzgar cam kapı açar kuzum görmen lazım...göz gözü görmüyor..hastalar bile mahsur kaldı çıkamıyorlar işleri bitmesine rağmen hastaneden...o derecede berbat yanii :18::18::18:

buardaki rüzgar cam kapı açar kuzum görmen lazım...göz gözü görmüyor..hastalar bile mahsur kaldı çıkamıyorlar işleri bitmesine rağmen hastaneden...o derecede berbat yanii :18::18::18:

evet dün gece saat 2 de bir kalktım
yer yerinden oynuyor
annemin yanına gittim valla korkudan öyle bir seski
uyuyamadım valla korkudan
zaten istanbulda evlerin çatısı uçmuş hep:18:

Kızlar sanırım rüzgardan açıldı iyice çevirmediysek kolunu..
Piyonist ben ankarada oturuyorum ailem adanada...

Yenidendoğdum cezalı mı kızlar?
Göremedim?

evet o sözü ben senden duydum sen söyledin diye düşünüyorum hep :)

sen daha iyi hatırlıyomuşsun sende onu benden duymuş ol o zaman. çünkü bende unuttum sahibini. kk güzellerinden biri ama kimmm. ben tabiikiiii

piyonist kuzum sen hangisinde oturdun
benim ablamnda beylikdüzünde ve herşey elinin altında sitede ama
beyazcity de oturdum canım ben. kapalı pazarın devamında villaların bi altında.

ayyy anam o ne öleee. ben öğlen bi gayrettepeye gittim geldim 3 dk fln kaldım dışarda esiyordu ama azdı vallaaaa şimdi hakikaten AZMIŞŞ o zman espri anlayışımı yiyeyimmm

evet dün gece saat 2 de bir kalktım
yer yerinden oynuyor
annemin yanına gittim valla korkudan öyle bir seski
uyuyamadım valla korkudan
zaten istanbulda evlerin çatısı uçmuş hep:18:

yaaa öylemiymişş. anam ben nerde yaşıyom yaaaaa dünyadan haberim yok. sabahtan beri burda takılıyom 2 sf gazete açıp okumadım. açılın haberlere bakıcam ben :26::26:

evet canım biliyorum beyazcity ablamın arkadaşı oturuyor orda
beylikpazarının arkasında kalıyor
ablamda orya yakın ginza lavinyalar var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…